The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pl nehézpáncélos karival alapból nem lopakodtam soha (holott csak egy gombnyomás volna), mint ahogy mágussal se mentem neki a companions küldisorozatnak.
Ez egy hatalmas univerzum, szerintem kár lenne egy kihaénnemûbertáptankmágusrugóval végigütni az egészet, mert úgy rövid távon dög unalmassá válna. Viszont más-más karikkal más-más céhekkel teljesen szög ellentét stílusban játszani... idáig 3 karakterrel játszottam (sima 2h harcos, conju+2h "dk", és most megyek a sima robe-os mágusommal, és mintha nem is ezzel a játékkal játszanék, teljesen más a feelingje. Ezután pedig jöhet majd a rugó, bár lehet azzal kivárok valami durvulós modig, mert a 60szoros sneak attack sebzés nagyon komolytalannak hangzik 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
100as egykezes után, jöhet a 2 kezes. Aztán bugyiban lehet lopakodni meg csendben ölni. Mindig találni kihívást. És nem fogok még1 karit indítani, még ezzel sem fedeztem fel mindent.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Köszi
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
No ezt szépen megfogalmaztam:-)
Harcosnál kb egy lehetõség van, a választott fegyver, páncél szinte kínálja, hogy milyen perkeket kell választanod, mágusnál lehet "cifrázni" a fejlesztést, aminek eredményekéépen lehet egy nem tucatmágusod, viszont bizonyos helyzetekben keserves lehet a túljutás.
Egy conjuration-illusionra maxolt mágussal könnyû a játék, de csinálhatsz mágust destruction-restoration vonalon, ami már rázósabb lesz bizonyos helyzetekben, sõt segítségre is szorul a túlerõvel szemben (ekkor jön jól a Sanguine rózsája).
A restoration két területen jó: elõholtak ellen, és varázshasználók ellen (ward), de nem élpõholt malee ellenfelek ellen csak a gyógyítás marad a destro mellett.
Egy-egy ellni küzdelemre jó, a destro de csapatosan támadó ellenfélre inkább az illusion, vagy az idézett lények a jobbak - s nem kötelezõ azokat tápolni :-)
40 es szint után kifordul a játék magából. Megcserélõdnek a célok, nem az a cél, hogy valahogy legyûrd a játékot, hanem azért küzdesz, hogy valaki gyûrjön már le téged, mert olyan könnyû.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ket perk, szal minimum level 3-nak kell lenned.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
apropó börtön: a whiterun-i börtönbõl hogyan lehet kiszabadulni? Pontosabban felvenni a cuccaimat. Nekem úgy tûnik, hogy az õrök sosem mennek el az ajtó elõl, ahol a láda van.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha szemtanúja volt a gyilkosságnak ellenségessé vált az egész település, és 1000 el nem évülõ bounty-t könnyen össze lehetett szedni még szemtanú nélküli fölösleges gyilkolászással, a küldetéseknél a cél az volt, hogy a célszemélyen, célszermélyeken kívül mást nem ölünk meg.
Volt eset, amikor visszaküldtek a börtönbe, s az egész örséget lopakodva, rejtõzködve ki kellett játszani, egy vacsora teljes vendégseregét úgy kellett elintézni, hogy közben a még élõk másra gyanakodjanak, vagy a helyörség tisztjét a városi tóban úszkálás közben úgy kellett egy speciális nyílvesszõvel megkínálni, hogy ne legyen tanú, miközben elég szépen mozogtak az NPC-k a tó körül.
Lopakodás, várakozás, lesbõl támadás nélkül nehezen lehetett érvényesülni, itt meg díszkisérettel lehet menni mészárolni:-)
Több ötletet vártam a D.B. küldetéseitõl, a banyának is kitalálhattak volna egy mérgezett almát, bolond gombát a karneváli kivégzés helyett :-)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert nálam is az volt hogy az eredetit nyomtam én mig öcsém a virágboltival játszott !
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ez mért van?
Úgy néz ki, ma kipróbálom a játékot. Fantasy témán belül még egy rpg-t nem vittem végig, szorítsatok, h ezt ne unjam meg idõ elõtt 😄
Morrowind szép volt, jó volt vagy 6 évvel ezelõtt, de a negyedéig ha eljutottam (akkor még azt se tudtam, mit kellene csinálnom)
Oblivion még a régi gépemen gyenge minõségben ment, majd gépújításkor már ment maxon, de szintén nem voltam oda érte.
Ebben a részben bízok, mert hegyvidék, mert sárkány, mert hó. Nem csilli-villi világ, mint az Oblivionnál, nem is vérvörös, hanem csak zord 😄
érdemes megcsinálni szerintem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Enchantolt tárgyakat,felszerelést lehet tovább fejleszteni a kovácsnál?
Oblivionos rutinnal próbáltam keresni a lehetõséget, hogy szemtanúk nélkül inzézzem el a nyanyát, de nem találtam rá alkalmat.
Nem számít, hogy a fél falu jelen van, a kölykök még talán pezsgõt is bontottak, egyedül a nõ volt megrettenve, de az sem rohant az örséghez.
Némileg el is vette a kedvemet ez a jelenet a D.B-tól, azóta elõ sem vettem azt a karaktert.
Vannak náluk fifikás küldetések is, vagy csak ilyen oda megyek-fejbe vágom-elfutok akciósor lesz?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.