The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Hát énsenem emléxem üzenetre, de annyi futár jön mindég, hogy lehet, hogy kaptam, csak nem figyeltem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hegi90
én nem kaptam semmi ilyesmit. kinyírtam az asszonyt, elmentem a gyerekhez, aludtam egy ágyban és kész.

amúgy #13515

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sir Quno Jedi
Bár neten azt írják, hogy idõvel jön egy futár a kveszt teljesítése után (árvaház fõnöknõjének likvidálása) és kapsz egy üzenetet, na UTÁNA kell ágyban aludni.

"After Innocence Lost has been completed, a courier will appear and give you a note with the imprint of a black hand and the words "We know." written beneath it. If you do not receive the note, wait for a couple of days.After you recieve the note, go to any inn, and sleep. Thereafter, you are abducted by a Dark Brotherhood Assassin taken to an Abandoned Shack..."

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kandurex
értem,

õõõ...még egy kérdés, eltörtem a lábam...vagyis egy sárkány törte el 😊, hol a nyûbe lehet gyógyítót találni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sir Quno Jedi
Nem kell WIndhelmben aludni. Elvileg bárhol jó (én saját házamban, saját ágyamban aludtam).

ezt leírnád mégegyszer hogy mûködik? mi van ezzel a Windhelmben alvással?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Calver
The Black Star-t legegyszerûbb úgy megcsinálni, ha használod elõtte The Atronach követ - 50% magicka absorb iszonyatosan sokat számít az ottani mágusokkal szemben, másképp kínszenvedés nekimenni.

"The trees move. Do you not see it?"

Hegi90
várj egy napot és aludj mégegyet...

Sir Quno Jedi
Pediglen ha megölted a nyanyát és alszol rá (én mondjuk saját ágyban aludtam), akkor máshol ébredsz, mert a DB-nek nem tetszik, hogy az õ reszortjukba belekontárkodsz (persze elõtte a kölyöknél le kell adni a küldit).

Aludtam windhelm fogadójában, de semmi nem történt utána
Köszi
Fantusz
Nem, ez a két mágus a romos erõdben volt, amikor a törött csillagot kerestem.

Amint, már írtam, több karakterrel játszom, és csak 1-2 küldetéssort viszek mindegyikkel.
Hangulattól függõen, mágussal, íjásszal, vagy harcossal játszom, s Azura küldetését eddig négyszer csináltam meg.
A legkönnyebb (s legelõnyösebb) alacsony szinten megcsinálni, magasab szinten erõsebb ellenfelek jöttek, s az említett arch-necromanta és a master conjurer volt a csúcs.
A csillagban lévõ dermorák ereje is függ a karakter szintjétõl, de meg sem közelítették azt, amit a conjurer "bemutatott"
40es karakternek ezek sem jelentettek volna gondot, de a majdnem 30as szinthez mérten elég gyenge enchant, s kovácsolás miatt picit lyukas volt a védelme.
Gond nem volt, csak pici nehézség, arra csodálkoztam rá, hogy a dremora lordok használhatatlanok voltak, hisz egy castolással lenyomta õket, s az illusion sem hatott rá, így kellett egy erõs mágusbot.

Sir Quno Jedi
ALudnod kell ágyban. A többi megy magától.

Sir Quno Jedi
Meg van erk, amivel leguggolsz, elvesztenek szem elõl és utána megint lehet lopakodni és hátbaszúrni. 😄

A dark brootherhood küldetésekhez lenne egy kérdésem. Megöltem a gyerek kedvéért azt a nõt, de utána hol lehet még küldit felvenni?
Hegi90
ilyen esetekben meg tökmindegy, hogy milyen fajjal vagy, ha öten észreveszenk, és semmi védelmed, akkor meghalsz. A macskák +10 stealth bónusza szinte semmit nem ér, egy gyûrû kétszer annyit is ad.

Fantusz
Amit használsz, fejlõdik.
Van néhány skill növelõ könyv, de azokra nem érdemes hagyatkozni (kevés van, szétszórtan)
Trénerektõl "vásárolhatsz" szintenként 5 skillt.
Mágusoknak Winterholdban vannak fõleg oktatók, az elõbb emlegetett Faendal íjászatot tud tanítani, Emren Whiterunban egykezes fegyverforgatást, a Champions tagok jelentõs része is oktathat (nehézpáncél, block, kétkezes fegyver, egykezes fegyver, íjászat), tolvajkodni "természetesen" khajitoktól lehet tanulni, illetve Riftenben vannak trénerek hozzá (meg máshol is).

A szintlépéskor kapott pontot egy perkre kültheted, ha megvannak hozzá a feltételek.
Össze-vissza nem szabad "perkelni", legyen valami elképzelésed, hogy mit szeretnél csinálni a kariddal.

enlightened
Na jó, de ha mondjuk ha vannak 5-en, nem biztos hogy el tudok tenni mindenkit láb alól lopakodva. Mert meglátnak és akkor rám rontanak, akkor is le lehet vágni õket tõrrel? Nem minden helyzetben lehet lopakodni.

Hegi90
hátulról ölõs bármibõl lehet, mivel ha megvan a dark brotherhoodos kesztyû és csuka, azzal olyan op leszel, hogy 1 kattintás egy ellenfél.

Molnibalage
Arra gondolsz, amikor a belsejében vagy? Én akkor simán levertem a bent levõket, amikor csak a pálca idézés ment (a részges küldi vége) és az 1.2 patch volt, tehát resistancia semmi.

Igazából nekem az a bajom, hogy én úgymond ösztönbõl a legkisebb ellenállás felé fejlõdök. Ezért van az, hogy a mosatni íjászos varázslós kezdés kínszenvedés. Állandóan átváltok pajzsra és egykezesre, mert annyival erõsebb, hogy ihaj. A harcosnak kell resistance gyûrû és amulett meg boots (asszem az az még resit) Megfelelõ ellenfélnél ezekbõl kettõ 2x20% + pia mellett nincs az akit ne vernél bucira. És ehhez nem kell n+1 perk...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem mindenbõl lehet mindent. azok a raciálok nem annyira számot tevõek sz.tem nagy szinten. mondjuk kivétel ezek a X resistanciák %-osak vagy az orcnak a racialja ami X sebbzést csökkent meg dupla sebzés vagy mekkora. de sz.tem mindennel tudsz ugyan úgy lopakodni meg akármit.
enlightened
Szerintetek egy wood elfbõl, lehet egy kezes tõrre szakosodott assassint csinálni? Vagy azt csak khajitból lehet? Csak mert a khajiit az nekem nagyon nem szimpatikus :S De hátulról ölõs assassint szeretnék.

Fpocok
Könyvekbõl

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kandurex
Skilleket hogyan lehet megtanulni? Amihez perk kell arra rátudok kattintani, de a többire nem..😞

<#hehe> de amúgy elmászkálok. Hja sikerült csináltam egy ócska dwarven setet és fejesnek egy fejpántot használok így fejbe lõhetnek 8))
végre egy normális zene😄, legalább te nem a Lady Gugut toltad be, mert annyira fos😄 OFF vége

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

8)))))))))))) hallgassátok erre való 8)

na ez érvényes lvl 50-es karimra 8)
Fantusz
Stamina visszatöltés restoration perk, az alterationnak semmi köze az állóképesség regenerációhoz.

Viszont az alterationt bátran ajánlom minden oylan karakternek aki nem staminara gyúr. nyugodtan ne rakjon staminara pár pont a resotra és megvan oldva a stamian problémád. Az Alteration nagyon elvan találva. 8)
Az orcomat stormosokkal csináltam vágig kafa votl stb. az elfemet meg imperiallol tolom az még nincs kész. Az orcomat beengedték stb az elfemet meg csak mikro segítettem és a csaj mondta,hogy mehetsz
Fantusz
Ha íjász vagy picit gáz, hogy Faendal haragszik rád, a kováccsal ne törõdj, hagyd el a falut, úgysincs ott több dolgod.
Majd lenyugszik vaskalapáló, ha minden igaz.

úgy látszik az imperialok mindenben kiváltságosok😄 bár ahhoz képest h korábban semmit nem tudtam egyik fajról sem, azért annyit sikerült megállapítani, hogy az Imperial és a Stormcloak hadsereg alkotja Skyrim haderejét meg polgárháború van, nekem kötelezõ csatlakozni az imperial sereghez, akkor annyit mondtak még, hogy a Nordok állítólag utálnak "minket" azt ennyi

Fantusz
A kovácsnál kisértésbe lehet esni, hisz az épület mellett van jónéhány fémtömb, fegyverek, amibõl elegendõ, ha csak egyet elemelsz, s ha "meglátott" joggal lehet dühös (vagy bérgyilkost küldhet rád)

Faendal küldetésnél két variáció lehetséges (a harmadik, hogy nem csinálsz semmit, figyelmen kívül hagyod), a nõt nem nehéz megtalálni, õ a kereskedõ huga, (akinek vissza vitted a karmot), amikor elõször beléptél az üzletbe ott volt a leányzó is.

bug😄😄

Kandurex
hát...kicsináltam egy tyúkot...😊) kb. ennyi, akkor OK, na mindegy.

Fpocok
Nem tudtam... pedig coopban milyen fasza lehetne.

Lunki88
Elõzõ résszel is voltak próbálkozások de igazából nem jutottak vele semmire.
Fantusz
Az illusionra nagyon oda kell figyelni, hatékony mágia iskola, de perkek nélkül önveszélyes, alacsony szintû varázslatokkal szintén.
Területre ható illusion varázslatok (master spellek) hatnak a kisérõre is, hysteria hatása alatt õ is menekül.

Magas szinten mûvelt illusion-conjuration mellett nincs igazán szükség kisérõre, lehet vinni, de oda kell figyelni mit csinál.
Mayheim, ha jól láttam nincs rá rossz hatással, tehát bennünket nem támad, de egy hysteria hatása alatt esetleg elfuthat õ is.

Mindegyik mágia irányzaton belül vannak hasznos varázslatok, perkek, de mingyeikre képtelenség rágyúrni.
Csuhás mágusnak az illusion-conjuration-alteration a legjobb (szerintem), az alteration védõ varázslatai között lesz a paralyse is.

Destructionnal az a baj, hogy sok ellenfél képes kivédeni.
Vannak a tûzre, jégre immunisak, az ellenséges varázshasználók meg erõs wardokat használnak - ezeket könnyebb lebírkozni, mint mágiával átütni a pajzsot.
Pajzs mögül elég durva destructont tudnak szórni, egyik karakteremmel 30as szint körül mentem el Azura csillagáért, s a romban elõbb egy arch-necromancer, picit bentebb egy master conjurer volt (a gyengébbeket nem számolva).
Mindkettõ idézett, mellé a necro jeget, a conjurer villámot szórt.
A necrora ráment 4 dremora lord, de legalább leverték, a conjurer viszont egy castolással ölte a dremorákat.
A mayheim, hysteria nem hatott rá, meg is lepõdtem, kénytelen voltam egy villámvihar-pálcát bevetni ellene.

Fpocok
Még nem tökéletes lol

Nem loptál el valamit véletlen vagy megütöttél valakit vagy vámpír lettél és 3 napja nem aludtál?
enlightened
Valami rosszat csináltál. Lehet hogy bántottad a tyúkot, vagy valamelyik állatot, ha valakit bántasz neked esnek.

Vágom. ORc volt az elsõ karim még el nem tûnt a mentésem 8) de az Elfemet nem engedték be
Fpocok

Kandurex
Az miért van, hogy, most kezdtem a játékot, bementem Riverwood -ba, ott dumáltam a kováccsal, aztán a kocsmáros adott egy arany karom küldetést, vagy mit, megcsináltam, visszamentem Riverwood -ba, azt se szó se beszéd, a kovács meg a feleség el akart tenni láb alól, de még az Erdei ell, Faendal is a torkomnak ugrott, holott neki elvileg valami csajt kéne össze hoznom, nem a torkát vágnom...ilyenkor mi van?

enlightened
Én megcsináltam mágussal a companions questeket is. Tök mind1, hogy mi a nevük. A lényeg, hogy tartalmat adnak. Szeretnék minden küldetést megcsinálni, mert élvezem õket. Ehhez hagy ne kelljen már 5 karaktert indítanom és mindegyikkel más más side questeket megcsinálni. Az összes shoutot is egy karakterrel akarom összegyûjteni. Mi értelme, lemenni ugyanabba a cavebe 5ször minden karimmal? Nem kell kitolni 70ig, de ettõl még felfedezhetsz egy karival mindent, és megszerezheted a shoutokat, azokból is sok van és sok caveben el van rejtve.

engem beengedtek eddig az összesbe...négyet találtam. Van Dusnikh Yal Markarthtól délkeletre, van Nalzulbur ez asszem Windhelmtõl van keletre, van egy északnyugaton a Volskygge sír elõtt egy puszta vezet oda mellette pedig már jönnek a hegyvonulatok és mégegyet találtam Ivarstedtõl délre

Hja orcként be de ha mással vagy akkor csak akkro engedtek be mikro a blacksmithinges orc nõnek segítettél!

Ha valakinek iylen vga hibája lesz törölje ki a d3d9-et és indítsa el aztán újra confogilja.
Hegi90
hogy érted?

asszem beengednek quest nélkül

Semmit. Valamelyikbe letámadnak (de az queste tábor szóval hja) valamelyikbe már az ajtóból beengednek meg megmondják a többi orc bázis pontos helyét!