The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basszus bementem valami helyre, ahonnan egy maszkot kell megszereznem, a barlang elõtt egy csóka adta a feladatot. Nagyon dúrva hely, vagy 3 szintes erre a legvégén eljutottam a fõ emberig, és nincs 1 nyamvadt italom se. Nem tudom így kinyírni. De ha visszamegyek veszek életerõt, nem lesz újta tele a 3 szint ellenfelekkel ugye? 😄 Mert akkor a fax kivan 😄😄

Solid Snake
Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rámész E betû, és ott van olyan hogy trade-ingelsz vele. Ott tudsz neki adni cuccok, hogy hozza magával, ha nálad már nem fér, és amit átadsz neki, azt felveszi. Pl átadsz neki 2 ruhát, akkor a jobbikat felveszi stb..

Shep
Lydiának hogy lehet bármit is odaadni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Udv.

Tolvak szalon mozogok megvan a skeleton key ami ugye, nagy josag, kerdese mit erek el vele ha visszaviszem a helyere? Jol gondolom ez az utolso kuldetes a tolvaj szalban?
Köszi 😄 De bamba vagyok, elvégre csak majdnem kiütötte a szemem az Unlock ott alul 😄😄 Na király, megyek kipróbálgatom õket 😄

Maximus4
Magic-en belül az E betûvel tudod aktiválni a kiválasztott shout-ot.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Én egyébként 37-es szintû vagyok, de még mindig jön velem Lydia. Szinte olyan cucca van, mint nekem. Ebony 70 körüli védelmes ruha, Ebony 50 körüli pajzs 😄 De én se azt tapasztalom, hogy ugyanolyan erõs lenne, mint volt. Erõs ellenfelekkel szemben is elég jól elvan. Nem hiszem, hogy csak a cucc miatt... Néha van, hogy nekem odébb kell mennem, mert úgy lement az életem, hogy kicsit magamhoz térjek, õ meg simán üti ott tovább 😄

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Shouts alatt már 9 cucc van nekem, viszont használni csak azt a kettõt tudom, amit megtanítottak ott a hegytetõn. Mit kell csinálni, hogy tudjam használni a többit is? Most is kinyírtam egy sárkányt, a fal adott egy szót újabb sor bekerült a shouts alá, de sötét szürke és nem tudom hasznáni.....

Laza
Ez még a vérfarkasság elõtt vagy után van? Mert most tartok ott, hogy át kellene változni, de itt pihentettem kicsit. Viszont eddig nem volt nehéz ez a sorozat.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Egyébként most azon gondolkodom, hogy lenyomom a fõszálat és kezdek egy új karit. Lehet hogy elég volt már ez a 59 óra egy kariban ...
minamellett, hogy szerintem még a játék harmadát sem láttam (Whiterunon kívül csak Winterholdban jártam, a többi város érintetlen ... és a környékük is).

Így legalább minden karival tudok olyan helyekre menni, ahol még nem jártam, és mindig lesz újdonság. Szerintem nem egy karira csinálták ezt a tartalmat, nem is értem azokat, akik eggyel akarnak mindent kipucolni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én most 29-es vagyok, a normál fokozaton nyomom, és csak talált cuccokban megyek. Egy dead lord is durván meg tud csapni, ha nem taktikázok a kiáltással és a pajzzsal. Az Azura Star's quest végén a tûzvarázslatos deadrák kb 2 mp alatt szedtek szét 😊 Mondjuk Become Ethereal kiáltással õk sem jelentettek problémát, csak rá kellett jönni 😊)

De majd még fogom magammal vinni a csajszit, mert jó volt a társasága, nagyon jól jött egy-két szituban 😊

enlightened
Na igen a Treva's watchhal gyûlik meg nekem is a bajom. Mert elvileg a harmadik companion quest oda küld, de amikor kb 8 as szinten vagy, de én 20 as szinten mentem vissza hozzájuk és akkoris lealázták, szóval pár levelet még mindig várnom kell. Úgy tûnik, hogy a companion questet azt csak nagyon késõn lehet befejezni.

Molnibalage
Huhú, csak vigyázz. Így is lesz olyan hely, ahol masteren levernek simán. A legdurvább hely, amit eddig találtam, az Tereva's watch. Van egy eszméletlen 5 fõs mob. EGy burtál erõs harcos és egy olyan varázsló is van benne, hogy ehaj. Pedig mocskos kis banditák.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Köszi, megvan.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Laza
A kérdés inkább az, hogy egyáltalán mit értünk a szint alatt? Mert ugye a mi karakterünknél is ez kb kizárólag a mana/hp/stamina értéket jelenti, semmi egyebet. Minden mást 'mi' fejlesztünk (perk, skill).

Én rengeteg ideig vittem magammal Lydiát (vagy 15 szinten keresztül), teleaggattam mindenféle jó cuccokkal, és nem úgy vettem észre, hogy a kezdeti képességeihez képest nem állta volna meg a helyét késõbb ... ugyanúgy képes volt nagyokat sebezni, csak azok tudták földre kényszeríteni, akik egyébként engem is, és késõbb még kivégzéseket is csinált.

Mostanra egyébként letettem, lvl25 után már egyedül kóricálok 😊

Szerintem náluk másképpen számolják az erõsséget, leginkább a cuccok alapján. Aztán a fene se tudja.

Molnibalage
Néha enchant asztal után sem tudsz. Escape, kit türelem és menni fog a dolog. Elvben...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

klasszik..keress itt rá lent Erbert nevére,ki fogja dobni a bugfix linkjét..
emlékeim ha nem csalnak..ahol ki tudsz jönni,ott lesz egy megtanulható szó a falon..és mint ilyenkor kötelezõ,mikor megtanulod,kapsz a nyakadba egy górét..levered,kizsebeled és meglesz a kõ..
Tgdt159
azt értettem hogy hozd el a sárkány követ... csak éppen az egész egy nagy barlang rendszer... és a barlangon belül nincs semmi jelzés... csak az az ajtó ahol bementem, és az ahol kitudok menni... hol találom azt a követ egészen pontosan ?

Nem tudom hogy bug-e, de elakadtam egy helyen: Cornered Rat mission, beszélnem kell Esbert-tel, odamegyek, elmondom neki a kivánt mondatot "Remember the 30th of Frostfall" erre bezárja az ajtón a kémlelõnyilást és nem nyitja ki újra. Közben a feladat még mindig az hogy beszélj Esbert-tel. Valamit kéne még csinálni? Ha ez bug akkor azt jelenti, hogy 160 óra után az elsõ játékmenetet befolyásoló bugba ütköztem, ami nem rossz arány egy ekkora játéknál.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shep
Hát ez elég rossz hír 😞

Nehogy már... Nem fejlõdnek a követõk? A karakterem 40. szintû, Lydia meg még mindig 3. ? Nincs errõl valami hiteles leírás?
Calver
tudtommal társak örökre azok a szinten ragadnak, amin csatlakoztak hozzád - ezt viszont a karakter akkori szintje határozza meg, szóval ha valakit késõbb veszel fel, erõsebb lesz.
de ha még nincs, késõbb tuti lesz erre mod.

"The trees move. Do you not see it?"

Shep
Még a játék elején kaptam magam mellé Lydiát. Õ fejlõdik amúgy, vagy olyan hurka marad ahogy mellém szegõdött, tehát érdemes-e vigyáznom rá vagy idõvel már nem sokat ér? Egyébként most lementem a térkép keleti végében egy erõdbe a Banditavezértõl nem messze, éh hát elég kemény élõholtak jönnek. Lehet nem kellett volna keménynek hinni magamat 9-es szinten? 😄

Calver
olyankor a zoom ragad be általában, vidd képernyõ bal széléhez az egeret, és pörgesd lefelé a görgõt.

Teppik Amon
Nekem az encsant asztalba ragad be állandóan. Tab, E, ESC nyomogatás különbözõ sorrendben szokott segíteni.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Fantusz
Jelöld be a küldetést a naplóban és menj a nyíllal jelölt helyekre.
Angol nyelvtudás nélkül is játszható a játék, mert ha aktiválod a küldetést, mutatja a célt (mellékes, hogy a történetbõl mennyit ért meg a játékos, de elakadni nem nagyon lehet)

Higany
Továbbvittem, bementem a gyerekkel a konyha kamrájába, ott kivettem a bárdot és most...?

Lunki88
Habár raktam fel pár látványjavító modot. Talán azok kavarnak be? A játék eredeti.
Lunki88
Ti találkoztatok már olyan buggal hogy amikor lemegy a favágás animációja, nem tud megmozdulni a karakter? Ilyenkor úgy kell visszatölteni az elõzõ mentett állást, eléggé zavaró. <#wow3>
Calver
#14620-ben leírtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha még mindig nem megy - kérj egy italt Malborn-tól, és add oda a részegnek, wiki szerint bejárattól balra.

Higany
Hát kipróbáltam mindegyiket, nem lehet varázsolni és kiáltást se, fegyver eleve nem lehet nála. Más esetleg...?

Higany
thx

fegyver?..hát kiáltás vagy mágia? 😊
Calver
erm... beszélj az ottani emberekkel?
több megoldás is van, nem lövöm le, max ha nem megy. (pl ha nem tudsz jól angolul)

Higany
Pl. mivel, mert ugyebár semmi fegyverem nincs és már mindent feborogattam?

Calver
káoszt.
tényleg. figyelemelterelés kell.

Higany
Üdv! Egy olyan gondom van, hogy megint elakadtam. Elmegyek agy partyra, ott kell beszélni a csapos gyerekkel, de nem tudok továbbjutni. Mit kell ott csinálni? Köszi!

láthatatlanról szólva
talán Solitude-ban..van egy ház..és nem találom a tulajt sehol..pedig ott van,csámcsog,szól,ha leverek valamit..ilyesmi 😊)
berlinboy6329
WTF,Dawnstarban van egy láthatatlan chest,tele loottal..Nem kevéssel!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

JethroHUN
Shout menüben (R)Unlock a szürke shout néven, ha nincs mit feloldani akkor nem is gyûjtötted, jó pár helyen vannak, pl a beszélõ ( Arngeir) Greybeardtõl lehet kérni küldetés, akkor kitesz a térképre egy jelölést h hol van megtanulható szó. Nagy sárkány emblémás köríves kõfal, oda kell menni hozzá.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

The Protector
Hy.Egy rahedli sárkányt kinyírtam már.Megtanultam a dragonrendet és eddig csak az alap shout-jaim vannak amiket alapból megtanít a játék.
A tesóm laptopon tolja és észrevettem h neki van egy fear shout-ja is ami nekem nincsen.
Hogyan lehet shoutot tanulni?Vagy ez egy bug?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Laza
A térkép jelölést bekapcsolva hagytam ... különben az életben nem találnám meg még a helyet sem (mivel a napló fapados).

Hegi90
meg egyébként is, ki nem szarja le 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Azt hiszem egy olyan embernél, aki nem tud rendesen angolul, nyugodtan nevezhetjük mankónak a csalás helyett.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

de akkor hogy tudod a célpontot?..ha pl egy még fel nem derített barlang az?😊
Laza
Személy szerint ezerszer jobban élvezem a játékot kikapcsolt iránytûvel és lebegõ markerrel ... elakadni még így is mûvészet 😊)

de szigorúak vagyunk😊
a hegyekben még ez se segít néha,akkorákat kell kerülni😊