The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Mondjuk legalább meglepõdhetne késõbb, hogy életben lát ... de ua a reakciója mindenre, mint elõtte.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Már akinél ez a beépített csalás bekapcsolva maradt 😉)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

jaja..az öreglány,mert kicsórtad a házból a fogságba ejtett csávó naplõját😊
hozd el a sárkánykövet egész pontosan...de ahogy kollega is mondja,mindent centire pontosan mutat a nyíl
Laza
Rám már a játék elején küldtek egy 3 fõs thug, jól felszerelt csapatot (lehettem vagy lvl 6). Úgy tudtam elverni õket, hogy pont a moonforgenál voltam, és ott a lépcsõnél fel lehet ugrani egy kiálló sziklára, aminek hatására elkezdenek futni. Elvileg a Battle-Born-ék küldték rám (a náluk lévõ megbízás alapján), gondolom azért, mert nyomoztam az elveszett fiú után. De senkit sem tudtam kérdõre vonni az eset kapcsán.

Hegi90
csak menj oda/beszélj azzal/vedd fel azt a dolgot amire a nyíl mutat 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tgdt159
a retrieve the dragonstone az mit jelent ? németes vagyok... általában értem a questeket, de ezt nem vágom... köszi a segítséget !

Nah..Lydia eddig nem volt hajlandó semmi páncélt felvenni,amit adtam neki..erre barlangban lelek 10 erõsebb,drága ork páncélt..hát nem elfogadja és egybõl magára is rántja?😊
vadászhatok magamnak is😊
Hegi90
Ja igen, a Hired thugok. Azokat úgy öltem meg, hogy elkezdtem hegy felé futni. Ilyenkor könnyen szétszóródnak, és egyenként már egyszerû kinyírni õket.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Vámpírrá úgy tudsz válni, hogy ha egy vámpírral harcolsz, és rádnyomja az egyik spelljét. Vérfarkassá a Companion guild (Whiterun városban) változtat át, ha questezel náluk.

Az aktív questeket a J bill. lenyomásával változtathatod meg.

Ha kiürítettél egy barlangot/erõdöt/stb, akkor is ott marad a térképen a jelzése. Ez azért jó, mert ha pl egy questnél olyan helyre kell menni, ami nem messze van egy adott helytõl ahol már jártál, akkor odautazol fast-travel módban, és így gyorsabban eljuthatsz a quest helyszínére.

Jagi
Grat!<#taps>

Jagi
Asszem hagyom. Csak a loot miatt nem megyek oda. Soultrapem sincs még, egyébként meg mire költsem azt a kurva sok aranyat, ha lélekkõ sem kell már?

Calver
lopásra és ilyen apróságokra hajlamosak utánad küldeti kétlábúakat... akár a Riverwood-i kislány is <#idiota>
szerencsére csak egyszer jönnek Hired Thug-ok, de ha még "friss" a karakter, apró darabokra szedik.

Lunki88: én spec rájuk nyomtam egy Fury-t (Illusion spell), aztán hagytam, h a város népe lemészárolja õket <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Molnibalage
A vicc az, hogy semmit. Semmit sem lopok, senkit sem ölök meg. Nem vagyok bérgyilkos. Bár mondjuk lehet, hogy valakinek nem tetszhetett, hogy megmentettem fogságból a felkelõket támogató nemes család fiát...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tgdt159
Csáó!
Lenne egy kérdésem!

Láttam itt hogy valaki kérdezte hogy hogyan tudná vissza vonni a vámpírrá változást... tehát nekem nem teljesen tiszta a dolog. Hány féle ilyen kaszt van ? hogyan lehet bele kerülni ? az elején a kivégzés elõtt van a játékos szerkesztés... ott ? vagy késõbb majd quest során?

és még valami... hogyan kell csinálni a küldetéseket ? jobban mondva milyen sorrendbe ? rengeteg jelzés van a térképen, és nem tudom hogy hova kell menni... :/ miért van az hogy ha végig megyek egy barlangos pályán, mindenkit megölök, utána is ott marad a térképen a jelzés ?? vagy ez normális ? vagy valamit nem csináltam meg ?

Lunki88
Megöltem egy imperial parancsnokot és elvittem az aranyát. <#buck>
Hegi90
mit csináltok ti, hogy ilyen embereket küldenek rátok? 😄

Rám csak egyszer küldtek egy BH-sat, de az egy csettintésre megadta magát. Volt egy csoport is, az már keményebb volt, de azok se okoztak különösebb gondot.

Molnibalage
Nem. Akadtam össze olyan bérgyilkossal, aki a 18. szintû pure harcosomat úgy leverte volna, mint vak a poharat, ha nincs társam...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lunki88
Ha experten 3 bérgyilkost akiket rámküldtek, nem tudok elintézni az gáz? 😄 6-os szintû nord warrior vagyok egyébként. Egy kezes kard + pajzs.
Shep
Köszi szépen, ez nagy segítség lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Molnibalage
A kedvencekben levõ elemek közül 8-hoz adható 1-8 számokkal gyors elérés. Máskülönben marada a 'q' betûvel elõhívható quicbar. A quicbarhoz az 'f' lenyomásával adhatsz elemet az inventoryból és spellistbõl.

Shep
Mint kezdõ Skyrim kalandor érdeklõdnék ,hogy nincsenek gyorsbillentyûk, vagy valami, mert ez az állandó menüben turkálás már az agyamra megy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Molnibalage
Nekem még 36. szinten sincs 60-as a destro.

Wreck86
Ha full mindent odaadok? Mindent be tud vinni?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Fantusz
Nem vihetsz magaddal fegyvert, páncélet, de a szolga be tudja csempészni
A legjobb cuccaidat érdemes neki oda adani, hisz neked segít a becsempészéssel - ököllel nehéz lesz leverni a rosszfiúkat.

Fantusz
Két lényed csak a perkkel lehet, a 100as conjuration csak az állandó summon lehetõségét adja automatikusan.
A Twin Soul perk igen hasznos, azt meg eldöntöd, hogy megelégszel az expert szintû varázslatokkal, vagy thrallokat idézel.
Utóbbi esetben is felejtsd el a jutalmul kapott könyvecskét, a tûz elementálok gyengécskék, shock trallokat idézz.

Nem szeretem a thrallokat, körülményes megidézni õket, és kb fölöslegesek is.
A dremora lordok és a villám elementálok tökéletesen megvelelnek, twin soul perkkel még az is megoldható, hogy idézek a altronach-t, és egy dremorát.
Sárkányok ellen két elementált idézek, nem szoktam nyilazni, sõt még destrot sem használok, nézem a két summon távolsági manõvereit, és amikor röpképtelen lesz a sárkány, akkor az idézett karddal felszeletelem. (természetesen lehet másképp is játszani, nekem a 20 alatti destroval semmi értelme nem lenne lövöldözni a repülõ sárkányra, az idézés kb 26os szinten 100as lett, mivel szinte kizárólag csak azt használom)

Wreck86
Hali!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt kérdezném, hogy a "Diplomatic Immunity" küldetésnél egy Malborn nevû egyént kell megkeresnem az egyik városban. Meg is van, csak nem pontosan értem mit kér tõlem. Adjak neki cuccot, de a sajátomat teljesen?

Köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hegi90

Hegi90
😄DDDDDDDD

itt melyik shoutot használja?

Kandurex
ez jó rész volt, én alvás közben egy dual fireball -al a plafonra trancsíroztam a vénasszonyt,...a gyerekek meg berobbantak az ajtón egy üveg pezsgõvel <#nyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
2 Deadra Lord -hoz szükséges a Twin Soul skill? Vagy elég a 100 conjuration?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jagi
LOL

Jagi
Én most indulok oda meglássuk elég lessz a 80% fájer res vagy nem 😊

Hegi90

Laza
Közben már magam is rájöttem, hogy inkább ki kéne õket nyírni, ezért visszatöltöttem 😊
Ugyanezzel a taktikával leszedtem õket egyesével. Újabb trükk, amivel a pajzsos harcosomat meg sem tudják karcolni a varázslók, pedig ezek tûzlabdái 3mp alatt leszedtek. Fel a kiáltást, odasprintelés (stamina ugye fullon marad, majd pajzzsal megszakítás, lekaszabolás) 😊

SzirmosSzisza
Butaság volt, 2-3 daedra szív NAGYON sokat ér 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Laza
Ok, meg is van ....

Nem gondoltam volna, hogy a Become Ethereal kiáltás jó lesz valaha valamire ... majd mikor a küldisorozat utolsó helyszínén szarrá égettek tûzzel, kicseleztem Õket 😊 végigszaladtam ezzel a képességgel az ellenségek között a fõgenyához (addig ugye nem sérültem és a staminám sem fogyott), és gyorsan szétvertem a fejét 😊

Fantusz
Black

Laza
Az Azura's Star-nak melyik formáját érdemes megcsinálni? A 'normált' vagy a Black Star-t?

a numerikus blokk nulláját beveszi a legtöbb program - ez is.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Carmang
Hülye kérdés, de hogy írok be nullát a konzolba? 😊

Ezt a videót láttátok már? Vicces! :-d

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én feltettem, eddig is szépen futott, belsõ terekben 60, kint 45-50 fps, de markath-ban gyakran leesett 24-28 fps-re. Ezzel a moddal kb 10 fps-sel több lett a kritikus helyeken.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

tobias88
Gondolom ezzel arra utalt, hogy i7en van grafikus chip is.
(Ha nem erre, akkor nem ért nagyon a hardverekhez <#vigyor2>)
TVelvet
Miért, van játékra tervezett processor is?😊
JethroHUN
Nézzétek már meg a HSZ-eket annál a modnál Skyrim Nexuson, +10-15Fps az nem 40%... valakinek csak +5fps, az sem 100% ahogy állítja a cikírója. Az h az i7 procját nem használja ki a játék (ami alapból nem is játékra tervezett processzor tegyük hozzá)
hype... azonnal rá kell ugrani a témára és kicsit kikerekíteni. <#levele>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Molnibalage
Na ennyit a "játékipar csúcsáról". 😊

Carmang
Jagi
lol xD
A mamut általában 1-2 giant közelében kószál. Ha nincsenek az faszaság mert 2 ütés vagyok nekik még mindig 😊

Hmmm... Mamutot még nem láttam, de az itteni óriás az eléggé olyan, mint a gigant, amivel találkoztam.

Szóval részegen elkezdtem vadászni mindenfélére, nyúlra meg szarvasra, mire találkozok ezzel a kettõvel. Mikor futnak felém, nyilazom õket ezerrel, utána menekülök, utána vissza az egész. Rájöttem, hogy félnek a víztõl! A folyó biztos menedék 😄 Ezután lenyilaztam mindkettõt negyedik szinten 😊