The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Köszi 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

fö küldetéssorozatot - 10-es szinten <#alien>

armor steket, fegyvereket a smiting ág fejlesztésével lehet készíteni, bármelyik kovácsmûhelynél + szükséges hozzá az adott típusú alapanyag, de azt kiírja a készíthetõ cuccok listájánál, némelyiket lehet vásárolni árusoktól is
van egy hely skyrimban, ha nem te magad szeretnél rábukkanni meglepetésként 😄
akkor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Riftenben a tolvajcéhnél, a csatornánál, a város alsó szintjén (Ratways) van a lejárat.

(FAQ-ból, én magam nem ismerem)
tibor16
sziasztok - a lopott holmin, hogy lehet túladni? Nem sokat lopkodok, de a játék eleje óta, pl potik, szép számmal össze gyültek - jó lenne egy kis pénz belõle...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Kandurex
jeee...megszereztem a Storm Call -t...királyság! Ki is próbáltam, ..agyoncsapatva vele a lovam...frankón <#rinya>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

shineddark
Sziasztok!
Kellene egy kis help a Skyrimmel kapcsolatban 😊
Most nyomtam le a fõ küldetéssorozatot és hát leesett az állam.
Olvasgattam olyat hogy vannak többféle armorok is pl glass, daedric, stb.
Ezeket hogy lehet megszerezni?
Még csak lvl 10-es vagyok.

Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!

kivéve az utolsó nagykép
link

(remélem most jo lesz)
gulliver utazásai:

Hegi90
te vagy az Guliver?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

törpök támadása

azt lenne még jó megoldani, hogy az adott tárgyra nézve ezeket a parancsokat real time alkalmazza különbözõ billentyûk lenyomása esetén, így elég egyszerû lenne a pozicionálás/forgatás (bár lehet hogy már csináltak ilyen modot)
Carmang
Huha, nemsemmi. Holnap megpróbálom elforgatni a Dibella szobromat, amit kiraktam a kis szekrény tetejére 😊 Mert "kézzel" nem lehet normálisan tárgyakat mozgatni...

Jagi
A Dawnbreaker-t tegnap kaptam meg, így a fire dmg is jelentéktelenné vált az enchantból, ráadásul egy kis fincsiséget is hozzácsaptak a "szépség" tulajdonságához, hurrá! -.^

Jagi
Félreraktam a mágust és kezdtem egy új karaktert. Tolvaj, orvgyilkos lett a drága. Meg is van a 100-as sneaking meg az összes perk errõl a skill-rõl. Mondjuk az érdekes, hogy sokszor ott guggolok a csóka elött lövöm nyíllal, az meg simán elfut mellettem és nem vesz észre. Így azért kicsit könnyû lesz a játék...

PSN ID: Lord_Mortanius

ja, ugy raktam be egyenként a tárgyakat + az elhelyezés-igazitás kissé idõigényes (de igazán sok idõt az itemkódok megtalálása vette el)

tárgyat berakni ugy lehet hogy:
player.placeatme <objectID>

objectId-k itt vannak részletesen, csak összevissza a kategoriákban
http://fusromod.com/formids.php
http://skyrim.mmo-game.eu/lists-furniture-containers-books/

mozgatás: setpos <x/y/z> <hova> ezzel lehet mozgatni a megadott tengelyen, pl setpos x 21200

forgatás: setangle <x/y/z> <szög>

elötte le kell kérdezni az aktuális értéket (getpos és getangle paranccsal lehet)

a tárgy végsö helyén érdemes beirni a disable, enable parancsokat (közben a konzolt becsukni egy pillanatra) hogy a tárgy fizikailag is oda kerüljön ahol kinézetre van

+ha érdekel meg tudom adni azoknak a kódját amiket én használtam
sárkány páncél😊
Mor3llo
Sárkánycsontot/bõrt lehet hasznosítani, vagy menjen eladásra? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

és még nincs is kész teljesen, de a lényeg már megvan

ja, több ház meg annyiból nem jo mert akkor meg annyifelé is vannak a cuccok (pénz egyébként jut rá)
Carmang
Ezt te moddoltad bele a játékba? Hogy kell ? 😊 Van valami Tutorial errõl?
És pláne hogy csináltad, ha még nincs kint az Editor? (vagy az teljesen más téma?)

Carmang
A hülye nemhogy elõbb a Szót tanulta volna meg, és a ládát ürítette volna ki, a sárkány megvárta volna. Most caplathat vissza 😄

wedge31
Rendezd be és mindjárt nem lesz üres, plusz feleség és ha a housecarl férfi garantált, hogy amig nem vagy otthon zajlik az élet nélküled is...<#vigyor3>

Én a Vlindrel Hallt és a Hjerimet szoktam megvenni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Molnibalage
Szép.

Egyébként én eddig mindig csak a whiteruni házat vettem meg. A többi városba nem jutok el, és minek vennék mégegyet, ha már van? A képek alapján amúgy is az a leghangulatosabb. Mire jó egy töküres nagy ház...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

😄

ez csak az a öreg varázsló 😄
Ezio Auditore hogy került a Skyrimbe?😊))
Végül mégiscsak sikerült megcsinálni a táborhelyet, amit terveztem:

nagyobb kép

Calver
Agent of Mara is permanens +15% resist magic.

"The trees move. Do you not see it?"

Hát, majd meglátjuk,
eddig nem volt problémám vele, meg sárkányokkal se
Alchemy-t lehet hogy használni fogom, valamilyen szinten, ha esetleg kell (de eddig arra se volt szükség)

Illetve amit Fantusz emlitett: 50% resist, elemental block miatt már most meg van
Otar maskot nem ismerem, de akkor meg az is jól fog jönni
Fantusz
Breton: 25% resist magic
Otar mask - nehéz páncél: 30% resist (fire, shock, frost)
Block - Elemental Protection perk: 50% elemi sebzés csökkentés (villám, fagy, tûz)
Alteration 70es skill - Magic Resistance perk: 30% magic resistance.

Hirtelen csak ennyi lehetõség jut eszembe az enchnat mentes mágia elleni védelemre, és még lehetne sorolni (resist magic enchantos cuccok kereslekõknél, és lottban is elõfordulnak)

Molnibalage
Akkor hogyan lesz életképes harcosod masteron? Mert resistanceot szerezni nem lehet csak potióbl csak enchantból. Nem fogsz te deadra armor részt találni x% resisttel, de gyûrûbõl és amulettbõl is alig van. Sem találni sem venni nemigen lehet.

Ha már potit sem tudsz fõzni magadnak, akkor meg helló...

A sárkányok ellen a potival is törölheted a segged, mert megiszod, azt néha fél-egy percig a közeledbe sem jön. Poti lejár, és utána meg egy böffentéssel kicsinál. Hurrá...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én ugy vagyok vele hogy közelharcos karakternél (pajzs+balta) nem használok enchanot, alchemyt, varázslatokat, viszont a mágus amit nemrég kezdtem, azzal meg a kovácsolást, páncélokat, fegyvereket nem (meg nem is hiányzik)

Morrowindet ott rontottam el hogy mindegyik kariból ilyen vegyes-mindenes lett, meg is lehet unni így hamar a játékot
Molnibalage
Sanszosan legkönnyebb szint én minden eszementen felhúzva.

a csirkék szent állatok <#gonosz1>

http://www.youtube.com/watch?v=zFIZfuDLEy8&t=0m49s
hát kicsit eltúlozták a sneak attackot

az még oké hogy használhatóbbá tegyék, ne csak simán 2x damage legyen, de ennyire...

ja, a sárkány csontváza meg szánkózott egy jót a hegyoldalon 😄
lipovics
Jaja, ez volt 😊
Jagi
Így így 😊 ezt mondtam^^
Figyelted hogy szaladt a loot után? xDD

Molnibalage
Folyamatosan hátráltam a koli felé és közben lõttem õket. Ha elfogyott a mana, akkor fegyver, ha lement a HP, akkor gyógyít. A koliból kijött pár csóka, velük az elsõ pár leverése után már ment a dolog. De addig izzasztó volt. Nem kicsit.

lehet hogy ez az? : http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Headless_Horseman
ez szerintem ilyen easter egg féleség
lipovics
Sziasztok!

Találkoztam Gjukar's monumentnél este 11-kor egy szellem lovassal. Épp vadásztam a lepkéket, miközben elvágtatott az úton, nem tudtam utolérni. Betöltöttem újra többször, vártam az úton, de nem jelent meg többet. Ez micsoda?[/spolier]
Fantusz
Az egy elég érdekes helyzet, az anomáliák viszonylag erõsek, és ha elkezded tûzlabdával szórni a csapatot bounty is lehet az eredménye.
Idézéssel lehet a legjobban érvényesülni, ha saját erõbõl nem tudsz dremorákat idézni talán a Sanguine Rózsája lehet a megoldás.
A két mágus is segít, restora képzett varázslóval lehet próbálkozni az õ gyógyításukkal, mert bár elég jól bírják a strapát, nem bírják szuflával, és amikor kimerülnek, megsérülnek, visszahúzódnak a rámpára

jarlaxxe
Egy mezei tüzlabda is már területre hat de persze vannak sokkal jobb aoe spellek is.

Molnibalage
Megy veled. Naná. Máskülönben semmire sem lennének jók. A fél térképen való átcaplatás hamar kinyírná az élményt.

A Gothic 3-ban ezért nem használtam társat, mert a teleport stonnal nem jött velem...

A társ nélkül való játék egy nagy hátránya az, hogy a lootolás nagyon lassul, mert nincs aki cipekedjen helyetted. Persze lehet úgy csinálni, hogy a dungeon elõtt azt mondod, hogy várk itt serpa cimbim... 😊

egyet nem próbáltam még soha nyitott helyen..ha mondjuk haza akarnék menni bárhonnan fast travellel..a kísérõm hova lenne?..ott várna ahol felbéreltem vagy ahol hagytam fast travel elõtt?
Jagi
Nemtom pontosan, mert még nem volt itt mágus karim, de a magasabb szintû spellek közt van talán területre ható 😉

Carmang
Én úgy játszok most, hogy 100-ig fel akarom vinni a One Handet, a Light Armort, meg az Archeryt. Néha néha besegítek kovácsolással, vagy Enchanttal. Mást -direktbe- nem fejlesztek. És kalandorként élem az életem. Egyelõre nem csatlakoztam se a légióhoz, se a viharosokhoz. Csinálom a küldetéseket, segítek az embereknek, és derítem fel a Sárkányszavakat, ennyi. Ha otthon vagyok Whiterunban, akkor mindig bemegyek Kynareth templomába imádkozni (egy kalandornak fontos a jó egészség 😊, aztán ha lecuccolás, kereskedés után van még hátra a napból, akkor beülök a kocsmába, veszek valami nedût, és eltöltöm ott az idõt estig. Aztán Breezehomeban szunya, majd másnap kora reggel kelés, és kalandozás folytatása.

Molnibalage
A buzogányámonon ilyen enchant van.

Molnibalage
Egyet nem próbáltam ki. Ugyebár a tõrre is pont olyen erõs enchant raktható, mint egy csatabárdra tudtommal. Ezér mi jó a varázslónak? Manalopós tõr. Ha kifogy a mana, akkor pótolod pár ütésbõl, amíg az idézett lényt ütik vagy társat. A bibib ott van, hogy annyi ellenfél jön, mint a szemét...

A staff of magnus küldi elõtt, mikor a falut ellepi az a 10 darab kis lény nos, az befosatós. Hogy ott mit csinálnak a "nem tank" karakterek, arról lövésem sincs.

Jagi
Csak viccesnek találtam 😊
rövidkard/tõr + varázslat vagy kamehameha (2h varázslat) lesz a mage