30713
TES
-
undY1ng #29631 Meggyőző válaszok voltam, köszönöm! :)
Inkább már csak az a kérdésem, hogy igazából soha nem "vittem végig" a Skyrim-et. Olyan lvl 50 volt a max és ott anno elvesztek a mentések. Az alapjátékot elkezdve azután érdemes a DLC-ket végigvinni? Látom itt sok módról is van szó... de látom steamen azt a High Res Pack-ot is. Azzal is már "szebb" lesz a játék? -
laikuss #29630 A kérdésed második részéhez lehet hogy ezek segítenek: #29542, #29464. -
undY1ng #29629 Special Edition-t valahol olcsóbban beszerezhető? Cdkeys-ről szoktam vásárolni, de ott se "olcsó". Vagy ha ez nem, melyiket ajánlanátok? Special vagy Legendary Edition?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.02.20. 19:59:52 -
laikuss #29628 Idézd ezt is mert a mondat ezzel teljesebb "(aki nem érzi úgy, ne vegye magára)". Mint írtam máshonnan is vannak tapasztalataim és vannak jók is, nem vehetek mindenkit egy kalap alá. -
Holaaf #29627 Az első fejezet, a történet Fenyvespatak alatti kis falucskából indul ki. Akkor már érezhető, hogy milyen hangulatra számíthatsz.
Aztán persze a jelenlegi verzióban már nagyon messzire futnak a szálak.
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.02.17. 20:05:59 -
Holaaf #29626 Amellett, hogy Although majd a legjobbakat ajánlotta, vannak még minőségi kincsek. Maids II modot ajánlom figyelmedbe. Ismerek többeket, akik csak az újabb és újabb fejezetei miatt teszik fel a Skyrimet.
Érdekes, izgalmas, hangulatos. Egyes részei kifejezetten érdekfeszítőek, beszippantanak de kell az angol, hogy értsd a történetet. Ugyanis az a fő lényege a modnak. -
Holaaf #29625 Amit írtál az nem tudom hol kritika? Ez a személyükre vonatkozó becsmérlés, idézlek: "úgynevezett fordítók, nagy az arcuk és azt hiszik kegyet gyakorolnak."
Nem tisztem megvédeni őket de azért letettek valamit az asztalra és jelek szerint a te hasznodra is. Az meg, hogy erre te viszonzásul a hátuk mögött itt mókerolsz, az téged jellemez. Mindezt észérvek és persze jellemzően a konkrétumok további mellőzése mellett.
Mint mondtam, érdekes gondolkodású emberek vannak. Aztán ki tudja, lehet van benned gerinc csak épp rosszabb napokat élsz vagy zabszem van a seggedben. -
#29624 köszi szépen -
#29623 nincs gond az angollal
ezer féle mod van a nexuson, és fogalmam sincs mi jó és mi nem, ezért kérdeztem -
Although #29622 Arthmoornak a Cutting Room floor modját első helyen érdemes felrakni. Ő egy nagyon régi moder az oblivionhoz az egyik legjobb volt.
Maradványokból elég sok questet visszaállított tehát ő egy tényleges unofficial fickó. Képes rá nem rakja tele a játékot sok szarral a ami a fejébe van, hanem visszaállítja ahogy lehet. Pl a mágussegéd questet is rekonstruálta. Neki minden módja egy kincs az original játékhoz. -
Although #29621 Nem tudom mennyire megy az angol. A nexuson vannak kategóriák megnézed a quest kategóriát és megnézed mi tetszik.
Pár oldallal korábban betettem párat, de jelenleg már nem játszok vele. Van olyan, Dark Brotherhood mint kereső szó beírod. Egyszerűbb időt szánsz rá megnézed mik vannak fent. Alapvetően az interesting npc-t használtam. Arthmoor modjait.
Ez elég egyedi. Rigmor of Bruma
Van a The forgotten city.
Ezt még nem próbáltam de egyszer talán megnézem.
Gray Cowl of Nocturnal
Aztán lehet neked az Undeath tetszene, még nem próbáltam.
ott van a Moonpath to Elsweyr
Ezt meg most találtam a googlen :)
Destroy Dark brotherhood.
Érdemes a googlen keresni nexus modokat mert sokan letiltják a nexus keresőt. :) Véletlenül realizáltam. -
#29620 írsz párat, miket szedjek le? -
Although #29619 Speciel én azokat a modokat szoktam gyűjteni amik új questeket vagy meglévőket bőviti van egy egy nagyon jó a DB-hez a kiirtásukra. Van pár jó quest mod persze angolok. Őszintén azok nélkül 50 óránál nem is lenne több részemről ez a játék. Az a pár jó mod az simán meg tudja duplázni az élettartalmat. Élő társak, élvezetes questek, stb. -
#29618 Hopp, akkor ez lehetett a probléma, ugyanis a fickó mielőtt odaértünk volna egy sárkánytámadás során meghalt -
laikuss #29617 Igen, amikor a papnővel beszélsz jelentkezik egy tag, hogy szeretne veled menni mert érdekli a fa. A fánál ő javasolja, hogy nem kell elpusztítani hanem csak egy cserjét vinni amit ő elintéz. -
#29616 A barlangban lévő ligetben a békés megoldáshoz a kulcsfigura a pap, aki Whiterunban felajánlotta a segítséget
A fa előtt figyelmeztet, megkér, hogy ne bántsd a fát... imádkozik a fa előtt, egy fa csemete lesz a jutalom, ami nem gyógyítja meg ugyan az öreg fát Whiterunban, de a papnő is rádöbben, hogy a helyes út az, ha nem az elmúlást próbálja megakadályozni, hanem az új, ifjú életét segíti (a csemetéből másik, hatalmas fát nevelni)
A játékban lévő szabad mozgás, szabad választási lehetőség sokszor azzal jár, hogy nem csinálsz meg minden lehetséges küldetést, mert sajnos nincs mindig több megoldás egy-egy küldetéshez.
A D.B esetében is annyi a választásod, hogy rögtön a kunyhóban megtámadod a nőt, és akkor kiírthatod a bérgyilkosokat, ha ezt nem teszed meg, csatlakozol hozzájuk, akkor végig kell járnod a bérgyilkos küldetéseket..
-
#29615 valamennyire a Witcherben a számított, de Molyneux volt ez a mániája
de mintha a dragon age-be is számított volna.
itt úgy vettem észre, mindegy
SaGa, az jó lenne, majd utánaolvasok -
Although #29614 Elképzelhető van pár quest aminél van két választási lehetőség. -
SaGa #29613 Emlékeim szerint a fához való tárgy úgy is megszerezhető, ha nem pusztítod el a ligetet, csak valamit meg kell tenned érte. A részletekre már nem emlékszem, csak arra, hogy emiatt annak a feladatnak kétszer is nekifogtam. -
Although #29612 Ez csak akkor nem lenne így ha időt ölnének bele mint az FNV-be de sok helyen az F4-be is van, többféle módon meg tudj oldani egy feladatot. Erre viszont nem nagyon van igény. Így azt tudod tenni ami nem tetszik neked nem vállalod el. Ha csak pozitív karakterrel akarsz játszani. -
#29611 mindhárom Fallouttal játszottam, és elég sokat.. Valahogy a 4 nem jött be -
#29610 na jó, városi papnőnek. az hogy máshol meg emiatt elpusztult valami a legkevésbé sem érdekelte. -
#29609 ami most nekem furcsa, az a gonosz dolgok. több olyat is tettem, amit amúgy nem akartam volna, de nem nagyon volt rá más lehetőség, max ha hagyom azt a küldetést. beléptem a dark brotherhoodba, pedig nem biztos, hogy bérgyilkos akarok lenni, de legalább a ruha jópofa. vagy ott volt az elhagyott házban az az istenség, akinek agyon kellett vernie a papját. tegnap meg elpusztítottam egy szép barlangban lévő ligetet, mert kellett a városi csajnak a fája felélesztéséhez.
-
laikuss #29608 Ez is jellemző, nem bírják a kritikát. -
Holaaf #29607 Hmm..érdekes. Nekem meg úgy tűnik te hiszed azt, hogy kegyet gyakorolsz két betű átírásával. Mikor is bántottak tégedet?
A szóban forgó modot konkrétan Deathskull fordította és egy darab nagyképű vagy lekezelő hozzászólása nem lelhető fel!! -Cáfolj meg egyenesen és ne ilyen többször írtam, más ügyekben stb. konkrétumok nélküli fröcsögéssel nyilvánulj csak meg. -
Minden konkrét visszajelzett(ritkán volt) fordítási hibát kijavítottak és még meg is köszönték. Vagy épp linket és verziót frissítettek a meglehetősen elenyésző reagálások ellenére.
Mindenesetre keményen elferdíted a dolgokat("válaszra sem méltattak") és ismétlem, inkább a megfelelő helyen gyakorolj kegyet, ahol a fordításokat keresik és a sértettek megtudják védeni magukat! Már ha megy neked a fair play. -
laikuss #29606 Nos, én már többször írtam nekik más ügyekben és válaszra sem méltattak. Úgy vettem észre, (aki nem érzi úgy, ne vegye magára) mert szoktam koreai és japán filmek feliratát is fordítani kedvtelésből és meg is osztom, hogy az úgynevezett fordítóknak nagy az arcuk és azt hiszik kegyet gyakorolnak. Én mindig szívesen segítek ha tudok és legalább válaszolok. Ezért legalább itt megírom, talán segít másokon is. -
Holaaf #29605 Azért nincsenek kijavítva a hibák, mert nem jelzik vissza a fordítónak. Ahogy te sem.
Ilyenkor józan paraszti ésszel az ember nyom egy screenshot-ot és beteszi a megfelelő helyre, jelezvén a konkrét hibát a fordítónak.
Az meg a másik, hogy nem is itt foglalkoznak a modok honosításával de mindegy.
Érdekes gondolkodású emberek vannak. -
Although #29604 Elvileg régóta nem tudod a textura felbontást érdemben állítani mert csak egy csomag van. Az memóriaigényben annyi amennyi. Esetleg azt tudod tenni, kipróbálsz egy enb memory boostot, ha a rendszer memóriád mondjuk 8GB akkor ezzel modellezni tudsz plusz 1GB video ramot sokkal gyorsabb nem lesz de lehet nem fagy le.
Video kártya ma már, legalább 2GB kell nem hiszek benne a NVidia elég 1GB csak azért írják mert A Beth Nvidia supporter. -
nazzario #29603 Legendary edition van meg !THX -
laikuss #29602 Ok, majd holnap és a sima vagy az SE verzió, (jelezd). -
nazzario #29601 Szia!Én játszanék a moddal, javitva el tudod küldeni nekem?Ha igen dobok email cimet!Köszönöm ja és gratula -
laikuss #29600 Az Alkimista kézikönyve mod magyar verziójában a fordítás szövegében két hiba van, ezért nem jelenik meg a teljes szöveg. Én kijavítottam magamnak. Ezek szerint nem használja senki ezt a mod-ot, hogy nem jelezték. -
#29599 Szuper...
Feltettem a Skyrim SE-t, an USSEP-t, es Bethesda.net-rol a Mesh Improvment mod-ot, majd inditottam egy uj gamet.
Graf beallitasok minden LOW-on, es minden effekt kikapcsolva.
A karakterkrealas meg jo volt, de amikor mentem fejet vagatni, monitor blackout, system freeze.
Event logban semmi nyoma miert allt meg a rendszer...
Kesz rohely, de tenyleg.
-
#29598 Sracok en igencsak vagyom ra hogy ujra feltegyem.
HD6870 1GB kartyam van.
Az SE addig kivaloan teljesitett amig nem ertem ki Whiterun melletti nagy terre es nem kezdtem el mamutra, lepkere vadaszni.
Nem tudom pontosan mi okozhatta a spontan program bezarast, de NV kartyabol eleg neki az 1GB is, mig AMD-bol 2GB-ot ir a minimum spec.
Az eredetivel elofordult, hogy a monitor kikapcsol, es a gep par masodperc mulva lefagy.
Nem mukodott az alt+tab, es neha a menteseknek is annyi.
Viszont az ujban elvileg megcsinaltak a 64 bit kompatibilitast, es a memoria managementet correct?
Lehet a regit ugy felpatchelni, hogy az jol mukodjon?
Vagy varjak az ujnal valami uj patchet?
Mit javasoltok?
Koszi! -
Although #29597 Igen a srác tényleg jó. Elképesztő mire képes, skse nélkül is. Néztem pár módját. A Beth meg részvényesekkel rendelkező cég és az érdekli jó sok pénzt zsebeljen be, 2011-ben még fényezhették magukat, a már akkor is jobb CD Projekttel szembe. Ma, ez már múlt, az új mester nagyon rájuk vert. Még úgy is hogy a Fallout 4 teljesen más dimenzió mint rpg a skyrimhez képest. -
Holaaf #29596 Persze ez igaz és telitalálat de csak is az alapjátékra.
Elég csak két modot feltenni a mestertől, az Apokalipszist(már ekkor kemény ellenfele lehetsz bárkinek pusztán a Helyreállítás iskolával) és az Ordinatort meg talán az Aurorát.
Így már távolról sem értelmetlen még a kovácsolás mestersége sem vagy akár a Beszédkészség(mondjuk a Bárd ág). Ugyanakkor izgalmas, szórakoztató, átgondolt és súlyt ad a fejlődésnek.
És ki az, aki manapság még az alapjátékkal bohóckodik.? Enai azért sejthet valamit az rpg-ről és arról, hogy kell minőséget az asztalra tenni.
Mondjuk azt sem értem, hogy a Bethesda mit érthet a kódolás alatt az utóbbi 7 évben. A jelek szerint bogarakat.
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.02.10. 21:56:36 -
#29595 :D
true story -
#29594 avagy:
-
Holaaf #29593 "Képzeld el milyen szeretnél lenni a karakterben csendes gyilkos mérgekkel?" - Nekem újabban ezt sikerült elképzelnem, mert szerintem valahol azért kissé nyomasztóak DB egyes részei. Így tudtam le a leggyorsabban. Először még azt gondoltam..hejj, majd biztos később jön a történet izgalmasabbik fele. Aztán... Bár azt hozzá tenném, hogy a Witcher 1. részében is remekül elvoltam a lidércektől és vámpíroktól hemzsegő kriptákban. A Holló Vaják felszereléseit keresgélve.
A Witcher 3 szerintem is nagy ellentmondás. Sokszor máig nem értem, hogy sikerülhetett nekik ezt így tálalni.? Döbbenet, mi lesz legközelebb?.
Az Enderal igen csak jó lehet de nyilván nem egy PoE. -Ezerrel készül a 2. - Mindenesetre szerintem Vajáknak jobb lenni, mint Sárkányszülöttnek. -
SaGa #29592 De, nagyon el lehet rontani a karaktert, ha valaki fps-nek nézi a Skyrimet, nem rpg-nek. Értem ezt úgy, hogy nem "alkot" magának egy elképzelt karaktert és az annak megfelelő képességek fejlszetésével halad előre, hanem mindél gyorsan "magas szintű" akar lenni. Egy átlag fps-ben, ahol van valamiféle fejlődés is, minél gyorsabban fejlődsz, annál hatékonyabb vagy. A Skyrimben, ha beleesel a "gyors fejlődés" csapdájába és elkezdesz kovácsolással, löttygártással "fejlődni", hamar beleszaladsz egy méretes pofonba, mert a szinted (ezzel együtt az ellenfelek szintje is) ugyan magas lesz, de harckészséged gyakorlatilag nulla.