The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
Ma kezdtem el játszani a játékot és azt kell mondanom hogy rém uncsi és monoton... nyugtassatok meg hogy csak a játék eleje ilyen... grafika is harmat gyenge, a környezet gyér, ...stb.

Jagi
A varázslóm kb a 35-40-eséveiben járhat kb. és a fura, nem akarok fiatalabbat, mert látom benne az erõt 😊

Jagi
xD

A Dragon Age nekem a "látammárilyet" kategória volt, viszonylag lineálisnak is tûnt, úgyhogy becseréltem egy Assasins Creed-re. Annak legalább nem ismerem elõre a Story-ját^^
Tényleg rengeteg RPG szakértõ van aki kb 3 éves volt mikor kijött a Diablo 1. De kicsit úgy érzem magam, mint mostanában a 3. x felett a szórakozóhelyeken. Rendesen én vagyok a "vénfasz" 😄!

Szóval szerintem bújjunk el együtt hasonló korú honfitársaim, mert véletlenül sokat játszottunk a Fallout 2-vel az Icewind Dale-lel, a Baldur's Gate-tel, esetleg még az Arena és a Daggerfall is meg volt a Morrowind elõtt, vagy utána csak az íze kedvéért, mert meguntad a 6. NWN karidat is mind a 2 kiegészítõjével szarrájátszva.^^ Szóval üljünk csak le az eredeti lemezeink mellé, fogjuk kezünkbe a Sacred Plust tegyük fel azt, mert a Skyrim túl van hype-olva és ezért szar. xD
A most majdnem 3 hónapos kisfiam már szemétnek fogja gondolni a Gothic sorozatot, mondván, hogy apa ezért pénzt is adtál? Háth nah, ez a világ rendje, dögöljünk meg a véleményünkkel! xDDD

😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Batmanci
Hol? A SkyUI-ban? Ott jobb oldal. A vanillában bal.
Az a mod ütközik a SkyUI-val, de nem emlékszem a nevére. Ha eszembe jut, megírom.

@Kallahiosz!
Kemotox? 😊
Nekem nincsenek ilyenek, és még soha nem találkoztam vele.
Olyan, hogy harc nyomát látom, és szarvas, troll, stb... hulla röhög, vértócsákban, olyat már láttam.
Már bocs a szakképzetlen kérdésért, de mikor volt az 'uccsó frissítés?
No, meg, eredeti?

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Maximus4
Nálam is vannak ilyenek 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Molnibalage
Bár már nem játszok vele, de a legutolsó frissítés során randomra megjelentek sárkányhullák fast travel után...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nálam a mágusoknál folyamatosan ott hevert egy sárkány hullája, bármikor mentem arra. Mikor eltûnt akkor jött helyette egy élõ, amit megint le kellett nyomnom. Ezt elég sokszor eljátszotta már.

Üdvözlet.
Egy olyan bug al találoztam hogy halott sárkányok jelennek meg a pályán randomra.

Elõször gondoltam biztos harcba keveredett és bénázott.

De manapság minden városban van egy hulla. és volt már hogy 4-5 hula is fetrengett a fõ téren.

Látott már valaki ilyet??? esetleg ötlet vagy megoldás?
tobias88
Amúgy meg nem tudjátok mi annak a modnak a neve ami rendezettebbé teszi az item listát? Amiben az itemek nevei a tulajdonságukkal kezdõdnek, pl nem Iron arrow és Steel arrow -ként írja, hanem Arrow - Steel és Arrow - Iron ként, múltkor láttam, de most nem találom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudtátok, hogy Blackreachben elõ lehet csalogatni egy sárkányt?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
neked is bal oldalt jelennek meg a quick magic menüben a varázslatok képei?
Batmanci
Hú, csajok, az új SkyUI valami atom lett.
Jó, tudtuk, hogy ebbõl csak jót lehet csinálni, na, de mégis...
Ezek is UFO-k.
Ha valakit érdekel:
SkyUI 2.0

tobias88
Amúgy Cicero miért jó Assasines skillekkel? Komolyan mondom a kísérõ nem tud lopakodni, nincs meg rá normálisan megírva a program. Szóval teljesen hasznavehetetlen.
Oks, köszi, kipróbálom majd.
Mágussal ti szoktatok settenkedni? Vagy nem nagyon éri meg? Az a baj, hogy gondolom kéne hozzá a quiet casting, ahhoz viszont kell az 50-es illusion... de akkor aki nem használ illusion-t, azt gondolom mindig észreveszik majd, amint elnyom valami varázslatot. 😊
A life detect-tel nagyon gyorsan fejlõdik. Csak használni kell a városokban és villámgyorsan nõ.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Az alteration-t hogy lehet húzni? Most kezdtem egy új mágus karit, és alteration-re is akarok gyúrni, egyelõre csak egy spellem van, ami 60 másodpercig növeli 40-el az armor szintet, de nem túl gyors a fejlõdés. Meg nem is nagyon értem, hogy mitõl fejlõdik, mert ahogy figyeltem, attól, hogy magamra rakom, attól nem nagyon. Ehhez is sebzés kell?

Meg egyáltalán: érdemes fejleszteni? Hasznosak a perkjei?
Molnibalage
Nem. Azt sem tudom, hogy kik azok a sárkány papok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jó,hogy eszembe juttattad ezt..akartam már kérdezni..kísérõk teherbírási pontját nem lehet tudni valahonnan?
Fantusz
ELnézést az elõzõ kicsit gyengén megfogalmazott többszörössen összetett mondatért de kicsit piás vagyok<#lama><#lama><#lama>
Köszi megoldottam.

Férfi karin mondjuk kicsit gázúl néz ki de elõvetten AN AQwalion Ano'Kre Krakatum nevû karakterem és elég faszán ál neki. Sajnos nem lehet kovácsolni... Valakinek ötlete?
Batmanci
...és mitõl ilyen rondák a képek?
😊
(csak gonoszkodom)

Batmanci
Vazze', nem láttam, hogy Calver három szóban megválaszolta.
Most már mindegy.
Mi ez a fotó kiállítás? Még senki nem látta a Skyrimet?
😊

Batmanci
Már, hogyne lenne!
Bemész az inventoridba ráhelyezed az egérmutatót a kívánt cucc-bûvésztrükkre, és nyomsz egy F betût, majd elhagyod az inventorit, és nyomsz egy Q betût. Ekkor megáll a Föld mozgása. A listában az egémutató felette tartása közben, a kívánt cucc-bûvésztrükk fehérebb lesz a többinél. Ekkor megnyomod azt a számot 1-9 ig, amelyik helyre be akarod tenni, majd nyomsz egy Q betût.
Ettõl fogva, a csatában csak megnyomod két saller között a kívánt cucc-bûvésztrükk gyorsgombját, és hopp máris az lesz a kezedben.
Puff. Ez a sárkány volt.

@Öcsém, hogy ezek mekkorát tudnak perecelni!
Fenn állok a fészke elõtt, benne van már pár nyilam-bulam, ettõl - vagy a torony rossz légifolyosót adott meg neki -, elkezd zuhanni, de felém a gecó, és puff, olyan 15 méterrel lejjebb bele a hegyoldalba.
Hogy mennyire fos ez a játék, a hegytetõn kábé öt méterrel megemelkedett a talajszint, ahogy feltúrta a sziklákat. 'Aszittem besza-behu!

Batmanci
Hogy a NMM miért nem megy nálad, magadnak kell rájönni.
A mod leírásában benne van a használati utasítás.
Ha nem értenéd:
1. mindenképpen szükséges a NMM, mert az index, az az a szám, ahányadikként szerepel az esp. Enélkül lehetetlen felrakni, mert a tex megvan, de nem tudod elõcsalogatni. Plusz, ha beszélsz a modderrel, üzenem neki, hogy MM-re készített modhoz normális elérési utat kell írni.
Ez, így a Skyrimbe teszi a meshes és textures fájlokat. A ...Skyrim\data nevû mappába kell tenni.
2. Ha ez megvan, akkor megjegyzed, hogy hanyadik, majd indítod a játékot.
Levetkõzöl, és a konzolba beírod:
player.additem xx0999aa 1 (ez a Robe, és az xx jelöli hányadik a NMM-ben az esp. Ha 'monnyuk a 9., akkor:
player.additem 090999aa 1
és így tovább.

Gloves xx0999ab
Boots xx0999ac
Light Armor xx0999ad
Light Gloves xx0999af
Light Boots xx0999ae

Ha mind megvan - azaz 3, mert vagy nehéz, vagy könnyû.
Akkor Miss Merigold abban az öltözékban fog pompázni.
😊

ja tudom ne lõjük le a poént...
gondolom majd a bizonyos sárkány papos maszkok után nyílik meg ez az átjáró

nem volt kedvem elmenni Riftenbe Bjyrnholffal dumálni...oda utoljára fogok menni kb...

Molnibalage
Nem toltad még végig? A fõszál vége, Sovengard. 😊

mi a fene? hol van ez a csontos híd?

Molnibalage
Az elsõ a kevencem. Solitude csak a látótáv korlátozás miatt nem látszik. Pedig mekkora lenne. 😊

Molnibalage

tyíííí Markarth city<#eljen> látom az neked is bejön

épp most voltam én is Mzulftban😊 megkaptam a küldit oda végre😊

Molnibalage

Molnibalage
Képek. Csak úgy.

A lényeg, hogy a youtube-n minden fentvan
A skilleknél megtudod nézni alul sorban hogy mik fejlõdnek folyamatosan

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De nagyon sok tulajdonság interaktivan fejlõdik,de most az akrobatikát kihagyták belõle

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Lenne egy olyan kérdésem hogy itt nem kell fejleszteni a mozgásomat, pl oblivionba ha folyamatosan ugráltam akkor egyre magasabbra tudtam ugrani. Ha valamelyik varázslatot folyamatosan nyomtam akkor az fejlõdött
itt is kellenek ezek ?
Ez a video,nem jó hozzá,de ez viszont igen:

A probléma megoldva....

Ha kihozod a gyorsmenut és nyomsz Kontról X et akkor x el lehet aktiválni

De tessék barátom EZ a neked való mód
Calver
de. favoritoknál válaszd ki a amit hotkeyelni akarsz, majd nyomj rá 1-8-ig számodra szimpatikus gombot, és ollé.

"The trees move. Do you not see it?"

itt ilyen nincs hogy megnyomom az egyes gombot és adja a kardot, aztán 2-s gomb adja az íjat. Csak ez a favorit dolog hogy pillanatra megszakítom a játékot ? Másik kérdésem fáklya itt nincs ? Olyan sötét egy csomó helyen éjszakánkét.
Valaki esetleg vágja a TRIS armor mod ot????
Köszi

le kell menni egy csapóajtón bemész a koleszba és balra mész meg fogod találni a lejáratot

valami M betûs a neve

Én is szenvedtem vele de a kedves yoútúb mindent tud.
EZ
Elakadtam a Winterhold college egyik küldetésésnél:
Good Intentions
-Find the Augur of Dunlain

Ezt nem jelzi nálam sehol se a térkép,pedig ki van választva a quest,még nyilak sincsenek.Mit kel csinálni?