30713
TES
-
Holaaf #29672 kellNekem magyar -
Holaaf #29671 A legjobbat kihagytad a kellNekem - iNeed-et, ezt válaszd. Itt a követőidnek is vannak szükségletei és ez bír a legjobb kompatibilitással a Realistic Needs and Diseases mellett, ami a más telepített modokat illeti.
A ZF szinte mindent animál és nagyon jó, van patchere is de ha nem ismered ezeket a java dolgokat, akkor felejtős.(magyarul is van)
A kellNekem a legjobb.(szintén magyarul is)
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.03.12. 18:43:24 -
EM64T #29670 Sziasztok! Két "alapvető szükségletek" realisztikus mod van magyarítva: a Total Realism - Basic Needs és a ZF Primary Needs. Ki próbálta már valamelyiket, esetleg mindkettőt, melyiket érdemes választani? -
#29669 Nekem megvan a sima legendary es az enhanced edition is.
De mindketto valamiert fagyasztja a gepet 10perc-2 ora jatszas utan random. Se kep se hang, csak reset.
Win10 X64, 8GB ram, 128GB-os SSD, meg egy 1GB radeon HD 6870.
Minden friss, nincs virusirto, es csak ennel a jateknal jelentkezik, de mind a verzioban.
Modok csak alap van fenn, ilyen unofficial patch meg high res textures.
A gepet megnyuzta, CPU-RAM-GPU burningen, stabil volt...
Az esemenynaploban nincs bejegyzes, csak hogy varatlan inditas volt bekapcs utan, semmi egyeb error elottrol...
Valami help pls -
undY1ng #29668 Ugyanígy voltam, de "törtön" maximum a játék 10%-ig vittem el. Most az akcióban megvettem és már sokkal tovább tartok és nagyon élvezem. :) -
zsanett92 #29667 Amúgy ja. Én először tört verzióban játszottam, aztán megvettem DLCkkel steamen, amikor salen volt.
Életem legjobb vására. Persze-persze ment ugyanúgy törtben is, de still. Ha átszámolom, hogy hány órám van benne, akkor legjobban elköltött pár dollárom volt. -
rosti #29666 Köszönöm ez volt a megoldás sikerült ,hálás vagyok.
-
#29665 Ez a játék megér annyit hogy megveszed eredetiben! -
#29664 Akkor nem adtad hozzá a kivételekhez a tört exe-t.... -
Mirothea #29663 Bevillan egy fekete ablak és utána semmi.
-
Mirothea #29662 Ha arra kattintok nem csinál semmit. -
Piczourka #29661 Szia. Amikor a magyarítást telepíted, ott írja hogy a Skyrim SKSE-vel kell indítani. Azzal indítod a játékot ? Az asztalra kitesz egy ikont is hozzá.
-
Mirothea #29660 Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Feltelepítettem a játékot. (Skyrim) Angolul elindul, majd felteszem a patch-et és a magyarítást, és a játék a menüig elindul, ott ki is írja, hogy új játék, de ha rámegyek, akkor a töltőképernyő jön be és megáll. Nem jön be a játék eleje, amikor a lovaskocsin visznek.
Valaki esetleg tud segíteni, van ötlet erre a problémára?
Előre is köszönöm. -
SaGa #29659 Letöltöd innen és bemásolod a modorganizer mappájába, az exe mellé. A windows először ott keresi a dll-eket az exe-k mellett, így nem kell felülírni az esetleges rendszerben lévő, azonos nevű fájlt. Most neked nincs ilyened, de van, amikor ez jól jön. -
#29658 2010-es kell ha "100" a vege. -
rosti #29657 Segítséget kérnék
Akármikor indítom a ModOrganizert ezt a MSVCR100.dll hiányolja mi ilyenkor a teendő
Letöltöttem már a microsoft cc++ 2013 at de nem szünt meg a hiba
-
undY1ng #29656 Köszi a tippet, szerintem így lesz. De most ahogy vissza tettem Master-ről Adept-re, hirtelen megindult a block és heavy armor fejlődése, mert ugye több ütést bírok ezektől az ellenségektől (2-vel többet :D), de majd feljebb teszem. -
Piczourka #29655 Kezd az elején olyan fokozaton amit bírsz, majd amikor azt veszed észre hogy te ölöd az ellenfeleket egy ütéssel, akkor érdemes nagyobb fokozatra váltani, mert akkor már túl könnyű a játék.
Amúgy az lenne a nehezebb fokozat értelme, ha könnyen ölsz, kevesebbszer használod a képességeidet, így azok lassabban fejlődnek, nehezebb fokozaton többször kell használni a képességeket, jobban fejlődnek.
-
undY1ng #29654 Van bármi "értelme" annak, hogy nagyobb fokozaton játssz? Szeretem a kihívást és alapból Master fokozaton kezdtem el és egy kétkezes buildet néztem ki magamnak, de egyszerűen néha hihetetlenül 1 ütéssel kinyírnak és fel tud bőszíteni. Most ugyan vissza tettem Adept fokozatra, csak ilyenkor bennem van ilyen hüle érzés, hogy kisebb fokozaton játszok.. -
Alexzel #29653 A link a Ghost Recon Wildlands-ra utat, nem SE-re.
Nem erre gondoltál: https://www.youtube.com/watch?v=YgyBtJGDYyY -
#29651 ez tetszik :) -
Holaaf #29650 Kapsz te is egy képességet a légicsapást. Ezt egy óriáson használva a sárkányod megragadja, felrepül vele és elröpíti mint egy malacot. -
Holaaf #29649 A Deadly Dragons moddal már nehezen veri agyon egy óriás. És ha másikat is felteszed, akkor a kettő együtt már érdekes. Több új képességet kapnak a sárkányok és be is vetik. Azon kívül kijavítja az alapból trágya repülés-légi-földi-harc témát.
A sárkányirányítás mod még erre rá, szabad kezet ad a fentebbi dolgokhoz.
Farkas bajtársammal az első küldin, amikor átalakul és leöli az ezüst kéz tagjait a rács felemelkedésekor lefagy a játék. Ez miért lehet?
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.02.25. 20:06:10 -
#29648 én csak ennyit csináltam
You know how you can ride dragons? And you can use them for speedy fast travel? Add this line under [General] in your skyrim.ini file (located in /documents/my games/skyrim/, not the one in the steamapps folder).
bFlyingMountFastTravelCruiseEnabled=1
https://www.reddit.com/r/skyrim/comments/18qkds/riding_dragons_to_any_location_including_custom/
ekkor odarepül szépen a waypointra amit beállítasz. közben bármikor le tudsz szállni E-vel
Harc meg space és Ctrl
amúgy tényleg használhatatlan alapból a sárkány
egyetlen bajom van, nem tudom neki azt mondani, menj el.
ha lerakott, ha olyan a kedve elmegy, de van hogy megtámad.
szóval leszállok, és aztán spuri, elbújni :)
de ha mondjuk menet közben tudom gyógyítani a sárkányt amikor rajta ülök, az nem lenne rossz, meg ha nem verné agyon egy óriás
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2017.02.25. 18:23:55 -
Holaaf #29647 Ezeket találtam a témában:
Az irányítás: https://www.youtube.com/watch?v=-YH495B8QbM
A harc: https://www.youtube.com/watch?v=C9i_LaRJEBs
Maga a mod: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/31697/?
Magyarul valahol itt: https://www.morrohun.hu/forum/viewtopic.php?f=32&t=680
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.02.25. 17:25:32 -
steweee #29646 mi az a sárkányirányítás mod ? mi a neve, és mit tud ?
(nem játszottam még vele, csak tervezem) van már elég jó gépem hozzá, de még időm nem volt..... -
#29645 ha farkasember formában vagyok akkor miért támad meg a többi farkasember, akikbe belebotlottam az erdőben? -
Holaaf #29644 Csak is egyetérteni tudok, főleg a sárkányirányítás moddal durva..azt teszel amit akarsz.
Én szégyelltem magam a Beth helyett, mert alapból pincsi kutyák. A Deadly Dragons javítja ezt a szégyent. Érdemes még a Dragon Combat Overhaul modot is feltenni.
Enyhén szólva nagyképű a szerző(ApolloD) de van is mire. Így már méltóak a nevükre a gyíkok. -
laikuss #29643 Így van, inkább szórakoztató vele a harc. -
#29642 sárkányra ráülni kell, nem kinyírni :)
szerintem, sárkány nem olyan vészes ellenfél, főleg ha nem egyedül vagy, simán kinyírtam 4-et lvl10-ig. sokkal durvább amikor hárman rontanak rád -
#29641 Mikor jött ki a Special Edition? Azóta nyomom amikor csak van időm (ritkán, kevés -> kisgyerek mellett), most már 43. szintű leszek lassan.
Archery 100-as, dupla sebzés skillból, tripla sebzés sneakelve, Maxra spécizett Ebony íj, +32%-os gyűrű, +32%-os medál,
Most már csak valami jó enchant kellene az íjra (shock damage lesz szerintem, akarom látni ahogy a sárkányt agyonvágja a ménkű fent magasan), akkor aztán tényleg BMFG szinten fogja szórni a halált :) - még várok amíg 80-90-ig megy az enchant skillem.
Ancient Draugr Overlord 2, max 3 lövés hejj! Főleg ha az elsőtől paralizálódik (8% esély skillből), mert akkor odaszaladok és püfölöm 1 kezessel, skill növelés céljából .D
Ja és ez sima Forsworn meg Falmer nyilakkal (alap dmg 7), max iron néha ha ezek kifogynak.
Hegyekben áll a steel/dwemer/glass/ebony/daedric is, azokat majd a sárkányokra tartogatom. A főszálat fogom úgyis csak a legvégén elkezdeni :D
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2017.02.22. 16:34:58 -
#29640 :) -
#29639 megnéztem én is a skilleket, nyugi.
nincs olyan hogy kell. majd szépen formálódik a karakter
az rpg-knél az én karaktereim általában harcos mágusok, akik még az ijjal is tudnak bánni (nagyon kényelmes az ij, ameddig az ellenfél nem tud repülni vagy mászni) a 30-as heavy meg a pusztakéz miatt kellett
túlélem azt a 2 pontot amit arra tettem -
#29638 "El kell dönteni a kalandozások kezdetén, hogy könnyű, vagy nehéz páncélos (mágus esetén esetleg páncél nélküli, varázslattal felvett páncélos) lesz a karakter"
Hja, ez igy leirva teljesen oke :D Aztan meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#29637 El kell dönteni a kalandozások kezdetén, hogy könnyű, vagy nehéz páncélos (mágus esetén esetleg páncél nélküli, varázslattal felvett páncélos) lesz a karakter, és a választott páncélt kell fejleszteni, a másik tök fölösleges, sőt a perkeket szétforgácsolni kifejezetten hátrányos.
Hosszú távon semmi előnye nincs annak, ha a pusztakezes támadáshoz hozzáadod a heavy armor "kesztyű perkjét", és utána elkezdesz könnyű páncélra gyúrni, mert mindkét vértnek lesznek olyan perkek, amelyeknek a feltétele, hogy nem lehet rajtad egyetlen "idegen" darab sem,.
-
#29636 kép1 (imgur)
most hogy megvan a nehézvért 30-as szintje áttértem könnyűre
és akkor már konzolon klónoztam neki is egy dark brotherhoodos szettet
kép2
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2017.02.21. 12:01:40 -
#29635 Én khajiittal vagyok, a nexuson szépen rákerestem a khajiit modokra, feltettem 2048-as khajiit texturát, találtam örökbe fogadható kis khajiitot Ma-rakha a neve, tök aranyos, de harcolni nem igazán akar. ja meg khajiit világító szemet. Majd ha eljutok valami magasabb szintre akkor felteszek még modokat, tök jókat ajánlottak itt. -
#29634 Én Legendaryt vettem azt hiszem 8 euroért. Aztán a steamen a wicher2-t (kimaradt anno) és a dragon age-t 7-ért
-
laikuss #29633 Ez attól függ mi a fontos neked a játékban. Menj fel a nexus-ra a kategóriákba és ezek önmagukért beszélnek, de ezeket mindenképpen tedd feltedd fel: Unofficial Skyrim Patch, SkyUI. -
undY1ng #29632 Bár elég bután tettem fel a kérdést. Tehát ha újonnan elkezdem az alapjátékot, milyen módokat ajánlotok hozzá?