The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem tartom jónak, a több karaktert, hiszen akkor mindig mindent újra fel kell fedezni és clearerni és nem lesz meg sose 100%-ra a játék. Szóval én egy karival tolom de azzal megszerzek mindent és felfedezem egész skyrimet.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Menj el újra abba a barlangba, ahová a Pantea féle küldivel kéne.
Lehet, hogy megoldódik.
Most meg már megyek lovat lopni, vagy mahalevelet.
Még meglátom...
Mondjuk, erre #14768 azért válaszolhatna valaki, aki tudja. (Meg azt is, hogy az én játékom is!) 😊
Boldog Új Évet mindannyiótoknak!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Nekem Petra után, mikor kértem Melkától a jutalmam - mellesleg fel voltam készülve, hogy nem tartja a szavát, és megtámad -, minden gond nélkül átadta, jó utat kívánt, én meg elhúztam a szennyest.
Amiket leírtok, és már eljutottam odáig, majd megcsináltam, minden gond nélkül megvolt. Persze, nem vagyok ostoba, tudom, hogy nekem nem csináltak külön egy bugmentes Skyrim-et, de eddig mûködött.
Lehet, hogy az a 76 darab! mod teszi, de mûködik. 8)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként, nem tudom jól csinálom-e, de én egyet innen, egyet onnan végzek el, és még azon kívül, hogy amikor megkíméltem a varázsló életét, és hagytam, hogy megsemmisítse a Rontás Koponyája nevû botot, visszaküld, hogy vegyem fel Skaldtól a jutalmamat (aki mindenrõl ugat, csak a lóvéról nem), más küldetés buggal nem futottam össze. Remélem, nem is fogok.
Hangraven Petra is elég érdekes volt, miután levertem kétszel kellett Melkával beszélnem, hogy esetleg megköszönhetné a közremûködésemet - nekem adta a varázsbotját, s azzal le is zárult a küldetés.
Van itt több karakterre való tartalom is 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
mindenesetre, hamár bug-ok a Kill the Hagraven Petra MISC küldetést se pipálta ki, meg az egyik bounty féle melót, amit már begyûjtöttem Falkreath királyától azt se fogadta el. Ez van
"The trees move. Do you not see it?"
Elküldenek három hangszer visszaszerzésére, és ha megcsinálod, senkinek sem kell, de eldobni sem lehet, mert küldetési tárgy.
Ezek szerint, ha valamelyiket elõre megszerzed, akkor még a küldetés is beragad :-)
Ettõl föggetlenül is, a bárdokkal elég mostohán bántak a készítõk, talán majd a modderek feljavítják - ez így nagyon sovány, hogy szerezz vissza néhány hangszet, és mehetsz a fenébe (a hangszerekkel együtt)
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
én is tisztogatás közben akadtam valami bicskára..gagyinak véltem és el akartam dobni,de nem engedte,mert küldetés tárgy lesz..valamikor 😊
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Így jár, aki fosztogat. 😊
Humornak nem rossz, de a progi ilyenkor újra rendezi a cuccokat.
Az Azura Star küldivel ugyan így jártam, azzal a különbséggel, hogy amikor lootoltam a barlangot a csonti ott ült a trónon, de nem volt elõtte a csonka Azura Star. Aztán a küldit felvéve újra elmentem oda, és a trónig tiszta volt a terep, de ott megharcoltam a lélekkõért.
Az oboa így szívás, ha csak nem mész el újra, hátha van még egy.
Hátha két oboa kell a csajnak. 😉
igen azt se pipálta ki nekem, pedig már bárd lettem hivatalosan:😊
Ott kell lennie egy kúriának elõtte egy istálló, ahol ott röhög egy ló.
Benn a kecóban a marhalevél. Szerezd meg!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ott megtalálod a számodra szimpatikus megoldást.1
Egy nagy zöld nyilam-bulam mutatja a pontos helyet.
Ha a mikéntjét kérded, akkor a fentieket felejtsd el, nem szóltam.
Viszont egyenlõre válaszom sincs, mert most csinálom.
Nevezetesen, hogy adott npc megy valahová. Kérdem kedvesen, hová a jófrancba 'közlekedel?
Mondja, hogy semmi közöm hozzá. Erre én is mondom - meggyõzendõ -, hogy sok bajtól kímélhetlek meg, ha elárulod.
'Asszongya, hogy oké, és megjelöli a térképemen, és hozzáteszi, hogy az Õ nevében járjak el.
A gond, hogy mi a kutyaszart jelölt meg, mert én bizony semmit nem látok a térképemen, csak amit eddig.
Most szegénytõl elvettem a megélhetését, de én nem tudom, mifaszt kéne csinálni, hova menni?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon közelrõl nálam is van víz, egyszer csak nincs.
Leginkább patakoknál. De szerintem, ehhez már le kell guggolni, hogy észrevedd.
De ha ilyen jó szemed van... (Ronts rajta) 8)
Az tuti, hogy a víz ezekkel 10x jobb minõségû, mint a vanilla.
1.
2.
Kártyából rá kell tolni a 16x anisotrop szûrést.
Az opcionális cuccok meg rajtad múlik.
Próbálgatni kell.
Ja, olvasd el a "használati utasítást". Sok mindent megválaszol.
Nálam, így, szuper.
btw ha tudod mit keresel, használd az oldal alján lévõ keresõt, én is így találtam meg most.
<#help>#help>Aki volt már Silverdrift Lairben, az megtudná mondani hogy kell kinyitni a rácsot? A középsõ nagy terem végén.
Még egyszer megképezemf mert nem kaptam választ:
Most raktam fel újra a gamet, ugyanis csak most tudtam megvenni eredetiben.
Sajnos a módolásból már eléggé kiestem.
Ahhoz, hogy a launcher ben a data files menüpontot tudjam használni mit is kell átírni a SkyrimPrefes ini ben????
Amúgy szerintem a Breton a leghasznosabb, a power és a passzív képessége is nagyon jól jön, magic resibõl sosem lehet elég. Lv51en nevesített nekromancer majdnem megölt 1 ice strommal, de tanultam belõle és harc elõtt elnyomtam 1 50%os frost resi potit. De még úgyis megkapott. 400 hP val.