The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdtem el játszani a játékkal és olyan kérdésem lenne hogy a fegyvereet hol lehet újra kovácsolni??
És még 1 kérdés hogy a fõküldetéssel nem akarok foglalkozni akkor a mellékküldetéseket kiktõl lehet kapni??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Egy idézõ, vagy destruction mágus gond nélkül végigcsinálja így is, de néhány kaszt szenvedni fog a kedvenc fegyverei nélkül (szintfüggõ is)
Restorationnal neked sem lesz egyszerû szólózni, de ha tudsz mellette idézni, máris megoldódott a problémád, ha nem, igénybe veheted Malborn segítségét
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
WTF...How can I solve this problem?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
konzol le, fov <kívánt értek> és ollé.
pár indítás után meg kell ismételni, de nem hinném, h olyan rengeteg idõt rabolna el.
"The trees move. Do you not see it?"
Whiterunban van három kovács, de a többi településen is érdemes átnézni a készletüket.
Nem különösebben nehéz összehozni egy ebony, vagy daedric szetet, csak költeni kell rá, lootból sokkal késõbb lesz ilyen páncélzatod.
Meg ha vámpírok ellen megyek, a nagy harc hevében sose látom, hogy most elkaptam-e tõlük valamit, vagy sem. Vámpírrá meg még nem akarok válni a játék elején.
Új játékot kellene kezdenem? Vagy mi lehet a gond?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scientia potentia est.
Ezt a küldetést mégcsak nem is bug miatt nem tudod megcsinálni, egyszerûen figyelmetlen voltál, a fogadóban kellett volna az elfnek átadni a felszerelésed.
Nem lehet végig lopakodni a pályát, harcolnod kell.
Vagy botot használni...
Vagy hárta arc ésa amég a manna töltõdik a stamina fogy.
Vagy amit én szoktam, hogy szarrá pecskrekeled a játékot hogy iszonyatossan erõs legyél aztán a legnehezebb fokozaton játszasz.
pl.
Vagy ez
De minden esetre nézz jobban körül itt
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Elsõre én is pusztakezes, köpönyeges (pure) mágust indítottam, de volt néhány olyan helyzet, amikor kellett valami segédeszköz.
Magasabb szinten lehet majd mana csökkentõ enchatot fabrikálni, de addig el is kell jutni.
A villámnak van egy mana elszívó hatása, amit néhány ellenséges varázshasználó be is vet ellened.
Az anomáliák elleni harc pedig egy elég hosszadalmas küzdelem volt, ahol hiába jött segíteni a két mágus, kellett még a dremora lord is, nem bírta manával a destro mágusom (a conjurer meg idézett két dremora lordot, egy kardot, és felszeletelték az anomáliákat)
Ha bottal varázsolok pl. destructiont, fejlõdik ez a skill?
A pénzel nincsen para. nem kell tisztára mosni
Lassabbn mozog nem tud lopakodni, de azon kívûl tutommal semmi
De utána is lehet olvasni ha tudsz angolúl... én nem tudok úgyhogy ha nem ban nem pöcsölök a google forditóval.
Bal felsõ sarokban írja meik a könyû vagy a nehéz
De pár óra játék és rájössz. Hogyha meg játszottá az oblivionnal akkor már szerintem vágod. ha meg nem akkor ejnye bejnye
Tudtommal ha a cipõd ad a lopakodásra a kesztyû a zsebmetszésre. ha clot akkor nincsen a könyüre kmicsi a nehézre nagy levonás jár. a páncélok értelem szerûen amit használsz az felylõdik. de a ruha dominál... a kesztyû cipõ elenyészik. A sapkát nem vágom mert kapucnis vagyok
Botokat szerintem nem édemes használni viszont ha van nálad jól jön amég a manád töltõdik. De aszkilled nem fejlõdik.
Látom már válaszoltak a kérdésre azért reemélem mondtam valami újat
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
3: Mágiával kapcsolatos negatív módosítót közvetlenül nek kapsz a páncélok miatt, de amíg nem tudsz magas szinten enchatolni a robe-k bónuszait bukod.
Ami hátrány, hogy a páncélokhoz kellenek bizonyos perkek, azok nélkül maga a páncél lesz hátráltató (súlya van, lassít, zörög)
Robe-hoz meg kell az alterationt fejleszteni, hogy páncélod legyen - dönts belátásod szerint.
4: Minden egyes öltözék darabnál jelzik, hogy 0 armor, light, vagy heavy páncélnak minõsül (inventoryban megnézheted)
5: vegyesen viselt (heavy-light) páncélok ugyan elõsegítik mindkét skill fejlõdését, de fontos perkeket lehet így kilõni, mert azok csak akkor érvényesek, ha a karaktereden CSAK heavy, vagy light páncél van, sõt némelyiknél még az is kitétel, hogy egyforma (dwemer, orchis, ebony) legyen a teljes páncélzat.
6: botokat érdemes használni, sõt lesznek helyzetek, amikor rákényszerülsz.
Destruction erejét a skill és a perkek, no meg a varázslat erõssége határozza meg.
Viszont vannak olyan mágiahasználók, amelyek képesek elszívni a manát (villámvihar), ilyenkor jól jöhet egy sárkánypapoktól szerzett, erõs bot, vagy a Sanguine Rózsája.
Destructionnal különben nekem az a legnagyobb kritikám, hogy tömegek ellen kevés, és sokszor kell jelentõs létszámbeli fölény ellen harcolni - kell tehát a destro mellé valami alternatíva.
Az idézés annyira erõs, hogy megöli a többi mágia ágat (fölöslegessé teszi), az illusion demoralizáló varázslatai hatékonyan használhatók tömegek ellen, de csak ha végig topon van (skillekben, perkekben, varázslatokban)
Korábban ugye írtam, hogy 5760-as Radeon, azaz kb. alsó-középkategóriás kártya van a gépemben, 4 giga rammal és 2 magos procival, és csak 1024x768-ban megy rendesen a játék, kb. közepes beállításokkal. Az új patch(ek)nek hála, mivel most már 4 giga ramot is tud kezelni a progi, felvehettem 1280x1024-re is, high beállításokra (kivéve AA és anisotropic f., ami 4x-4x, de elég is), és megy viszonylag simán. Yikes 😊)
Szóval kérdéseim lennének:
1. Van valami mod, ami "elhajlítja" az FPS teret jobb- ill. baloldalt? Mert barlangokban ugye sokkal jobb FPS módban mászkálni, de nem nagyon látom, hogy mi van oldalt ill. szûk térben nem lehet látni, mi milyen messze van, a közeli dolgokból csak keveset látni satöbbi. Third person mód az jó lenne, csak azzal meg nem lehet távolra látni és szûk helyeken értelemszerûen rángat. Szóval FPS-hez kellene valami "térhajlító" mod, hogy többet lássak oldalra, kb. mint a többi FPS játékban. Realisztikusabb is lenne, mert az ember látószöge sem 90-110 fokos, hanem kb. 180.
2. A lopott cuccokat ugye átlag kereskedõk nem veszik meg. De mi van a lopott pénzzel? Azt elfogadja mindenki? (Pl. lopott erszényben lévõ coinok.) Egyáltalán, honnan tudják az NPC-k, hogy melyik cucc lopott és melyik nem? 😛 (Ez gondolom játékbeli egyszerûsítés, hogy ne lopjunk úton-útfélen, de így is megéri 😊)
3. Mágust akarok összehozni, egyelõre a Destructiont próbálom fejlesztgetni (a mágiatípusok közül). Egy mágusnak mi hátránya származik abból, hogy nehéz páncélt visel? Hiszen az enchantokat át is lehet rakni a robe-okból a bivalyerõs heavy armorokra is. Mi elõnye van annak, ha könnyû cuccokban rohangálok?
4. Ezzel kapcsolatban: a páncéloknak ugye két fajtájuk a light és a heavy. Honnan tudom, hogy egy adott páncélrész könnyû-e vagy nehéz? Azt mondjuk vágom, hogy a csuha meg a leather/hide az könnyû, a fém meg többnyire nehéz, de mi van a speciálisabb cuccokkal? Törpe, dwemer meg mittomén milyenek. Gondolom, az acél és vas cuccok is nehéznek számítanak.
5. Még mindig páncél: mi van, ha a csizmim nehéz, de a többi viseletem könnyû? Arányában fejlõdik a heavy/light armor skill? Illetve van vmi bónusz/málusz, ha csak könnyûben/nehézben szaladgálok ill. keverem a két típust?
6. Mivel mágussal nyomulok, nem használok közelharci fegyvert meg íjat sem, csak a két jó kezemet 😊 Namármost, botokat érdemes használni? Ha botból lövöldözök destruction típusú dolgokat, fejlõdik ugyanúgy a skillem?
Elõre is köszi a válaszokat, majd írok még, ha nyûgöm van 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
már vagy 3 helyütt felajánlotta a jarl,de eddig nem mertem elfogadni,hiszen Whiterun-ban már az vagyok..és ha lehet szimultán,akkor minden városi címhez jár egy kísérõ is,mint Lydia?
Nem gondolom, hogy szándékosan csinálták, de hirtelen nem is tudnék említeni olyan altmert, amelyik pozitív hõsként szerepel a játékban.
Ez fõleg akkor bosszantott, amikor neki vágtam a kalandoknak, és az elsõ karim egy high elf máguslány sorozatosan azzal szembesült, hogy rendre a saját népe ellen kénytelen harcolni.
Belsõ nézete a játéknak nagyon rossz, harc közben nem is annyira zavaró, de beszédnél, kereskedésnél, karaktertõl függetlenül olyan érzése van a játékosnak, hogy törpe a karaktere, elõre nézve a több NPC derekát kémleli, fölfelé kell nézni, hogy átlásson a pulton, ha kereskedõvel beszél.
Pont nekem való
De látok realitást berlinboly hozzászólásában is.
A belsõ nézetes modot viszont egyenlõre még nem ajánlom...
Iszonyatossan remeg futásnál( talán jobban mint sprintelésnél.
Lopakodásnál van egy 45 fokos dölésszög ami elég béna és hogyha egyhelyben álok akkor is össz vissza mozog a kamera.
Hagyuk még õket dolgozni 2 hétig...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Azthiszem Megvan
Magas elf vagyok... szeretem lenézni a kisebbet😄
Már kérdeztem, de hátha tudja valaki
- milyen konzol paranccsal lehet megnézni Lydia statjait? - nem tudja valaki?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amennyiben meg nem követted õt odalent és nem voltál végig mellette míg kijutott a városból (nem csak a csatornából, keresztül a tolvajok központján át a temetõig és onnan is tovább ki a városkapun), akkor neki annyi, nem fogod megtalálni. Tölts vissza egy régebbi állást.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Megoldások
De amúgy itt a fórumban is sokszor felmerült már a kérdés, keress rá és találhatsz több megoldást is.
Más gond is lehet Esbern-el. A vele folytatott párbeszédek egy pillanat alatt leperegnek, nincs hangja sem, és elrohan, amint végeztünk. Szétnézek még Riverwoodban, de félek hogy beakadt a fõszál. 😞
Tölts vissza egy állást ahol még nem volt ilyen gondod, aztán kísérd ki õkelmét személyesen. Utána ha már kinn vagytok Riften-bõl akkor már használhatod a fast travel-t de addig ne téveszd szem elõl, maradj a közvetlen közelében.
Riverwood-ban meg menj be a kocsmába és menj le a oda ahol a csajjal már beszéltél. Ott lesz.
A kutyának meg örülj. Elpusztíthatatlan. Vagy ha zavar csináld meg a feladatát.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL