The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marad a lockpicking, speechcraft és pickpocket, ezekkel csak a pénzed nõ ill. speech-csel több lehetõséged van a questekben.
Csak annyit akartam ezzel, hogy ha síkhülye valaki a játékhoz, akkor nem lesz Hercules lehet h lvl50 felett sem, ha odafigyelsz meg konyítassz valamit, akkor akár 30-35ös szinten is már verhetetlen tudsz lenni. De azt mindenképp aláírom amit pecaboy írt alant, szval törõdj bele, úgyis Egy Kiba* Isten leszel 😄
- Lockpicking (totál értelmetlen skill és perkek, úgyis kinyitsz bármit, ha van elég tolvajkulcsod)
- Pickpocket
- Alchemy
- Speechcraft
Hát nagyjából ennyi 😄 A többi, ha jól használod és kihasználod, erõssé tesz.
Ha nem akarsz "félisten" lenni, akkor a "skillfák" végén lévõ perkeket egyszerûen ne vedd meg, tegyél másik ágra vagy tartalékold. Mondjuk amelyikhez 80+ skill kell, arra ne tegyél.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De egyébként is biztosan lesz majd "nehezítõ/szintemelõ mod", akinek erre van igénye. Én a játék mostani rendszerével elégedett vagyok <#pias>#pias>
Én is hiányolom belõle jó sok dolgot, ha már az ellenfelek erõsségérõl van szó, szerintem pl a sárkányok nyugodtan fejlõdhetnének velünk, mert igenis ha összefutok eggyel, akkor az legyen már kihívás, szoptassa szét a számat, igyam meg potícióimnak a felét mire meg tudom ölni stb...
Egyébként 50-es szintnél tovább nem fejlõdnek az npck, csak egy-egy adott karakternek meg van h level x, de farkasok, banditák, sárkányok 50nél megállnak. Pont
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Viszont abban tényleg semmi logika nem lenne, ha minden veled együtt erõsödne. Ha eltekintek az eleve erõsebb ellenfelekhez történõ felzárkózástól, akkor az egész fejlõdés értelmét vesztené, fölösleges lenne, hiszen hozzád viszonyítva minden úgyis stagnál.
Nehogy már egy 50-60. szintû "félistennek" daedricben, a legtápabb fegyverekkel és varázslatokkal gondot okozzon néhány komisz bandita vagy farkas...
Akinek kihívás kell, az öltözzön szerényebb cuccokba. Probléma megoldva.
Én sem értem, mi a gond. Ha valakinek realizmus kell: törõdjön bele, hogy az elérhetõ legdurvább felszereléssel, skillekkel és perkekkel ledarálja az ellenfeleket, mert ez a reális. Akinek játékélmény kell: hordjon gyengébb felszerelést.
Más, a ellenfelek is szintezve vannak. Nem mind igazodik a karid szintjéhez. Hanem erõsebb verziók kerülnek elõ. És már megint csak nem értem a problémátokat, lv40es kari nehogy már egálba legyen egy lv4-5ös bandittal.
enlightened: Az elõzõ rész neked megfelelt nehézségben? aham... random bandita full daedrikben elver. Tényleg tök jó.
Nem értem mi a gondod a nehézséggel... nálad az a kihívás h level100as karidat 200 óra játék után is megöli 1 hitbõl egy skeever vagy mi? Mert már egyáltalán nem értem mi a problémád.
Szóval hagyjuk már h ja nem játszom tovább, mer nem elég nehéz. Ha maxos sneak karival, vagy 1000 armoros warival mész, úgy értem. Inkább balance problem van itt-ott.
Nem lehet tudni, hogy mikor jön a nehézség szint emelõ mod? Lévén már 2012 van és eléggé problémás sokaknak hogy 35 ös szinten abba kell hagyniuk.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a print screen-es képeket hová menti a progi? eredeti steames skyrimem van.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Mivel én a stormcloack oldalon harcolok lesz olyan misszió amikor õt kell megmenteni vagy más mód van rá hogy ne haljon meg? 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
So, van az a küldi h Kesh-nek kell vinni a 4 összetevõt h kotyvasszon valamit. És amikor odaállítok neki - akármikor is legyen az, és már kb 10x próbálkoztam, azóta pang az a q - szval baszik feljönni az az opció h itt van a retked meg a répád. Csak azt dobja fel h beszéljen arról a Pereira istenrõl vagy ki a rák az. Valaki valami? Kéne az a cucc amit majd a q végén kapok, na meg bassza a csõröm az is h nem tudom kihúzni a listából végre.
- Küldetések. Ugye a journalban vannak "nevesített" küldetések, meg van olyan, hogy "Miscellaneous", azaz "Egyéb". Mi a két típus közt a különbség, mi alapján sorolja be ezeket a játék ide vagy oda? Csak azért kérdem, mert van csomó misc küldetésem meg csomó nevesített is, és érdekelne, hogy melyiket érdemesebb csinálnom. Misc küldiknél pedig sokszor nem is értem, ki adta, mikor, mert annyi van belõle 😊 Meg gondolom ezen belül vannak ismétlõdõ és/vagy random küldik is, ilyeneket végképp nem akarok csinálni.
- Bal kéz, jobb kéz. Azt értem, hogy 1-9-ig lehet a kedvenceket billentyûkhöz rendelni, de ilyenkor automatikusan csak a bal kéz fegyverét változtatja meg. Pl. van x varázslat, benyomom a 2-eshez rendelt varázslatot, de csak a bal kezem fogja ezt használni. Ha benyomom még egyszer, akkor a jobb kéz IS. Hogyan lehet elérni, hogy egybõl a jobb kéz "tartsa" az adott fegyvert? Avagy be lehet-e állítani "szetteket", pl. adott pajzs bal kézben, adott fegyó jobb kézben (vagy x varázslat bal kézben, y jobb kézben), egy gombnyomásra?