The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egoraptor
Szuper.<#eljen>

(Nagyon) pre-alpha icenhancer:

xXtamasXx
Nemhiszem, olyan van, hogy lélegezhetsz víz alatt.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Errõl jut eszembe. Rémlik, h az Oblivionban volt valami poti, aminek a segítségével lehetett egy darabig sétálni a vízen. Itt van ilyen?
Lacee
a Nagy Skyrimi Sajtlavina:

ahogy az egyik kommentelõ írja, FUS RO GOUDA!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
és a városi küldetések? nem akarok telhetetlen lenni, csak érdeklõdök 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
isten vagy

JethroHUN
Csináltam én is fucking badass kesztyûket, sárkánycsontból, mindent bevetve, kovács cucc, potion, többet sebez mint a kardom XD FIST OF DRAGONBONE!!! badass 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Conjuration-nál a bal szélsõ ágra érdemes pakolni elsõsorban?

PSN ID: Lord_Mortanius

Totti5
Küldetésrõl visszatérve ( erõtér veszi körül a gömböt, a bejáratot ) nem tudok továbbjutni, mert azt mondják hogy ki lettem rúga... hogy miért foglalmam sincs, de ez most már mindegy. Hogyan lehet újra csatlakozni a varázslóiskolához?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Állat!
Solid Snake
Köszönjük,szép munka <#pias>
PiszkosFred
Ebben a percben lett elesitve, parancsolj: Végigjátszás második rész

A harmadik es egyben utolso resz, az unnepek korul erkezik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

gabo91
Már megcsináltam minden feladatot riftenben, meg a közelben lévõ farmon. De még mindig nem adja el. tolvajcéh küldetéseit is végig csináltam. Max ilyen öljek banditát, sárkányt feladatot adnak a kocsmában.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fantusz
Anurielt ne a tolvajok között keresd, a jarl közelében találod.
Õ majd csak késõbb ad küldetéseket, s tõle veheted meg a házat, de elõször Wujeeta két küldetését csináld meg.
Keresd meg az argoriant, adj neki egy gyógyitalt, aztán nyomozz és vidd el a jarlnak a bizopnyítékot.

Molnibalage
Egyébként kb. +500-1000% sebességgel töltõdik, ero tökmindegy, hogy mit vettem fel, mert ilyen tárgy nincs...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem vettem fel én semmit, hacsak rám nem adtak valamit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SzirmosSzisza

Nézz körbe, lehet, hogy alszik az oldalsó szobákban vagy valami.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gabo91
Most vettem észre, hogy a tolvajcéh rejtekhelyén ahol az asztalon van a business könyv, mögötte van két polc meg egy mellszobor. A jobb oldalon egy gyertyatartó és egy hajó modell van (én loptam még egy kis feladatnál) a másik polcom meg a törp kocka, a nagy gyémánt szem, küldetés tárgyak.
Mellszoborra is fog kerülni valami? Érdemes csinálni ide még a kis küldetéseket, hogy megteljen a polc?

Riftenben kitõl kell megvenni a házat? itt azt írja, Anurieltõl, de nem találom õt.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Néztem ITT az Alchemy skillt, hát ha rendesen teszel pontokat a perkekre, rászánsz 7-8 pontot, akkor csak úgy röpködnek a potion erejét növelõ százalékok.

Kérdeztük nincs e rajtad a Mágus céghnél kapott ruha, fejfedõ, ami extra mana regenerationt ad, amíg viseled. Szóval viseled?

Régebben mondtad, hogy az Alchemy milyen fika erejû potionok készítésére jó csak, felvitted az Alchemyt magas szintre, és ami még fontosabb, az Alchemy ágon raktál pontot a perkekre? Mert erõs italokat csak úgy lehet csinálni, ha sok pontot raksz az alchemy ágra. Mint ahogy enchantal is csak akkor tudsz igazán jó cuccokat csinálni, ha magas az enchant skill ÉS van pont rakva a hatékonyságnövelõ perkekre az enchant fán.

SzirmosSzisza
Hát, ha tudsz angolul, akkor itt tudsz keresgélni, gondolom még töltik fel õk is, de pl Oblivionhoz teljes leírás van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kandurex
persze, vihetõ a játék, de én érteni akarom, a legapróbb történeteket is, és ebbe sokat segít a leírás - végigjátszás

hali mindenkinek😊
megkellene találnom egy Glories and Laments tárgyet ott is vagyok, de a ládáben nincs, de úgy emlékszem itt már jártam régen és sztem eladtam mikor még nem volt küldi, hogyan lehet a játékba visszatenni ezt a tárgyat?
Van hozzzá valamilyen kód?
A thief ruhámmal is ez abja eladtam és kellene, de venni sehol sem tudok😞
Köszi elõre is a helpet.
SzirmosSzisza
Szvsz annyira egyszerû a játék, hogy nem nagyon kell hozzá :c

Kandurex
Az elderscrolls.hu következõ végigjátszási frissítése mikorra várható tudja valaki? Sajna csak a prológ meg az elsõ város küldetési vannak fent 😞

Hegi90
na ezt fel is írtam a meglátogatandó helyek közé

amúgy ezek között a dragon priest maszkok között vannak jók mindenkinek kb. Érdemes megszerezgetni õket.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Mivel ott van a tolvaj céh, már már kifogyhatatlan ;D

Na az az egyik város amiibõl sokat többet ki lehetett volna hozni egy igazi mágus könyv lehetõségét hordozza magában összeesküvésekkel meg mindennel. Hú bele se merek gondolni az Obsidian milyen storyt tudot volna abból keríteni. 😊

ahogy látom Riften elég bõ hely lesz küldetések terén😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Abba igaz csak experten de voltam. Igazából nem volt gond mert a rejtõzõ karakteremet csak kevesen fedezték fel és csak késõn. Addigra már szinte minden be volt nyomva a hide perkek közül is jórészt. úgyhogy mire megmozdultak már fele életerejük odavolt. Voltak necces részek perce de akkor elfutás volt az a jó nem követnek végtelenségig. De valszeg masteren az is durvább.

Molnibalage
http://www.gamefaqs.com/boards/615804-the-elder-scrolls-v-skyrim/61177684

Fantusz
Vannak érdekes helyek a játékban:-)
Utakon közlekedva nagy meglepetés nem érhet, mert ott a szintedhez igazodnak az eléd kerülõ ellenséges lények.
Kivétel a giant és a mamut, de õk nem támadnak, ha békésen viselkedsz, s nem zaklatod a táboraikat.
Elkalandozva már kerülhetnek náladnál jóval erõsebb rusnyaságok eléd.
Riften közelében vagy egy tomb, ahová egy "kapitány" beküld, hogy szerezz meg neki egy maszkot.
Szép hosszú túra, a 12-es khajitomnak ugyanazok az ellenfeke jöttek, mint a 30. szint fölötti mágusomnak.
A mecsekkal elvergõdtem addog, hogy a kulcs meg lett, de az is egy keserves tortúra volt.
Csapdákat kihasználva küzdöttünk, s csak azért jutottunk valamennyire elõre, mert ugye Lydia minimum 50es szintû.
Fel kellett adni a küldetést, két szintet lépett a macsek a romban, de a vzes rész után már esélytelenek voltunk.
A mágussal természetesen gond nélkül végigmentem a pályán, s csak néztem, hogy totál ugyanazok az ellenfelek. (a bossnál egy lángvihar bot, és a +70 staminát adó maszk volt)
Sokszor jött egyszerre 4-6 draugr, Draugr Scourge, Draugr Overlord, szóval nem tizedes karaktereknek való hely :-)
A küldetés után megtanult "villám" üvöltéssel pedig majdnem kinyírta Lydiát a mágusom :-)

Molnibalage
Mondjuk elég vicces, hogy a Dragur deathlord még így is lazán lever, 19. szintûként. Mikor harcossal jártam erre ilyen szinten úgy mentem át rajta, mint kés a vajon...

Molnibalage
Eddig teljesen jó volt. Elmentem a Winterholdba és a kesztûs quest után bolondult meg. 1.3 van fent.

hehe 😄

Hegi90
patchek fel vannak téve?
pontosan melyik?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egoraptor
Az szopóka akkor, tessék megszerezni This Is Sparta kiálltást
is ha jót akarsz magadnak.<#eplus2>

Molnibalage
Erre valami? Mert gyak hazavágja a játékot. Ha ez olyan beragadt bug, mint a Nehrim esetén a speedrun, akkor csókoltatom a készítõket. Mert eddig semmire sem jó mágusom most ketteségvel lövödözi folyamatosan az elsõ tûzvarázslatot és gyak soha nem fogy el a mana...

broman191
Lopakodós karival ez tipikusan a 3 nyílvesszõ repül a sötétbõl a szemed közé egymás után esete - és nekromanta U mad? Az elsõ és utolsó nyílvesszõ közötti szûkös másodpercekben még lepereghet elõtte az élete. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Csak Battlecry van. 😊

Igen de probálom teljesen legalább magmanka rpgként játszani de köszi!, a barbárom nem ismer varázslatokat meg scroolokat sem csak fõzni tud van egy sima fine light páncélja és egy õsi nord kardja. 😊
Experten ezzel hazavágtam az egész játékot legalábbis a polgárháborús részt. Ez masteren szerencsére kicsit lassabban fog menni. 😊 Megpróbálok találni fõzeteket addig meg gyakorlok a felszínen meg a rozmárokon. 😊 block meg kétkezes és a hide mindenképp kelleni fog egyenlõre megnézem a master megy így rpgsen. 😄

Egoraptor
Lövedékek: tûz, jég, nyíl - simán kikerülhetõ.
Területre ható jég: kikerülhetõ (mert lassú). Területre ható tûz: nehéz elkerülni több okból is fedezék használata és FUS RO DAH javasolt.
Villám: necces, parasztruhában, armor lassítás nélkül nehezen kikerülhetõ de inkább FUS RO DAH a kedves ellenségre és ameddig fel
nem áll leütni.

Közelharcos karakter hátrányban: 1. közel kell mennie 2. light armor lv50 vagy heavy armor lv70 megszerzése elõtt nehezebben kerüli ki lövedékeket mert lassul a páncélviselés miatt. (Alternatíva The Steed Stone lv1-tõl)

Sárkányok pedig teljesen kiismerhetõek leszáll fúj egyet kettõt
(van mikor nem száll le akkor megint csak közelharcosok hátrányban)
két fújás között csépelni vagy ha távharcos akár a levegõben is.
Fedezék használata náluk is javasolt.

Kb. ennyi.

Fantusz
Esetenként van alternatív megoldás arra, hogy harc nélkül tovább haladj.
Ilyen pl. az illusion calm varázslata, vagy élõholtak ellen a turn undead (örjöngés, mayhem varázslat is bevethetõ, de akkor harc lesz).
Vannak esetek, amikor nem kerülhetõ el a harc, és ha csuhás vagy, az alteration mágikus páncélja, és a perkjei (30% magic resistance, páncél erõsítés), nem sok jónak nézel elébe. Ez a páncél sem csinál belõled tankot, de arra jó, hogy 1-2 bekapott sebzést túlélj, nem az elsõ vonalban kell rohamozni.

Ja van ilyen masteren úgy vettem észre nem érdemes bemenni lv10 után egy darabig a dungeonokba menni, fel kell turbozni a karit hogy egy ütéssel agyon tudja vágni a mágust meg kell tényleg egy jó fõzet recept. És potionok. És gyorsnak kell lenni használni a sprintet hogy sec pec ott legyél de ne fusson ki nagyon és teljes erõbõl rávágni a legerõsebbre. De majd meglátom mivel egy conjurator barangba sajna a lv10 még nagyon kevés 3-at levágtam de szép számba vannak és már nem értem el a negyediket mivel mindegyik idézet egy fire elementált.

én a Steed stone-t választottam, ami megnövelte 450-re a ruhakapacitást😊 számomra megváltás volt az a kõ fent van északon ott közel a Meridia szoborhoz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Egyik questnél a dungeon végén várt egy nekromanta 4 db élõhalott (tán corrupted soul-ok voltak) társaságában. Életerõ potionöm sem maradt már és mágiaellenállás potion sem mire odaértem(scrollom se volt már). Bementem elsõ varázslattól elpatkoltam (mellettem volt Uthgard the Unbroken is, aki nem gyenge segítõ). Folyamatosan a már említett jégvarázst tolta, melynek a haladási útvonala is sebez, ha rajta mész keresztül. Kb. 30x halltam meg és játékidõben 2 órát tököltem vele, mire megöltem.

Ha a mágus egyedül lett volna 2-en lenyomjuk, de az élõhalottak már soknak bizonyultak. Nagy nehezen bújkálva, nyilazva, shoutolva, elrejtõzve, restoration-t nyomva lenyomtam, de vért hu....tam mire sikerült.

Nagy nehezen kinyírom, elfordulok, erre elõjön a szelleme és még azt is le kellett nyomni <#nevetes1>, de õ már nem okozott akkora a gondot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nos ez azért túlzás. 😊 Épp írtam 2 jégmágus 1 conjurator meg egy másik ebbõl kettõ novice kettõ meg már normál szintû. 😊 Gyakorlatilag egy számjegyû heal maradt de... 😊

JethroHUN
Sehogy? <#pias>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Most arról beszélünk hogy egy szál ruhába hogy lehet megoldani ezt a dolgot. Vagy inimális felszereléssel szuper cuccok nélkül. 😊