The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találkoztam leszármazottaiakkal, akik még ma is hasonló életmódot folytatnak.
Na, de most már 'télleg BUÉK!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Ha megnézed, harcosok is vannak köztük!
Meg ahogy a forró homokot emlegetik, mint hazájukat - a vándorcigányok nem hiszem, hogy hazájukat emlegették volna...
kár érte, mert magas szinten a "10 perc dungeon crawl - fél óra kereskedõk közti rohangálás"... nem túl okos játékmechanika.
ezért írtam a konzolparancsot, az alternatíva szerintem erõsen játékélmény romboló.
"The trees move. Do you not see it?"
additem f 10000
hirtelen kap 10000 aranyat kedves boltos.
boltok közti felesleges rohangálás problémája megoldva.
Másik. Van nálam egy kard(Nettlebane) de nem tudom hogy melyik küldetéshez kell, mert tele vagyok egy csomóval. Eldobni nem engedi.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scientia potentia est.
semmi probléma felbéreltem Stenvart erre a célra õ pont megfelelt erre a bizonyos célra...
BÚÉK
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Boethia Oblivionban a Tíz vér Diadalára küld el, ahol ugye meg kell ölni minden más faj-béli ellenfedet. Belegondolva az is egy szemét küldetés, de mivel harcba van burkolva, így gondolkodás nélkül elvállaltuk.
Skyrimben egy olyan egyértelmû kéréssel áll elõ, amit már nem lehet harccal leplezni, akkor is egyértelmûen gonosz cselekedet, ha a kedvenc kisérõdet egy "selejtesre" cseréled Boethia kedvéért.
Nem mindegyik herceg gonosz teljesen, Meridia megveti a necromanciát, gyûlöli a nekromantákat, talán Azura sem akart még kitolni velünk (ellenben mi a Balck Starral beinthetünk a hercegnek), és vannak még ártatlan küldetéseik, de a sokszor olyan csínyekbe visznek bele, hogy észre sem vesszük, velünk is szórakoznak a hercegek.
Köszönöm!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A városban picit rácsodálkoztam, hogy mit keres itt egy khajiit.
Végülis Riften a tolvajok városa, miért ne lehetne khajiit is a lakói között, ámbár eddig még, soha sem láttam.
Megtaláltam az öreget, sunnyogunk ki a városból - ekkor kiderült, hogy miért volt ott a macska:-)
A viccet félre téve, gyógyitalokat keverhetsz magadnak, vár nem érdemes bele merülni nagyon az alkímiába.
Restore healt alapanyagok: blisterwort, blue dartwing, blue mountain flower, butterfly wing, charred, skeever hide, daedra heart, eve of sabre cat, imp stool, rock warbler egg, swamp fungal pod, wheat
Vásárolni alkímistáktól lehet, pl. Whiterunban Arcadia boltja ott áll a piac mellett, és nála van alkímiai aztal is.
meg én azt szoktam még csinálni,hogy mindig felvásárolom a 10/15ös kajákat is...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A városokba nagyon kevés kivételtõl eltekintve be sem engednek khajitot.
Tábort vernek a városok közelében, vándorolnak az utakon, lehet velük kereskedni, és tanítani is hajlandóak.
Mit tanítanak: zárnyitás, zsebmetszés, beszédkészség.
Szegény khajitokkal nincs igazán bajom, de elég csúnya skatulyába rakták õket.
Hagyományosan egy hazudozós, settenkedõs, lopós fajként voltak beállítva a régebbi TES részekben is, most még sátrat is kaptak:-)
Nem sírok,csak jól néz ki és hiányzik😛
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Boetiah küldetésnél szerezted?

De ha megütök egy ellent az is befeketedik 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mondjuk nem tudom miért játszhatta ezt, nálam is másik partíción van dokumentumok mappa, és azon belül My Games\Skyrim-ba pakolja a mentéseit.
nekem Lydia elhunyt és már megszoktam,hogy nem egyedül vagyok..rá emlékeztem,hogy hol van,felbéreltem..eleinte utáltam,mert nem elég nõies,a hangja sem,a dumája sem,de jobban odapörköl mint a másik és nem nyilaz orrba szájba mindig,szépen csapdossa nekem az ellent😊
Kicsit durva a páncél amit ad ... eddig csak talált cuccokban mentem, de ez mindet ûbereli, a banditák csak úgy hullanak körülöttem, pedig hozzájuk sem érek 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
'Aszittem, felsorolás volt, mint a java. "Hozz tíz mamuszt, 5 járókeretet.
Francba!
Nagyon köszi. Nem mondod, szerintem, úgy halok meg, hogy nem tudom meg, mit akart felvitetni velem az a szerencsétlen.
Ekkora egy üszõt! Pedig ilyeneket nem szoktam benyalni!
Most már tovább állhatok!