The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Nem értem, hogy a vérfagyasztó rideg-hideg vidékbõl miért akar mindenki napfényes tavaszt varázsolni a modjaival. Már az FXAA injector is látványosan a hideg-rideg vidéket kellemes, színes kora õszi vagy tavaszi vidékké varázsolja ... a pause gombbal ki-be szoktam kapcsolgatni, és a hangulata is teljesen más lesz a vidéknek, nem feltétlen elõnyére. A szürke fagyos vidék pont illik a játékhoz, még néha magam is fázom 😊

Egyébként az összehasonlító képek alapján jó pár helyen inkább egy eltúlzott fény és kontraszt hatást látok, mint megszépült grafikát.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nem és nem tudom ,hogy hol találom azt ,hogy system scaneljen ,hogy megtalálja a kártyámat
Nalzulbur és 1-2 orc táborba elmész kíváncsi vagyok mit fognak hozzád szólni😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fpocok
Nem másoltál be valamit a skyrim mappába? Egy dll-t?

Parasite Eve 2, best game EVER!

AZ mért van szerintetek,hogy ati 6850-em van és mikroa felbontást állítanám az van ott ,hogy NVIDIA gt 8800 GS és nem tudom változtatni?
Fpocok
Skyrim Online: Errõl tudtok valamit? Most láttam a magon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hegi90
"Orc dualossal + orc racialla"
az orc racial gondolom a berserk akarna lenni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
ty

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ebbõl látszik h a sebzés a lényeg, meg a találat😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Orc dualossal + orc racialla semmi encahnttal a fegyókon a fõ sárkány 5 másodpercnél több nem volt lvl 33-on mikro végre leszállt masteren.

Még mielött beír valaki ,hogy mi vagánykdook. Csak az orc racial imbaságát akartam leírni 8)
nehézségi szint? gameplay fülecskénél van az Adept-et kell áttenni masterre, vagy amire szeretnéd ott lesz

Hegi90
Na új karit indítottam, egy orc kétkezest. Nem láttam lehetõséget a nehézségi szint beállítására, hol tudom megnézni?

illuson a legjobb, mert, ha megbabonázol mindenkit akkor senki nem fog tudni megtámadni téged😊 tömegek ellen a fury aranyat ér vagy a Calm

Hegi90
Normál

Ja és a youtube tele van végigjátszási videókkal minden feladatról. Keresd ott ki a megfelelõt és nézd végig ha nagyon nem megy.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Akkor ha már képet nem raksz legalább rászeltekbe menõen írd le pontosan hol, milyen helyiségben, akadtál a kérdéses kapura, mert úgy néz ki nem ugyanarról beszélünk. Egyébként meg ha elakadsz akkor nagyon alaposan nézz körül. Van hogy a fal síkjában van egy elfordítható karocska és azt kell megtaláld vagy más módon kell tovább jutni (kerülõúton ami mellett elmentél).
Amirõl mi (bega82 és én) is írtunk ott eleve zárt a kapu és felemelkedik, nem lejönnie kell. A megfelelõ karok lehúzása után van egy kis idõd mielõtt visszazáródik az egész. Addig kell átmenni.

Emellett mindig ott a lehetõség ugye hogy visszatölts egy korábbi mentést ha tényleg bug amibe belefutottál. Ezért kell minden feladat elõtt rendesen is menteni és ha gond van az elejérõl visszatölteni.

De az is lehet, hogy az egyik kapcsoló aktiválása után kell nagyon sietni a másikhoz... már nem emlékszem. Meg mondom, lehet, hogy nem is ugyanarról a küldirõl beszélünk. 😄
Szerintem a küldi nevét írd be gugliba, tuti, hogy meg lehet találni, hogy mit kell csinálni!
Nem! Speech <#nevetes1>! És egy bárdhoz még a shout is igen csak illik szerintem!!! Legkifinomultabb karakter a hangjával öl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A két kapcsolót hiába kapcsolom,nem megy le a rács,le is ugrottam de semmi.Lehet hogy bugos?

Bard college-hez milyen karakter illik? Hand-to-hand? <#whatever>
Ott kezdõdik a probléma, hogy ha nem használod ki a kovácsolás, enchantolás exploitot (100 fölé tolod potival és ruházattal mindkettõt), akkor gyakorlatilag árnyalatnyi különbség van hatékonyságban a Nord és a Daedric páncél között. Szóval az semmit nem segít, csak akkor ha a Nord páncélt kikovácsolod és semmit nem javítasz rajta se kovácsolással se enchanttal, na akkor lehet jobban sebeznek majd.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én sem vagyok biztos, hogy a jó küldetésre gondolok-e, de ha minden igaz, akkor ott a két kapcsoló aktiválása után még sietni is kell, mert egy idõ után megint lezáródik a rács.
DrTre
Szevasztok!

A játék vmi hihetetlenül jó, viszont tegnap sikerült véletlenül úgy beállítanom a bill. kiosztást, hogy a fõmenünek most egyáltalán nincs gombja, és nem tudok menteni vagy kilépni a játékból. Tudom, ügyes vagyok, totál véletlen volt az egész, nem figyeltem, ez van.

Van vkinek vmi ötlete, hogy hogyan tudnám visszaállítani? Pl konzolból be lehet-e lépni a menübe vagy kiosztani billentyûket. Esetleg van-e olyan fájl, amibe a kiosztás szerepel vagy a mentésnél lévõ beállításokat töröljem, hogy resetelje? Fájlt konkrétan én nem találtam, és a törlést még nem tudtam kipróbálni, de ha vki tudja, hogy mûködik, akkor szóljon.

Köszi!

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Hali. Alcheminél a purity mit is csinál pontosan?
wedge31
Frapsal csinálj képet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mindkettõt aktiváltam és semmi.Nem tudok képet betenni mert ha képet készítek a játékban az ugyan bekerül a játék mappájába,de nem megnyitható.Xfire nem ismeri fel a játékot.<#zavart2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Dettó. elsõ karim vérfakras. a mostani vámpír volt 48-on kigyógyítottak megcsinálom vérfarkast aztán megint vámpír. ez így kafa. Lehet a úgy kell játszani ,hogy lerakom a lakásomba draedric vértet aztán kovácsolok egy nord vértet és azzal lehet izgibb lesz egy fight 8)
Amennyiben pontos segítséget akarsz úgy add meg pontosan a helyet (rakj be képet), írd le rendesen, mert ennyi információ édeskevés a beazonosítására.

Nekem speciel egy hely jutott eszembe ahol volt rács, meg tõle távol két kar jó magasan fenn a francban kétoldalt, egymástól is távol és a továbbjutáshoz bizony ezeket kellett aktiválni.

Tudna nekem segíteni valaki?Blindsighted nevû tolvaj céhes küldiben lemegyünk egy dwemer romban hogy elkapjuk Mercer-t.Vannak csapdák meg randa falmerek,viszont van egy leereszthetõ rács aminek nem találom a kapcsolóját.Nem tudok tovább jutni,hol találom a kapcsolót?Találtam két dwemer kapcsolót de mind kettõ távol van tõle és semmit sem csinálnak.

plu604
köszönet!

wedge31

plu604
hol lehet az eddig elkészült modok között böngészni?

mousee
Elsõ karakterem vérfarkas volt, a második vámpír, most ez a harmadik megmarad simának 😊

Ebben a játékban iszonyatos potenciál van, nagyon jó alap, alig várom hogy a modderek kihozzanak valami komolyabb modot hozzá. És ha erre több évet is kell várni, az sem fog zavarni, tuti hogy elõ fogom venni újra, mert felejthetetlen élményt nyújt 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

wedge31
Legyél vámpir és harcolj nappal, mindjárt nehezedik a játék.

sevendoor
gondoltam kipróbálom ezt a vérfarkas állapotot és most nem változom vissza, ez bug vagy rosszul csinálok vmit? Úgy tudom pár perc múlva magától vissza kell hogy változzon, plusz ha eszem meghosszabodik ez az idõ fél perccel.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Sir Quno Jedi
Inkább az a baj, hogy még a lev3-as shoutok is szánalmasak. Pl. a tûz, meg a jég szinte alig sebez mondjuk egy death overlordon 5x-en.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Ez a másik fele. Mire mást megtanultam, arra nem is volt szükség. A timeslow az, ami még jó valamire.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

mousee
Igen, nekem is ez a legnagyobb bajom a játékkal. Egyszerû mint a faék, semmi kihívás nincs benne. Az elsõ szinteken nagyon szórakoztató, de 30 körül átvált agyatlan darabolásba, vicc hogy a sárkányt ~3 kardcsapásból fekszik.

Én most "warlock"-ként játszom, sima cloth armor, conju/illu/alteration, így egész jó a játék, de miután ráérzel a játékra, pillanatok alatt darabolod az ellent 😞

Szerintem jegelni fogom a játékot, amíg nem jön ki hozzá egy izmosító mod, kiábrándítóan 12 éveseknek való kihívás a játék még max nehézségen is 😞

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Sir Quno Jedi
Amúgy én szinte az összes kiáltást kitermeltem, sokat 3-asra is, de ÍGY is maradt mindig 20 lelkem. Kicsit sok sárkit öltem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nanaá, minél tovább nyomod a gombot, annál angyobb erõsítést tol, ergó, ha csak hozzápöccintesz, akkor csak egyes lesz.

Hát igen, mondjuk a fus-ro-dah annyira jó, hogy a többire nem is érdemes rakni. 😄

Amúgy ha valamelyik kiáltásból megvan mind a 3 szó, akkor lehet azt csinálni, hogy csak az elsõt vagy csak az elsõ kettõt kiáltom? (Tudom, hogy nem sok értelme lenne, csak kíváncsi vagyok 😄DD )
Sir Quno Jedi
nálam vagy 20

Molnibalage
Nehézségi szint...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mindegyik adott nekem eddig. A vicc az, hogy legalább mindig 5 lélek volt nálam raktáron...

grebber
Basszus de nyomorék vagyok 39óra alatt nem jöttem rá hogyan kell egyesíteni a varázslatokat😞 Valaki leírná hogy kell pl két fireballt egy naggyá gyúrni?

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Pure magenak a conjuration, alteration, illusion spellek a legjobbak magasabb szinteken.
Az idézést minél elöbb érdemes felhuzni mert kell valaki aki távoltartja töled az ellenfeleket.
Érdemes minél elöbb megszerezni a Sanguine Rose-t mert azzal dremorát tudsz idézni.

Kandurex
Frankó oldal ez a http://www.elderscrolls.hu, tök jó végigolvasgatni a leírást, végigjátszást, gyenge angolomhoz királyosság.

Viszont van egy kérdésem, kivégzés animációk csak a harcosoknak vannak? Én tiszta mágus mániás vagyok, annak van valami?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Inditottam egy pure mage karit, enchant nélkül, csak mage ruhákban.
Most 12. szint környékén kezdek szívni, mert nem tudok eleget sebezni vele.
Eddig a desctruction ágat toltam, + alterationt az extra armor miatt. Mit lenne érdemes fejleszteni vele? Meg lehet úszni társ nélkül a dolgot vagy szerezzek be egyet?