The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván, ha kiveszel egy karaktert a játékból, a késõbbiekben nehéz lesz vele kommunikálni. Szerinted, létezik akkora ász, aki ezt nem képes felfogni? ('monnyuk, ebben a világban, igen sok mindent elhiszek)
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A segítséget elõre is köszönöm.
de szerintem nem éri meg kifejleszteni, csak ha már ugy érzed több magicka van mint ami elég lenne, mert csak +20% sebzésért +80%-al több spellpoint-ot használ az adott varázslat, ami elég rossz arány
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
- Cornered Rat (Riftenben találd meg Esbern-t, és menjetek Riverwoodba)
- Alduin's Wall (megkeresitek a Pengék õsi fészkét, ahol Alduin fala található)
- The Throat of the World ( vissza a szakállasokhoz majd találkozás Paarthurnax-al)
- Elder knowledge (Pengék fõhadiszállása után irány a mágusokhoz, onnan tovább a hómezõre az õrült varázslóhoz)
Septimuson mosolyogtam egyet, mert nem rég ment a Csillagpor c film és abban is volt egy Septimus😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Septimus féle pedig egy sima Side Quest, hisz oda önszántamból mentem senki nem igazított oda útba...
A vén mágus kint él a hómezõn, hozzá a fõküldetés során lehet eljutni, de talán te véletelnül találtál rá.
A fõ feladat az Elder Scrolls megtalálása lesz, de a mágus ad egy mellékküldetést, amihez egy segédeszközt (kulcsot) is ad, s megkér, hogy tölsd le a dwemer könyvtárakból, amit találsz.
Most úgy tûnik a fõküldetésbõl hiányzik 4-5 rész, s hamarabb meglesz az Elder Scrolls, mint ahogy az kellene :-)
Onnan szerzed majd meg az Elder Scrollt. Egyébként szerintem halál unalmas (és iszonyat nagy) hely Blackreach. Alig vártam, hogy szabaduljak onnan.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az Oblivionban el kellett lopni az Elder Scrolls-t, ott nem voltak ilyen "mellékhatásai" az õsi tekercs elolvasásának, mint Skyrimben. :-)
Itt a Skyrimben is cseréltem 10-20 alkalommal, és nem volt gond.
De semmit nem zárnék ki. Attól mert valamirõl nem tudok, az még létezhet.
@Az f12-õt be lehet állítani. A printscreent nyomtam egyébként, és nem volt képmentés. Csak miután átírtam az iniket.
De ez is lehet másképp. Bánom én.
Egy totálisan gonosz cselekedet, ami az én karimhoz nem illik.
Akkor lenne érdekes az a küldetés, ha a játék generálná, nevesíteni a feláldozandó NPC-ket:-)
Mérlegelhetné, hogy X játékos melyik követõvel ment a legtöbbet, és azt kérné a hercegecske, hogy õt áldozd fel, ne egy jelentéktelen senkit hozz ide.
A másik kitéltel meg lehetne valami negítív hatás veszélye is, így nagyon könnyen ugranak bele olyan kartakterek is, akikhez nem illõ volna a cselekedet.
Tudom, hogy sokak számára hülyeség amit írok, az egésszel az a bajom, hogy rengetegen természetesnek veszik, hogy a herceg kérését azért teljesítik, mert az ad valami vackot, nem azért mert az a hõsükhöz illõ cselekedet (gazember minden további gondolkozás nélkül áldozza fel a kedvenc kisérõjét)
Remélem a következõ patchban lesz egy "javítás", és a feláldozottak szelleme random kisérteni fog, felruházza a hõst 100% weaknes to magic képességekkel, amit csak az összes oltár végiglátogatásával tud lemosni magáról :-D
Egy dadra herceg kedvéért nem viszek vágóhídra egy ártatlant, dugja fel magának az artifactját :-D
voltam fent a Fellglow keep közelében egy hegyen ahol egyszerre kellett megölni egy sárkányt és egy Dragon Priestet nem mondom meg melyik hely, de elképesztõ volt, hogy egyszerre támadtak ketten is😄, betoltam egy storm call-t az sokat segített aztán potikkal segítve levágtam õket 3 db voice-ot kaptam egyszerre😊
Azután lementem egy Dwemer féle épületbe valami Raldbtharba vagy mi a neve, aztán ott voltak eksönök rendesen, ami a lényeg
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Na ez nagyon nem igaz... Max a mostani modok nem nagyon kavarnak be. Bár elõfordult már jó sok emberkénél ennek ellenére a jelenlegi szépítészeti/grafikai modokkal is.
Majd ha jönnek a szerkesztõvel készült komoly modok (nem ezek az egyszerûek), na akkor lesz nemulass, ha hiányzik egy mod.
A cella mennyiség megváltoztatása után, csak úgy tudod visszaállítani - egyébként én nem szaroznék vele -, ha betöltöd a jelenlegi beállítással, pl: 7. Majd a konzolban beírod a következõket:
"setini "ugridstoload:general" 5" enter /ezzel vissza az alaphoz (a belsõ idézõjel szükséges)
"saveini" enter /tehát, konzolból mentesz init
"refreshini" enter /lefrissíti az ini fájlt. Ettõl kezdve, kutya kötelessége minden elõbbi mentést betölteni. Persze, nem árt egy mentés a mentésekrõl, mielõtt egy inibe kezdesz turkálni. Az embert mindig érhetik meglepik.
Filmet kell nézni, 'monjuk Az Utolsó Akcióhõst, ha már Arnold Braumschweigernél tartottunk. 😊
Egyébként, állóképeket látsz. Mozgásban már közel sem olyan plasztikusak.
A többi hasonló játékhoz képest, minden városban felismerhetõek az emberek. (Legalábbis a legtöbbje)
@Xido!
Iszonyatos poligon igénye van a szörzetnek. Nemtom, játszani jobb, mint szépen megrajzolt képregényt lapozgatni. 😊
Origi játékom van. 120 moddal, ha kiveszek belõle valamit, akkor csak azt írja ki a mentésnél, hogy "egyes összetevõk hiányoznak. Ennek ellenére folytatja a betöltést?". Még jó, és gond nélkül betölti.
Mentésekbe a modok nem kavarnak be, csak abban az esetben történhet ilyen, ha rossz az útvonal, nem MM használsz, vagy gagyi a játék.
@Lunki88!
Meg fogsz lepõdni a dolgozó nõk és férfiak koszosak, ha leharcoltak, akkor csúnyácskák is - pl koldusok -. A jó karban lévõ férfiak is szépek. (Hetero vagyok)
Én ezért kultuáltam 2 war axe-t adtam az enyémnek, oszt ha valakinek nem tetszik valami beledobom az egyiket, utána meg a másikat. De ha az sem elég leordítom a picsába. Csicskázni meg senkinek nem fogok xD
Ismerem, és egy idõben futam összefoglalókat is készítettem vele, nem csak állóképet, de nagyon nem szeretem. Olyan eszközöket zavar, amik kellenek a munkámhoz.
Viszont, megtaláltam a megoldást. (Igen, én, Spock, a logikus vulkáni)
A graf és egyéb változtatásokkal az iniket is át kellett írni, sõt volt olyan, hogy több sort helyeztem be egyszerre.
Nos, olybá tûnik érzékeny az ismétlésre, mert csak egyszer hagytam benn - ez a skyrim.ini. a prefben nem is szabad benn lennie -, és ettõl már meg is gyógyult.
Csak, hogy 'tuggyam; nálatok is így néznek ki a lányok?
IXEMGabeo kedvence (amiért nem vette komolyan az oboát):
[/url][/img]
Egy solitudi nemesasszony:
[/url][/img]
Egy szintén solitudi szépség:
[/url][/img]
Végül a vámpír feleségem:
[/url][/img]
Kovácsoltam neki tûzellenálló szir-szarokat, így jól érzi magát a napon is. Bár egy-két szeplõ kijön tõle a karján.
A permanens FOV kérdésre is megtaláltam a választ (ezt kivételesen nem én találtam ki), és ha valakit érdekel, akkor leírom, a mikéntjét.
Remélem megjelennek a képek...