The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batmanci
Nem errõl volt szó. Az volt az aggodalom oka, hogy "megromlik" a korábbi mentés.
Nyilván, ha kiveszel egy karaktert a játékból, a késõbbiekben nehéz lesz vele kommunikálni. Szerinted, létezik akkora ász, aki ezt nem képes felfogni? ('monnyuk, ebben a világban, igen sok mindent elhiszek)

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Kérdés : Van valami end movie,vagy valami hasonló,vagy ha megvan a fõszál akkor csináljam a többit,és never ending story? 😊))) 105órá-nál tartok jelenleg. Tudom nem sok,csak szeretném tudni. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Count Adyn
Hát szerintem meg musthave, mert az impact perk csak dual castoknal mûködik, folyamatosan "megtántorítva" lehet vele tartani egy ellenfelet😊 Manaköltség megy egy célirányosan gearelt mage nem téma, ha jól rakod össze majdnem folyamatosan lehet szórni a destro dualcastolt spelleket😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

yesname
Megjelent a játék 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Magiszter
Húh! 4729 új hozzászólás! Történ valami? 😄

greenboy
Választás elõtt állok, segítenétek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fõ küldiben vagyok, mikor Septimusnak visszavittem a Runed Lexikont, utána mennék ki, de a Wretched Abyss választás elé állít, hogy követem vagy sem, milyen hatással van, ha követem és milyennel, ha nem (röviden vázolva).
A segítséget elõre is köszönöm.

ahogy a #15682-ban is emlitve van Destrution Dual Casting perk
de szerintem nem éri meg kifejleszteni, csak ha már ugy érzed több magicka van mint ami elég lenne, mert csak +20% sebzésért +80%-al több spellpoint-ot használ az adott varázslat, ami elég rossz arány
Fantusz
nem õt keresed valójában, vele csak beszélned kell, de ez már részlet kérdés - a felsorolt fõküldetéseket sikerült átugranod:-)

Cornered Rat azaz ott tartok😊 csak a faszit Bjyrnholfnak hívják nálam😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fantusz
Fõküldetés:
- Cornered Rat (Riftenben találd meg Esbern-t, és menjetek Riverwoodba)
- Alduin's Wall (megkeresitek a Pengék õsi fészkét, ahol Alduin fala található)
- The Throat of the World ( vissza a szakállasokhoz majd találkozás Paarthurnax-al)
- Elder knowledge (Pengék fõhadiszállása után irány a mágusokhoz, onnan tovább a hómezõre az õrült varázslóhoz)

nem is tudom már éppen arra fele találtam egy félkörív alakú helyet és megláttam a fekete barlang jelet északon, na mondom arra fele veszem az irányt gondoltam valami jégbarlang féle erre kiírva látom, hogy Septimus barlangja😊 Ez ott nincs messze amúgy a Winterholdi akadémiától, tehát sztem nem nehéz megtalálni...

Septimuson mosolyogtam egyet, mert nem rég ment a Csillagpor c film és abban is volt egy Septimus😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Voyager5
aaaaa, hogy sikerült azt a helyet megtalálnod ott a semmi közepén? 😄
ja értem, na akkor gyorsan feljövök onnen valamelyik lifttel...

igen, de elméletileg nem az a fõküldetés, hiszen a Thalmor Embassys vonal az nem? miután Bjyrnholf kiszabadult õt kell megkeresnem Riftenben...szándékosan be is jelöltem magamnak, hogy az a fõküldetés.

Septimus féle pedig egy sima Side Quest, hisz oda önszántamból mentem senki nem igazított oda útba...

Fantusz
Ha szerencséd van, nem bugosodik be a fõküldetés :-P
A vén mágus kint él a hómezõn, hozzá a fõküldetés során lehet eljutni, de talán te véletelnül találtál rá.
A fõ feladat az Elder Scrolls megtalálása lesz, de a mágus ad egy mellékküldetést, amihez egy segédeszközt (kulcsot) is ad, s megkér, hogy tölsd le a dwemer könyvtárakból, amit találsz.

Most úgy tûnik a fõküldetésbõl hiányzik 4-5 rész, s hamarabb meglesz az Elder Scrolls, mint ahogy az kellene :-)

Voyager5
Szerintem oda csak a Septimus által adott cuccal lehet lemenni, anélkül nemhiszem.
ja mostmár vágom, tehát ez a Blackreach kb az összes Dwemer mechanics titkos lejárati helye...úgymond egy központ csak én épp másutt mentem le...

nem mondod? én meg már elõre lementem oda😄😄

Voyager5
Fõküldetés 😊
Onnan szerzed majd meg az Elder Scrollt. Egyébként szerintem halál unalmas (és iszonyat nagy) hely Blackreach. Alig vártam, hogy szabaduljak onnan.
tévedés asszem ez nem fõküldetés, mert a fõküldi nálam a Bjyrnholm megtalálása Riftenben😊 ez teljesen különálló

yesname
Menni megy, csak utána ne akard azzal a jtákállással újra használni azokat a modokat, mert elveszik minden ami vele kapcsolatos.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fantusz
Rengeteg dwemer romban jártam már, de amirõl te meséltél, az a fõküldetésben érhetõ el, azzal meg nem sietek :-)

Az Oblivionban el kellett lopni az Elder Scrolls-t, ott nem voltak ilyen "mellékhatásai" az õsi tekercs elolvasásának, mint Skyrimben. :-)

Batmanci
Hát, az Oblivion simán ment, Ha kivettem belõle valamit. Akár egy egész országot, akár ha csak egy rucit.
Itt a Skyrimben is cseréltem 10-20 alkalommal, és nem volt gond.
De semmit nem zárnék ki. Attól mert valamirõl nem tudok, az még létezhet.

@Az f12-õt be lehet állítani. A printscreent nyomtam egyébként, és nem volt képmentés. Csak miután átírtam az iniket.
De ez is lehet másképp. Bánom én.

Fantusz
Nem vagyok hajlandó azt a küldetést megcsinálni - ennyi :-)
Egy totálisan gonosz cselekedet, ami az én karimhoz nem illik.
Akkor lenne érdekes az a küldetés, ha a játék generálná, nevesíteni a feláldozandó NPC-ket:-)
Mérlegelhetné, hogy X játékos melyik követõvel ment a legtöbbet, és azt kérné a hercegecske, hogy õt áldozd fel, ne egy jelentéktelen senkit hozz ide.
A másik kitéltel meg lehetne valami negítív hatás veszélye is, így nagyon könnyen ugranak bele olyan kartakterek is, akikhez nem illõ volna a cselekedet.

Tudom, hogy sokak számára hülyeség amit írok, az egésszel az a bajom, hogy rengetegen természetesnek veszik, hogy a herceg kérését azért teljesítik, mert az ad valami vackot, nem azért mert az a hõsükhöz illõ cselekedet (gazember minden további gondolkozás nélkül áldozza fel a kedvenc kisérõjét)

yesname
Destrution Dual Casting perk.

hogy lehet azt meg csinálni, hogy amikor mind a kettõ kezembe ugyanaz a varázslat van pl firebolt, és megnyomom hogy lõje el õket akkor ne külön-külön lõje el õket hanem egy nagy gömböt mint a vidikben és ha jól tudom ez erõsebb, és hogy lehet elforgatni a tárgyakat az inventoryban?
Lunki88
Tengernyi npc van a játékban, mit számít ha eltûnik egy... 😊
te voltál ezekben a titkos Dwemer helyeken?😊

Fantusz
Az ilyet büntetni kellene :-)
Remélem a következõ patchban lesz egy "javítás", és a feláldozottak szelleme random kisérteni fog, felruházza a hõst 100% weaknes to magic képességekkel, amit csak az összes oltár végiglátogatásával tud lemosni magáról :-D

Egy dadra herceg kedvéért nem viszek vágóhídra egy ártatlant, dugja fel magának az artifactját :-D

én szegény Stenvart felbéreltem aztán feláldoztam õt egy bizonyos helyen😄😄😄

még mindig tud újat mutatni a játék😊

voltam fent a Fellglow keep közelében egy hegyen ahol egyszerre kellett megölni egy sárkányt és egy Dragon Priestet nem mondom meg melyik hely, de elképesztõ volt, hogy egyszerre támadtak ketten is😄, betoltam egy storm call-t az sokat segített aztán potikkal segítve levágtam õket 3 db voice-ot kaptam egyszerre😊

Azután lementem egy Dwemer féle épületbe valami Raldbtharba vagy mi a neve, aztán ott voltak eksönök rendesen, ami a lényeg

Legvégén meg kellett ölni egy óriás gépezetet, azután pedig a Dwemer mechanicsot megnyitottam a golyómmal, amit ugyebár Septimustól kaptam így egy titkos átjáró nyílt meg elém és lám ott voltam hirtelen Blackreachben. Valami fantasztikus látvány tárult elém tele Falmerekkel trollokkal, zöld színekkel és még egy küldetést is kaptam, utána kell nézzek ennek a Vörös Nirnroot rejtélynek😊, nem tudom jártatok e már ott lent...és wesker egykori kérdésére is megvan a válasz a mechanicsot csak akkor lehet megnyitni, ha Septimussal beszéltetek (a legészakibb barlangban található fent a sarkon túl). Most itt tartok, de ez annyira szép, hogy Frapssal is fel fogom venni😄

sajna..ha már ki tudod fosztani,akkor annyi,vehetsz fel másikat😊
ha meghalt a követõm akkor meghalt? azaz nem fog respawnolni valahol?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

yesname
"Mentésekbe a modok nem kavarnak be, csak abban az esetben történhet ilyen, ha rossz az útvonal, nem MM használsz, vagy gagyi a játék."

Na ez nagyon nem igaz... Max a mostani modok nem nagyon kavarnak be. Bár elõfordult már jó sok emberkénél ennek ellenére a jelenlegi szépítészeti/grafikai modokkal is.
Majd ha jönnek a szerkesztõvel készült komoly modok (nem ezek az egyszerûek), na akkor lesz nemulass, ha hiányzik egy mod.

Örülök, hogy sikerült megoldani, de egy kis zavart érzek az erõben: a screenshot-ot alapból a PrintScr gomb csinálja, nem az F12. A szöveg is azt írja amit beidéztél: "ellenõrizd az F12-tõl jobbra lévõ gombot".
Batmanci
Itt a betöltendõ cella mennyiségérõl van szó, és semmiféle gondot nem okoz, ha vissza akarod állítani.
A cella mennyiség megváltoztatása után, csak úgy tudod visszaállítani - egyébként én nem szaroznék vele -, ha betöltöd a jelenlegi beállítással, pl: 7. Majd a konzolban beírod a következõket:

"setini "ugridstoload:general" 5" enter /ezzel vissza az alaphoz (a belsõ idézõjel szükséges)
"saveini" enter /tehát, konzolból mentesz init
"refreshini" enter /lefrissíti az ini fájlt. Ettõl kezdve, kutya kötelessége minden elõbbi mentést betölteni. Persze, nem árt egy mentés a mentésekrõl, mielõtt egy inibe kezdesz turkálni. Az embert mindig érhetik meglepik.

Batmanci
Számodra, akad olyan játék, amiben nem találsz hibát?
Filmet kell nézni, 'monjuk Az Utolsó Akcióhõst, ha már Arnold Braumschweigernél tartottunk. 😊
Egyébként, állóképeket látsz. Mozgásban már közel sem olyan plasztikusak.
A többi hasonló játékhoz képest, minden városban felismerhetõek az emberek. (Legalábbis a legtöbbje)

@Xido!
Iszonyatos poligon igénye van a szörzetnek. Nemtom, játszani jobb, mint szépen megrajzolt képregényt lapozgatni. 😊
Origi játékom van. 120 moddal, ha kiveszek belõle valamit, akkor csak azt írja ki a mentésnél, hogy "egyes összetevõk hiányoznak. Ennek ellenére folytatja a betöltést?". Még jó, és gond nélkül betölti.
Mentésekbe a modok nem kavarnak be, csak abban az esetben történhet ilyen, ha rossz az útvonal, nem MM használsz, vagy gagyi a játék.

@Lunki88!
Meg fogsz lepõdni a dolgozó nõk és férfiak koszosak, ha leharcoltak, akkor csúnyácskák is - pl koldusok -. A jó karban lévõ férfiak is szépek. (Hetero vagyok)

Carmang
sminko --> smink

Carmang
Sminko mod? 😄

Jagi
Mert udvari ork lettél oszt kinéznek, de nem is lehetsz más, mert a vadonban élõ orkok szociálian "nem érzékenyek". Relatíve tuskó és ösztönös. A Dragonborn nem lehet holmi írás tudatlan csak 10 szavas szókinccsel rendelkezõ büdös, de a mamutot puszta kézzel megfojtó nomád senkiházi csöves. (de mégis beszélnek mert az angol felirat mégis beszédkészségrõl árulkodik, bár 10 szónál sosem több^^) Szemükben te vagy a nyálgép. Shyguys Kozsó és Justin Bieber 1 szeményben. xD
Én ezért kultuáltam 2 war axe-t adtam az enyémnek, oszt ha valakinek nem tetszik valami beledobom az egyiket, utána meg a másikat. De ha az sem elég leordítom a picsába. Csicskázni meg senkinek nem fogok xD

yesname
Igen ezt én is olvastam és kipróbáltam. Az a fura, hogy nálam nem csinálja. Gond nélkül változtatgathatom. Semmiféle hiba nem jelentkezik soha.

Lunki88
Azok nem, viszont néhány ini fájl módosítás miatt korruptá is válhatnak a mentések. Pl. az "ugridstoload" érték változtatásánál vigyázni kell, mert ha módosítod és úgy mented el, majd valamiért vissza akarod állítani, akkor a régi mentést már nem fogja betölteni (kidob az asztalra).
egyébként néhány kozmetikai mod nem kavar bele a meglévõ mentésbe?
SZEG007
ezek az arcok igy szörnyüek tisztára mintha valami plasztik bevonatot öntöttek volna a karakterekre.

californiában játszódik na..ott minden nõ úgy néz ki,mint egy modell,megmondta már Arnold Braumschweiger is annak idején😊
csak a haj meg a szõr nézne ki úgy végre,mint a haj meg a szõr😊
Lunki88
Hátránya, hogy még a bányában dolgozó nõk is úgy néznek ki mint egy modell. 😄
Lunki88
Ultra Smooth Females Deluxe mod ha jól sejtem? 😊 Mert én azt használom és nekem is így néznek ki.
Batmanci
Köszi.
Ismerem, és egy idõben futam összefoglalókat is készítettem vele, nem csak állóképet, de nagyon nem szeretem. Olyan eszközöket zavar, amik kellenek a munkámhoz.

Batmanci
Nem csodálom, mivel akkor visszaáll alapra.
Viszont, megtaláltam a megoldást. (Igen, én, Spock, a logikus vulkáni)
A graf és egyéb változtatásokkal az iniket is át kellett írni, sõt volt olyan, hogy több sort helyeztem be egyszerre.
Nos, olybá tûnik érzékeny az ismétlésre, mert csak egyszer hagytam benn - ez a skyrim.ini. a prefben nem is szabad benn lennie -, és ettõl már meg is gyógyult.

Csak, hogy 'tuggyam; nálatok is így néznek ki a lányok?

IXEMGabeo kedvence (amiért nem vette komolyan az oboát):
[/url][/img]

Egy solitudi nemesasszony:
[/url][/img]

Egy szintén solitudi szépség:
[/url][/img]

Végül a vámpír feleségem:
[/url][/img]

Kovácsoltam neki tûzellenálló szir-szarokat, így jól érzi magát a napon is. Bár egy-két szeplõ kijön tõle a karján.

A permanens FOV kérdésre is megtaláltam a választ (ezt kivételesen nem én találtam ki), és ha valakit érdekel, akkor leírom, a mikéntjét.
Remélem megjelennek a képek...