The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl hogy értsed van egy rész ahol bekerítettek pár great khan-t mondjuk nem lényeg a nevük. A feladatot megoldhatott úgy hogy belopódzol és lemészárolod õket mint vagy bemész és beszélsz a góréval hogy adják meg magukat és még van két verzió, etc. Erre céloztam amikor azt mondat ez nemigen van a Skyrimbe. Pl.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Why is it that you can't use illusion magic on undead/automotons until illusion level 100? You mean to tell me that I can cast fear, calm, or fury on any humanoid or animal in the game (creatures that potentially have free will) but a stupid undead or robot is impossible to trick? On top of that, I can sneak right up behind a dragur who is holding onto an important stone tablet or necklace or dagger or what-have-you, but I can't just grab the item off him and make a mad dash for the door?
Basically, the pacifistic character ended up being so unimmersive for me that I couldn't play it. For a game that allows you to do damn near anything you want, it sure doesn't want you to not kill shit. My next guy was a spellsword/conjurer that I found to be much more entertaining."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hmmm, let's see...
(ha elszúrtam volna a videó beillesztést, itt a link.
Megértettük, tetszik neked is valamennyire, de nem az igazi, szerintem elég is lesz. A te véleményed is olyan mint a segglyuk. Van-van, csak minket nem érdekel. 😊
Igaz már vagy egy órája kerestem hozzá megoldást a neten vagy parancsot (de hanggal kapcsolatban nincs is semmi)
Ugy tûnik pont mentés közben történhetett valami a hanggal amit csak egy + rámentés/betöltés old meg
Olyannal már találkozott valaki hogy mentés után elnémul a hang, és csak a menüben/inventoryban szól? mi lehet erre a megoldás? A legutóbbi mentéstõl nem akarom folytatni mert az meg jóval visszább van..
(hosszú, de sírtam az arcokon a röhögéstõl, fõleg a "sexy mudcrab-en" <#bohoc>#bohoc>)

"The trees move. Do you not see it?"
Az exploit lehetõségek pont azért vannak benne, mert a játékos közösség túlnyomó része ezt akarja. ha megnézed a modokat, a legelsõk rögtön a játékot könnyítõ, minél magasabb szint elérését lehetõvé tevõ modok voltak. Az Oblivionnál, Fallout 3-nál, minden erre a motorra épült játéknál. Senki sem kényszerít, hogy kihasználd. Ha megteszed, akkor meg ne itt sírj miatta.
Azt sem értem, aki azzal jön: már 20 órát beleöltem, nem kezdem újra... Ha "beleölted", akkor miért játszol vele? Arról szól, hogy a magad örömére foglalkozz a játékkal. Ha az erre fordított idõ "beleölt", akkor sokkal értelmesebben is tölthetted volna.
A mûhely asztalán lévõ fegyverek mindenképp tiltott kategória...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- Companionok ki vannak dolgozva mind a 6. igaz csak ennyi van.
- Az NPc-k is jobban élnek, legalábbis szerintem mint itt. Itt talán a bárdok akik tényleg jók.
- Ténylegesen létezik a charisma a questek fõszál és sok mellékszál úgy lett megírva ha charismára mész, harc nélkül is boldogulsz az olyan extrákról nem beszélve mint ha magas a strenghted,etc az is ad beszéd opciót, és etc.
- Ténylegesen felépített történet ami a cselekedeteid szerint változik van ugye 3 fõ frakció meg vannak minor factionok ezeket tetszés szerint karaktertõl függõen és az általad játszott történetnek megfelelõen, ahogy szeretnéd alakíthatod nem részletezem jobban de remélem érthetõ mire gondolok. Ez itt nincs szépen megcsinálták és tényleg változik a világ a helyzetnek megfelelõen de alapvetõen személõje vagy fõleg a dolgoknak. Legalábbis nekem kettõbõl kettõ eddig ilyen volt.Ami még nem lenne baj, de ezt már ismerjük az Oblivionból Meg van írva elõre és végig mész rajta. Ezt az FNV-be nem érzed ennyire mert párhuzamosság van és a döntéseidnek megfelelõen törtödnek a már nem folytatható irányok, de csak utána. Arról nem is beszélve sokkal több lehetõség van benne.
- Ez szubjektív mert tetszik a Skyrim szotri is de a FNV-nek jobb van. De ez mellékes.
- Nincsenek baromságok benne, hogy a kovács nem tudja fejleszteni a fegyvereidet. Nem tudsz szuperhõsé válni. Jól mûködik a tulajdonság rendszere. És már hardon sokkal nehezebb mint a Skyrim.
A Skyrim egy remek alap de sokat kell még dolgozni rajta. Például ötletek korábban azt gondoltam a class rendszer nem mûködhet de egyszerûen muszály visszatenni kiküszöbölendõ ezt a minden út nyitott vagy hogy mondjam tehát inaktívá kell tenni bizonyos skill részeket mert ez így gáz de nagyon. És van még pár ötletem már írtam a Bethesdának 😄
és már mindenki rohadtul unja.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként milyen fokozaton játszol? Master alatt el sem érdemes indítani aki egy kicsit is gyakorlott már, ebben is volt pár negativ dolog de olyat amit te írsz nos nem. Masteren jól használják a dolgokat sec pec halott vagy ennyi. Lehetne jobb is kicsit furcsa volt hogy egy õsi nord szelem fõboss hangot használ és a karim meg se rezdül de ez van. Hidd el a bethesda tudja mit csinál nem véletlen erre helyezik a hangsúlyt ebbõl van extra profit ami kell a prémiumok kifizetéséhez. Sajnos az rpgként jobb FNV feleennyit ha produkált.
Ezenkívül, írtam, hogy a történetet és a földrészt érdekesnek találom, szóval 1 végigjátszást minimum megér.
Lehet am. az a baj, h L.A. Noirhoz képest minden élettelen, ez írta is valaki régebben, és látok benne rációt.
- akkor minek játszol vele?
Úgy tudom, nem kötelezõ.
Vagy csak el akarod az idõd ütni azzal, hogy beírogatsz? Várod, hogy a játék helyett, összehozz itt egy jó kis flémet?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
- Aletation perkkel 30% resistet lehet összehozni
- Otar maszk (heavy armor, 30% fire, 30% shock, 30% frost resistance)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Beszélgettem a diákokkal, meg a mesterrer.
Rakott ki egy kis jelet, és azt írja "Listen to Toldfir" oké, naplóban is ennyit ír, figyelek figyelek de semmi se történik. Beszélni nem tudok vele mert elfoglalt. Viszont szerintem nekem kéne valami támadó varázslatot csinálni. Valami ilyesmit vettem ki a szavaiból, de ugye beszélni nem tudok már vele, meg azt írja hogy figyeljek.
Hogy van itt?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Vicc.
És ugyanezek a bugok voltak már a motoruk Oblivionos változatában is, és azóta se a Falloutban, se a Skyrimban nem tökéletesítették.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másik: a nõ jön fel a lépcsõn az elsõ városban, a lépcsõ tetejére befagy. Akkor már kicsit felhúztam magam, nekiálltam lekardozni õket, úgyis vissza kell tölteni. Erre a gyerek (akivel jöttem), megáll, és bámul, amíg én a családját ölöm. Eltelik 4-5 mp, mire észbekap, h mi történik.
Csak a játék elsõ városáig spoilereztem, az idáig látott bugokat írtam le.
Érdekesen kezdõdik, és érdekes is...a történet.
De maga a játék most is olyan élettelen, olyan bugos, olyan Bethesda. Még most se hiszem el, h tényleg ott vagyok, ugyanazt érzem, mint a Fallout 3, az Oblivion és a Morrowind játékokban. Ezt az élettelenséget. Olyan mû az egész.
Nem hiszem el, h tényleg ott vagyok, elég csak ránéznem a játékra, és beugrik, h hopp, ez csak egy játék.
A Valve játékokban elhiszem, h ott vagyok, azok élettel telibbek, mint ez. Pláne az L.A. Noir.
Ebbõl 1 dolog hiányzik, mégpedig az emberek mozgása, az a legélettelenebb. Nem olyan, mint az L.A. Noir, vagy a HL-ok telescriptelt emberei.
Am. érdekes játék, történet miatt megér egy végigjátszást, de a játékélmény azonos az eddigi Bethesda játékokkal...számomra.