The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem, hogy menni fog. A nexuson van külön enderal rész a skyrim modok között néz körül de az Enderalnak semmi köze a skyrimhez.!!! Szó szerint semmi egy régi vágású rp ami csak a grafikus motort használja. Kizárt, hogy működjön, bármi ami sima skyrim mod.
Edit: A redditen azt írják ez mégis gond nélkül működik. Használd az enderal mod kezelőt. Gondolom mivel ez csak texture letiltható.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.03. 15:39:11

Sőt ha félretesszük a hardcore rp szemléletet és tudomásul vesszük a skyrim már rég nem Morrowind akkor ez a build közelebb áll a játék szelleméhez mint a requiem.

molnibalage83
Hogyan lehet feltenni Enderal alá?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ma kikapcsolódásként ránéztem az SE verzióra. Mivel egy komoly leárazásnál régebben begyűjtöttem az összes dlc-t.
Fura így az F4 után de nem rossz. Nem gondoltam a requiem nélkül is van élet de össze lehet hozni egy jó buildet.
Ami nálam fut most. Nem full népszerű sorozatból de nem rossz. A megoldandó rész megtalálni skse nélkül is jó buildet. Talán sikerült az előny fagyásmentes. Persze a srácok megoldották az F4-nél idővel itt is meg fogják kb. fél év.
-3DNPC. Must have enélkül nincs értelme elindítani. Most alpha verzió a webboldalukról. De ha ügyes vagy gond nélkül fut.
- Szinte az összes Arthmoor mod probaként, nagy kedvenc votl az obli idején. Most is hozza a formáját nem csak az unofficial jó. itt lehet szemezgetni Arthmoor
- Frostfall campfire
- Enhanced blood texture és hasonlók
- Combat Evolved jópofa hasonló az ERSO AI-hoz.
- Trade ad Barter
- Winter is coming
- Sublimal Traps
- Notice board
- Real wildlife saját convert normálról
- RUSTIC CLOTHING
- Joop van die modok!!!! Must have még nem léptem be de a scrác a Beyond skyrim tagja! Közzétett pár munkát Joppie
- Ordinator perk.
- Stb .stb

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.03. 15:27:41

Azt írják a redditen, hogy az Insects Begone kompatibilis.

molnibalage83
Ok, de erre még mindig nem válaszolt senki. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Hát igen ha konkrétan kellene mondanom, nincs bizonyítékom. De tény, egyet sem találsz a nexuson pedig vannak. Van egy tippem nem is lesz felöltve egy sem. A Beth és a nexus között mára komoly együttműködés van szerintem.

PiszkosFred
Ertem, koszonom. De arra van e peldad, hogy egy mod keszitojenek mashova kellett felraknia a produkciojat, mert a nexusrol a Bethesda letiltatta azon tartalma miatt, amirol irtal?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a slave vagy hasonló modok nem jelennek meg rajta, nem is fognak lore friendly verziók sem. Edit: Mint amilyen a Paradise votl az F3-hoz. Vannak oldalak amik közé teszik de a nexus már Beth hajó. Nem lesz rajta. Sex modok sem mint amilyen az innuendo volt az FNV-hez. Főleg az F4-nél látható. Vannak ismerőseim akik más oldalakon feltöltik a dolgaikat. Ide már nem lehet. De az idő majd igazol vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.01. 18:05:24

PiszkosFred
Konkret pelda a letiltott modokra?

Hát gáz. De ahogy nézem a modokat visszamenőleg a morrowindtől oblivionon át, kiemelve az FNV-t amihez hihetetlen jó lore friendly és egyéb modok vannak. Egyre jobban nő a brutálisan gáz modok száma. A Fallout 4-hez is nagyítóval kell keresni a jó modokat. A fallout 3 idején még elég jók voltak. Pozitív negatív mod egyaránt. De láthatóan egyes mód típusokat a Beth is letiltott és ez a nexusra is kiterjed. A szerepjáték mint szó és mint tartalom kezd a múltba veszni mert a PC mindent felülír. Így végképp meglep a Bethtől egy nuka world. Miközben a tartalom egy része mod formájában letiltott. De pokémon mod mehet ezerrel.

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.01. 17:10:38

PiszkosFred
Az, hogy Balazs kommentjere irta vagy sem, vagy csak gondolt e ra vagy sem, vegulis mindegy, en csak probaltam jelezni, hogy barmennyire is agyfasz otlet, de (sajnos) van pokemon mod (is) Skyrimhoz.

Nyilván nem gondolt rá Molinnak esetleg pókiszonya van. Így jött ez a hozzászólás.

PiszkosFred
Pont olyan ne lenne? 😊 Ne viccelj, nem szuletett meg olyan elborult elmebeteg otlet, amelyet egy Skyrim modder ne valositott volna meg.

Dante73
Én olyan modot keresek, amivel pokémonokat lehet keresni a skyrimben! <#banplz>

http://www.freetvmaci.info/

molnibalage83
Enderalhoz működő pókmod van?

Wreck86
Hali!
Tudtok esetleg alap Skyrimhez valami karakter generáló cuccost?
Kíváncsi lennék, milyen lenne egy random összedobott karakterrel elkezdeni, nem pedig egy tudatosan összerakottat. 😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Fantusz
Nem kell az összes tréner tartózkodási helyét tudnod, elég, ha a karakter számára fontos mesterek hol létével tisztában vagy, és az sem árt, ha tud valami pluszt is a tréner.
A plusz alatt elsősorban a kereskedés értendő, ami elsősorban a mágusokra jellemző, de a Dawnguard DLC trénerei között is van edző-kereskedő, ami azért előny, mert rengeteg cuccot el lehet nekik adni, vissza tudod szerezni a trénelésért kifizetett összeget.
Mester szintű nehéz páncél tréner is van a Dawnguard központban, bár ő nem kereskedő, de Sorine Jurard (ha már visszatér az erődbe) mindent hajlandó megvásárolni, és íjászatot tanít.

Szia!
Ez ugyan nem térkép, de szerepelnek az oktatók és hogy hol találhatóak: Trainer(Skyrim)
Sziasztok !
Hol található a neten, olyan térkép ahól megtalálom, azon személyeket akiknél lehet tanulni bizonyos képzettséget.
Pl:. képezz nehéz páncélzat képzettséget
ilyászat, egy - két kezes fegyver képzettséget és így tovább.
Tudom hogy ezek fizetősek, de gyorsabb is csak bizyonos képzettséget nem találok, ezért kellene egy térkép hogy kit hol találok.
Előre is köszönöm !
Csövi !
Kemények az erődök,párszor megszívtam velük.A katakombák ezekhez képest idáig gyerekjáték volt.Védekezni kell rendesen,mert ha elkapja a nyakamat a csatabárddal,akkor annyi.Amúgy a Birodalmi légióhoz szeretnék csatlakozni (TES közben szoktam azért ezt is tolni).Magányvárába lépve,le akarnak fejezni egy embert.Kipróbáltam,közbeavatkoztam,és elmenekült a szerencsétlen,aztán rámrohantak,de nem ezt az utat választottam,végignéztem ahogy lefejezik.Kiváncsi lennék mi van akkor ha életbe marad az ürge.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A morrohun esetleg megpróbálhatod még.

Üdv!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy "mod rendelést" lehet valahol kérni-igényelni stb. = aki elkészít egy modot nekem.
Nem megyek bele hosszan, mert senkit nem érdekel a hülye problémám, elég annyi fóbiás dologról van szó és hasonló modok pld. pókokra már léteznek is, tehát csak egy ilyet kéne úgymond kibővíteni.
Foglalkozik valaki ilyennel itt, vagy létezik valamiféle modos közösség ahol ezt kérni lehet? Természetesen nem ingyen várom el senkitől (ma semmi nincs ingyen), Nexus-on is körbeudvaroltam pár mod készítőt finoman akik szerintem megcsinálhatták volna és felajánlottam, hogy fizetek, persze még annyi választ se kaptam, hogy "baszódj meg te idióta". A segítséget előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Vegetto82, 2016.11.20. 00:25:40

Calver
TESO-ról fingom sincs, de PiszkosFred egyik legtürelmesebb és legsegítőkészebb ember a fórumon akit valaha láttam, szóval a cinikus paraszt kijelentéseddel... *nagyon finoman szembeszállnék*.

"The trees move. Do you not see it?"

PiszkosFred
Biztos ugy van. En csak azt tudom mondani, hogy bird ki valahogy ezt a depis idoszakot es meglatod, tavasszal ismet szep lesz minden! Ha barmiben tudunk, segitunk, csak szolj, nem hagyunk hatra embert!

Szaruman
Te még mindig egy cinikus paraszt vagy. 2 éve is ugyanígy osztottad az észt a játékról, úgy, h 3 hetente 2 napot jelentkeztél be (gyk: fingod sincs/sem volt, h milyen a játék az első 10-15 szint után). Ha valaki mmozni akar, netán olyan játékkal játszani, ami nyomokban tartalmazza azt, amit a TES utolsó 3 része, akkor a TESO nem alkalmas kb semmire. Nem véletlenül hagyta ott a francba mindenki 1-2 hónap után.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Mindenképpen érdemes, jól megírt questek és karakterek vannak benne, ráadásul fantasztikusan mmok között egyedülálló módon a fősztori változásait megjelenítik vizuálisan is tehát ha befejezel valamit nem csak a fejedben fejeződik be. Szerethető az alap, látszik a loremaster ki volt. A jövőjéről nem nyilatkozok, meg az új tartalmakról, nem ismerem őket de, több oldalról is nyomás alatt vannak. Az alap viszont hetek hónapok. 😊
Edit: kifejezetten solo játékosoknak kedveztek a készítés során,
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.17. 15:43:10

PiszkosFred
Ne etesd, jon az ev vege, ilyenkor ilyen. Elmulik.

Attól még ki lehet próbálni,majd eldöntöm megveszem-e

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szaruman
Ha jót akarsz magadnak, messziről kerülöd azt a szart.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

genndy
A morrohunos magyarítás.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Mától ingyenes lesz a TES Online akit érdekel,egészen hétfőig.Én kipróbálom,mert gondolkoztam a megvételen.

Este 18 után tölthető a steam-ről
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.16. 12:31:54

Sziasztok!
Van egy nagy gondom nem rég ujra telepítettem a gépet s ujra felraktam a skyrimet, több dolog megváltozott.
A fő gond hogy nem tudom elnyelni a megölt sárkányok lelkét, eddig úgy volt hogy magátol csinált mindent, de most nem történik semmi, s nem tudom hogy mi a gond.
genndy
Normál esetben reagál, ki lehet lépni, csak rosszul tolerálja és általában visszalépésnél kivág. SKSE. ENB, mert azokban van Borderless Window mód. Új SE, mert abban is van borderless.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Olyan mod nincs,amivel menet közben ki lehet lépni a windowsba? Semmi billentyüre nem reagál,alt+tab-ra sem.

Köszi! Átbogarászom, igazából csak a fényeket befolyásoló modok amik most nagyon kellenének.
A textúrák másodlagosak (najó, annyira azért nem, pár napja párommal a földön lévő textúrában kerestük a négylevelű lóheréket... 😄 )

twitch.tv\mnk_official

Mr_no_NaMe
Ezeket nem engedte az előzőhöz csatolni, itt vannak a maradék képek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.11.11. 12:05:24
Mr_no_NaMe
Azt a csomagot használom amit RottenDub rakott össze. Ha érdekel, itt van róla egy két infó.

Raknék még pár képet, ha nem bánjátok:

Nálad viszont nagyon tetszetősek a színek 😄 (a DOF nekem annyira nem, de az egyéni - sehol se szeretem, bántja kicsit a szemem-)
Van valami Light overhaulod vagy sweetFX esetleg ENB?

twitch.tv\mnk_official

Hát, a textúra modokkal + ReShade (ENB nélkül, nekem az nagyon megeszi az FPSemet... 😞 ) el lehet pepecselni.
Nekem eddig ez a kedvencem, bár hozzátenném, hogy kicsit sötét, a színek nagyon szépek, de annyira sötét lett így a világ.
Lehetne kicsi élénkebb. Vagy 60 wattos izzókat kérnék. 😄

twitch.tv\mnk_official

Jók lettek.

Mr_no_NaMe
Pár képecske, igaz én csak 1366x768-ban tudom futtatni:

Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.11.09. 18:56:03
Steamen tölthető,én is onnan szedtem le:

http://store.steampowered.com/app/202485/?l=hungarian
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.09. 01:54:09

Dante73
Nekem csak magyarítás van fent, De, szerintem újra kezdem, mert a sárkány lelkeket ugyan felveszi, viszont, csak az első sárkány dobott cuccokat, a többi már nem. Megyen fel az unofficial patch, és ha dobnál egy linket, akkor a high res textura is!

http://www.freetvmaci.info/

na majd 5-10 év múlva kipörgetem a Fallout 4-et 😊

ezzel is 5 évet vártam mivel 2011 novemberi game 😄
PiszkosFred
Izlesek es pofonok, van aki meg minden forumot, minden hirt, minden kommentelesi lehetoseget kihasznal, hogy kutyazza a jatekot, mert neki ez jelenti a kielegulest. Mas meg odakat zeng rola es azt hiszi, az SSE talalta fel a spanyol viaszt. Ez utobbi meg ettol lesz boldog. Van, aki meg leszarja. Ez is egy megoldas 😊 Tegyen mindenki belatasa szerint!

En annak orulok, hogy vegre a Fallout 4-gyel elkezdodott egy folyamat, amely a Skyrim SE-nel folytatodott, hogy most mar vannak konzolon is modok, nem csak a PC-seknek. Oke, a kinalat egyelore nem olyan nagy, de minden nagy utazas is csak egy kis lepessel kezdodik 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.08. 13:44:32

A magyarok pedig dicsősítik steam-en a special változatot.D

Nekem elrakta,lehet mert fent van az unofficial patch

PiszkosFred
Pedig de, ismert es kozismert bug a "sarkany lelek" bug, foleg a fokuldetes elso talalkozojanal. Bar nem mindenkinel jon elo - nalam sem volt sosem bugos -, de sajnos eleg nagy szamban ahhoz, hogy kritikus hibanak nevezhessuk. Az unofficial patch javitja, es mivel az most mar elerheto minden platformra, nagy gondot nem okozhat a dolog.

A Special Ediiton tartalma (a buglista is ide tartozik) megegyezik a Legendary Edition 1.9es verziojaval, sajnos a kontent reszhez egy bitet nem sok, annyit nem raktak hozza vagy javitottak rajta, csak a motort frissitettek. Se scriptet, se semmi animaciot, se tartalmat, semmit, konkretan a CK-t el sem inditottak - kis tulzassal. Sot, most, hogy a modok elerhetoek mar mindenhol, meg ugy sem fognak hozzanyulni, mert minek...

na most már így jó 😊 köszönöm a segítségeket!

Ironman2: én most már újra nem teszem 😄
először a sima alapgame lett bugos amikor a partyn elveszett minden felszerelésem (üres volt a láda)
ott is már level 9-10 környékén voltam

most lvl8 vagyok és csak a sárkánynál tartok.. remélem nem fog megbaszódni mert ki akarom pörgetni a gamet
állítólag nem rossz játék 😄