The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Conjuration tudás, illetve a perkek befolyásolják az idézhetõ lényeket.
Elemetál agon expert szintû lénye a dremora lord, és a shock atronach, mind a kettõ erõs lény.
Dremorák közelharcosok, gyorsak, erõsek, a villám elementálok képesek távolsági támadásra, levegõbenlévõ sárkányok ellen, vagy magasvból lövöldözõ íjászok ellen is jók.
Necro ágat nem tápoltam, elemetál mellé az fölösleges (és viszont).
100as conjuration, és a perk szükséges két idézett lény hívásához, thrallokat én mellõzöm, hosszadalmas megidézni, és nincs is rá szükség.
eddig nagy nehezen 1 frost atronach-al és bound sword-dal harcoltam.
most a sok-sok Throll Daedra Atronach Anyámkínja közül azt se tudom melyiket válasszam. :S
War. War never changes...
Csinálom a bandájának küldijeit,de ha melletem van fast travelezni nem lehet,merthogy keresnek,és a legjobb hogy a duma menüje állandoan feljön,mintha az E gomb beragadt volna.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Thrallok léte halálig tart, de ez csak részletkérdés, ha kisérõt is viszel, magadat is számítva egy 4fõs kis csapatod lesz.
A képen úgy nézem zombik vannak a csapatban, nálam 2 dremora lord, vagy villám elementál a segéderõ.
Nagyon hülyeséget kérdezek, ha megkérdem, hogy lehet-e több társa a karinak? <#circling>#circling>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
De a kulcs még mindíg sehol,nem értem.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Vannak a játéknak hülyeségei, ilyen az is, hogy némelyik küldetést csak akkor hajlandó lezárni, ha a jelzett ajtón lépett be (vagy ki) a hõsünk. Riften közelében, ahol egy erõdkaput kellett kinyitnom, csak úgy fogadta el a játék, ha a jelzett barlangba is beléptem (végig menni nem kellett, csak belépni).
A nagykövetségrõl is a kijelölt úton, a csapóajtón keresztül kell távozni, a kulcs valamelyik thalmornál van. Ki lehet osonni az ajtón, vissza a kertbe, de a rab ott marad, és a küldetés is beragadhat
Dual bound sword, one handed dmg enchant mindenen amin csak lehet, 0 armor értékkel arat mint a halál😊
One handed és conjuration melett enchant fullra huzva😊 mellékhatásként 2 zombi lejárati idõ nélkül ha nincs kedvem harcolni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
★ 汤姆 李
Nulla mana költségû varázslatok, több mint 100%al megnövelt one handed, two handed és íj sebzés, kovácsolás, alkímia képesség, stb.
A legdurvább skill a játékban.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
A sárkánypácélt meg már csak azért is presztizs-bõl megcsináltam, mert én nem hajigálok ilyen haszontalan dolgokra perket, mint alchemy destruction, alternation, conjuration vagy enchant. Ez még nem az a fajta aki igényelné. késõbb ha lesz szép mod felteszem a trónteembe 2 bábura a 34 m-es trónom mellé. Akkor megcsinálom az ebony-t oszt kész 😊
De a heavy Dragon sisak brutális ahogy kinéz, ez tény^^
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Heavy armorból nem a dragon a legjobb, a daedric erõsebb.
Lóháton persze nem számít a terheltség.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
volt egy sárgáarcú a kapuban, aszongya beenged, ha bizonyítom hogy én vagyok a bragonborn. 13x ordítottam le a fejét a létezõ ósszes shouttal, de sztem süket. Faralda-nál meg elköhintettem magam és Ó volt meg Á!
Nemtom mit lehetne vele csinálni ha nincs messze az elõzõ mentés reload
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
viszont csöppet hibásan fejeztem ki magam: nem is igazán a játékélményt, sokkal inkább a játék élvezetét rombolja - elmebeteg Daedra hercegek küldetéseit megcsinálni szórakoztató... fél órát rohangálni egy városban h megszabaduljon a kétlábú egy sima dungeonon végigfutás utáni cuccaitól? lehet, hogy van akit szórakoztat, engem határozottan nem.
spec ezért szerettem jobban Oblivion rendszerét: lehet, h kevésbé volt realisztikus (bár még mindig furcsa érzés a realizmus szót egy olyan játékkal kapcsolatban leírni, aminek a központi témája nagy repülõ gyíkokkal foglalkozik), de sokkal kevesebb nyûggel járt... lezúztál pár unszimpatikust, elfutottál a kedvenc kereskedõdhöz, és lehajigáltad nála a felesleges szemetet, aztán költötted a pénzed amire akartad.
Whiterunban van három kovács, egy fegyverkereskedõ, egy vegyeskereskedõ, egy alkímista és egy mágus - náluk csalás nélkül is elég sok cuccot el lehet adni.
Több tucat szétenchantolt vastõrt persze nem lehet elsózni egyszerre, de az Oblivion bartel rendszerét nem raknám a Skyrim elé, nem véletlenül modolták át azt is, és került be a Skyrimbe a modolt verzió.
Miért gond az, ha elfogy a kereskedõ pénze, ha csak vásárolunk?
Meg kell nézni, hogy van-e nála valami számunkra hasznos cucca, és megvenni. Lényegesen drágábban adnak, mint vesznek, de ez nem a "hogyan legyünk gazdagok" játék, fölösleges a szükségesnél több aranyat össze harácsolni.
Sárkánycsontot minden szívfájdalom nélkül ott lehet hagyni, ha nem célunk a sárkánypáncél kovácsolása, nagyon rossz a tömeg-érték aránya
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Bocs az offért.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
tolvaj guild küldetéseinek végigvitelével (uesp-n írják biztosan pontosan mi kell) fel tudod tápolni úgy fence-eket (lopott cuccokat is megvevõ árusok), h darabjának 4000 aranya lesz... persze ezekbõl is kemény egy van területenként, szóval annyira elõrébb nem vagy vele.