The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De hogy lehet benne táncolni?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na akkor tuti ott lesz mivel megtartottam a lovat😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Patchelni csak akkor kell, ha gond van valamivel, ezt sokszor megtanulja az ember (Nord) 😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
setstage mq203 280
de nem is tudom, ez olyan...RPG-tlen 😊
Most kereshetek új férjet!
Ezért is szeretem az Elder Scrollst, mert úgy érzem benne magam, mint egy fantasy regény közepén, ami önmagát írja.
Apropó, hány sárkány van a játékban? Egyszer összefutottam Alduin-al, aki épp egy új sárkánynak adott életet. Megtámadni persze nem tudtam, mert quest szinten nem tarthatok ott. Szóval, véges a sárkányok száma?
Vélemény: Ha megöltél valakit és kéne, vagy nem kellett volna, beszoptad.
mi ezzel a problémád?
"The trees move. Do you not see it?"
Konzollal minden megoldható, fölösleges játszani.
egyedül a The Black Star küldetés végén kapsz újratölthetõ lélekkövet (protip: Nelacar verzióját csináld).
de igazából magas szinten töltött grand gemek is aprópénzbe kerülnek, szóval annyira ne aggódj miatta.
Namost, hogy tehetném fel õket legegyszerûbben? Csak kitömörítem és bemásolom? Illetve mibõl melyik verziót?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mindezek felett ráadásul még hangja sincs szegénynek, mert mikor odamész ajtón keresztül váltasz vele néhány mondatot és a szöveg amit mond az is mintha ki lenne vágva, hirtelen eltûnik... itt egy video errõl:
http://www.mediafire.com/?62hl8e8t68bd0p7
Elõre is köszönöm, ha valaki megírja a megoldást ennek a bugnak az orvosolására.
Distrupt skooma dealernél megint nem mutat semmit, pedig a barlangot már 2x kipucoltam...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
tudsz olyan oldalt is, ahol konzol parancsok vannak pl? gondolok itt arra, hogy 1-1 Misq questet kipipáltatnék szívesen
Esbern nálatok is elcsépeli a szövegeket? ezalatt azt értem, hogy amikor rátaláltam és mikor beszéltem vele a szöveget el sem lehetett olvasni mivel egyszerûen a gép elkapja gyorsan tuti valami bug ez is...Esbern feliratát képtelenség szinte elolvasni...
de amúgy trainelésen kívül semmi hatása sincs a játékra, sõt... ha fukar akarsz lenni, legegyszerûbb ha 80-90 trainelést egybe lezúzod, aztán a trainert is <#vigyor1>#vigyor1>
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Whiterunban Emren 50es, Athris 75ös (skill)szintig taníthat egykezes fegyverhasználatot, ráadásul az utóbbi csak Companions tagokat oktat.
Az ork 90es skillig tud tanítani, nincs alternatíva, ha meghal, 75ös egykezes skill fölött csak önerõbál tudod fejleszteni ezt a harci képességet.
Elõször leszólta a házamat, mondván hogy õ bizony látott már nagyobbat is. Milyen beképzelt picsa ez már. 😄 Utána mikor mondom neki hogy jó lenne ha fõzne valamit, azt mondja hogy én is fõzhetnék, mondom wtf? Szóval úgy döntöttem mást választok helyette, így kénytelen voltam végezni vele. End of story. 😊