The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
x-y-adik karakterrel nem találtam már hasznosnak.
Elsõvel még futkostam mindenhova hogy minden patkánylyuk
fel legyen fedezve útközben.<#eplus2>#eplus2>
Amúgy kösz a választ priest ügyben.<#eljen>#eljen>
Meg van kocsis is ami elvisz a kívánt helyre. 😊
Dragon priest-ek elméletileg nem igazodnak szinthez. Fix a szintjük (bár a szintjük magas, a képességeik gyengék), a felbukkanási helyük és az erejük. A noname priest-eknél az éppen használt bot sebzése passzol a karakter szintjéhez (a legerõsebb is igen gyenge), míg a neves nyolcak mindegyike (akikrõl maszk húzható le) fix felszerelésû és képességû (õk egy kicsit jobban sebeznek de még így is édeskevés amit fel tudnak mutatni).
nasum:
Azt miért legyen pont a legnagyobb városban olyan füstös lerakat? Miért ne maradhatna tiszta és mentes tõle (egyébként néha érdemes a kovácsok házában is szétnézni, van hogy odabent akad pár plusz dolog ami kinn nincs)? 😉
Probatbicol:
55-ös bounty az alacsony. 1000 fölött van magas érték. Ha mégis neked mentek akkor valamit nagyon eltoltál, olyan valakit vagy valamit nyírtál ki amit/akit nem kellett volna vagy vámpír a karaktered csak nem vetted észre (nem lesz kiírva az állapotjelzõnél, hogy vámpír, csak érzékeny lesz a tûzre, kap plusz képességeket, meg nap közben nem gyógyul ha napon tartózkodik).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
gyalogolnod ahhoz a városhoz ahol van kohó.<#eplus2>#eplus2>
Mintha olyan nagy dolog lenne megnyomni 3 gombot hogy oda juss...
Mert 3-at szétcsaptam már és még csak lv15 vagyok.
Mondjuk hosszú harc volt viszonylag és figyelni is
kellett hogy ne nagyon találjanak el.<#eplus2>#eplus2>
Rahgot-nál volt egy fasza Wall of Flames-es bot
annak tudtam örülni.
1. Ha nagyon magas a vérdíj a karaktereden.
2. Amennyiben 4. fokozatú vámpír a karaktered.
Elõbbire a megoldás, hogy pajzsot magad elé kapod, nem ütsz meg õrt hanem harc közben próbálsz vele úgy beszélgetést kezdeni, hogy folyamatosan védekezel. Ekkor van rá esélyed, hogy beszélgetés lesz a dologból és akkor leülheted a büntetést vagy kifizetheted, így oldva meg a problémát.
A másik problémára megoldás, ha vért iszik a karaktered (vámpírként folyamatosan táplálkoznia kell ha nem akar hátrányokat meg nem akarja hogy megtámadják) éjszaka egy alvó egyénbõl, lopakodás közben. Vagy ki kell gyógyulni a vámpírlétbõl (nem árt vért inni elõtte, hogy elkerülhetõ legyen a megtámadásos probléma).
Sárkány ellen is jó, ha rá tudod venni, hogy ott szálljon le, ahova leraktad a rúnát. Ha egy tûzrúnát leraksz és ráküldesz egy távolsági tûzvarázst, akkorát robban, hogy mindkét spell erejét beleküldi a körbenállókra...
Nem tanács, nem tipp, csak megéltem 😊
Lydia aszonta Whiterunban, hogy az élete árán is védelmezni fog. Na mondom ok, gyere. Gondolom a varázshasználóknak több a gondja az utánfutókkal, de közelharcosként nem igazán zavar a jelenléte. Eddig 2x sikerült leb*szni de a frost üvöltés miatt volt mindkettõ. Nekem inkább azzal van bajom hogy versenyezni kell vele, hogy ki öl meg többet a lehetõ legrövidebb idõ alatt 😊 lv20 imperial warrior a karim, és azt kell monjam lv20 utén lesz érdekes a game, mert kb a térkép fele még lootra vár és a küldik 10%-val jó ha kész vagyok, a fõszállal meg most kéne riftenbe menni. Azt meg mér megszoktam hogy istennõk szobrai "kérnek" (a you will náluk azt jelenti 😊) meg dolgokra 2 barlangi toll meg mamut között (kipotizva ment lv 13-4-en papírpulcsiban^^)
Az Oblivionban is, amikor másodjára játszottam, már jó sok idõt töltöttem vele, amikor kinyitottam kapukat. Nem szerettem a romok látványát...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Soul trap varázslat (enchant) kell a lelkek befogásához.
Felhasználhatod enchantokhoz, vagy fegyverek újra töltéséhez.
A Black Star nem semmisül meg, ha kiürült foghatsz bele új lelket.
Az azért nem árt tudni, hogy a fekete lélekkövekbe be lehet fogni NPC-k lelkét, amelyek mindíg grand méretûek (tehát a legjobbak), de nem csak azokat lehet fekete kõbe zárni.
Egy kósza farkasra ráküldött soul trap után az is bekerülhet a black kõbe - Black Star esetében nem nagy gond, de az értékes Black Sul Gemeket el lehet értékteleníteni.
Manaba nem kerulnek, de 10-20-30 sec koruli idokozonkent tudod csak hasznalni oket. Jo kis ujitas, elvezetesse teszi a jatekot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem vágom - a rúnákkal kapcsolatos varáslások mire valók, - egyáltalán, mi a szerepe a játékban?
Más játékokból merítve, úgy gondolnám, valami varázskõ, aminek a tulajdonságát a végtelenségig használhatom - no de, hol van itt ilyen kõ? - szóval, nem értem (vagy még nem tartok ott)
Nemsokára megvan a 100-as enchant és akkor végre nyomhatom mana felhasználás nélkül a destruction varázslatokat. 😊
PSN ID: Lord_Mortanius
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A követõk közül nekem Aela volt a legnormálisabban viselkedõ, igaz ennek megvan az oka: íjász, nem adok neki bazi nagy közelharci fegyvereket, hogy azt lóbálva lábatlankodjon, az íjjal pedig mesteri szinten bánik.
Általában méterekkel lemaradva követ, nagyon ritkán vált át közelharcra (barlangokban, szûk helyen).
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Elkezdtem egy újat, breton pajzsos-kardost meglátjuk mi lesz 😊
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
nem vágom mi közös erõvel legyõztünk egyet Roriksteadben😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"