The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az összehasonlító képek alapján jó pár helyen inkább egy eltúlzott fény és kontraszt hatást látok, mint megszépült grafikát.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az orc racial gondolom a berserk akarna lenni?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Még mielött beír valaki ,hogy mi vagánykdook. Csak az orc racial imbaságát akartam leírni 8)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amirõl mi (bega82 és én) is írtunk ott eleve zárt a kapu és felemelkedik, nem lejönnie kell. A megfelelõ karok lehúzása után van egy kis idõd mielõtt visszazáródik az egész. Addig kell átmenni.
Emellett mindig ott a lehetõség ugye hogy visszatölts egy korábbi mentést ha tényleg bug amibe belefutottál. Ezért kell minden feladat elõtt rendesen is menteni és ha gond van az elejérõl visszatölteni.
Szerintem a küldi nevét írd be gugliba, tuti, hogy meg lehet találni, hogy mit kell csinálni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A játék vmi hihetetlenül jó, viszont tegnap sikerült véletlenül úgy beállítanom a bill. kiosztást, hogy a fõmenünek most egyáltalán nincs gombja, és nem tudok menteni vagy kilépni a játékból. Tudom, ügyes vagyok, totál véletlen volt az egész, nem figyeltem, ez van.
Van vkinek vmi ötlete, hogy hogyan tudnám visszaállítani? Pl konzolból be lehet-e lépni a menübe vagy kiosztani billentyûket. Esetleg van-e olyan fájl, amibe a kiosztás szerepel vagy a mentésnél lévõ beállításokat töröljem, hogy resetelje? Fájlt konkrétan én nem találtam, és a törlést még nem tudtam kipróbálni, de ha vki tudja, hogy mûködik, akkor szóljon.
Köszi!
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Nekem speciel egy hely jutott eszembe ahol volt rács, meg tõle távol két kar jó magasan fenn a francban kétoldalt, egymástól is távol és a továbbjutáshoz bizony ezeket kellett aktiválni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ebben a játékban iszonyatos potenciál van, nagyon jó alap, alig várom hogy a modderek kihozzanak valami komolyabb modot hozzá. És ha erre több évet is kell várni, az sem fog zavarni, tuti hogy elõ fogom venni újra, mert felejthetetlen élményt nyújt 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én most "warlock"-ként játszom, sima cloth armor, conju/illu/alteration, így egész jó a játék, de miután ráérzel a játékra, pillanatok alatt darabolod az ellent 😞
Szerintem jegelni fogom a játékot, amíg nem jön ki hozzá egy izmosító mod, kiábrándítóan 12 éveseknek való kihívás a játék még max nehézségen is 😞
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy ha valamelyik kiáltásból megvan mind a 3 szó, akkor lehet azt csinálni, hogy csak az elsõt vagy csak az elsõ kettõt kiáltom? (Tudom, hogy nem sok értelme lenne, csak kíváncsi vagyok 😄DD )
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Next PC upgrade: 2022
Az idézést minél elöbb érdemes felhuzni mert kell valaki aki távoltartja töled az ellenfeleket.
Érdemes minél elöbb megszerezni a Sanguine Rose-t mert azzal dremorát tudsz idézni.
Viszont van egy kérdésem, kivégzés animációk csak a harcosoknak vannak? Én tiszta mágus mániás vagyok, annak van valami?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most 12. szint környékén kezdek szívni, mert nem tudok eleget sebezni vele.
Eddig a desctruction ágat toltam, + alterationt az extra armor miatt. Mit lenne érdemes fejleszteni vele? Meg lehet úszni társ nélkül a dolgot vagy szerezzek be egyet?