The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Korábban nem segíthettem Winterholdot ezért nem ajánlották fel hogy megvegyem.Valami megoldás?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután a csapat szétoszlik, beszélhetsz a kovácsotokkal, aki ad egy Skyforge fegyvert (választhatsz).
A következõ karrier-feladat elõtt valóban szokott lenni egy "pihentetõ" banditaölés, vagy hasonlóan jelentéktelen megbízás.
Küldetés aktivál - térkép (M) - helyi térkép (L) - és megnézed kire mutat a nyíl
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Yula: hát így jártál. Kénytelen vagy egy korábbi mentéstõl újra kezdeni...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Segítségeteket kérném!
Az Diplomatic Immunity küldetésnél át kellett volna adnom a felszerelésemet Malbornak, hogy bejussak a partira. Na most a féltve õrzött gyûjteményemet nem mertem rá bízni, így mikor már bent vagyok a partin és kivehetném a cuccaimat a ládából értelemszerûen nincsenek, de nálam sincsenek. Nincs korábbi mentésem, ahol még odaadhatnám a felszerelésemet. Tudtok erre megoldást?
Köszi
http://sopronyi.photoshelter.com
Elég hülyén néz ki, hogy a beosztottak adnak a fõnöknek feladatokat, de ezzel csak annyi volt a cél, hogy ne fogyjon el a küldetés, komolytalan feladatokat adnak.
Amennyiben még a guildos küldetésnek nem értél a végére, akkor is valamelyik "farkas testvér" ad küldetést.
Ahogy mondtad: a lelkekre van szükség, azok mérete számít, függetlenül attól, hogy milyen kõbe van bezárva.
Alacsony szinten, amíg nem tudsz mamutokat agyoncsapni, nincs is értelme üres grand köveket cipelni - a petty, lesser, common méretû lelkeket luxus a legnagyobb kõbe zárni.
"The trees move. Do you not see it?"
... most kezdem érteni, bunkó voltam...
A kõ mérete és a benne lévõ lélek mérete az két külön dolog... Tehát gondolom, a kõben lévõ lélek számít csak (tehát ha kicsi a lélek a nagy kõben, akkor a kicsi lélek lesz az "alap", viszont olyan nincs, hogy kicsi kõben legyen nagy lélek).
Köszi, nem kérdeztem semmit 😄
Farkas petty méretû lelke belefér a legkisebb lélekkõbe, de ha nincs nálad csak nagyobb, akkor elfoglalja azt.
Egy giant lelkének befogásához minimum greater méretû lélekkõ szükséges, kisebbe nem fér bele - ha nincs greater de van grand, akkor abba belemegy, de "lötyögni fog" (érsd a lélekkõ mérteéhez képest silány leleket tartalmaz)
Mamut lelke grand, kisebb lélekkõbe nem fér bele.
Szabályozni a lélekvadászatot a soul trap használatával tudod - amennyiben nincsenek nálad apró méretû üres lélekkövek, de nagyok igen, és nem szeretnéd, hogy azokba silány lelkek költözzenek, ne csapkodj minden alatas férget soul trap fegyverrel, vagy varázslattal.
Az enchant fejlesztéséhez viszont kellenek a feltöltött "gyakorló kövek", ne sajnáld rá az aranyat, mert megtérül a befektetésed.
Mágusoktól vásárolj össze üres kavicsokat (petty, lesser, common), és gyûjtsd a lelkeket.
Grand mérteû lelket NPC-ktõl lehet legkönnyebben szerezni, ehhez viszont black soul gemekre lesz szükséged, aminek egy sokszor használható formája a Black Star (deadrikus artifact)
http://elderscrolls.hu/articles/how-to-use-enchant-in-skyrim
2. Not weekend: Don't Drink
3. Otherwise: you are alcoholist OR you are abstinent
😊
Olvastam ezt az oldalról, ami amúgy nagyon jó leírás, de itt nem látom az összefüggést. Enchantról van szó.
"Vagyis egy 4-es szintû mókus lelke elfoglalhat egy drága GREATER követ is, amennyiben nem rendelkezünk annál kisebb kõvel. Ha van mondjuk PETTY, akkor abba kerül értelemszerûen. De mondjuk az elõzõleg legyilkolt mókus bosszút esküdõ lvl5-ös anyja már nem fér bele PETTY-be, csak minimum egy LESSER-be, vagy annál nagyobba. Minden lélek a nálunk lévõ - és számára megfelelõ - legkisebb kõbe vándorol."
.
Tehát ha "csak" a legdurvább fajta kövek vannak nálam, azokba is bekerül a legcsóróbb cickányok lelke, egy-egy arányban? Ez nem tûnik logikusnak.
Vannak persze ismétlõdések, de az nem hiszem, hogy különösebb gondot okozna.
Egy deadrikus artifact miért ne vészelhetné át az évszázadokat? :-)
Egy nagyhatalmú dunmer család leszármazottai Skyrimben már sokkal kisebb (kb. semmi) jelentõséggel bíró gazdálkodók :-)
Azon meg jót derültem, mikor kiderült, hogy Cicero a Night Mothert szállítja a faládában, bár ez nincs bizonyítva, de jó a sztori.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
tehát akkor Redguardok hazája...igen azt kivettem a párbeszédbõl, hogy tartomány méghozzá pont Skyrim szomszédja.
és tulajdonképpen Oblivion pedig maga Cyrodil erre mondtátok, hogy még nagyobb terület volt, mint maga Skyrim, látom is mennyivel, de még Morrowind is jóval nagyobb Skyrimnél...
High rock: errõl most az jutott eszembe, hogy Ulfric Stormcloak véletlenül nem ott ölte meg Elisif férjét a kiáltásával? mivel Ulfric is egy Dragonborn volt nem?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Oblivion nem egy tartomány, az a daedrák birodalma, mondjuk úgy a pokolsík.
Az Oblivion (mint játék) története Cyrodiil területén zajlik, ami az imerialok, "császáriak" õshazája, akik meghódították egész Tamrielt.
Hammerfell a redguardok õshazája, Morrowind õslakói a dunmerek (sötét elfek), Skyrim a nordok hazája, és még lehetne sorolni.
Persze ez így nem teljesen igaz, a "történelem elõtti" idõkben Cyrodiilban Ayleidek, észekon dwemerek éltek, de õk csak a történelemkönyvekben vannak jelen a játékban (egyenlõre)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
amúgy én easter eggnek tekintem, mert Hammerfall az egy együttes neve😊
Nagyon sok videojátékban nincsenek gyerekek, vagy ha vannak, akkor sérthetetlenek.
A Fallout3-ban gyerkekre nem lehet támadni, egyszerûen figyelmen kívül hagyja a játék az ilyen irányú próbálkozást.
Az Oblivionban nem voltak gyerekek, ott így ki is zárták az erõszakos lehetõséget.
Skyrimben sem azzal van a gond, hogy gyerkõcök futkosnak az utakon, de amilyen szerepet kaptak - komolyan kell venni a korhatáros figyelmeztetést.
itt bizony a fiatal segéd is láthatta, ahogy levágom Grelodot, de hogy még a kölykök is nevettek ezen😄 komolyan nem kicsit betegek ezek a kölykök...
Az Oblivionban a D.B. küldetések többnyire arról szóltak, hogy csak a célszemély halálozzon el, ne legyenek szemtanúk - rejtõzködni lopakodni kellett, s kivárni a megfelelõ alkalmat.
A Thieves guild tagja egy visszahúzódó társaságot alkottak, lehet, hogy volt sejtésed, néhány NPC-rõl, hogy tagja a tolvajok céhének, de nem tudhattad biztosan. Guild tagként, olyanokról derült ki, hogy õ is céhtag, akirõl nem is gondoltad volna :-)
Riftenben elég elbeszélgetni a városlakókkal, elég sokan elárulják, hogy hová is tartoznak.
Az árvaházi jelenet meg azért bosszant, mert már az ötletet is siralmasnak tartottam, hogy egy gyerek ad megbízást a kivégzésre, de ami utána a szkriptelt jelenetben jött... nincs ez a játék betiltva sehol? :-D
Összességében jó játék a Skyrim (hisz azért játszunk vele), de a Thieves guild, és a Dark Broterhood küldetéseihez nincs hangulatom - indítottam egy wood elfet erre hangolódva, de elég hamar feladtam, inkább a conjurerrel "lovagiaskodtam"
Pedig ez a két szervezet látja el leginkább extrákkal a tagjait, már a csatlakozás után mindkét céh egy-egy full könnyûpáncél szettet ad (nehézpáncélosok gondoskodjanak magukról), érdekesek lennének a küldetéseik, csak a megvalósíthatóság nem tetszett.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ez a Bjyrnholf is kapásból egy lopós feladattal bízott meg...