The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Edit: A redditen azt írják ez mégis gond nélkül működik. Használd az enderal mod kezelőt. Gondolom mivel ez csak texture letiltható.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.03. 15:39:11
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Fura így az F4 után de nem rossz. Nem gondoltam a requiem nélkül is van élet de össze lehet hozni egy jó buildet.
Ami nálam fut most. Nem full népszerű sorozatból de nem rossz. A megoldandó rész megtalálni skse nélkül is jó buildet. Talán sikerült az előny fagyásmentes. Persze a srácok megoldották az F4-nél idővel itt is meg fogják kb. fél év.
-3DNPC. Must have enélkül nincs értelme elindítani. Most alpha verzió a webboldalukról. De ha ügyes vagy gond nélkül fut.
- Szinte az összes Arthmoor mod probaként, nagy kedvenc votl az obli idején. Most is hozza a formáját nem csak az unofficial jó. itt lehet szemezgetni Arthmoor
- Frostfall campfire
- Enhanced blood texture és hasonlók
- Combat Evolved jópofa hasonló az ERSO AI-hoz.
- Trade ad Barter
- Winter is coming
- Sublimal Traps
- Notice board
- Real wildlife saját convert normálról
- RUSTIC CLOTHING
- Joop van die modok!!!! Must have még nem léptem be de a scrác a Beyond skyrim tagja! Közzétett pár munkát Joppie
- Ordinator perk.
- Stb .stb
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.03. 15:27:41
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.01. 18:05:24
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.01. 17:10:38
http://www.freetvmaci.info/
Tudtok esetleg alap Skyrimhez valami karakter generáló cuccost?
Kíváncsi lennék, milyen lenne egy random összedobott karakterrel elkezdeni, nem pedig egy tudatosan összerakottat. 😄
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A plusz alatt elsősorban a kereskedés értendő, ami elsősorban a mágusokra jellemző, de a Dawnguard DLC trénerei között is van edző-kereskedő, ami azért előny, mert rengeteg cuccot el lehet nekik adni, vissza tudod szerezni a trénelésért kifizetett összeget.
Mester szintű nehéz páncél tréner is van a Dawnguard központban, bár ő nem kereskedő, de Sorine Jurard (ha már visszatér az erődbe) mindent hajlandó megvásárolni, és íjászatot tanít.
Ez ugyan nem térkép, de szerepelnek az oktatók és hogy hol találhatóak: Trainer(Skyrim)
Hol található a neten, olyan térkép ahól megtalálom, azon személyeket akiknél lehet tanulni bizonyos képzettséget.
Pl:. képezz nehéz páncélzat képzettséget
ilyászat, egy - két kezes fegyver képzettséget és így tovább.
Tudom hogy ezek fizetősek, de gyorsabb is csak bizyonos képzettséget nem találok, ezért kellene egy térkép hogy kit hol találok.
Előre is köszönöm !
Csövi !
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egy olyan kérdésem lenne, hogy "mod rendelést" lehet valahol kérni-igényelni stb. = aki elkészít egy modot nekem.
Nem megyek bele hosszan, mert senkit nem érdekel a hülye problémám, elég annyi fóbiás dologról van szó és hasonló modok pld. pókokra már léteznek is, tehát csak egy ilyet kéne úgymond kibővíteni.
Foglalkozik valaki ilyennel itt, vagy létezik valamiféle modos közösség ahol ezt kérni lehet? Természetesen nem ingyen várom el senkitől (ma semmi nincs ingyen), Nexus-on is körbeudvaroltam pár mod készítőt finoman akik szerintem megcsinálhatták volna és felajánlottam, hogy fizetek, persze még annyi választ se kaptam, hogy "baszódj meg te idióta". A segítséget előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Vegetto82, 2016.11.20. 00:25:40
"The trees move. Do you not see it?"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Edit: kifejezetten solo játékosoknak kedveztek a készítés során,
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.17. 15:43:10
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Este 18 után tölthető a steam-ről
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.16. 12:31:54
Van egy nagy gondom nem rég ujra telepítettem a gépet s ujra felraktam a skyrimet, több dolog megváltozott.
A fő gond hogy nem tudom elnyelni a megölt sárkányok lelkét, eddig úgy volt hogy magátol csinált mindent, de most nem történik semmi, s nem tudom hogy mi a gond.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A textúrák másodlagosak (najó, annyira azért nem, pár napja párommal a földön lévő textúrában kerestük a négylevelű lóheréket... 😄 )
twitch.tv\mnk_official
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.11.11. 12:05:24
Raknék még pár képet, ha nem bánjátok:
Van valami Light overhaulod vagy sweetFX esetleg ENB?
twitch.tv\mnk_official
Nekem eddig ez a kedvencem, bár hozzátenném, hogy kicsit sötét, a színek nagyon szépek, de annyira sötét lett így a világ.
Lehetne kicsi élénkebb. Vagy 60 wattos izzókat kérnék. 😄
twitch.tv\mnk_official

Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.11.09. 18:56:03
http://store.steampowered.com/app/202485/?l=hungarian
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.09. 01:54:09
http://www.freetvmaci.info/
ezzel is 5 évet vártam mivel 2011 novemberi game 😄
En annak orulok, hogy vegre a Fallout 4-gyel elkezdodott egy folyamat, amely a Skyrim SE-nel folytatodott, hogy most mar vannak konzolon is modok, nem csak a PC-seknek. Oke, a kinalat egyelore nem olyan nagy, de minden nagy utazas is csak egy kis lepessel kezdodik 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.08. 13:44:32
A Special Ediiton tartalma (a buglista is ide tartozik) megegyezik a Legendary Edition 1.9es verziojaval, sajnos a kontent reszhez egy bitet nem sok, annyit nem raktak hozza vagy javitottak rajta, csak a motort frissitettek. Se scriptet, se semmi animaciot, se tartalmat, semmit, konkretan a CK-t el sem inditottak - kis tulzassal. Sot, most, hogy a modok elerhetoek mar mindenhol, meg ugy sem fognak hozzanyulni, mert minek...
Ironman2: én most már újra nem teszem 😄
először a sima alapgame lett bugos amikor a partyn elveszett minden felszerelésem (üres volt a láda)
ott is már level 9-10 környékén voltam
most lvl8 vagyok és csak a sárkánynál tartok.. remélem nem fog megbaszódni mert ki akarom pörgetni a gamet
állítólag nem rossz játék 😄