The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Ezt nem nagyon lehet szépíteni: súlyos programhiba.
Kismillió küldetés van, de dungeonból sincs kevés.
Nem értem, hogy miért nem lehetett már ezt valamelyik patchban javítani, hisz tele van a net a tiedhez hasonló gondokkal, amikor guildos küldetésekben akad el a játékos, azon egyszerû oknál fogva, mert egy szabad játékban, szabadon kalandozott.

Nekem pont ez a problémám volt, de én ténylegesen kitakarítottam már korábban a dungeont, és az általad bemásolt leírás segített csak.
Nem lehet, hogy te is kitakarítottad, csak nem emlékszel? Elég jelentéktelen az a boss.
Igen, ez utóbbi megoldást is láttam valahol feltüntetve, csak közben rájöttem, hogy elb*sztam, mert bementem én oda korábban, és bent is megöltem 2 emberkét, csak aztán kijöttem! :S 😄
De akkor lehet az elsõ megoldást fogom, hogy a sisakos küldit megcsinálom, leadom, és utána várakozok respawn-ra. Hátha.
Az a gond, hogy nincs megfelelõen régi mentésem, mert azzal lenne aq legegyszerûbb. 😊
Köszi a segítséget. 😉
Én azt csinálnám a helyedben, hogy bemennék a Driftshade Refuge-ba és megcsinálnám a misc. küldit. Leadnám, de nem beszélnék Vilkassal. Várnákoztatnám a karakterem 32 napig (ennyi kell állítólag az újratermelõdéshez) és utánna mennék Vilkashoz (elõtte egy mentés kiséretében azért leelenõrizném, hogy újrateremtek-e a Driftshade-ban az emberek).
A másik: nem tudom mi a misc. quest, de az is lehet megoldás, hogy ha csak valami cucc kell, hogy láthatatlanság itala+futással átrohansz a Driftshade Refuge-n. Megszerzed a cuccot (nem ölsz meg senkit). Leadod a cuccot és beszélsz Vilkassal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Molnibalage
A játék azért tûnik kezdetben sivárnak, mert Whiterun környéke az. Irány Riften vagy más erdõs+hegyes részek. Egybõl más a leányzó fekvése.

Nekem csak pár sok fényforrást kezelõ helynél lassult be úgy, hogy minden maxra van húzva, kiéve árnyék. Egy ATI 4850-es karival, 4 GB RAM és egy E8500 CPU mellett. Ma ez egy elég erõtlen konfig...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ez kész. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sikeresen belefutottam a Forever Mourning bug-ba. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Többféle verziója is van a dolognak, nálam úgy néz ki, hogy felvettem a "Find Helm of Winterhold misc quest-et a winterholdi jarl-tól, de még nem csináltam meg. És csinálom közben a companions-os küldetéseket, és ugyebár a Kodlakos küldi után, amelyikben a boszorkányfejet kell neki vinni, és visszaérve Whiterun-ba Kodlak már halott, akkor adná Vilkas a "Purity of Revenge" küldetést, ami ugyanabba a dungeon-ba vezet, mint az elõbb említett misc küldetés. És mivel az nincs kész, ezért nem adja meg Vilkas, nem történik semmi. Na most nem tudom mitévõ legyek, mert elég sokféle megoldás-variációt olvastam errõl a neten. Ha én még nem mentem be ebbe a Driftshade Sanctuary-be (viszont a kint lévõ 2 silverhand-et kinyírtam már, akkor mitévõ legyek?
Ezt próbáljam meg?

"(PC) A glitch also occurs where this quest cannot be started if the player has already cleared Driftshade Refuge. If you have already cleared it, then enter the Driftshade Refuge dungeon, go into the console and type "prid 0006a99c" and then "resurrect" (no quotes). After that, leave Driftshade Refuge and type in the console "setstage c05 1". You can now go to Vilkas and start the quest."

Vagy ez csak akkor jó, ha már kitakarítottam azt a dungeont?
RPG. 😊
Karakterfejlesztgetõs, küldetéseket megoldós, sokat harcolós, egy idõ után legyõzhetetlenné válós és mindenkit együtéssel leverõs. Szerintem. 😄
Wreck86
Próbálj meg Whiterun templomában az oltárnál áldást kérni,az meggyógyít.
Vagy van ilyen poti is "cure disase" vagy hasonló,igyál egyet-kettõt talán segít ha még nem súlyos.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

valakiirna par sort hogy nilyen tipusu jatek ez?sok helyen olvastamh skyrim igy ugy de nem jottem ra konkretan mi ez mit rud ez a jatek en meg most hogy abbahagytam swtort keresek vmit ami lekot . kosz elore is
Calver
15-re lement a one-handed-ed?
bug, vagy trainelj rá egy szintet/olvass el egy skillnövelõ könyvet, vagy konzol kinyit, és:
player.setav onehanded <eredeti érték>

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok, segítsetek hogyan kell leszedni rólam az átkot.A karakterem nem fejlõdik,lecsökkent a képességem, és pirossal jelöli.Néha vámpír fertõzésre utaló jelek vannak.Elõre is köszi!
Animefox
Értem, de sajna ehhez nem értek... most épp úgy van beállítva hogy elfogadható... elmegy, most már szeretnék a játék élményre gyúrni és odafigyelni nem pedig a tech dolgokra.
ui.: egyébként én Xbox360 móddal játszok, mostani játékok már érzékelik hogy nem egérrel és paddal játszok hanem boxos karral, így automatikusan az egész menü meg kiosztás nem PC-s hanem konzolos... mikor ki akarok lépni a játékból ösztönösen megnyomom a középsõ X gombot és furcsálom miért nem jön elõ a LIVE Dasboard... pislogok és rá kell jönnöm hogy ez PC ^^

Animefox
Akkor stamina és életerõre gyúrok oké... apropó ebben a játékban nincs multi mi?
Ja és a grafika probléma megoldódott, addig kapcsoltam ezt meg azt fel le míg a grafika végül jó lett, ami meg lassította a gépet azt levittem, jelenleg így már elfogadható a játék kinézete

Calver
ó, az nem a kártyád/FPS-ed miatt van...
nézz körben gúgliban tweak guide után, van egy olyan rossz szokása Skyrim-nak, hogy "lagol" az egér, ini fájlokban kell egy keveset piszkálódni hozzá.

Fantusz
Attól függ, mit szeretnél kezdeni a karaktereddel.
Nem tilos a mindent játszó karakter, de egy veszélyes út, amikor mindenbõl tud egy keveset, de igazán nincs erõs képessége.

Harcosnak, íjásznak soha nem fejlesztettem a magickát, mágusnak pedig magicka-healt melltt nem raktam pontot a staminára.
Ez nem jelenti azt, hogy kötelezõ így fejleszteni, a stamina pl. növeli a teherbíró képességet, s vannak olyan játékosok, akik ezt egy mágusnál is lényegesnek tartják - szerintem meg egy mágusnak fölösleges staminára gyúrni :-)

Animefox
Akkor nálam ugyanezen a beállításon miért darabos a nézés? De ha csak gyorsan nézek jobbra balra vagy mozgok...
Továbbá mit érdemes fejlesztenem a 3 dolog közül? az életet tuti meg a staminát és a magicot ugyanúgy?

Nem hiszem, én laptopon nyomom HD6650m kártyával, ez tuti gyengébb. AA, AF off-on van, a legtöbb cucc high-on, de egyet-kettõt asszem levettem medium-ra.
Jagi
Nem biztos, hogy le kell robbantani a helyérõl xDDD
Én is ilyen cipõben fogok járni xD

Batmanci
No, meg gyönyörû, mint a szél.
Legalábbis nekem tetszik.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
Úgy tûnik nekem van a leggyengébb kártyám közületek (tudjátok, akiket kiszolgálnak). Ez egy 5570, és a blur kivételével minden hájon van, 8x-os antialising, 16x-os anizotróp szûréssel, minden távolság maxon, valamint a 120 mod egy része HD mod, és megy, mint a szél.

xblades
Nekem most az 1.3.1-es verzió van fent (a 4Gb memoria javitó patch-et tetem fel)
És most nem tudok sárkány üvöltést produkálni, ez a patcnek a hibája, másnál is elõ fordult már?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

néha a legegyszerûbb, legkézenfekvõbb megoldásokat bonyolítja túl az ember...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JethroHUN
Én is mennyit szenvedtem vele, firebolt/ice spikeal lövöldöztem, azt mondta az npc h reagál a hõre, vagy vmi hasonló. De persze h CSAK a novice spellekkel mûködik <#zavart1> Nem jutott volna eszem h elõvegyem azokat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ja ezt én is meglestem youtube-on... utána már nem volt gáz vele...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Köszi mester!<#worship>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Frostbite.Ha nincs meg akkor fönn megtalálod az asztalon egy könyvbe.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Kösz megpróbálom,bár nem tudom milyen varázslat kell a lencsék forgatásához

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mzuft végén mi a fenét kell csinálni azzal a forgatható szarral? Amikor az observatóriumba kerülök.
Revealing the Unseen küldetés

hiába forgatom a falakat,nem történik semmi.bemegyek középre a gömb alá,és akkor se

Laza
Nem lehetne ezt a sok képet inkább linkként? aztán megnézi aki akarja ... fõleg a spoilereseket.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jagi
a rájöttem hogy lesz életképes a destro mage/battle mage.
nincs bound weapon, sõt egyáltalán semmien weapon még bot sem. "Jobb kéz pezsgõ balkéz mikrofon" (fire + healing/healing hand) a flame-t kéme fehúzni úgy hogy ütõs legyen... dualcasting meg stormcloak armor xD + 100-as enchant 😊 meglátjuk meddig jutok, "Claire Bennett vagyok ez a 4. próbálkozásom" - Claire Bennett, Heroes.
Meglátjuk meddig jutok vele, egyenlõre büntet

Jagi
be kell másolni a Skyrim mappába. readme-ben le van írva a location

Animefox
Most vagyok a katakombákban az óriás pók után... már egész pöpec a hangulat, kezdek fosni, éreztem hogy nem lehet szar a játék csak nehezen indul... amúgy is a legjobb zenék is elsõre nehezen emészthetõk... ez az fps növelõ dolgot kicsomagoltam de nem tudom hogyan kell telepíteni 😞

Calver

Animefox
Nekem se igazán jön már be.. meguntam... régen jobbak voltak az fps-ek... most az ilyenre vagyok rákattanva mint az AC, meg Fable, de ez a játék nekem fura... ezt a javító programot hogyan tudom telepíteni? Nem azért mondom de a HD5670-vel az AC mérföldekkel szebb játék... tartalmilag lehet ez több, de egyenlõre fura..

Carmang
HD5770-en ultrán simán megy. Az AA-t, meg az anizotropikus izét visszább vettem, de csak megszokásból. Közeli cuccok szépek, a (nem is annyira) távoli tájon viszont nagyon látszik a gagyi textúra. Illetve ha az egész jelenet árnyékban van (pl tetõ alatt), akkor nekem furcsa az egész látvány. Szerintem a valóságban nem úgy nézne ki.

JethroHUN
Nekem vhogy a BF3ról ugyan ez a véleményem... az h ugyan az a 0 gameplay mint a BC2ben h a csapat 80% noob és gl vagy rakéta, esetleg csipa, már elég unalmas. Ha fps kedvelõ vagy akkor nem valószínû h elsõre tetszeni fog egy rpg, mondjuk a Skyrim inkább akció orientáltabb.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jagi
jaja xDD
A 100 Herz-es CRT beszarik akkor veszek 24-es laposvékonyat falraszerelve 😊 mer'azmenõ.

A Skyrim nem sivár csak a kártya nem vagy késõn tölti a tereptárgyakat.
No. #15858

Animefox
Nekem így elsõre sivár... nem jelenti hogy az is, csak úgy elsõ benyomásra... ez a HD5670 meg csodákat csinált eddig az erõsebb játékoknál, itt érdekes nem villogtat... miért van nálam ez a játék? Mert az év játéka lett több oldalon és ezt a díjat nem véletlenül nyerte... ezért vetettem bele a bizalmam...

tobias88
Nálam médiumon megy jobb vga-val de gondolom felbontásbeli különbségeink vannak...
Animefox
High már jó?

Batmanci
Szivat a csávó, vénember!
Rém uncsi, csúnya...
A Skyrim sok minden, de nem ezek a jellemzõi.
A rém uncsira, mit tanácsolsz neki, mert én azt, kapcsolja ki a gépet, és menjen focizni, röpizni, frizbizni, stb... a gyerekeivel. Törõdjön egy kicsit a családjával.
Meg akkor minek vette meg? Azt hitte nem lesz rém uncsi, meg ronda?
Az agyon hypolás után?
Mi miért tudunk, 2-300 órát eljátszani vele? Mert, ilyen szar játékkal még sosem játszottunk, és reméljük, egyszer csak jobb lesz?
Komolyan, ha valaki érti az embereket...
Battlefieldrõl pedig annyit. Az NFS Runnal együtt idáig 3 játék jelent meg, kizárólagos platformra. A Halo 2. bele is pusztult.
A számteches közösség nagyon is tisztában van azzal, mely operációs rendszer éri meg az öt évet. A win7 nem tartozik közéjük. Ha valaki egy hangyányit ért a géphez, tudja, egy-két irányvonal nem irányvonal egy exponenciálisan fejlõdõ iparban. Majd lesz OS. Egyszecsak! Mint, ahogyan majd megjelenítõ is lesz, az már beláthatóbb idõn belül. Neked elárulom, fedõneve: CoLed.
Addig, plazma, LCD, LCD-LED-el kábítják a népeket. Az igényesebbje, ilyet nem vesz, csak ha bedöglik a CRT moncsija-tévéje. Nem mondom, van már olyan is amin meg lehet nézni komolyabb hányinger nélkül is egy filmet, de a java, népámítás. A nagyobb baj, hogy a rengeteg birka eszi, mint a savanyúcukrot. Gondoljunk csak a HD-Ready kifejezésre, vagy kedvenc reklámomra a Dimarson DVD-Player-re, amely még - mindenki hatalmas ámulatára, még DVD lemezt (ebbe ugye kétszer is benne van, hogy lemez) is képes volt lejátszani!
Pfú, ez kijött, úgy egy lyukon (és nem a folyóra gondoltam)
Eksön!

tobias88
5670el te nem fogsz ultrán játszani...
Jagi
Tegyed fel Ezt Egy kicsit javít az fps-en. Így jónak kell lennie.

Animefox
Ultrán mintha picit darabos lenne... belsõ nézetben... külsõben semmi gond... próbálgatom...

Jagi
Nincs neki pedig nagy gépigénye. Próbáld meg a settinsbe fehúzni mindent maxra.

Animefox
Az hogy lehet hogy a battlefield3 gyönyörûen megy, az assasins creed is, csak ez ilyen ronda, a videókon látom tud szebben is kinézni, ennyire megköveteli a bivaly erõs gépet?

Jagi
Vagy akkor ne játszál vele. Flém off.

Jagi
Ne 486-oson játszál...