The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ha a Deadlordokra gondolsz próbáld meg nincs mit veszíteni😄 ne félj tõlük
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Komolyan, mint egy középkori egyházi vitakérdés! 😊
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
itt van
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Elkezdtem a játékot és eddig tetszik😊
Bár nem jutottam el sokáig,hiszen karakter beállításainál megnyomom az "R"
betût tehát a done-t és utána nem tudom se le ok-ézni se le cancelezni a kis ablakot:S Nevét meg nem tudom hogy merre lehet meg adni.
Valaki tudna segíteni? (elég primitív bajba estem)
ha megszámolnál tényleg annyi lenne?😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha még megtenné valaki, ajándékosztás elõtt, és írna pár sort a sárkánylelkekrõl. Mármint, hogy nem kapom meg. Sárkány -> mennybõl az angyal -> lélek, semmi.
Köszi. Legyetek jók. Ünnepeljetek békésen!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Pistike 007: <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#mf1>#mf1>
"The trees move. Do you not see it?"
komikus módon ez pont mágussal a legnehezebb - harcossal csak rádobsz egy soul trapet egyik fegyveredre és kilószámra gyûjtöd a lelkeket, míg mágussal értékes manát kell ellõnöd minden soul trap varázslatért, amit biza könnyû mellélõni is.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Enchanting 68, One hand 47 (idézett fegyverek) van még rendszeresen használva
Destruction 16os, Archery 17, Smithing 30, de a sneak is csak 21es, nem lopakodik sokat.
Ok,leesett.😄
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Az elsõ shout, és amit a szakállasok megtanítanak automatikusan használható lesz, a többit neked kell aktiválni.
Egy sárkány szó (ezt falakról olvasod le) és egy sárkány lélek (ezt kapod a megölt sárkánytól) még nem shout, csak akkor lesz az, ha aktiválod, "összekapcsolod"
Aktiválás után használhatod, de mindegyiknek van három fokozata, így a legerõsebb fokozat három sárkánylélekbõl és három szótagból áll össze - ez nem gond, mert rengeteg sárkány van, nehezebb megtalálni a falakat, ahol a szótag fejtõzik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Természetesen az elsõ mágusom elementalista volt, kimaxolt perkfa, mindhárom õselemmel, dual casingolva.
Fejlõdik, de kellenek a trénerek (Faralda), és bizony ezzel a mágussal szenvedtem a legtöbbet., létszámbeli fölény ellen nem a legjobb a destro.
Az idézõ egy sokkal könnyebben járható út, a conjuration igazán gyorsan fejlõdik.
Még csatamágusnak is az idézés a jó választás, de csuhás varázslónak is kiváló.
Nem az idézés fejleszti, hanem a "történések".
Elég hülyén hangzik, de ha egy idézett fegyverrel a kezemben megközelítettem egy ellenséges lényt, sokszor úgy tolt egy szintet a conjurationra, hogy még meg sem ütöttem (az egyébként az egykezest fejleszti.
A kiszórt soul trap is nyomja az idézést az égbe, sõt ez még hullára castolva is fejleszt. Egy breton conjuration bónusszal kezd, s 10es szintre lazán 50es idézés fölé mehet úgy, hogy powerténelni sem kell csak ráálni az idézésre.
Természetesen kipróbáltam a conjuration desztruction kombót... nekem nem jött be.
Az idézés mellett teljesen háttérbe szorult a destro, a lények sokkal hatékonyabban taroltak. Ebben közre játszik az is, hogy a destruction ebben a formátumban csak egykezes lögybölés volt, nem dual casting.
A summon sokkal nagyobb biztosnságot ad, még egy köpenyes mágus is egy pillanat alatt be tud dobni maga elé egy elementált, vagy dremora lordot.
A thrallok pontosan ezért nem jók, hosszadalmas procedúra megidézni, nem halhatatlanok, és gyengébbek is mint a dremora.
Lenne egy kérdésem a shoutokkal kapcsolatban. Eddig 11 sárkányt csináltam ki, de most is van 2 shoutom, ami inaktív, mert nem elég neki. A Storm Call shouttal kapcsolatban kérdezem, hogy hány sárkányt kell kinyírni, hogy az is aktív legyen?
idézés pedig harcban, szóval igen, ha a puszta közepén idézgetsz, nem fog feljebb ugrani.
elég érdekesen müködik a "moveto player" parancs is, úgytünik ezzel se tudom megvalósítani amit szerettem volna
nem hogy különbözö interiorok között, még ugyanabban az épületben se lehet akárhova tenni az adott tárgyat, egyik oldalról átlátszó vagy teljesen láthatatlan
érdekes
placeatme-röl valami olyasmit olvastam hogy az alapobjektumból hoz létre egy újat és az nem marad meg mentés után
Ha nincs elég pénz, akkor vegyél te is tõle hasznos dolgok. Én pl. mindig lélekkövet veszek a vegyesboltból és a varázslótól, ha drága dolgot adok el.
A riverwoodi fickó is mindenvevõ.
én magam úgy használom dual cast-el a dolgokat hogy nem raktam még a dual cast perkre (mert akkor 80%-al több manahasználatárt csak +20%-nyi sebzést ad)
de, ha unod h rohangálnod kell egy csomót feleslegesen, csak azért h eladd a cuccokat amit összeszedtél:
konzol le, klikk boltosra, additem f 10000
ez adni fog az illetõnek 10k aranyat, az alapból nála lévõ 500-1000 mellé.