The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem már onnan is törölték 😊 Gyorsan reagált a nexus szó se róla 😄

Ah épp törölték nagy kár de még a kép bent van a fõmenûben.. nagyon állat.. 😊

Nos mindig van lejjebb, az szerintem látható egyre kevésbé lore friendly modok vannak általában ezt úgy megszokja az ember és próbálja kivadászni azt a nagyon nagyon keveset amit érdemes felrakni nem cica baba mod meg a társai.. de ez szerintem nagyon új dolog.
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3917

Kezdtem egy új karaktert, eldöntöttem csinálok egy jó kis mágus karaktert a high elf-embõl. Fegyverekkel, páncélokkal nem is nagyon fogok foglalkozni.
Destruction,conjuration, restoration, alteration és enchanting-ra megyek majd rá. Bár mondjuk jó lenne az Illusion is...
Kiváncsi vagyok, hogy fog sikerülni. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

JethroHUN
Tudja vki hogy van-e quest eltávolító konzol parancs? Berakadt a naplóba egy bounty küldi legvége, "Collect bounty from Skald" ez már megtörtént, de még mindig a naplóban van, se kattintani nem lehet rá hogy legalább a markert ne tegye ki a térképre, amit véletlen helyekre rak, minden térkép megnyitásnál :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A szénakazal mögé kell húzni,és kész is. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Köszönöm szépen a " help " -et 😉

😄

EZ AZ! :-) " e " betû hosszan 😉 Most visszatöltöm,mert beragadt a hulla az asztal,és a szék közzé 😉

Nem csináltam még az a questet de nem lehet hogy fel kell venni valami tárgyat a holtestrõl és azt az inventoryba forgatni? Vannak dolgok, testek, én is láttam amit nem lehet mozgatni...

Hát akkor nem tudom mi lehet a baj 😞

Két funkciós az e betû rövid lenyomás, hosszabb lenyomás...

Igen azt próbáltam többször is,de semmi se :-( Control-ban sincs ilyen :-(

Forbidden legend küldinél amikor elolvasom Valen naplóját, akkor utána nem tudok kilépni a könyvbõl... TAB semmit nem csinál, ESc-re ugye fõmenübe lép, és ott is bárhova kattintok, visszavisz a játékba, ahol semmit nem lehet csinálni, csak a naplót lapozgatni! :S Lehet mégis vissza fogom én szenvedni azt az eredeti verziót.... 😄DDD
Ne egy pillanatra nyomd le hanem tartsd nyomva. aztán enged el és kezd el mozgatni az egérrel mûködnie kell

Nekem e betû az aktiválás. Enter-e meg nem csinál semmit. 😞

Ja igen sorry én rekonfiguráltam 😊)

alapjáraton e betü az

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Recipe Of Disaster küldinél kéne mozgatnom a hullát. 😊

Ha entert nyomva tartod rajtuk akkor mozgathatóak: )

Értettem értettem. 😊 Nem is számolok vele nyilvánvaló nem annyira rétegnek szánták ezt mint az FNV-t ez tiszta volt elõre. Nem rossz ez nagyjából a harcrendszer az amit vártam talán kicsit a harcos skilleket máshogy megoldhatták volna pl mint a DA sorozatban pl kétkezes tomboló vagy a másik rendszer perkkkel de így is jó. Kicsit zavaró hogy aki már játszott rpg-vel annak nemigazán kell gondolkodni a dolgokon. pl én a kétkezest a rozmárokon fejlesztem mert lassúak a farkassal meg a blokkolást néha benyomok egyet egyet a light armorra esetleg a lopakodást ha épp nem jut másra. Minden kézenfekvõ és egyszerû. De legalább masteren végig kell menni a fejlesztésen mert ott az ellenek már jól vannak szintezve. A világ meg felszínen nagyon szép és élõnek tûnik.

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne,hogy tárgyakat,vagy hullákat lehet e valamilyen módon lebegtetni-mozgatni?

PiszkosFred
Mint irtam, ne szamits annyi lehetosegre - szamszeruleg -, mint az FNVben volt, de azert van itt is szamos alkalom hasznalni.

Ami igazan hianyzik es az FNV-ben megvolt, az a tarsak kidolgozottsaga, illetve kommunikacioja. Hianyzik, hogy nem kommentaljak a donteseinket, nem szolnak vissza, vagy nem hulyeznek le 😊 En mindig Veronicat vagy Cassidyt vittem, es folyamatosan dumaltak.

De minden mas tekintetben siman eleg amit a Skyrim nyujt. Kell majd nemi balance skillekre es ellenfelekre, de ez mar be lett igerve, es januarban jon is ez a patch. Addig marad a technikai fix, szegeny konzolosok csak a heten kaptak meg pl az 1.3as peccset, van meg mit tenni mielott a jatekmenethez nyulnak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ok meglátom majd lehet kipróbálok egy speech fejlesztést és megláttom mire jutok vele.

Jó politikus lesz belõled a stílus már megvan, meg a mellébeszélés is nálam a politikusok részérõl sem mükõdik ez. A videód alapján próbáltam az egymondatos lekezelõ dolgodra reagálni. De hagyjuk abba.

plu604
Nem érzem magam okosnak, te viszont érezheted magad sötétebbnek az átlagnál. Mint mondottam, arra akartam célozni, hogy a NYOMA megvan. És amint azt úgyszintén leírtam, pont nem ez a lényege a mondandómnak, hanem az, hogy pont lesz*rjuk mennyire tetszik neked a játék. 😊

PiszkosFred
Fokuldetes soran amikor a Thalmor nagykovetsegre kell bejutnod, es ott.... nem folytatom, mert spoiler lenne. Ott is valaszthatsz, hogy oldod meg a szituaciot, sot, ha a vegen ugyesen csinaltad, tovabbi extrak is jonnek.

Vagy mi van a bard esetevel, aki azt hangoztatja, hogy ha torik ha szakad, megd...ja a csinos piaci arus leanyt, a kocsma elott? A csaj megker, hogy vess veget ennek, mert kisse unja mar a nagyszaju bardot. Ezt a szitut is rendezheted tobbfele keppen.

Es meg sok kis apro kuldetes, ahol rad van bizva, hogy oldod meg. Persze, fugg a karakter skilljeitol is, hogy ezek a lehetosegek elojonnek vagy sem.

enlightened
Gyerekek, ez nagyon király!

Csináltam egy unarmed Nord vikinget, a badass guide alapján. Badass guide-ot eléritek a neten. Hát azért szenvedni is kell vele. De amikor bepiázva kimész a hóra és lezúzod valakinek a fejét és felemeled és belevered a földbe az tényleg hogy is mondjam nincs jobb szó rá BADASS.

Mindenkinek ajánlom ezt a buildet, mert nagyon élethû vikinged lesz, el tudom képzelni róluk hogy kimentek pár sör után (már õk is nyomtak sört) és puszta kézzel ütötték a farkasokat. Ráadásul nem lesz sosem könnyû a game fõleg masteron így nyugodtan kalandozhattok 40 es szint fölött is. Persze ezt is fellehet gyúrni félistenre, de ha természetesen játszol, akkor lesz kihívás.

Van egyébként a redguardos nõ esetén kívül ilyen még csak érdekel?.. Nekem eddig csak az volt...Jó lenne ha lenne még pár nagyon mókás kis dolgok ezek 😊

wesker24
Jelenleg most harcossal nyomulok de ha egy új karit szeretnék indítani pl egy Battlemage-t na ott akkor mire kell ügyelni illetve milyen perkeket érdemes kimaxolni ?
Hegi90
jókérdés, de elvileg ha kinyírod az se baj, mert egy hónap múlva respawnol ahol meghalt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Na de akkor egy ontopicot is kérdezek:

Miután meg van Shadowmere, azt utána hogy lehet "leadni"? 😊 Mindig velem jön, mármint ha ott is hagyom valahol, egy fast travel után megint ott lesz. Neki mért nem lehet megmondani, hogy "menjen haza"?
Nem is írtam hogy nincs lényegesen jobb mint az oblivion ahhoz képest jelentõs elõrelépés. De nyilván az én hibám hogy azt feltételeztem jobban fog hasonlítani az FNV rendszerre. Kicsit az az érzésem azért tették bele mert sejtették akik játszottak az FNv-vel kifogásolnák ha nem lenne benne érdembe eddig jelentõs dolgot nem tudtam vele befolyásolni, úgy láttom nincs értelem úgymond értelmes probléma kerülõ karakter építsésre mitn az FNv-be volt ez mindössze az élményt fokozná és a játszhatóságot növelné ha lenne.

Hegi90
csináld azt mint én: szard le a mások véleményét, és játssz, ahogy neked tetszik. Elvégre single-player.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

😊 Mintha az is írtam volna szerintem is az év játéka csak lehetett volna több rpg elemet is használni. Ami inkább zavar az hogy úgy állítják be mintha ez egy szuper rpg lenne nem az. Egy nagyon jó játék. Ami esetleg ok és szerintem tény mint rpg jobb mint az oblivion volt ez biztos. Tehát elõrelépés. De nem essek hasra tõle ennyi. És vicces ahogy most mr fps rajongók akarják megmondani mi a jó rpg és mi nem az.

PiszkosFred
Azert van itt is pelda ra. Van, amikor lefizetheted, megolheted, megverheted az npc-t az informacioert, vagy siman kihagyod a bulibol, es mashonnan szerzel informaciot. Sot, akar masik oldalra is atallhatsz egy-egy kuldetes kapcsan, ahogy derulnek ki az informaciok (lasd a redguard no esete Whiterunban). Jelen van a persuade/intimidate opcio is, bar ketsegtelen, hogy bosszantoan kevesszer. De van 😊

Fantusz
Nem az a lényeg.
A fõszál is csak egy küldetéssor, s nem kötelezõ csinálni.
Van egy hatalmas, viszonylag szabad pálya, ami most még ráadásul bármily furcsa, de nincs kész, a Bethesda csak az alapot adja, majd néhány év múlva a modokkal lesz teljes (lásd Oblivion és Giskard).
Tökéletes játék nincs, de rengeteg a lehetõség a Skyrimben is, amit nagyon kevesen használnak ki. A loot, a harácsolás beleivódott a legtöbb játékosba, csak ke3vesen indulnak úgy neki a kalandozásnak, hogy gyilkolászás nélkül, calm, turn undead varázslatokkal képzelik a hõsüket - pedig megvan rá a lehetõség.

Mester szintû restorationnál el tudnék képzelni egy olyan erõs varázslatot, ami a feltámadt holtakat visszaküldi, "elaltatja", kiûzi belõle a gonoszt, hogy az békében nyugodhasson.
Holtat megölni elég paradox, dehát a legtöbb kalandjátékban, akciójátékban ez a módi.

Ha már élõholtakról beszélünk: úgy tudom, a fej nélküli lovas is ad egy küldetést, de elõbb szót kell vele érteni.
Ennek mi a módja?

Hegi90
oké vágjuk. nem tetszik a játék. és akkor most mivan?

Sorry, igazad van! Abban a szekcióban még nem is jártam! 😊
Ha Steames van automatikusan felteszi vagy ha nem használd a fájlok ellenõrzése opciót...

Azért, mert nem bírtam tovább, idegesített, hogy minden egyes (és minden kettes <#vigyor>) indításnál szarakodott vagy 5 percig, mindig kiírta, hogy felkészülés az elsõ indításra! <#confused> És ebbõl elegem lett, a másik verzió egybõl indul mindig.
jarlaxxe
Off topik.

Jézusom nézd meg már a 13604-et már bocs de ez fárasztó.

enlightened
Miért döntene valaki így?

Hegi90
nem is a játékról beszéltek...

Te olvasd már el legalább mire válaszoltam mielõtt nyomd a baromságot, már ne is haragudj javascript:no(13620);

Bizonyos okokból végül úgy döntöttem, hogy letöröltem a gamét, és inkább felraktam a virágboltit. Na most ebben az esetben elérhetõ valahogy az 1.3-as patch?
Ezt jelenti szerintem az rpg. De nektek ez felesleges magyarázni szerintem.

Hegi90
ez itt semmit nem érdekel. tartsd tiszteletben a másik véleményét, és mások is tiszteletben fogják tartani a tiedet. Azért van a topik, hogy segítsünk egymásnak a játékban, nem pedig azért, hogy a gyerekes vitáitokat kelljen görgetni oldalakon keresztül.