The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaaa, akkor ez Xboxon (ez is) felejtõs. Reméltem ez valami beépített cucc. Pedig nagyon jópofa.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
ezzel Nem tudom h kell használni, gondolom azért csak moddereknek van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Marha jópofa. 😊
De hogy lehet benne táncolni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

na akkor tuti ott lesz mivel megtartottam a lovat😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JethroHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem adod neki oda Frostot, hanem elküldöd a francba. Akkor állandóan Whiterun elõtt fog állni, egy helyben. Hiba valszeg.

én ezzel a fószerrel Riftenben találkoztam, õ adta azt a lovas küldetés a Black-briar meadbe kellett menni. Hogy kerül ez Whiterunba?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ja, nálam is, ráadásul nem mûködik az "E" betû. Az hagyján volt, hogy csak egyben vihettem minden loot-ot, de hogy potion-t se tudtam inni, már elég volt egy reinstallhoz.
Patchelni csak akkor kell, ha gond van valamivel, ezt sokszor megtanulja az ember (Nord) 😊
Á nem, még nem vagyok házas, senki nem elég jó nekem, hogy hozzámenjek. 😊 Most éppen kezdtem kinézni magamnak Riftenben valakit, a borzasztóan ijesztõ arcú és pocsék modorú Indaryn dark elf-et, aki Riftenben menedzseli a Black Briar Mead fõzõüzemet, de úgy látom, hozzá nem lehet menni, nincs a házasodható npc-k listáján... Csatlós volt már, aki szimpatikus volt, de náluk magas a halandósági kockázat, és bûntudatom lenne, ha egy közös quest-kiránduláson mellettem halna meg, miközben engem véd... 😞 azt inkább nem. Akkor már inkább érdekbõl házasodom.

JethroHUN
Fasza ez az 1.3.10es update.. amióta fent azóta szaggat a játék... 10 fpssel biztos h kevesebb van átlagosan...

JethroHUN
Igazából, elfogyott a tûzifa, és ki akar ki menni -40°C os hidegbe? amikor televolt a fogadó csúnya kalózbácsikkal? <#eplus2> akiket bounty nélkül 1 ököl csapással le lehetett ütni <#bee1>

Itt most mi van? Emberáldozat? Boszorkányégetés? 😄
JethroHUN
Tök minden napos Skyrimben <#nevetes1>

tobias88
Nekem volt már 3 is...
Még csak tervben van nálam, nem próbáltam ki, úgyhogy biztosat nem tudok mondani, de én úgy tudom, hogy válni nem lehet benne sehogysem, de megözvegyülés után nyilván lehet újraházasodni. Legalábbis nekem logikus lenne.
Wreck86
Megmérgezted, mert rosszul fõzött? 😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

De egyébként ha megözvegyülsz a játékban, engedi az újraházasodást? Mert erre nem találtam semmit az uesp-en. Próbált már valaki második házasságot kötni?

Solid Snake
"RPG-tlen" á dehogy, úgy vedd ez az Úr beavatkozása a természet rendjébe.<#pias>
Ashtyra
Megint csak azt tudom mondani,hogy ez a játék nagyon szórakoztató.Ha unod a gyilkolást meg a piti küldetéseket,akkor egyszerûen járkálj a városokban vagy a szabadban,tuti találsz valami bizarr dolgot.

Solid Snake
DarkSector
Egy átmulatott éjszaka után. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ashtyra
Ilyennel találkozott már valaki ? XD

Egyébként a következõ konzol parancs a megoldás az Esbern-problémára:
setstage mq203 280

de nem is tudom, ez olyan...RPG-tlen 😊
Amúgy én meg miután férjhez mentem Onmund-hoz, sikeresen magammal vittem a Forbidden Legend küldire! 😄 Annak meg a vége... nos, inkább nem spoilerezek, de a lényeg, hogy nem élte túl szegénykém! 😄DD
Most kereshetek új férjet!
😄DDD Hát, az utolsó kép az odabasz rendesen!!! 😊
Nincs mese, úgy néz ki, végérevényesen elvesztettem Esbern-t és ezzel a fõ küldetésszálat. De úgy vagyok vele, hogy ez egy szerep/kalandjáték, a történet önmagát alakítja. Az én történetem úgy alakult, hogy a sárkányok gyõztek, és örökkön uralják már Skyrim egét. 😊
Ezért is szeretem az Elder Scrollst, mert úgy érzem benne magam, mint egy fantasy regény közepén, ami önmagát írja.

Apropó, hány sárkány van a játékban? Egyszer összefutottam Alduin-al, aki épp egy új sárkánynak adott életet. Megtámadni persze nem tudtam, mert quest szinten nem tarthatok ott. Szóval, véges a sárkányok száma?
Lunki88
Kivéve ha rajtad kívül esõ okokból halt meg egy fontos npc. Mondjuk rálehelt egy sárkány...
Jagi
Én nem tudom, nekem se Esbern-el se faralda-val, egyik npc-vel sincs gondom, a konzolt meg csak akkor nyitom meg, ha mellényúlok a TAB-nak a nagy kapkodásban. Szóval nem értem az egészet... legalább a 6. karakteremet nyomom ebbõl 3-mal a fõszálat megcsiáltam, nekem semmi bug nem volt, kivéve a grafikai anomáliákat. Levegõben álló ember meg ló nem animált pillangók de az utóbbi igen ritka volt.

Vélemény: Ha megöltél valakit és kéne, vagy nem kellett volna, beszoptad.

Calver
direkt ilyen konzol parancsot kért, én csak leírtam - ha akarja használja, uesp-n a segítségem nélkül is fél perc alatt megtalálja bárki.
mi ezzel a problémád?

"The trees move. Do you not see it?"

Értem, köszi!
Fantusz
Akkor már ne legyen kicsinyes, konzollal minden skillt állítson 100ra, a küldetéseket is kozollal fejezze be, és büszkén írja be a fórumba, hogy 28 perc alatt végzett a játékkal.
Konzollal minden megoldható, fölösleges játszani.

Calver
nem, ha "kiszeded" (felhasználod) a benne lévõ lelket, a kõ is megy vele.
egyedül a The Black Star küldetés végén kapsz újratölthetõ lélekkövet (protip: Nelacar verzióját csináld).
de igazából magas szinten töltött grand gemek is aprópénzbe kerülnek, szóval annyira ne aggódj miatta.

én azt csináltam, hamár beszélni nem tudtunk normálisan akkor kibe járkáltam a ratwaynél és amikor visszamentem akkor már nyitva volt az ajtaja...

Még valami. Nagyon láma vagyok Skyrim modolás terén, így némi segítség elkélne. Olyan dolgokat tennék fel, amik növelik a képfrissítést, azaz gyorsítják a játékot. Ahogy visszaolvastam, két ilyen dolgot lenne érdemes feltennem: a TESVAL-t és a skyboostot.

Namost, hogy tehetném fel õket legegyszerûbben? Csak kitömörítem és bemásolom? Illetve mibõl melyik verziót?
Maximus4
Mondom én😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tobias88
Már hogy egybe? Maximum 5öt lehet szintenként
Segítség kéne, van egy bug a fõ sztoryban, ahol egy bizonyos NPC-nek ki kéne nyitnia egy ajtót, hogy beszélhessek vele, de ahelyett, hogy kinyitná, egyszerûen befagy az egész karaktere.
Mindezek felett ráadásul még hangja sincs szegénynek, mert mikor odamész ajtón keresztül váltasz vele néhány mondatot és a szöveg amit mond az is mintha ki lenne vágva, hirtelen eltûnik... itt egy video errõl:
http://www.mediafire.com/?62hl8e8t68bd0p7

Elõre is köszönöm, ha valaki megírja a megoldást ennek a bugnak az orvosolására.
kössz Maxi, majd nézelõdöm😊

Distrupt skooma dealernél megint nem mutat semmit, pedig a barlangot már 2x kipucoltam...

Lélekkõbõl ki lehet szedni a benne lévõ lelket? Pl. ha grand soul gembõl kiszedném a gyengét, mert grand lelket akarok belerakni.
Maximus4
Ennél jobbat nem tudok.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

köszi😊

tudsz olyan oldalt is, ahol konzol parancsok vannak pl? gondolok itt arra, hogy 1-1 Misq questet kipipáltatnék szívesen

Maximus4
Ki kellene rakni a banner alá az Esbern megoldását.

beteg vagy😄

Esbern nálatok is elcsépeli a szövegeket? ezalatt azt értem, hogy amikor rátaláltam és mikor beszéltem vele a szöveget el sem lehetett olvasni mivel egyszerûen a gép elkapja gyorsan tuti valami bug ez is...Esbern feliratát képtelenség szinte elolvasni...

Calver
klikk a hullán, konzolba: resurrect 1
de amúgy trainelésen kívül semmi hatása sincs a játékra, sõt... ha fukar akarsz lenni, legegyszerûbb ha 80-90 trainelést egybe lezúzod, aztán a trainert is <#vigyor1>

tobias88
Lehet keresek neten valami feltámasztó console-kódot <#circling>
Wreck86
Saarthal-i küldetésnél mekkora bug van! Olvastam róla, hogy mindig befagy a játék, de van rá megoldás. 😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Fantusz
Elég szerencsétlen eset, Burguk a mester szintû tréner.
Whiterunban Emren 50es, Athris 75ös (skill)szintig taníthat egykezes fegyverhasználatot, ráadásul az utóbbi csak Companions tagokat oktat.
Az ork 90es skillig tud tanítani, nincs alternatíva, ha meghal, 75ös egykezes skill fölött csak önerõbál tudod fejleszteni ezt a harci képességet.

Fpocok
LOL

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Rövid házasságom Saadival... 😄 kép1 kép2 kép3

Elõször leszólta a házamat, mondván hogy õ bizony látott már nagyobbat is. Milyen beképzelt picsa ez már. 😄 Utána mikor mondom neki hogy jó lenne ha fõzne valamit, azt mondja hogy én is fõzhetnék, mondom wtf? Szóval úgy döntöttem mást választok helyette, így kénytelen voltam végezni vele. End of story. 😊
tobias88
Olyankor mi van, ha meghal a trainerem? Gondoltam elmegyek 1 kezest edzeni, csak jött velem a sárkány és Burguk meghalt <#idiota><#idiota>