The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyéblént még mindig nem találtam senkinél magasabb szintû könyvet. A winterholdi koli meg az agyamra megy. Sehol nincs Faralda hogy a rákban van? Az egész kolit átkutattam érte, de sehol nincs.
Néha agyrém ez a játék...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
btw, a Cornered Rat küldiben Esbern bácsi buggol. nem nyitható az ajtó, és beszélni sem tudok vele. jaj.
A Wrye Bash-t én a Skyrimbe telepítettem. 'Hadd legyen jó sok mappa benne.
Lesz egy Mopy nevû. Na, abban van az exe. Indítod, megkérdi, hol a skyrim.
Megmondod neki, és kapufa.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Minek? Az esm, espket látod, a texeket meg tudod melyik, melyik.
Nem sok helyre raksz új fájlokat, és ha a struktúra már megvan, álmodban is tudod, melyik, mihez kell.
De, Te tudod!
A Wrye Bash a lényeg. Az az igazi mod manager. 😊
Ettõl még használhatod mindkettõt, ha szimpi.
Kettõt kattintasz a Wrye Bash.exe-re. 😊
No, persze, elõbb telepíted.
Nexusról le, telepít, futtat, néz nagyokat.
Az ablakban nem lesznek, csak az esm, esp-k, de hidd el lenyálazza az összes dds, nif, swf, meg minden moddolt fájlt. Aztán rendszerezi, és csak akkor fog kivágni, ha valakik nagyon ütik egymást, de nekem ilyen nem volt, és nálam is kolbász a kerítés, a lovam Red Bull, ikonok ruszkiból vannak, enb-s dll-em van, szupi víz, csúcs kecó. Még az ijjam és a nyilaim is szebb texekkel vannak ellátva. Sorolhatnám még, de megunják.
Persze, ha a Wrye Bash-ban pirosat látsz, az már gond. Akkor kell nekiállni rendezgetni, vagy valamelyiktõl megszabadulni.
Most a peccs után szólt a SkyUI, hogy nem kompatibilis ezzel a verziójú Skyrimmel, így meg kell várni, a SkyUI frissítést. (Pedig már 'úmmegszoktam)
@Unusual!
Nekem a Red Eagle-s küldi van többször, de az azért, mert fasz vagyok, és mindig beleolvasok a könyvbe. 8) Ekkor újra indítja a kvesztet. Most már kerülöm a Reddel kezdõdõ címeket.
Valaki sárkány ügyben?
Dögönyözzem csak, azt valamelyikben majd lesz lélek? Négy aktiválatlan szavam van, de sárkánypáncélból, ötöt már tudnék "varrni".
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Pontosan hogyan is kell "szólni" neki, mert én már korábban felraktam egy rakás modot a Mod Manager Lite-val, de folyton kidobál az asztalra? Most telepítettem ezt a WB-t, és azon belûl nem találom ezeket.
Hogyan tudom a Nahkriin Mask-ot megszerezni?
-Menjek el Skuldafn Temple-be. Oké.
Hogyan jutok oda el?
-Sovngarde-n keresztül, a portálon. (?)
Oké. És az hol van?
-A The World-Eater's Eyrie nevû küldi megmutatja.
Oké. És azt hogy veszem fel?
-The Fallen nevû küldi után automatikusan kapom.
Oké. És azt kitõl veszem fel?
Ohh jaj segítsetek😄 Elvesztem a fórumok és kvesztleírások végtelen halmazában.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az a nagy helyzet h feltelepítettem a játékot egy erõs laptopra amiben ATI kártya van.A gond az h a game kis képernyõben induul és csak pár opció választható!
Semmivel nem megy teljes képernyõre a game a másik h a launcherben a data file és az options szürke és nem lehet rájuk kattintani.
Vki tud esetleg segíteni.A game warez és tudom h nem ide kéne de oda is beírok!Ha vki válaszolna akár priviben nagyon hálás lennék.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
8)
Többen panaszkodnak, hogy minél több texturát/modot tesznek a játékba, annál könnyebben lépeget ki az asztalra, rosszabb esetben a reset gombra téteti az ujjad.
Mivel a mesh-text-modok, nem épülnek be a játék alapjába (ugyebár a mes-tex cuccok egy általad készített, külön könyvtárba kerülnek), így meg kell "értetni" vele, hogy azok nem zavaró bisz-baszok, hanem legyenek szerves részei a gamának.
Aki tudja, jó neki, aki nem, annak szól:
A Wrye Bash már régen elkészült a Skyrimhez is. Erre egy kolléga hívta volt fel a figyelmem, és ahogy az Oblivionban is, itt is használom.
Ilyenkor Õ készít egy "ArchiveInvalidationInvalidated!.bsa" fájlt a Data mappába, meg pár log fájlt. Ettõl kezdve röccenés nélkül mennek a modok. (Csak azokkal a rohadt lábakkal nem boldogulok. Lehet, lábfetisisztának kellene lennem. Akkor menne. Hopp! Olyat is beleszõttem a hszbe, ami magánéleti részleteket is elárul. Hátha nem köveznek meg, megint!)
Azóta, csak akkor esik pofára a játék, ha teszek új mes-tex-modot bele, és nem szólok a Wrye Bash-nak.
Lehet, hogy Enlightened tudja az "R" betûs megoldást.
Tudom én is, csak a harmadik sárkány múlt ki kezeim által, de lélek egy szál sem. Van egy valag aktiválatlan sárkány szövegem, és keresem a lelkes sárkányokat, mert ezek a sárkányok nagyon lelketlenek.
Vajon, mi a búbánatot vétettem, hogy nem akarják nekem adni a lelküket?
Fosnak, hogy az ördögé lesz?
Másnak is tele van Skyrim lelketlen sárkányokkal, vagy csak az én karim felejtette el, hogyan kell highlanderkedni?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ondus Enthario bízott meg eme küldetéssel Windhelmben...nem lehet bejutni a toronyba, hogy megöljem Hayldn-t😄😄
Mert én igy voltam az SS3-al beraktam a mentéseim és egybõl beadta az achikat !
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A db küldinél van aki nem ölte meg cicerot? Máshogy alakul a sztori?
de röviden: nem lehet olyan könnyen meghallani az ellenfeleknek a lépteid zaját.
viszont még mindig Muffle varázslat a nyerõ, bár "csak" 3 percig tart, de nem eszik meg egy(/kettõ) lehetséges enchantot.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Egyre jobban megkedvelem a játékot.
Szitu: kaptam egy küldetést egy vadásztól, hogy meg kell ölnöm "õrzõ" állatokat. Épp a mamutot öltem, mikor odarepült egy sárkány és beszállt a küzdelembe, de ezt még tetõzte a környéken lévõ tábor banditacsapata kb 7 fõvel.😄 Még jó, hogy volt velem egy segítõ, mert picit megizzadtam a küzdelem végére,de meglett mindenki.
Az egyik erõdben forsworn emberkékkel találkoztam. Õk kik?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
én spec kicsit sajnáltam sebességmódosító cuccok kihagyását, Oblivion-ban is (buffal) 170+ speed és 100+ athletics-es High Elf-el játszom, olyan mint egy gyorsvonat <#vigyor1>#vigyor1>
de vannak legalább helyette végre használható lovak, fõleg Shadowmere, aki kb non-stop tud sprintelni... csak mivel nincs sprint toggle, vagy letörnek az ujjaid, vagy külsõ makró programot használsz hozzá <#hawaii>#hawaii>

Vagy volt blinding speedes csizma, de az meg glitch nélkül csak térképet nézve volt használható 😄 (játszottam úgy is meg anélkül is jóideig)
A levitate-et meg még warrior tipusu karaktereknek is muszály volt használni idõnként, ha a haladni akart az illetõ
Kár hogy itt már nincs, igaz meg is értem, túl sok visszaélési lehetõség volt vele
A sebbességmódosító dolgokat meg talán jobb is hogy kihagyták, ne legyen karaktertipusfüggõ hogy melyik milyen gyorsan tud haladni (bár igy lovakkal pont hogy nem lenne akkora gond egy lassabb karakterrel való játék)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM