The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riften környéke talán a leghangulatosabb, kár, hogy a városban sok az idegesítõ NPC, Bravil egy kolostor volt a rifteni állapotokhoz képest :-)
Nagy gond persze nincs, csak sajnálom, hogy nem tudtam igazán megkedvelni a várost, a tolvajokat egy titoktartó, háttérbe húzódó társaságnak képzeltem, meglepett a rámenõs maffiózó csapat.
Az árvaházi jelenetrõl inkább nem is mondok semmit (arról már régebben kifejtettem a véleményemet) :-D
eddig Whiterun és Solitude adták a legtöbb küldetést, de ezt a rekordot simán ûberelte Riften...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Igaz nálunk nem elérhetõ. 😊
Akkor sok szerencsét neked is a sorsoláshoz!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem kell a magyarok pénze. <#vigyor5>#vigyor5>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Parasite Eve 2, best game EVER!
fast travel lett volna a megoldás,ott lett volna melletted megint😊
a sziklába ragadt Lydiának csak a botja vége lógott ki, nem is találtam meg, csak konzol paranccsal, ami odarakott mellé... Mozdíthatatlanul áldogállt, - gondolom, zárt térnek érzékelte a sziklát. Nem tudván, mit kitalálni - eleresztettem az alap shout-ot, ami szépen kirepítette õt a valós térbe.... 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
ja 7-es szinten akkor azzal a küldetéssel várhatsz még, 7-es szinten még az óriásokat sem bírtam megölni...
kovácsolni? Riverwood elején van forge ott tudsz, perkekkel tudod a smithinget fejleszteni, Dwarwen, Elwen és egyéb páncélokat pl.
ugye leather strips és a különbözõ ingotok (Iron, gold, moonstone, ebony, coruldum) nagyon fontosak a páncélzathoz...
ha ore van nálad azokat a smelterben kell beolvasztanod akkor lesz belõle ingot.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
én már mindenütt jártam kivéve a Lost Valley Redoubtban, Snow Veil Sanctum, Twilightos kripta meg a Sky Haven temple ezek vannak még kb és Riften ugyebár...
'Kocsog Skald nemigen ugat a lóvérõl, bandita górét meg kinyírhattam, még november vége felé, de nem találom a hulláját. A haverjai megvannak, de õ...
Rémlik, hogy valakit leszedtem a hídról, és beleesett a folyóba, de 'sztem mindenképp halott. Ugyan nem vagyok halottkém, de 'hóttá nyilvánítottam. Viszont a játék ezt leszarja.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
újra értelmezhetem a vámpír létet...
Akkor tekerek egy viceset és kezdek egy új karit...
mire feljön a nap 20 lessz
Alapban a valóság egy perce, a játékban 20 perc.
Ez nekem nem tetszett, megfeleztem.
Ha kíváncsi rá valaki:
set timescale to 10
Lehet hosszabb is, de vigyázni kell vele, mert 5-ig megállhat az idõ.
Igazából, azt mondja a köznép, hogy a 0 és az 1 lehet gáz. De biztos ami ziher én maradok a 10-nél. 5 alatt már van idõ napfelkeltéig. 😊
Ez a játék akkor sújos ha kidob a barátnõd kirugnak a munkahelyedröl és még a félévedet is elbassza... Mert még csak 1 félév telt el.
Szerencse, hogy nincs csajom... majdnem velem is megtörtént.
Ja tegyük hozzá, hogy nov 11 töl karácsonyig 12 kg ot fogytam és akkora szakálat növeztettem hogy a gyerekek sírva menekültek az utcán.
ja mondjuk az sem semmi, hogy ha jól emlékszem 4 embernek sikerült még hasonló élményeket szereznem, olyanoknak akik a legend of zelda volt az utolsó játék az életükben...
Legalábbis õk ezt hitték.
megöltem már régen Petrát a hagravent, nem pipálta ki
megszereztem régen a furulyát pipa nincs
bementem a Bárd koleszba pipa nincs
Braith gyereket elüldöztem már pipa nincs
Skald 2x is megjelent, akinél a jutalmat be kellene gyûjtenem párbeszéd sehol pipa nincs
és hát most Falionnál is gondok vannak, de az remélhetõleg tényleg csak az én figyelmetlenségemnek köszönhetõ...
Utána kell járni a bugosaknak. Kell egy kis türelem, de amíg nem javítják, max kutatsz vagy nem csinálod tovább.
Ilyenkor milyen parancsokat kell bevinnem? totálisan kasu vagyok ebben a témában...
De ez csak az én véleményem. Felõlem Te játszhatsz 360 fokkal is.
A játékban nem találtam hátrányt, csak elõnyt. Pl.: beragadt küldi, stb...
Egyéb könnyítést nem szoktam egy laza konzollal elintézni, de ez én vagyok. (én ugyanis semmire nem tudok rászokni. ez nem melldöngetés. feleségem is talán ezért nincs. valahogy nem tudok rájuk szokni. egy darabig érdekelnek, de utána nem. és nem, nem vagyok meleg. nem mintha a melegekkel bármi gondom lenne, amíg engem békén hagynak.)
egyébként ez a konzol dolog miért veszélyes?
Egyszer már leírtam, hogy lehet megoldani, hogy ne kelljen mindig konzolkodni, de több ezer háesszel ezelõtt volt, ezért neki futunk még egyszer.
SkyrimPrefs.ini
A general alatt az utolsó sor legyen ez:
fdefaultfov=xx
Majd keress rá a fovra, mert ebben a fájlban nem szerepelhet még egyszer.
Mentés.
Skyrim.ini
A display alatt az utolsó sorok ezek legyenek:
fDefaultWorldFOV=xx
fDefault1stPersonFOV=xx.xxxx
Az ikszek között nem véletlenül van pont. Tízezredre kell megadni az értéket, ami akár nulla is lehet. Ide már azt kell beírni, amilyen fovot akarsz. Az egész számot jegyezd meg, a tizedeseket nem fontos.
Mentés.
Játék indít, mentés betölt, konzol le, és beírod:
FOV xx
konzol balra el, majd csinálsz egy mentést, és kilépsz.
Ezek után bármikor újraindítod a játékot, ettõl a mentéstõl nem fog visszaállni defaultra többé.
(kis mocsok nem egy pontos mágus😊 )
aztán gondoltam közben benézek a Fort Snowhawkba, ki is pucoltam, elmentem másfele majd a küldetés ilyet ír, hogy beszéljek vele:S:S na mondom visszamegyek Mortalba, elöször elküld, mert aludni akar, aztán mikor felkelt nem jelent meg semmi új párbeszéd:S:S semmi...
találkozási pontot se jelölte meg azóta se, a küldetés nyíl a házára mutat...
egyébként rengeteg MIQ quest bugos sajnos 2x bounty behajtásom lenne Skald nevû királyon, akinél egyik párbeszéd sem jelenik meg, Kill the hagraven Petra, Investigate the bards college egyik sincs kipipálva pedig mindkettõt megcsináltam, és az emlegetett Pante furulyája is bugos, de az azért, mert már elõre megszereztem a furulyát...
Nem adott meg idõpotot a találkozóra, vagy valamilyen kérése nem volt?
Annyit tudok, hogy black soul gem kell a küldetéshez.
Negyedik szintá vámpírral Falion sem áll szóba.
Alternatív megoldásnak szóba jöhet a vérfarkas beavatás, ha még nem voltál, illetve a konzol, de az utóbbi csak vészmegoldásnak javaslom, ha végképp bugos a küldetés
Véleményem szerint veszélyes dolog rászokni a konzolra, mindíg az elsõ lépés a legnehezebb, de ha megtetted, akkor a következõ nehézségnél már lazábban nyúlsz a konzolhoz.
Volt egy küldetésem, amit háromszor töltöttem be (nem újra kezdtem), mert bugos lett, és nem akartam konzollal befejezni - szerencsére a harmadik nekifutás sikeres volt
viszont Fantusz nem tudsz valami megoldást a Falionos küldetésre?😊 úgy tûnik bebugzott az egész így pedig örökre vámpír maradok...
16002-es hsz..:S
Fémtömbök készítéséhez szükséges kohó nincs mindenhol (Whiterunban van az is), és fegyvereket nem lehet újra kovácsolni - ércbõl készíthetsz, feljavíthatod, de nem tudod beolvasztani.
Dwemer fémtömböket dwemer fémhulladékokból lehet készíteni, "dwemer ore" nincs.
Rengeteg NPC ad küldetéseket, beszélgess velük.
Csatlakozhatsz a karakteredhez illõ guildokhoz, a fõküldetés a "sárkányos" történet, nyugodtan lehet játszani úgy, hogy lényegében el sem kezded ( ne menj Bleak Falls Barrow-ba a golden claw-ért sem - ezt a küldetést Riverwoodban adja a kereskedõ, mellékküldetés, de hozzá kapcsolódik a fõküldetéshez, és ha megcsinálod, egy lépésre leszel a sárkányok megjelenésétõl)
( am bannerban aelderscrolls.hu )
Kocsmárosoktól,eladóktól,járókelõktõl,kisebb táborokban a "fõnököktõl", mesterektõl, banditáktól, útónállóktól,... (sokmindnekitõl)