30713
TES
  • Holaaf
    kellNekem magyar
  • Holaaf
    A legjobbat kihagytad a kellNekem - iNeed-et, ezt válaszd. Itt a követőidnek is vannak szükségletei és ez bír a legjobb kompatibilitással a Realistic Needs and Diseases mellett, ami a más telepített modokat illeti.
    A ZF szinte mindent animál és nagyon jó, van patchere is de ha nem ismered ezeket a java dolgokat, akkor felejtős.(magyarul is van)
    A kellNekem a legjobb.(szintén magyarul is)
    Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.03.12. 18:43:24
  • EM64T
    Sziasztok! Két "alapvető szükségletek" realisztikus mod van magyarítva: a Total Realism - Basic Needs és a ZF Primary Needs. Ki próbálta már valamelyiket, esetleg mindkettőt, melyiket érdemes választani?
  • coolpet
    Nekem megvan a sima legendary es az enhanced edition is.

De mindketto valamiert fagyasztja a gepet 10perc-2 ora jatszas utan random. Se kep se hang, csak reset.
    Win10 X64, 8GB ram, 128GB-os SSD, meg egy 1GB radeon HD 6870.

Minden friss, nincs virusirto, es csak ennel a jateknal jelentkezik, de mind a verzioban.
    Modok csak alap van fenn, ilyen unofficial patch meg high res textures.
    A gepet megnyuzta, CPU-RAM-GPU burningen, stabil volt...

Az esemenynaploban nincs bejegyzes, csak hogy varatlan inditas volt bekapcs utan, semmi egyeb error elottrol...

Valami help pls
  • undY1ng #29668
    Ugyanígy voltam, de "törtön" maximum a játék 10%-ig vittem el. Most az akcióban megvettem és már sokkal tovább tartok és nagyon élvezem. :)
  • zsanett92
    Amúgy ja. Én először tört verzióban játszottam, aztán megvettem DLCkkel steamen, amikor salen volt.

Életem legjobb vására. Persze-persze ment ugyanúgy törtben is, de still. Ha átszámolom, hogy hány órám van benne, akkor legjobban elköltött pár dollárom volt.
  • rosti
    Köszönöm ez volt a megoldás sikerült ,hálás vagyok.
  • Savaran
    Ez a játék megér annyit hogy megveszed eredetiben!
  • Dante73
    Akkor nem adtad hozzá a kivételekhez a tört exe-t....
  • Mirothea
    Bevillan egy fekete ablak és utána semmi.
  • Mirothea
    Ha arra kattintok nem csinál semmit.
  • Piczourka
    Szia. Amikor a magyarítást telepíted, ott írja hogy a Skyrim SKSE-vel kell indítani. Azzal indítod a játékot ? Az asztalra kitesz egy ikont is hozzá.
  • Mirothea
    Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Feltelepítettem a játékot. (Skyrim) Angolul elindul, majd felteszem a patch-et és a magyarítást, és a játék a menüig elindul, ott ki is írja, hogy új játék, de ha rámegyek, akkor a töltőképernyő jön be és megáll. Nem jön be a játék eleje, amikor a lovaskocsin visznek.
    Valaki esetleg tud segíteni, van ötlet erre a problémára?

Előre is köszönöm.
  • SaGa
    Letöltöd innen és bemásolod a modorganizer mappájába, az exe mellé. A windows először ott keresi a dll-eket az exe-k mellett, így nem kell felülírni az esetleges rendszerben lévő, azonos nevű fájlt. Most neked nincs ilyened, de van, amikor ez jól jön.
  • PiszkosFred
    2010-es kell ha "100" a vege.
  • rosti
    Segítséget kérnék
    Akármikor indítom a ModOrganizert ezt a MSVCR100.dll hiányolja mi ilyenkor a teendő
    Letöltöttem már a microsoft cc++ 2013 at de nem szünt meg a hiba
  • undY1ng #29656
    Köszi a tippet, szerintem így lesz. De most ahogy vissza tettem Master-ről Adept-re, hirtelen megindult a block és heavy armor fejlődése, mert ugye több ütést bírok ezektől az ellenségektől (2-vel többet :D), de majd feljebb teszem.
  • Piczourka
    Kezd az elején olyan fokozaton amit bírsz, majd amikor azt veszed észre hogy te ölöd az ellenfeleket egy ütéssel, akkor érdemes nagyobb fokozatra váltani, mert akkor már túl könnyű a játék.
    Amúgy az lenne a nehezebb fokozat értelme, ha könnyen ölsz, kevesebbszer használod a képességeidet, így azok lassabban fejlődnek, nehezebb fokozaton többször kell használni a képességeket, jobban fejlődnek.
  • undY1ng #29654
    Van bármi "értelme" annak, hogy nagyobb fokozaton játssz? Szeretem a kihívást és alapból Master fokozaton kezdtem el és egy kétkezes buildet néztem ki magamnak, de egyszerűen néha hihetetlenül 1 ütéssel kinyírnak és fel tud bőszíteni. Most ugyan vissza tettem Adept fokozatra, csak ilyenkor bennem van ilyen hüle érzés, hogy kisebb fokozaton játszok..
  • Alexzel
    A link a Ghost Recon Wildlands-ra utat, nem SE-re.
    Nem erre gondoltál: https://www.youtube.com/watch?v=YgyBtJGDYyY
  • Mike at home
    ez tetszik :)
  • Holaaf
    Kapsz te is egy képességet a légicsapást. Ezt egy óriáson használva a sárkányod megragadja, felrepül vele és elröpíti mint egy malacot.
  • Holaaf
    A Deadly Dragons moddal már nehezen veri agyon egy óriás. És ha másikat is felteszed, akkor a kettő együtt már érdekes. Több új képességet kapnak a sárkányok és be is vetik. Azon kívül kijavítja az alapból trágya repülés-légi-földi-harc témát.
    A sárkányirányítás mod még erre rá, szabad kezet ad a fentebbi dolgokhoz.
    Farkas bajtársammal az első küldin, amikor átalakul és leöli az ezüst kéz tagjait a rács felemelkedésekor lefagy a játék. Ez miért lehet?
    Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.02.25. 20:06:10
  • Mike at home
    én csak ennyit csináltam

You know how you can ride dragons? And you can use them for speedy fast travel? Add this line under [General] in your skyrim.ini file (located in /documents/my games/skyrim/, not the one in the steamapps folder).
    bFlyingMountFastTravelCruiseEnabled=1

https://www.reddit.com/r/skyrim/comments/18qkds/riding_dragons_to_any_location_including_custom/

ekkor odarepül szépen a waypointra amit beállítasz. közben bármikor le tudsz szállni E-vel
    Harc meg space és Ctrl
    amúgy tényleg használhatatlan alapból a sárkány
    egyetlen bajom van, nem tudom neki azt mondani, menj el.
    ha lerakott, ha olyan a kedve elmegy, de van hogy megtámad.
    szóval leszállok, és aztán spuri, elbújni :)

de ha mondjuk menet közben tudom gyógyítani a sárkányt amikor rajta ülök, az nem lenne rossz, meg ha nem verné agyon egy óriás
    Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2017.02.25. 18:23:55
  • Holaaf
    Ezeket találtam a témában:

Az irányítás: https://www.youtube.com/watch?v=-YH495B8QbM

A harc: https://www.youtube.com/watch?v=C9i_LaRJEBs

Maga a mod: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/31697/?

Magyarul valahol itt: https://www.morrohun.hu/forum/viewtopic.php?f=32&t=680
    Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.02.25. 17:25:32
  • steweee
    mi az a sárkányirányítás mod ? mi a neve, és mit tud ?

(nem játszottam még vele, csak tervezem) van már elég jó gépem hozzá, de még időm nem volt.....
  • Mike at home
    ha farkasember formában vagyok akkor miért támad meg a többi farkasember, akikbe belebotlottam az erdőben?
  • Holaaf
    Csak is egyetérteni tudok, főleg a sárkányirányítás moddal durva..azt teszel amit akarsz.
    Én szégyelltem magam a Beth helyett, mert alapból pincsi kutyák. A Deadly Dragons javítja ezt a szégyent. Érdemes még a Dragon Combat Overhaul modot is feltenni.
    Enyhén szólva nagyképű a szerző(ApolloD) de van is mire. Így már méltóak a nevükre a gyíkok.
  • laikuss
    Így van, inkább szórakoztató vele a harc.
  • Mike at home
    sárkányra ráülni kell, nem kinyírni :)
    szerintem, sárkány nem olyan vészes ellenfél, főleg ha nem egyedül vagy, simán kinyírtam 4-et lvl10-ig. sokkal durvább amikor hárman rontanak rád
  • DonnieBrasco
    Mikor jött ki a Special Edition? Azóta nyomom amikor csak van időm (ritkán, kevés -> kisgyerek mellett), most már 43. szintű leszek lassan.
    Archery 100-as, dupla sebzés skillból, tripla sebzés sneakelve, Maxra spécizett Ebony íj, +32%-os gyűrű, +32%-os medál,
    Most már csak valami jó enchant kellene az íjra (shock damage lesz szerintem, akarom látni ahogy a sárkányt agyonvágja a ménkű fent magasan), akkor aztán tényleg BMFG szinten fogja szórni a halált :) - még várok amíg 80-90-ig megy az enchant skillem.
    Ancient Draugr Overlord 2, max 3 lövés hejj! Főleg ha az elsőtől paralizálódik (8% esély skillből), mert akkor odaszaladok és püfölöm 1 kezessel, skill növelés céljából .D
    Ja és ez sima Forsworn meg Falmer nyilakkal (alap dmg 7), max iron néha ha ezek kifogynak.
    Hegyekben áll a steel/dwemer/glass/ebony/daedric is, azokat majd a sárkányokra tartogatom. A főszálat fogom úgyis csak a legvégén elkezdeni :D

DB
    Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2017.02.22. 16:34:58
  • Mike at home
    :)
  • Mike at home
    megnéztem én is a skilleket, nyugi.
    nincs olyan hogy kell. majd szépen formálódik a karakter
    az rpg-knél az én karaktereim általában harcos mágusok, akik még az ijjal is tudnak bánni (nagyon kényelmes az ij, ameddig az ellenfél nem tud repülni vagy mászni) a 30-as heavy meg a pusztakéz miatt kellett
    túlélem azt a 2 pontot amit arra tettem
  • PiszkosFred
    "El kell dönteni a kalandozások kezdetén, hogy könnyű, vagy nehéz páncélos (mágus esetén esetleg páncél nélküli, varázslattal felvett páncélos) lesz a karakter"

Hja, ez igy leirva teljesen oke :D Aztan meg...
  • Fantusz
    El kell dönteni a kalandozások kezdetén, hogy könnyű, vagy nehéz páncélos (mágus esetén esetleg páncél nélküli, varázslattal felvett páncélos) lesz a karakter, és a választott páncélt kell fejleszteni, a másik tök fölösleges, sőt a perkeket szétforgácsolni kifejezetten hátrányos.
    Hosszú távon semmi előnye nincs annak, ha a pusztakezes támadáshoz hozzáadod a heavy armor "kesztyű perkjét", és utána elkezdesz könnyű páncélra gyúrni, mert mindkét vértnek lesznek olyan perkek, amelyeknek a feltétele, hogy nem lehet rajtad egyetlen "idegen" darab sem,.
  • Mike at home
    kép1 (imgur)

most hogy megvan a nehézvért 30-as szintje áttértem könnyűre
    és akkor már konzolon klónoztam neki is egy dark brotherhoodos szettet

kép2
    Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2017.02.21. 12:01:40
  • Mike at home
    Én khajiittal vagyok, a nexuson szépen rákerestem a khajiit modokra, feltettem 2048-as khajiit texturát, találtam örökbe fogadható kis khajiitot Ma-rakha a neve, tök aranyos, de harcolni nem igazán akar. ja meg khajiit világító szemet. Majd ha eljutok valami magasabb szintre akkor felteszek még modokat, tök jókat ajánlottak itt.
  • Mike at home
    Én Legendaryt vettem azt hiszem 8 euroért. Aztán a steamen a wicher2-t (kimaradt anno) és a dragon age-t 7-ért
  • laikuss
    Ez attól függ mi a fontos neked a játékban. Menj fel a nexus-ra a kategóriákba és ezek önmagukért beszélnek, de ezeket mindenképpen tedd feltedd fel: Unofficial Skyrim Patch, SkyUI.
  • undY1ng #29632
    Bár elég bután tettem fel a kérdést. Tehát ha újonnan elkezdem az alapjátékot, milyen módokat ajánlotok hozzá?