The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
szóval akkor nem lehet hamarabb megszerezni? 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

broman191
Kivétel amikor nem, akkor már az a bug. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Most nem mindegy, hogy van-e cleared felirat vagy nincs? Úgyis újra benépesül 3 nap után az adott hely...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

az az egyik legjobb sírhely, amit megcsináltak, Ansilvund, Dead man' s hag, Geirmund hall, Valthume meg talán a Folgunthur amik bejöttek😊

ha a Deadlordokra gondolsz próbáld meg nincs mit veszíteni😄 ne félj tõlük

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
volt még egy 3 járatos barlang, amikor Farkas volt a társam és átalakult vérfarkassá na az még egy baromi hosszú sírhely volt tele volt Draugr-al...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

enlightened
Tele van buggal a játék azért. A Bethesda sosem ad ki kész játékot, csak egy nagyjából megcsináltat, ami olyan demoféleség, ha azonnal elkezded játszani, majd ha rákapnak a modderek a game-re csinálnak belõle egy normális játékot, normális nehézségi szinttel. A duengonok is bugosak. Kétszer clearertem ki a swindlers cave küldetéssel együtt és nem hajlandó odanyomni a cleared hozzá, de sok másikhoz sem. Aztn fórumon írták, hogy nekik is ez van és hogy bug. Ez van a játék bugos.

Batmanci
Szóval nem tudjátok, miért nincs lelkük a sárkányoknak...
Komolyan, mint egy középkori egyházi vitakérdés! 😊

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

az nem ilyen fagyos kristályos izé?.."tüzes bottal" egy lövéstõl megnyekkennek😊
Volskygge-be tévedtem be tegnap..még nagyon nem akartam azzal a 2 mókussal összekapni..videón úgy láttam,pont egy sárkány szó van a járat végén...visszamennék,de nem nyitható már a rács..csak elõre lehet már mennem,vagy valami titkos kapcsolót keressek?😊
Igen, emlékszem, a nevükben szerepelt a "witch" kifejezés, több lebegõ, kékesfehér, gömbszerû valamit varázsoltak rám, amitõl pillanatok alatt lement a HP-m.És mindezt nem skooma hatása alatt álmodtam...😊

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

broman191
A sztoriban eljutva egy bizonyos részig. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kandurex
megvan, király,....viszont a Call Dragon -t hol lehet megtanulni?

boszik? én csak trollal találkoztam odafent:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát elég sokat kell lépcsõzni, az igaz, de sajnos nincs még lift...7000 azért nincs, emlékeim szerint.De nem árt óvatosnak lenni a jégtrollok és valami szintén jegeset varázsoló boszik miatt.Utóbbiak engem annyiszor lenyomtak, hogy inkább kerültem egyet.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

gabo91
Nem lett jó.
itt van

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Pistike 007
Nemtom, úgy találtam a képet

IXEMGabeo: <#beka2><#mf2>

gabo91
Kíváncsi voltam google fordító hogy fordítja...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok!
Elkezdtem a játékot és eddig tetszik😊
Bár nem jutottam el sokáig,hiszen karakter beállításainál megnyomom az "R"
betût tehát a done-t és utána nem tudom se le ok-ézni se le cancelezni a kis ablakot:S Nevét meg nem tudom hogy merre lehet meg adni.
Valaki tudna segíteni? (elég primitív bajba estem)

frankón 7000 lépcsõ vagy csak a neve az?😊
ha megszámolnál tényleg annyi lenne?😊
SzirmosSzisza
Lesz majd oda fõküldetés. Amúgy a hegytõl keletre van egy falu, onnan vezet 7000 lépcsõfok. (meg fele lehet bugolni nyugati oldalról is 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kandurex
High Hrothgar -ba, hogyan lehet feljutni? Körbe jártam az egész hegyet, de egy kivételével, nem találtam ösvényt fel. Ahol meg lehetett volna, ott meg azt írta, hogy nem mehetek abba a körzetbe? Mééé nem? Állítólag ott van a summon dragon shout! Nekem az kell 😊)

Na, akkor már én is szeretnék minden fórumlakónak kellemes ünnepeket kívánni! <#eljen> <#wink>
Molnibalage
Soha semmilyen fegyverre nem tettem soul trap varázslatot, mert a végén még kis lélek megy nagy kõbe. Mindig varázsolva tettem rá mindenkire.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Batmanci
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Ha még megtenné valaki, ajándékosztás elõtt, és írna pár sort a sárkánylelkekrõl. Mármint, hogy nem kapom meg. Sárkány -> mennybõl az angyal -> lélek, semmi.
Köszi. Legyetek jók. Ünnepeljetek békésen!

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Boldog Karácsonyt minden Skyrimesnek!😊

Pistike 007: <#taps><#eljen><#mf1>

Ez tetszik, honnan van a szerkó?

Pistike 007

😄

Tudom, hogy off, de azért: mindenkinek békés karácsonyt és boldog újévet(Skyrimban is!)<#integet2>

néni, tessék lejönni onnan, még valami baja esik!
Calver
mindennel végigcsinálhatod, jópofa küldetéssorozat, de ami cuccot beszerzel közben, az biza mágusnak van kitalálva.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
durván 250 lélekkõ kell max enchanthoz, és ez úgy, h mage kõ + well rested.
komikus módon ez pont mágussal a legnehezebb - harcossal csak rádobsz egy soul trapet egyik fegyveredre és kilószámra gyûjtöd a lelkeket, míg mágussal értékes manát kell ellõnöd minden soul trap varázslatért, amit biza könnyû mellélõni is.

Hegi90
Ezt csak mage-ként lehet/érdemes megcsinálni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fantusz
Az én bretonom 25ös, 97es az idézõ tudománya.

Enchanting 68, One hand 47 (idézett fegyverek) van még rendszeresen használva

Destruction 16os, Archery 17, Smithing 30, de a sneak is csak 21es, nem lopakodik sokat.

Csak én nem találom vagy tényleg nincs olyan parancs amivel ref ID-bõl vissza lehet kapni az object ID-t? (még google kereséssel se találok ilyesmit, nem hogy a "full command list"-ekben ami a wikiken van)
Wreck86
Jah!
Ok,leesett.😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Whiterunban? Kováccsal szemben út van. Ki árul,hogy hívják?😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

SzirmosSzisza
Bemész és balra van ilyen kocsma / íjász bolt féleség. 2 testvér üzemelteti (a másik húst árul a "piacon")

Fantusz
Egyet
Az elsõ shout, és amit a szakállasok megtanítanak automatikusan használható lesz, a többit neked kell aktiválni.

Egy sárkány szó (ezt falakról olvasod le) és egy sárkány lélek (ezt kapod a megölt sárkánytól) még nem shout, csak akkor lesz az, ha aktiválod, "összekapcsolod"
Aktiválás után használhatod, de mindegyiknek van három fokozata, így a legerõsebb fokozat három sárkánylélekbõl és három szótagból áll össze - ez nem gond, mert rengeteg sárkány van, nehezebb megtalálni a falakat, ahol a szótag fejtõzik.

Molnibalage
Bretonnal vagyok, gyártom a soul köveket hegyekbe, trainerral is toltam vagy 5-10 pontot. Így van 34 szintûként éppenhogy 50 felett...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fantusz
Inkább vagyok mágia párti, mint harcossal hadakozó, de ebben a játékban a destro nem egy fõnyeremény :-)
Természetesen az elsõ mágusom elementalista volt, kimaxolt perkfa, mindhárom õselemmel, dual casingolva.
Fejlõdik, de kellenek a trénerek (Faralda), és bizony ezzel a mágussal szenvedtem a legtöbbet., létszámbeli fölény ellen nem a legjobb a destro.

Az idézõ egy sokkal könnyebben járható út, a conjuration igazán gyorsan fejlõdik.
Még csatamágusnak is az idézés a jó választás, de csuhás varázslónak is kiváló.
Nem az idézés fejleszti, hanem a "történések".
Elég hülyén hangzik, de ha egy idézett fegyverrel a kezemben megközelítettem egy ellenséges lényt, sokszor úgy tolt egy szintet a conjurationra, hogy még meg sem ütöttem (az egyébként az egykezest fejleszti.
A kiszórt soul trap is nyomja az idézést az égbe, sõt ez még hullára castolva is fejleszt. Egy breton conjuration bónusszal kezd, s 10es szintre lazán 50es idézés fölé mehet úgy, hogy powerténelni sem kell csak ráálni az idézésre.

Természetesen kipróbáltam a conjuration desztruction kombót... nekem nem jött be.
Az idézés mellett teljesen háttérbe szorult a destro, a lények sokkal hatékonyabban taroltak. Ebben közre játszik az is, hogy a destruction ebben a formátumban csak egykezes lögybölés volt, nem dual casting.
A summon sokkal nagyobb biztosnságot ad, még egy köpenyes mágus is egy pillanat alatt be tud dobni maga elé egy elementált, vagy dremora lordot.
A thrallok pontosan ezért nem jók, hosszadalmas procedúra megidézni, nem halhatatlanok, és gyengébbek is mint a dremora.

Hali!
Lenne egy kérdésem a shoutokkal kapcsolatban. Eddig 11 sárkányt csináltam ki, de most is van 2 shoutom, ami inaktív, mert nem elég neki. A Storm Call shouttal kapcsolatban kérdezem, hogy hány sárkányt kell kinyírni, hogy az is aktív legyen?

Calver
nem, nem kell dual casting - kiosztott sebzés alapján fejlõdik a képzettség.

idézés pedig harcban, szóval igen, ha a puszta közepén idézgetsz, nem fog feljebb ugrani.

Malakai
Szerintem az azzal szemben lévõ elf vezette vadászboltra gondolt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem tudom ilyenkor mi baja lehet, most nekem se müködik rendesen

elég érdekesen müködik a "moveto player" parancs is, úgytünik ezzel se tudom megvalósítani amit szerettem volna

nem hogy különbözö interiorok között, még ugyanabban az épületben se lehet akárhova tenni az adott tárgyat, egyik oldalról átlátszó vagy teljesen láthatatlan
érdekes

placeatme-röl valami olyasmit olvastam hogy az alapobjektumból hoz létre egy újat és az nem marad meg mentés után
Molnibalage
Whiterunban a vegyesboltos mindent megvesz. A csakovács és a fickó vesz át fegyvert és a vele szemben levõ házban mágikus cuccokat és fegyvert vesz a fickó. Ezen felül van alkimista bolt a vegyessel szemben és fent a kastélyban meg a varázsló.

Ha nincs elég pénz, akkor vegyél te is tõle hasznos dolgok. Én pl. mindig lélekkövet veszek a vegyesboltból és a varázslótól, ha drága dolgot adok el.

A riverwoodi fickó is mindenvevõ.

Wreck86
Az íjász szaküzlet az a kovács igazából,nem?

szerintem nem amiatt

én magam úgy használom dual cast-el a dolgokat hogy nem raktam még a dual cast perkre (mert akkor 80%-al több manahasználatárt csak +20%-nyi sebzést ad)
SzirmosSzisza
Whiterunban van kovács, íjász szaküzlet, mágus bolt meg potis is, illetve piaci árusok is, szóval ott sokat el lehet szórni.

Calver
Whiterun-ban a legtöbb bolt, Riverwood-ban vannak a legközelebb érkezési helytõl.
de, ha unod h rohangálnod kell egy csomót feleslegesen, csak azért h eladd a cuccokat amit összeszedtél:
konzol le, klikk boltosra, additem f 10000
ez adni fog az illetõnek 10k aranyat, az alapból nála lévõ 500-1000 mellé.

egyben szerintem sehol..de minden nagy városban kell lennie minden tipusra egy üzletnek