The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batmanci
Elég prózai a magyarázat: a randa embereket szeretem!
Így nyugodtabban nyírom ki. 😊

@Akkor harapnék rá, ha érdekelne mások véleménye, hogy én itthon, mivel játszom. De nem érdekel. Az sem, hogy más mivel teszi.
Az olyan önzõ, egocentrikus emberekre harapok, akik azt képzelik, minden értük van, és olyan szavakat is használnak, amik jelentésével nincsenek tisztában. (Persze, ez adódhat "aggastyán" (12) mivoltukból is)
Ez az ízlés dolog, igen szubjektív, és aki ezt nem látja be... Nos, azzal nekem nincs mit beszélni.
Az, hogy Ti elpoénkodtok vele, nagyon rendben van, mert tisztában vagytok vele, hogy ezzel nem engem minõsítetek. Ezért jót röhögtem rajta.
Kösz, így "kora reggel" jólesett.

@Fantusz!
Büdös, 'kanniláb ribancot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
otthagytam a kriptában, hagy várjon. Gondoltam rá, hogy odaviszem a barátot, és kinyírom az összes dögöt, de félek erre nem lenne már lehetõségem, és elszórni rá x idõt sajnálok. (Mintha nem elég idõt szórtam volna már szana-szét)

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Érdekes én sosem játszom mágust. Egy rpg-ben sem. Általában egy harcos (lovag) karakter a pozitív vonal fele (férfi). És egy íjász orvgyílkos, lopakodós karakter (nõ) a (nem túl) negatív vonalban (amolyan kaotikus irányvonal).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Megszereztem a farkasos átkozott gyûrût. Sikerült leszedetnem róla az átkot, így aztán annyiszor változhattam farkassá amennyiszer akartam. Igazándiból, csak egy plusz átváltozást engedélyezett, de ha le-fel vettem akkor lehet többször is használni.
Aztán sikeresen kigyógyítottam magam a farkas kórból. Azt hittem a gyûrû miatt továbbra is átváltozhatok, de mint késöbb kiderült; nem. Úgy tûnik az csak akkor mûködik, ha eleve farkasemberek vagyunk.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Javaslok egy nyelvtankönyvet a mondatvégi írásjelekkel kapcsolatban. Kitárul a világ, ha megismered a többit is. 😊
Az elsõ karim WoodElf /ijász,tõrös,lopos,lopakodos/
A második karim Breton /mágus/
Majd tervezek valamikor egy harmadik karit is,de az még odébb lesz. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Annak idején én is módoltam az Obliviont. Igaz, hogy aztán késõbb már nem tudtam, mi milyen módot, hogy raktam fel és összekeveredtek a mentéseim, meg eldeformálódtak a karaktereim. 😊
De szerintem nincs ezzel gond, ez nem csíít, a lényeg hogy neki tetszedjen.

Nem feltétlenül, ahogy figyelem itt a hozzászólásokat nagyjából rendszeresen, rengeteg mágus karakter is van, íjász is marha sok, meg hát közelharcosként is ugyebár többféle lehetõség van, megvan az elõnye a dual wield-nek is, a pajzsos karakternek is stb. stb. 😊
Most belenéztem a skyrimbe! Értsd elcsesztem a hétvégém miatta! 😊
Nem rossz, de kicsit túl nagy a hype körülötte, kb úgy, mint anno diablo-nál...! Szerintem sok újszülöttnek ez az elsõ rpg-je vagy ilyesmit tudok elképzelni...!
Asszem azért mégis a klasszikusabb rpg-ket tartom többre sztorival, taktikával! Nwn, Dragon Age stb!

Az unalmas mászkálás is elég sok!
Arra mondjuk kiváncsi lennék h egy jó mage build-et lehet-e csinálni ami megállná a helyét!
Gondolom az emberek 70%-a one-handed nord warrior build-el nyomja...! 😊
Hát, most hogy mondod, impact-ot nem is figyeltem, de lehet hogy azzal már megérné, következö szintlépéskor kiprobálom (persze mentéssel bebiztosítva, ha mégse lenne jó)

Manát enchanttal nem sikerült úgy megoldani ahogy terveztem, még korábban csináltam egy +20-as amulettet (ahelyett már savos aren féle van) illetve egy +20 gloves-t - black soul gemekkel, ilyen eredmények után azóta fel is hagytam az enchanttal egy idöre
Bár nincs is jelentõs probléma a manával

Czdano
Köszi a tippet, nem bántam meg 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Laza
Hát pedig elég ocsmányak, mûanyagok, viaszbabák 😊
De hát kinek milyen az ízlése 😄 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SASADASA vigyázz, mert erre harapós😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Miért ilyen csúnyák nálad az arcok?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Calver
hagyd nyugodtan elfogatni magad, egy "vicces" küldetés jön utána.

"The trees move. Do you not see it?"

Czdano
Markathban összecsuktam az õröket mert nem tetszett nekik hogy kutatok és körbevettek. Mostantól oda nem is érdemes mennem mert betámadnak majd mindig igaz? :/

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fantusz
A kérdésedre a válasz: igen.
Riftenben a 8000 aranyért megvásárolható házikóhoz már enchant asztal is vásárolható, Soltitudeban pedig egy komoly kiállítótermet lehet berendezni a házadban, ha kifizeted a 25ezer aranyat, és megvásárolod hozzá a berendezést.
Részleteket nem tudok, nem vásárolom össze az ingatlanokat, több okból kifolyólag sem.
Whiterun nekem egy szimpatikus város, Soltitude ellenben nem tetszik.
Kívülrõl szép, de belülrõl nagyon "császári", Windhelm meg kívül-belül rideg-ronda.
Riften és Markarth féreesõ városok, oda nem akartam költözni:-)
Aki szereti szépen, látványosan berendezni a házát, annak Soltitude lesz a kedvenc, amíg nem lesznek jó modok, vagy DLC-k.

Ennek egyébként már hagyománya van a TES sorozatnál, Oblivionban a legolcsóbb házikó egy szó szerinti kalyiba volt 2ezer aranyért, s minden városban lehetett házast vásárolni.
Skingradban 25ezer septimért egy többszintes, vitrinekkel teli épületet vásárolhattunk, s még házvezetõnõ is dukált a gazdag kalandoroknak.
Ez volt a csúcs, amíg meg nem jelent a Battlehorn Castle DLC - a kieg egy egész kasélyt adott az örökösnek, ahol külön örség vigyázott a rendre, s egy elég komoly létszámú személyzet fölött rendelkezett a hõsünk.
Volt ott partner a fegyveres edzéshez, a kovácsolásra bónuszt adó kohó, borász, preparátor, szobalány

ja hogy úgy persze...azt hittem saját házba lehet venni😊
Erre esetleg valaki? 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Fantusz
Farengar bármikor átengedi az enchant asztalt, területi átlagban pedig Whiterun van a legjobban ellátva kereskedõkkel - kedvenc városom lett, kár, hogy a házikó megvásárlása fõ küldetéshez kötött.

városonként változik a berendezés is?😊
mert whiterunban nincs enchant😊
Fantusz
Saját házadban nagyon sok hasznos dolgot lehet csinálni :-)
Aludni, lerakni a fölös cuccaidat, alkímiázni, enchantolni, asszonykáddal kereskedni, rendezgetni az emléktárgyaidat - kártyázni sajnos nem tudnak a menyecskék:-)

Fantusz
Lentebb felsoroltam a sárkánypapokat, akiknél a maszkok vannak.A kannibálos küldetés mi is lehetne más, mint az egyik dremora herceg (Namira) szórakozása. Én nem foglakozom azzal, hogy X küldetés nincsen befejezve, ha azt nem a karakteremhez illõnek találom, nem csinálom meg, egye a fene ott a listában. Sok küldetést különben is nagyon nehéz elkerülni, kéretlenül is vágnak hozzánk különbözõ céhekhez csatlakozási felkéréseket, Riften meg természetesnek veszik, hogy mindenki lop-csal-hazudik, s adják is a megbízásokat.
Daedra küldetéseknél meg nem nagyon tudjuk mire is akarnak rávenni bennünket a hercegecskék - kisebb csínyekben benne vagyok, de sokszor sajnálom, hogy sérthetetlenek:-)
Namira küldetését csak úgy tudod sikeresként elkönyveltetni, ha kannibál leszel. Megölheted a nõt (Eola), de akkor sikertelen lesz a küldetés - no és akkor mi van?
Kár, hogy Namirát nem lehet feletetni a követõivel:-)

enlightened
Na megvettem Markarthban is a házat, de semmi különöset nem lehet benn csinálni, azt hittem majd lesz valami mini game, hogy lehet kártyázni a housecarllal, de semmit nem lehet vele, csak ül egy széken :S

Hetente.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bányák milyen sûrûn resetelnek?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Batmanci
Fantusz!
Úgy tûnik, nem bug.
Nem minden Sárkánypapnál van maszk, mert ez nem tartozik a nyolc közé.
Ez a múmia a kannibálos küldinél van. De én ezt nem akarom megcsinálni.
Amikor a nyakamba varta az ribanc, nem gondoltam, hogy ez lesz a vége.
Már elvágtam a nyakát, de értelemszerûen kiírta, hogy failed a küldi. Viszont a papot sem akarom oda csábítani. Mit csináljak? Hagyjam azt a ringyót ott ácsorogni a barlangba? De akkor mindig ott rondul a küldik között, egy befejezetlen.

nyugtasd lelked youtube videóval vagy wikipédiával,hátha hiába keresed a bugot😊
Batmanci
Ja, lehet!
De visszatöltöttem. Még egyszer nekifutottam, és így sincs sehol.
Se nála, sem pedig a ládikójában.
Ilyenkor mi van?

az a peacemaker-e volt😊)
Batmanci
Valszeg, az, mert amikor feldobta a rohanóját, mintha hallottam volna egy olyan hangot, hogy egy fém valami gurul el a hátam mögé. De utána hiába keresgéltem magelight-al, kontakt lencsével, nem találtam meg. 😊

Jagi
Engem feszélyezett a környezete. De volt hangulata ez tény.

szerintem is cheat

várjál van egy videoja a srácnak, ahol lvl 111-es...majd lesd meg azt is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fantusz
Szerintem cheat, meg csak a videó kedvéért idétlenkedik, gyakorlatilag semmi értelme annak, amit csinál.

JethroHUN
Na ez a meg szánalmas... Most teljes életed frusztrációját az én számlámra írod? grat Azok a fejek, az a mod undorító számomra, mert nem vagyok hentai fanboy. Az h ez tény és ezt téged mélyen érint, arról nem én tehetek. <#lama>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fantusz
Én inkább fogalmaznék úgy, hogy érdemes több karaktert indítani, mint egyel bíbelõdni (de ezt majd mások vitatják).
A játék kb 40-45-ös szintig tartogat kihívásokat, küldetés, feledat viszont kismillió van, ha egyetlen karakterrel csinálod mindet, unalomba fulladhat a játék a jelzett szint elérése után.

Lehetséges életutak:
1 mágus
2 harcos
3 tolvaj
4 bérgyilkos
5 bárd
6 fõküldetés
7 szabad kalandor

Ez nem azt jelenti, hogy legalébb 7 karakterrel kell játszani, de valami rendszerbe fogni a hõseidet, mágusnak pl. semmi kersnivalója nincs a Comapnions céhben, õ oda nem illik (bár semmi akadálya sincs, hogy az ottani küldetéseket is elvállald), de egy köztiszteletben álló Sárkányvérûhöz sem illik a tolvajlás, bérgyilkosság ( s majd jönnek, akik cáfolják)

Laza
lvl 52-es, a pickpocket meg csak 17-es, és így tud lopni vele??
Ehhez elvileg perk kell, ha jól láttam a skill fáját.
Vagy cheat? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

amennyit csak akarsz,persze külön mentésekkel..csak tartsd észben kivel hol tartasz😊
Udv!
Most fogom kezdeni a jatekot es azt a lama kerdest szeretnem feltenni,h lehet tobb karaktert is inditani,v csakis 1-el lehet bibelodni?

Laza
Ezért kell újabb karit csinálni, akivel majd azokba a városokba mész. Legalábbis Én ezt teszem 😊

Fantusz
1 - Hevnoraak
2 - Konahrik
3 - Krosis
4 - Morokei
5 - Nahkriin
6 - Otar
7 - Rahgot
8 - Vokun
9 - Volsung

A Konahrik maszk megszerzéshez szükséges a többi nyolc, s azokat az állványra kell helyezni

ja..engem csak az lepett meg,hogy sima sisak és van azon is vagy 3 bónusz és valami fõ akárkitõl esett valahol úgy rémlik dungeonban talán..
Batmanci
A szarvas, az sisak. Elõször én is azt hittem, hogy két maszkom van, de nem. Csak egy. Mindegy, egyszer csak meglesznek.

pff:S:S az ott bug lehet minden sárkánypapnál kell lennie maszknak

Hevnoraak, Rahgot, Otar, Volsung és egyebek...ha jól tudom nekem 5 van meg

nem tudni..eleddig nekem is csak 2 van..egyik Kronos maszkja 20% íjászat,zárfeltörés és alkímia..meg a szarvas sisak,ami meg nem mondom miket ad..
Batmanci
Vagy csak nem járok arra, amerre Õk?

Batmanci
Kinyírtam egy Sárkánypapot, de nem volt nála maszk, éa még csak egy maszkom van, mert a második az inkább sisak.
Létezhet, hogy a papoknál nincs maszk, vagy olyan sok van belõlük, de én nem találtam 400 óra alatt csak kettõt?

a kis perverz😄

Batmanci
Nekem meg ez az elsõ, ami eszembe jut, amikor elolvasom a hozzászólásodat.
Bántott valaki, vagy most is bántanak.
Vagy gyerekkorodban tették, és ez maradt vissza. Ettõl lehetsz ilyen negatív?
Hidd el nem akarunk kényszeríteni, hogy akár egyetlen modot is feltegyél.
Sõt a Skyrimet, de tovább megyek, oprendszert sem kötelezõ feltenni. Minden csak lehetõség, és nem kötelezõ.
Annyira sajnálunk. Fõleg én, mivel mindig engem találsz meg.
Nem kellenek a negatív szövegeid, sem nekem - és nem akarok más nevében nyilatkozni -, de talán másnak sem.
Megkérlek, amennyiben csak erre futja, a jövõben a háésszeimet kíméld meg a vélemény nyilvánításodtól.
Hetente egyszer, idejössz fikázni valamit. Már megbocsáss, de valami nem egészen gömbölyû nálad.
Végtelenül leköteleznél, ha ezt a hangulatromboló tevékenységedet valahol máshol élnéd ki.
Ez volt az utolsó reakcióm a hülye beszólásaidra, mert hidd el, a kutyát nem érdekled, ahogy 'valszeg én sem. (Biztos neked görcsöl rá az ujjad a minuszgombra is. Persze, ez csak következtetés.)
További kellemesen szar érzést, ha a jó, neked nem felel meg.

abból kb 40-50 biztos elment arra, hogy lebasznak a spoiler miatt

JethroHUN
Undorító... ez az elsõ ami eszembe jut errõl a képrõl.
120 mod van fent?! Ha ilyenek akkor inkább nem akarom tudni.<#vomit>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!