The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Dragon Age nekem a "látammárilyet" kategória volt, viszonylag lineálisnak is tûnt, úgyhogy becseréltem egy Assasins Creed-re. Annak legalább nem ismerem elõre a Story-ját^^
Tényleg rengeteg RPG szakértõ van aki kb 3 éves volt mikor kijött a Diablo 1. De kicsit úgy érzem magam, mint mostanában a 3. x felett a szórakozóhelyeken. Rendesen én vagyok a "vénfasz" 😄!
Szóval szerintem bújjunk el együtt hasonló korú honfitársaim, mert véletlenül sokat játszottunk a Fallout 2-vel az Icewind Dale-lel, a Baldur's Gate-tel, esetleg még az Arena és a Daggerfall is meg volt a Morrowind elõtt, vagy utána csak az íze kedvéért, mert meguntad a 6. NWN karidat is mind a 2 kiegészítõjével szarrájátszva.^^ Szóval üljünk csak le az eredeti lemezeink mellé, fogjuk kezünkbe a Sacred Plust tegyük fel azt, mert a Skyrim túl van hype-olva és ezért szar. xD
A most majdnem 3 hónapos kisfiam már szemétnek fogja gondolni a Gothic sorozatot, mondván, hogy apa ezért pénzt is adtál? Háth nah, ez a világ rendje, dögöljünk meg a véleményünkkel! xDDD
😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az a mod ütközik a SkyUI-val, de nem emlékszem a nevére. Ha eszembe jut, megírom.
@Kallahiosz!
Kemotox? 😊
Nekem nincsenek ilyenek, és még soha nem találkoztam vele.
Olyan, hogy harc nyomát látom, és szarvas, troll, stb... hulla röhög, vértócsákban, olyat már láttam.
Már bocs a szakképzetlen kérdésért, de mikor volt az 'uccsó frissítés?
No, meg, eredeti?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy olyan bug al találoztam hogy halott sárkányok jelennek meg a pályán randomra.
Elõször gondoltam biztos harcba keveredett és bénázott.
De manapság minden városban van egy hulla. és volt már hogy 4-5 hula is fetrengett a fõ téren.
Látott már valaki ilyet??? esetleg ötlet vagy megoldás?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Jó, tudtuk, hogy ebbõl csak jót lehet csinálni, na, de mégis...
Ezek is UFO-k.
Ha valakit érdekel:
SkyUI 2.0
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Meg egyáltalán: érdemes fejleszteni? Hasznosak a perkjei?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Férfi karin mondjuk kicsit gázúl néz ki de elõvetten AN AQwalion Ano'Kre Krakatum nevû karakterem és elég faszán ál neki. Sajnos nem lehet kovácsolni... Valakinek ötlete?
😊
(csak gonoszkodom)
Most már mindegy.
Mi ez a fotó kiállítás? Még senki nem látta a Skyrimet?
😊
Bemész az inventoridba ráhelyezed az egérmutatót a kívánt cucc-bûvésztrükkre, és nyomsz egy F betût, majd elhagyod az inventorit, és nyomsz egy Q betût. Ekkor megáll a Föld mozgása. A listában az egémutató felette tartása közben, a kívánt cucc-bûvésztrükk fehérebb lesz a többinél. Ekkor megnyomod azt a számot 1-9 ig, amelyik helyre be akarod tenni, majd nyomsz egy Q betût.
Ettõl fogva, a csatában csak megnyomod két saller között a kívánt cucc-bûvésztrükk gyorsgombját, és hopp máris az lesz a kezedben.
Puff. Ez a sárkány volt.
@Öcsém, hogy ezek mekkorát tudnak perecelni!
Fenn állok a fészke elõtt, benne van már pár nyilam-bulam, ettõl - vagy a torony rossz légifolyosót adott meg neki -, elkezd zuhanni, de felém a gecó, és puff, olyan 15 méterrel lejjebb bele a hegyoldalba.
Hogy mennyire fos ez a játék, a hegytetõn kábé öt méterrel megemelkedett a talajszint, ahogy feltúrta a sziklákat. 'Aszittem besza-behu!
A mod leírásában benne van a használati utasítás.
Ha nem értenéd:
1. mindenképpen szükséges a NMM, mert az index, az az a szám, ahányadikként szerepel az esp. Enélkül lehetetlen felrakni, mert a tex megvan, de nem tudod elõcsalogatni. Plusz, ha beszélsz a modderrel, üzenem neki, hogy MM-re készített modhoz normális elérési utat kell írni.
Ez, így a Skyrimbe teszi a meshes és textures fájlokat. A ...Skyrim\data nevû mappába kell tenni.
2. Ha ez megvan, akkor megjegyzed, hogy hanyadik, majd indítod a játékot.
Levetkõzöl, és a konzolba beírod:
player.additem xx0999aa 1 (ez a Robe, és az xx jelöli hányadik a NMM-ben az esp. Ha 'monnyuk a 9., akkor:
player.additem 090999aa 1
és így tovább.
Gloves xx0999ab
Boots xx0999ac
Light Armor xx0999ad
Light Gloves xx0999af
Light Boots xx0999ae
Ha mind megvan - azaz 3, mert vagy nehéz, vagy könnyû.
Akkor Miss Merigold abban az öltözékban fog pompázni.
😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
itt is kellenek ezek ?
Ha kihozod a gyorsmenut és nyomsz Kontról X et akkor x el lehet aktiválni
De tessék barátom EZ a neked való mód
"The trees move. Do you not see it?"
valami M betûs a neve
EZ
Good Intentions
-Find the Augur of Dunlain
Ezt nem jelzi nálam sehol se a térkép,pedig ki van választva a quest,még nyilak sincsenek.Mit kel csinálni?