The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így nyugodtabban nyírom ki. 😊
@Akkor harapnék rá, ha érdekelne mások véleménye, hogy én itthon, mivel játszom. De nem érdekel. Az sem, hogy más mivel teszi.
Az olyan önzõ, egocentrikus emberekre harapok, akik azt képzelik, minden értük van, és olyan szavakat is használnak, amik jelentésével nincsenek tisztában. (Persze, ez adódhat "aggastyán" (12) mivoltukból is)
Ez az ízlés dolog, igen szubjektív, és aki ezt nem látja be... Nos, azzal nekem nincs mit beszélni.
Az, hogy Ti elpoénkodtok vele, nagyon rendben van, mert tisztában vagytok vele, hogy ezzel nem engem minõsítetek. Ezért jót röhögtem rajta.
Kösz, így "kora reggel" jólesett.
@Fantusz!
Büdös, 'kanniláb ribancot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Aztán sikeresen kigyógyítottam magam a farkas kórból. Azt hittem a gyûrû miatt továbbra is átváltozhatok, de mint késöbb kiderült; nem. Úgy tûnik az csak akkor mûködik, ha eleve farkasemberek vagyunk.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A második karim Breton /mágus/
Majd tervezek valamikor egy harmadik karit is,de az még odébb lesz. 😉
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
De szerintem nincs ezzel gond, ez nem csíít, a lényeg hogy neki tetszedjen.
Nem rossz, de kicsit túl nagy a hype körülötte, kb úgy, mint anno diablo-nál...! Szerintem sok újszülöttnek ez az elsõ rpg-je vagy ilyesmit tudok elképzelni...!
Asszem azért mégis a klasszikusabb rpg-ket tartom többre sztorival, taktikával! Nwn, Dragon Age stb!
Az unalmas mászkálás is elég sok!
Arra mondjuk kiváncsi lennék h egy jó mage build-et lehet-e csinálni ami megállná a helyét!
Gondolom az emberek 70%-a one-handed nord warrior build-el nyomja...! 😊
Manát enchanttal nem sikerült úgy megoldani ahogy terveztem, még korábban csináltam egy +20-as amulettet (ahelyett már savos aren féle van) illetve egy +20 gloves-t - black soul gemekkel, ilyen eredmények után azóta fel is hagytam az enchanttal egy idöre
Bár nincs is jelentõs probléma a manával
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
De hát kinek milyen az ízlése 😄 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"The trees move. Do you not see it?"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Riftenben a 8000 aranyért megvásárolható házikóhoz már enchant asztal is vásárolható, Soltitudeban pedig egy komoly kiállítótermet lehet berendezni a házadban, ha kifizeted a 25ezer aranyat, és megvásárolod hozzá a berendezést.
Részleteket nem tudok, nem vásárolom össze az ingatlanokat, több okból kifolyólag sem.
Whiterun nekem egy szimpatikus város, Soltitude ellenben nem tetszik.
Kívülrõl szép, de belülrõl nagyon "császári", Windhelm meg kívül-belül rideg-ronda.
Riften és Markarth féreesõ városok, oda nem akartam költözni:-)
Aki szereti szépen, látványosan berendezni a házát, annak Soltitude lesz a kedvenc, amíg nem lesznek jó modok, vagy DLC-k.
Ennek egyébként már hagyománya van a TES sorozatnál, Oblivionban a legolcsóbb házikó egy szó szerinti kalyiba volt 2ezer aranyért, s minden városban lehetett házast vásárolni.
Skingradban 25ezer septimért egy többszintes, vitrinekkel teli épületet vásárolhattunk, s még házvezetõnõ is dukált a gazdag kalandoroknak.
Ez volt a csúcs, amíg meg nem jelent a Battlehorn Castle DLC - a kieg egy egész kasélyt adott az örökösnek, ahol külön örség vigyázott a rendre, s egy elég komoly létszámú személyzet fölött rendelkezett a hõsünk.
Volt ott partner a fegyveres edzéshez, a kovácsolásra bónuszt adó kohó, borász, preparátor, szobalány
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
mert whiterunban nincs enchant😊
Aludni, lerakni a fölös cuccaidat, alkímiázni, enchantolni, asszonykáddal kereskedni, rendezgetni az emléktárgyaidat - kártyázni sajnos nem tudnak a menyecskék:-)
Daedra küldetéseknél meg nem nagyon tudjuk mire is akarnak rávenni bennünket a hercegecskék - kisebb csínyekben benne vagyok, de sokszor sajnálom, hogy sérthetetlenek:-)
Namira küldetését csak úgy tudod sikeresként elkönyveltetni, ha kannibál leszel. Megölheted a nõt (Eola), de akkor sikertelen lesz a küldetés - no és akkor mi van?
Kár, hogy Namirát nem lehet feletetni a követõivel:-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Úgy tûnik, nem bug.
Ez a múmia a kannibálos küldinél van. De én ezt nem akarom megcsinálni.
Amikor a nyakamba varta az ribanc, nem gondoltam, hogy ez lesz a vége.
Már elvágtam a nyakát, de értelemszerûen kiírta, hogy failed a küldi. Viszont a papot sem akarom oda csábítani. Mit csináljak? Hagyjam azt a ringyót ott ácsorogni a barlangba? De akkor mindig ott rondul a küldik között, egy befejezetlen.
De visszatöltöttem. Még egyszer nekifutottam, és így sincs sehol.
Se nála, sem pedig a ládikójában.
Ilyenkor mi van?
várjál van egy videoja a srácnak, ahol lvl 111-es...majd lesd meg azt is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A játék kb 40-45-ös szintig tartogat kihívásokat, küldetés, feledat viszont kismillió van, ha egyetlen karakterrel csinálod mindet, unalomba fulladhat a játék a jelzett szint elérése után.
Lehetséges életutak:
1 mágus
2 harcos
3 tolvaj
4 bérgyilkos
5 bárd
6 fõküldetés
7 szabad kalandor
Ez nem azt jelenti, hogy legalébb 7 karakterrel kell játszani, de valami rendszerbe fogni a hõseidet, mágusnak pl. semmi kersnivalója nincs a Comapnions céhben, õ oda nem illik (bár semmi akadálya sincs, hogy az ottani küldetéseket is elvállald), de egy köztiszteletben álló Sárkányvérûhöz sem illik a tolvajlás, bérgyilkosság ( s majd jönnek, akik cáfolják)
Ehhez elvileg perk kell, ha jól láttam a skill fáját.
Vagy cheat? 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Most fogom kezdeni a jatekot es azt a lama kerdest szeretnem feltenni,h lehet tobb karaktert is inditani,v csakis 1-el lehet bibelodni?
2 - Konahrik
3 - Krosis
4 - Morokei
5 - Nahkriin
6 - Otar
7 - Rahgot
8 - Vokun
9 - Volsung
Hevnoraak, Rahgot, Otar, Volsung és egyebek...ha jól tudom nekem 5 van meg
Létezhet, hogy a papoknál nincs maszk, vagy olyan sok van belõlük, de én nem találtam 400 óra alatt csak kettõt?
a kis perverz😄
Bántott valaki, vagy most is bántanak.
Vagy gyerekkorodban tették, és ez maradt vissza. Ettõl lehetsz ilyen negatív?
Hidd el nem akarunk kényszeríteni, hogy akár egyetlen modot is feltegyél.
Sõt a Skyrimet, de tovább megyek, oprendszert sem kötelezõ feltenni. Minden csak lehetõség, és nem kötelezõ.
Annyira sajnálunk. Fõleg én, mivel mindig engem találsz meg.
Nem kellenek a negatív szövegeid, sem nekem - és nem akarok más nevében nyilatkozni -, de talán másnak sem.
Megkérlek, amennyiben csak erre futja, a jövõben a háésszeimet kíméld meg a vélemény nyilvánításodtól.
Hetente egyszer, idejössz fikázni valamit. Már megbocsáss, de valami nem egészen gömbölyû nálad.
Végtelenül leköteleznél, ha ezt a hangulatromboló tevékenységedet valahol máshol élnéd ki.
Ez volt az utolsó reakcióm a hülye beszólásaidra, mert hidd el, a kutyát nem érdekled, ahogy 'valszeg én sem. (Biztos neked görcsöl rá az ujjad a minuszgombra is. Persze, ez csak következtetés.)
További kellemesen szar érzést, ha a jó, neked nem felel meg.