The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
<#eljen> megoldás

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Solid Snake
mousee
Ezzel nagyon sok játékélményt veszel el magadtól, bár nagyban függ attól, hogy mennyire vagy szerepjátékos figura.

Én pl nehézpáncélos karival alapból nem lopakodtam soha (holott csak egy gombnyomás volna), mint ahogy mágussal se mentem neki a companions küldisorozatnak.

Ez egy hatalmas univerzum, szerintem kár lenne egy kihaénnemûbertáptankmágusrugóval végigütni az egészet, mert úgy rövid távon dög unalmassá válna. Viszont más-más karikkal más-más céhekkel teljesen szög ellentét stílusban játszani... idáig 3 karakterrel játszottam (sima 2h harcos, conju+2h "dk", és most megyek a sima robe-os mágusommal, és mintha nem is ezzel a játékkal játszanék, teljesen más a feelingje. Ezután pedig jöhet majd a rugó, bár lehet azzal kivárok valami durvulós modig, mert a 60szoros sneak attack sebzés nagyon komolytalannak hangzik 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Teppik Amon
Menjetek már ezzel a "túl könnyû"-vel. Megvan a 100-as nehéz páncélom, kovácsoltam magamnak egy sárkánybõr könnyû vértet, most abban futkorászok. Nem egyszerû 😄
100as egykezes után, jöhet a 2 kezes. Aztán bugyiban lehet lopakodni meg csendben ölni. Mindig találni kihívást. És nem fogok még1 karit indítani, még ezzel sem fedeztem fel mindent.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Na akkor egy orc necromant a félét össze rakok majd lassan el is kezdem majd ha lesz szabd napom. köszi majd megnézem.

Köszi
Fantusz
Labirinthyan a mágusok fõküldetésének egyik kulcsfontosságú helyszíne, a küldetés nélkül nem bejárható.

hoppá merre található a Labirinthyan féle hely?😮

Mérges János "pozitív" kritikája a játékról😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fantusz
40-es szint környékén a mágus is eléri a félisten státuszt, de több benne a variációs lehetõség, mint egy harcosban, s ha nem powertréneled, elég sokáig megizzadhat a harcokban, sõt akár még gyenge is lehet.
No ezt szépen megfogalmaztam:-)

Harcosnál kb egy lehetõség van, a választott fegyver, páncél szinte kínálja, hogy milyen perkeket kell választanod, mágusnál lehet "cifrázni" a fejlesztést, aminek eredményekéépen lehet egy nem tucatmágusod, viszont bizonyos helyzetekben keserves lehet a túljutás.
Egy conjuration-illusionra maxolt mágussal könnyû a játék, de csinálhatsz mágust destruction-restoration vonalon, ami már rázósabb lesz bizonyos helyzetekben, sõt segítségre is szorul a túlerõvel szemben (ekkor jön jól a Sanguine rózsája).
A restoration két területen jó: elõholtak ellen, és varázshasználók ellen (ward), de nem élpõholt malee ellenfelek ellen csak a gyógyítás marad a destro mellett.
Egy-egy ellni küzdelemre jó, a destro de csapatosan támadó ellenfélre inkább az illusion, vagy az idézett lények a jobbak - s nem kötelezõ azokat tápolni :-)

Hja vissza is töltötem. VAn egy orc haverom itt a gameba azzal kalandozgatok csináltam neki cuccokat kafa stb. mondom az egyik cucc pont jó lesz a csajnak elmegyek hozzá és valami nem is tudom már pontosan mire nyomtam rá. MEgyek az esküvõre gondoltam valami tanu féle lesz az orc és milyen kafa ,hogy erre is gondoltak. erre oké bemegyek jön midneki megjelenik az orc oda megy az oltárhoz. gondoltam tanu oda áll aztán majd jön a menyasszony. Erre forever meg ilyenek. mondom takarodj már. vissza töltöttem! Király lett volna az elsõ Mágusölõ Dark Elf Vámpír Meleg Lovag Hõs Skyrim történetébe. ennél durvább már nem is lehetnék. ahhhhh takarodj már ez már durva.
enlightened
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ezen most jót röhögtem 😄. Az király lehetett.

enlightened
Amúgy igen, a varázsló is erõs. Igazából minden kari erõs 40 fölött, nem tudsz olyat csinálni ami gyenge lenne.

40 es szint után kifordul a játék magából. Megcserélõdnek a célok, nem az a cél, hogy valahogy legyûrd a játékot, hanem azért küzdesz, hogy valaki gyûrjön már le téged, mert olyan könnyû.

Na msot akadtam ki. véletlen rányomtam a házasságnál egy orc csáóvra miután lebeszéltem a esküvõt az ijjász csajjal . erre össze adtak az orc csávóval úgy ,hogy én egy Elf csávó vagyok. na re load. persze elmentés amarra. na ez most sokkolt
enlightened
Szerintem az elsõ mod amit a játékhoz írnak, hogy hozzáraknak még 2 nehézségi szintet és akkor végre érdemes lesz végig felfedezni a térképet és elmenni magasabb szintig.

szopás😄😄 én inkább olyankor visszatöltöttem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na szóval megkrédezem mgé1x. mennyire izgalamas magel játszani nagyobb szinten? izgalamasabb mitn egy 2 kezes fegyveres harcossal? mivel ez most már kezd tényleg elég idegesítõen unalmas lenni
PiszkosFred
Eloszor Novice Destruction-ra, majd utana, ha van Destro skill 20 (elvileg van) akkor tudsz rakni Destruction Dual Casting-ra

Ket perk, szal minimum level 3-nak kell lenned.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fantusz
Novice destruction perk aktív?

Kandurex
de nem tudom rárakni, nem engedi, oda tudok perk pontot rakni ahol elve jelzi kis számmal, hogy lehet oda, mint pl. az Enchant -nál 0/5 ...de semmi másra nem enged...

Hegi90
+1

apropó börtön: a whiterun-i börtönbõl hogyan lehet kiszabadulni? Pontosabban felvenni a cuccaimat. Nekem úgy tûnik, hogy az õrök sosem mennek el az ajtó elõl, ahol a láda van.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fantusz
Az Oblivionban a D.B. küldetéssorozat volt a legjobb, többek között azért mert az árváházi "mindenki szeme láttára ölünk" akció kizárt volt.
Ha szemtanúja volt a gyilkosságnak ellenségessé vált az egész település, és 1000 el nem évülõ bounty-t könnyen össze lehetett szedni még szemtanú nélküli fölösleges gyilkolászással, a küldetéseknél a cél az volt, hogy a célszemélyen, célszermélyeken kívül mást nem ölünk meg.
Volt eset, amikor visszaküldtek a börtönbe, s az egész örséget lopakodva, rejtõzködve ki kellett játszani, egy vacsora teljes vendégseregét úgy kellett elintézni, hogy közben a még élõk másra gyanakodjanak, vagy a helyörség tisztjét a városi tóban úszkálás közben úgy kellett egy speciális nyílvesszõvel megkínálni, hogy ne legyen tanú, miközben elég szépen mozogtak az NPC-k a tó körül.
Lopakodás, várakozás, lesbõl támadás nélkül nehezen lehetett érvényesülni, itt meg díszkisérettel lehet menni mészárolni:-)

Több ötletet vártam a D.B. küldetéseitõl, a banyának is kitalálhattak volna egy mérgezett almát, bolond gombát a karneváli kivégzés helyett :-)

Úgy ,hogy szintet lépsz és lesz pontod minden szinten egy és azt tudod rápakolgatni
Sir Quno Jedi
Szintlépésekkor kapsz egy-egy perk pontot, na abból lehet ilyen kis csomópontokat venni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
Ha 2 külön mappában van akkor nem !

Mert nálam is az volt hogy az eredetit nyomtam én mig öcsém a virágboltival játszott !
Mi van, hogyha fent van az eredeti steam-es verzió, és én feltelepítem a virágboltit? Az úgy csinál majd valami crash-t?
Kandurex
A mágussal hogy kell megtanulni a skill -ket? Nem a varázslatokat! Azt hittem trainer kell hozzá, de az csak pontokat ad. Pl. szeretném a Destruciton Dual Castingot, és hiába van meg hozzá a 25 desctruct pontom nem enged rákattintani, ...azokat könyvbõl kell vagy mi? És honnan szermányoljak, ha igen? 😊 Thx,

ÉRtem ezt nem tudtam. amúgy egy kérdés. ha varázsló karit csinálsz az is iylen erõs nagyobb szinten? mert ezt a meleet már annyira unom ,hogy minden easy mód. pedig nem is a híper supert atom hátbaszúrkálós és nem si a one shotos archert csináltam direct ,de így is mindenki meghal
JethroHUN
Van olyan küldetés (nem misc) ami véletlenszerû helyre mutat. Pl a Companionsnal a Wuuthard vissza szerzése. Szerintem ez lehet az oka.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Alteratino ritual questnél én telejsen máshol találtam meg a daggert mint a youtubeos videonál van
ez mért van?
Én is már csak azzal szórakozgatok ,hogy csinálom maradék kis küldiket meg minél kafásabbat kovácsoljak 8)
JethroHUN
Csak még gép nincs ami futtatni bírná.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

enlightened
Nem rossz a játék, csak 40 es szint fölött, el kell döntened, hogy lezárod a sztorit és újrakezded, vagy belehalsz a dögunalomba, mert nincs kihívás.

Tetszeni fog. ha ez megnyugtat ez az elsõ RPG amit végig tudok tolni. A többit meguntam elsõ 2 napban
Oblivion alapjátéknak sztem a feléig azért eljutottam 😊

Hy all!

Úgy néz ki, ma kipróbálom a játékot. Fantasy témán belül még egy rpg-t nem vittem végig, szorítsatok, h ezt ne unjam meg idõ elõtt 😄
Morrowind szép volt, jó volt vagy 6 évvel ezelõtt, de a negyedéig ha eljutottam (akkor még azt se tudtam, mit kellene csinálnom)
Oblivion még a régi gépemen gyenge minõségben ment, majd gépújításkor már ment maxon, de szintén nem voltam oda érte.
Ebben a részben bízok, mert hegyvidék, mert sárkány, mert hó. Nem csilli-villi világ, mint az Oblivionnál, nem is vérvörös, hanem csak zord 😄

Amúgy ha megvan az az Amulet of Mara akkro hogy tudok elvenni valakit?
Hegi90
vegyes. van amikor ki kell nyírni valami senkit, de van olyan is, mikor egy egész rablóbandát, meg utána a klánnal kapcsolatos küldetések is vannak.
érdemes megcsinálni szerintem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

8)))

Wreck86
Jah,csak smithing,az menni fog.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hegi90
Ezen most felröhögtem 😄DD

wesker24
Nem lvl 60-at kell elérned hanem a smithinget kell fejlesztened ott kell elirned a 60-at !
Körrbe lõttem már mindent és elmentem most 50-en Riftenbe rászántam amgam azokra a questekre és pont most voltam az árvaházban. a csaj volt bent meg a gyerekek + öreg nyanya. öreg lány befejezte a beszédét váltottam vele 1-2 szóta elõvettem a 2 kezes kardomat és levágtam a fejét. a gyerekek ujjongtak a csaj futott pár kört megnézte ott vagyok-e a másik szobába aztán visszajött leült enni.
Wreck86
Hû,attól még messze vagyok (11). Akkor nem éri meg még enchantolni?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

wesker24
Igen lehet tovább fejleszteni amint eléred a 60-as szintet vele a Smithing classban asszem az Arcane Enchanting perk az !
Wreck86
Hali!
Enchantolt tárgyakat,felszerelést lehet tovább fejleszteni a kovácsnál?

kb.
Fantusz
Északon a D.B. mindenféle diszkréció nélkül, ámokfutóként dolgozik.
Oblivionos rutinnal próbáltam keresni a lehetõséget, hogy szemtanúk nélkül inzézzem el a nyanyát, de nem találtam rá alkalmat.
Nem számít, hogy a fél falu jelen van, a kölykök még talán pezsgõt is bontottak, egyedül a nõ volt megrettenve, de az sem rohant az örséghez.
Némileg el is vette a kedvemet ez a jelenet a D.B-tól, azóta elõ sem vettem azt a karaktert.
Vannak náluk fifikás küldetések is, vagy csak ilyen oda megyek-fejbe vágom-elfutok akciósor lesz?

az még nem volt...még azt a Grelod the kinget nem öltem még meg. Riftenben nem jártam még szándékosan

wedge31
Kell kapnod egy levelet rajta egy fekete tenyérel és csak utána menj aludni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jaa Aventus Aretinos?😊 én azt felvettem már

Hegi90
naja.