The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
direkt azért linkeltem a notes részt, mivel ott van a következõ:
"The trees move. Do you not see it?"
Semmi szükség a négyszeres sebzésre, még úgy is brutális lehet a pusztakazes karaktered, hogy sem skill, sem perk nem támogatja ezt a harcmodort.
Van egy kesztyû, disenchantolva-enchantolva bármelyik fajból lehet marcangolós karit nevelni.
"Fists of Steel Unarmed attacks with Heavy Armor gauntlets do their armor rating in extra damage." Ezzel a perkkel ha ököllel harcolsz és nehéz páncél kesztyû van rajtad, akkor az armor értékét sebzi.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Unarmed karakternek a khajiit ezzel a képességével állandó bónuszt kap, ami kezdetben jól jön, de késõbb az ilyen fejlesztéssel is hajtól függetlenül el lehet érni a félisten státuszt.
Elég sokan kérdezik, hogy mennyi a max, szint (elméletileg 81)
Arról kevesebb szó esett, hogy a szintlépésekhez szükséges perkek száma is változik. 10es szint alatt 5perk után lehet szintet lépni, 40es szinten már 30 perk fejlõdése szükséges a szintlépéshez (ezért sem érdemes azonnal a kovácsolást húzni, ráér 15ös szint fölött, mert ott a skill, esetleg a perk kell, nem a gyors szintlépés vele a cél)
Kezdetben szinteket lehet lépni csupán a trénerek segítségével (Faendal), késõbb már tréneléssel legfeljebb a szükséges skillek harmadát lehet összekaparni, jelentõsen lelassul a fejlõdés üteme, de ami még fontos, az ellenséges lények szintje maximált.
40es szint fölött már sétagalopp a játék, lehetnek még ugyan kihívást jelentõ ellenfelek, de nincs komoly nehézség, s néhány szintlépés után egyre kevesebb az esély még erre is.
A 81es szint elérése aszkétáknak való mutatvány, meg lehet csinálni, de sok-sok óra unalmas játék az ára.
Viszont az illusion ággal párhuzamosan nem lehet rossz egy ilyen karmos cica... 😉
kacsók alapsebzése 10, ehhez dobnak még karmok +12-t. ha nehézpáncélos vagy, még max 18 ponttal növelheted.
meg hogy egyik küldetés néha a másikból következik,amirõl nem is hittem volna...
de hogy megéri-e... íjászatnál 100-as perk elég szépnek tûnik (fõleg ha van paralyze enchant íjadon), one-handed-nél jelentéktelen volt, nem is rohantam nagyon kimaxolni.
Az zavar, hogy az íjászatom már 80 fölött van és mindenhol azt használom, de már tök lassan fejlõdik. Mikor érem el a 100-zat abból, nem tudom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
így már érthetõ szerintem 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Viszont a destruction küldetést beszoptam,mert nincs nálam a power of the elements könyv és fogalmam sincs merre keressem.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amivel nem igazán tudok mit kezdeni: vannak olvasható receptek, de találtam olyat is, ami valami rovásírással íródott, és még nem sikerült megfejtenem:-)
Itt is lehet kisérletezni, mint az alkímiával, de a rendszer sajnos nem igazán jó - lehet csalásként felfogni, vagy segítségként, de a "recepteket" a játékosnak kell megtanulni, mert a karakter nem tudja.
Odamész az oltárhoz, kinyitod az üres dobozt, és az inventoryból kell kiválogatnod, hogy mit teszel bele (talált receptrõl olvasva, vagy netrõl ellesve, neked kell kiválogatni a szükséges itemeket)
Ebbõl kiindulva el tudom képzelni, hogy mûködik az is, hogy az egész inventory tartalmát bedobod a boxba, és rábízod a szerencsére, hogy mit adnak oblivionból - csak ezzel okosabb nem lettél, mert lehet szerencséd volt, és kaptál egy hasznos tárgyat, csak azt nem tudod meg, hogy mibõl készült
90es conjuartion skill elérése után adja Phinis Gestor - az Athronach foge teljes kapacitását csak a conjuration mesterek tudják kihasználni, a többieknek csak a sigil stone nélküli átalakítások sikerével kell beérniük.
Az Atronach forge egy mini játék, van néhány tárgy, ami a játékban nem elérhetõ, csak innen varázsolható elõ (p. elementál idézõ varázsbotok), de a legtöbb tárgy megvan a játékban, a forge csak egy alternatív megoldást kínál: nem kell megvásárolni a varázskönyvet, megcsinálhatod magadnak (költéségtakarékos eljárás), vagy nem szükséges kitanulni a kovácsolást, ha daedric páncélt szeretnél (költségesebb, de kovácsolás perkek nélküli lehetõség), illetve sok, egyébként szemétként jelenlévõ item kap értelmet az Atronach forge-ban.
Amugy Sigil Stone-t hol lehet szerezni mert a Daedric Weaponokhoz már megvannak az összetevõk !
Szóval most 98 a conju, 90 körül az enchant, meg 80 körül a blacksmith, és van legendary glass armorom kellemes enchantolásokkal - mágiaellenállás, cipelhetõ súly növelése (jobb híján), magickaregen. Meg 10 ezer fölötti pénz. Ezzel perpill elégedett vagyok, kellemes "háttérnek" tûnik 😊 Majd késõbb, ha minden fontos skill maxon lesz, igyekszek megcsinálni egy legendary dragonscale szettet, minden cuccon 2 enchanttal. <#eplus2>#eplus2>
Most vagyok 29-es szinten, és most már a bound sword-ot se nagyon idézem meg, mint az elején. Egyszerûen fölösleges. DL-t megidézem, közli, hogy "gyengeséget szimatol", majd agyonver mindenkit, én meg majszolom a popcorn-t közben! <#vigyor>#vigyor> Majd még benyögi, hogy "ez nem végzõdhetett másképp", vagy hogy "abszolút nem volt egy súlycsoportú küzdelem"... <#nevetes1>#nevetes1> <#taps>#taps> <#worship>#worship>
Amikor még kevés skill szükséges a szintlépésekhez (5)nem érdemes a kovácsolást húzni, még akkor sem, ha tervezed a fejlesztését.
A perkeket ide rakosgatni sem feltétlenül szükséges, a dragon armor miatt nem igazán éri meg egy mágusnak "túlkovácsolni magát".
Steel smithing, arcane blacksmith perkekkel egy mágusnak elegendõ kovácsolás tudománya van, ha szükségét érzi a kalapálásnak.
Dragon armorról így valószínûleg lemondhat (lootban ritkán elõfordulhat), könnyûpáncélos mágusnak glass lesz a legjobb armor szet, nehézpáncélos idézõknek a daedric.
Daedric páncélokat az Atronach Forge nevû misztikus berendezésekbõl lehet kivarázsolni.
Anyagilag költségesebb mûvelet, mint a kovácsolás, viszont szórakoztatóbb, és jónéhány perket megspórolsz.
Daedric armor
Sigil Stone
1 Daedra Heart
1 Ebony armor of the desired type
1 Centurion Dynamo Core
1 Black Soul Gem (empty or filled)
Daedric weapon
Sigil Stone
1 Daedra Heart
1 Ebony weapon of the desired type
1 Centurion Dynamo Core
1 Black Soul Gem (empty or filled)
Daedric armor (random piece, random enchantment)
Sigil Stone
1 Daedra Heart
1 Ebony Ingot
1 Void Salts
1 Soul Gem (filled with Grand Soul)
Daedric weapon (random piece, random enchantment)
Sigil Stone
1 Daedra Heart
1 Ebony Ingot
1 Silver Sword
1 Soul Gem (filled with Grand Soul)
Ezekhez az átalakításokhoz már szükséges a Sigil Stone, de pl. a Storm Atronach idézõ könyvet ki lehet varázsolni a forge-bõl a kõ nélkül is.
Ha úgymond kezdõ vagy, és karddal+mágiával nyomulnál, akkor a könnyebbség kedvéért mágiák közül a conjuration (idézés) ágat ajánlom, általános vélekedés szerint ez a legerõsebb. Olvass vissza, nemrég sokat témáztunk a "félig harcos, félig idézõ" karaktertípusról.
A leghasznosabb skillek egy ilyen karinak:
- vagy light, vagy heavy armor (attól függõen, hogy inkább gyors akarsz-e lenni, vagy inkább kemény),
- conjuration,
- one-handed (egykezes fegyó),
- smithing (kovácsolás),
- enchanting (bûvölés/bájolás, ezzel lehet varázslatot "rakni" tárgyakra)
Igy nem tudom menynire lesz nehez,lvl 5 vagyok,egykezes fegyvert,meg a magiat szertnem fejleszteni,milyen skilleket erdemes fejleszteni?,meg barmilyen jo tanacsot koszonok....
Jimi Hendrix
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...