The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A többi kõ is megtalálható a játékban, s elõbb-utóbb általában le is cseréljük a kezdõ "csillagunkat" valami jobbra.
Mindíg az utolsó aktív, de vissza lehet térni a már felfedezett kõhöz, ha ismét azt szeretnénk használni.
Riverwood elõtt három kõ van egymás mellett, de az ott választottat is bármikor le lehet cserélni (pl, ha valaki lopakodó íjász, s az íjászatot szeretné gyorsabban fejleszteni, akkor a Warrior csillagjegyre kattintva teheti)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vagy a legyõzött ellenféltõl tudjuk elvenni (maszk, varázsbot), vagy a közeli díszes ládában találjuk, ami le sem volt zárva.
Lezárt ládákkal a zárnyitás képességen fejleszthetünk, de komolyabb értékek ezekben általában nincsenek.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mindegyik azt csinálja, hogy bónusz xp-t kapsz a combat/sneak/mage skillekre.
Szerintem azt vedd fel. Vigyázz, mert egyszerre csak egy blessing alatt lehetsz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez csuhás mágusnál látszik, ha nincs rajta a mágikus páncél, s bekap egy nagyobb sebzést szinte azonnal K.O.
Ugyanennél a jelenetnél, ha aktív a páncél, minmálisan sebzõdik, miközben a páncélja "forgácsolódik".
Páncél nélkül csak úgy lehet érvényesülni, ha a karakter nem sérül, de ez még egy lopakodó, orvtámadásokra fejlesztett karakternél sem könnyû feladvány.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Egyébként nem tudom mennyien tudják ezt az infot van egy kód amivel el lehet törölni a bordert. És állítólag.. Nem csak Skyrim térképe van bevíve legalábbis alapszinten. szóval az egész, morrowind, Cyrodiil, Hamerfell, etc...😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Conjuration, egykezes, páncél.
Block nincs, jobb kézben a kard, bal kézben valamelyik másik varázslat van készenlétben.
Köpönyeges "pure" mágus is életképes, azt viszont nem szabad belevinni közelharcokba. Aktívan hadakozni ott van a destruction, de sokkal hatékonyabb ha csak irányít (conjuration, illusion), mindenesetre ebben a mágusban van a legtöbb variálási lehetõség, csak a játék elején ki kell jelölni a fejlesztés irányát.
Lehet ez alteration-restoration-destruction, alteration-conjuration-destruction, conjuration-illusion-alteration, vagy más.
A destruction azért sem éri meg túlzottan eröltetni, mert arra igen jó botokat lehet begyûjteni, s manakifogyás veszélye nélkül lehet tüzet, jeget, villámot dobálni.
Kritika jó dolog, de szerintem itt modban is kivitelezhetetlen lesz, így ez a kritika nem viszi elõre a dolgokat.
Igazatok van abban, hogy 1 feature-rel kevesebb van, de én mégis azt mondom ennek az az oka, hogy olyan zord és kemény a világ, hogy nem is illik ide a pacifizmus. Mikor egy országban polgárháború van, sárkányinvázióval tetézve, egy õsi gonosszal, korrupcióval, gyilkolászással és mindez helyi konfliktusokkal spékelve, akkor nem biztos, hogy a " ne lõj, beszéljük meg" hozzáállás szóba jöhet.
Én úgy érzem Skyrimben inkább az elõször lõ, aztán kérdez hangulat van ebben a korszakban (lehet a fejlesztõk is pont ezért hagyták ki a békés megoldásokat!).
Nem lehet, hogy nektek (nekünk, mert én is játszottam már nem 1 rpg-vel és én is simán eligazodok), azért egyszerû a játék, mert már van kellõ tapasztalatunk rpg terén? Hogy már nem nagyon lehet újat mutatni? Nem rpg szempontból vannak itt problémák, hanem level 30 után nincs erõsebb ellenfél. Ez tényleg hiba a Bethesda részérõl! Ilyen szempontból az Oblivion szintezõs megoldása és max szintje sokkal jobb megoldás volt!
Én is próbáltam az Age of Conan-t, sajnos nálam valamiért szaggatott. Ez volt a végzetének oka a gépeme.<#szomoru1>#szomoru1>
szakmákat nem húzok.
Teljesen életképes, egy gond volt vanillában hogy az Impact perk
túl erõs volt - fogtam moddal visszanerfeltem hogy csak 50% esélye
legyen a 'tántorgásnak'. Így már egy fokkal élvezhetõbb.
A mágia a legkönnyebben fejleszthetõ képességek közé tartozik, bármelyik varázshasználóval kezdesz, szinte azonnal megkapod a küldetést, hogy menj Winteholdba.
Ott lesznek a trénerek, akiktõl a spell book-okat is megveheted.
Faralda már a bejárat elõtt leszólít, õ a destruction master, tõle tranulhatsz pusztítómágiát.
Mellesleg, ha nem idegen tõled a powertrénelés, egy félreesõ helyen idézel egy tûz elementált, és villámmal megtámadod (spark) - ez sem rosszabb, mint a vastõr gyártás.
A destruction a leggyengébb mágia iskola, egy-egy ellni közdelemre jó, de amikor többen támadnak...
Mágusnak pedig nem kötelezõ aktívan részt venni a harcokban.
Csatamágussal oké, hogy harcolsz, de neki a mágia inkább kiegészítõ képesség, kivéve az idézést.
S itt lehet a te problámád: az idézés mellé a destruction fölösleges, fõleg azért mert nem bírod manával.
Gyenge destro spellekre elpazarolni a manát, s ha újabb lényt kellene idézni, nincs mibõl - öngyilkosság.
Nem rosszabb a mágus, mint egy harcos, vagy az íjász, csak máshogy kell vele játszani.
A problámád abból van, hogy akaratlanul is harcost kezdél ismét tápolni.
Nehézpáncél+fegyveresharc+ idézés meg már nem harcos kategória, az már más. Tisztán harcosként nyomd, varázslat nélkül!
Elképzelem, hogy közelharcra gyúrok és látom magam elõtt, ahogy a sárkányok szénné aláznak íjászkodás nélkül (tapasztalat, mert próbáltam expert szinten, adepten meg nem vagyok hajlandó játszani, mikor minden 1 csapásból kinyúlik.). Mellesleg nagyfegyveres harcról tapasztaltam ezt, meggyõzödésem, hogy egykezes fegyóval pajzssal hulla egyszerû lesz a játék. Pajzshoz baromi op perk-ek vannak szerintem (teljes mágiavisszaverés, hogy csak egyet említsek a nem kevés + védelem mellett)