The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután beengedett a cellájába és mindent megbeszéltünk, elrohant, és többet nem láttam. A marker Riverwood-ba mutat, ott sincs, az odavezetõ úton se találtam és Riftenben is tûvé tettem érte mindent. Segítsetek 😞
Ráadásul a hülye kutyás küldetést is felvettem Falkreathban, és az eb ott lohol a nyakamban, bárhová megyek. Nagyon idegesítõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet renoválni valahogy?
Az új helytartótol semmi q-t nem kapunk?
Scientia potentia est.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mivel csak party ruhában, fegyver nélkül mehetsz oda, õ felajánlotta, hogy becsempészi a szükséges cuccaidat (fegyver, páncél). Ha nem adtál neki oda semmit, elég nehéz dolgod lesz, harc nélkül nem lehet végig osonni - használd, amit a thalmoroknál találtál. Miután megtaláltad, amiért oda mentél, az épületet a pincén keresztül kell elhagyni, bár az udvar felé is mutat nyíl. Kiszabadítod a foglyot, õ oda is megy a pince ajtóhoz, de kulccsal nyílik, és az egyik õrnél van a kulcs (az udvar felé nem követ).
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amikor kiszabadítottad a dunmert, valószinûleg elfutott, s lecsapták a draughok - keresd meg a hulláját, a karom nélkül nem lehet kinyitni az ajtót.
"The trees move. Do you not see it?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Retro
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
max megoldásnak ott a kisfarkas forma, ami baromi gyors (gyorsabb mint a ló), de ugye abból nem tudsz visszaváltozni, szóval mindig meg kell várnod a 3 percet amíg lepörög <#ticking>#ticking>
"The trees move. Do you not see it?"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
★ 汤姆 李
Tõle veheted fel a küldetést
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
iPresentInterval=1
Ez csak bizonyos gépeken használ. Az eddigi legjobb megoldásom az volt, hogy az ENB-t használom, de ezt is csak ATI kártyához javaslom, és így is lagolni fog. Ez az ára, hogy a leggyengébb gépen is elmegy a játék.
'valszeg javítható, és talán fogják is, de nekem nem sikerült teljes mértékben kiküszöbölnöm, és gyanítom, másnak sem, legfeljebb nem vallják be.
Annyira azért helyre raktam, hogy amíg zárt területen vagyok, vagy egy cellában tartózkodom, és a RAM felvette a környezetet, akkor egy rövid idõn belül simává válik, de ha kilépsz a zártból Skyrimbe, vagy kinnt átlépsz egy másik cellába, kell egy kis idõ, amíg "kisimul".
Az ENB-bõl sem mindegy melyiket teszem fel, mert nekem mindegyikkel olyan randa, hogy hányinger. Driver csere nem vezetett sehová.
Így aztán maradt a türelem, hogy összeszedi magát, és utána szépen megy.
Lehet, egy másik kártyával minden gond nélkül menne, 'nemtom. Ha lesz másik kártyám megírom, hogy változott-e.
Ennyi.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
DE amúgy nincs karma a játékban (mint oblivion h jó/rossz híred van)
Idáig 1 olyanról tudok ahol van választási lehetõség h a segítesz vagy máshoz viszed a cuccot (mind2 esetben tied, csak eltérõ képességgel)
HA kell a cucc amit ad akkor megcsinálom (többnyire elég vackok)
Honnan lehetne esetleg kideríteni, hogy melyik isten "jó" és melyik "rossz"? Van, ahol zavarban vagyok, amikor egy isten megjelenik és ezt-azt akar. Általában van választásom, hogy "ok, csinálom" vagy "szörnyeteg takarodj". Na de akkor melyik a jó választás, ha az ember a jó oldalon próbál evickélni? :-)
Két harcos full sárkánypáncélban, brutál varázsfegyverekkel zötyög egy otvar szekéren, amit a vörös szemû Shadowmere húz.... 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A lovak viselkedése az Oblivionban is inkább pitbullra hasonlított, de ott legalább lehetett lovakat látni a többi NPC-nél is.
Lovas katonai járõrök, lovas futárok jöttek-mentek, sõt volt olyan, amikor lovas bandita támadt a karimra (valószínûleg lopta a pacit).
Nem tagadom, én nagyon nem szeretem a lovakat, ez még az Oblivionból áthozott szokás, hogy gyalogosan-poroszkálva kalandozunk.
Lóról harcolni nem lehet, amit még el is tudnék fogadni, de ezek a hátasok, amit lemûvelnek egy csatában - sokszor inkább hátrány, mint elõny.
Tudom, hogy van rá mod, de már annyira megszoktam a talpas életet, hogy nem kell a ló.
Legjobb közlekedési mód a futás, úgy, ha mégis harcba keveredsz, nincs zavaró tényezõ.
Lóháton kétségtelenül gyorsabban közlekedhetsz, de akkor a kisérõt hanyagold, az nem ülhet lóra (ebben vajon mi a logika?), és ha mégis harcba keveredtek, mod nélkül a lovad is pitbullá változik.
A világból kilógnak a lovak, jobb lett volna, ha mamutháton lehetne közlekedni - azok sem agresszívabbak, és kevesebb sincsen a gyapjas ormányosokból, mint amennyi lovat lehet találni egész Skyrimben.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch