The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sztorit általában valami bölcsész találja ki, meg hogy milyen sárkány legyen meg ilyesmi, aztán a grafikusok meg mûvészek lerajzolják, megalkotják a 3d-s modelleket. A programozó a legutolsó lépcsõfok akik konkrétan kódolják a játékot hogy mûködjön. Én is programozóként dolgozom, bár én vállalatirányitási szoftvert fejlesztek, de ott se kell például értenem konkrétan a közgazdasághoz, ahhoz meg van az ember. Hozzám már az aktuális igény és feladat jut el általában specifikálva, hogy nem közgazdász aggyal is tudjam mi a feladat.
De sok ilyesmi eszembejut am, miért nem megyek egybõl programozónak nem is értem... 😄
Az ötletet mindenképp adom, de mintha már láttam is volna olyan modot ami helyrerázza az erõviszonyokat.
na meg ha már 76+ volt a játék nagy részében archerym, és volt külön sárkánygyilkolásra enchantolt cuccom (+íj sebzés/mágiaellenállás), akkor már jó hogy bántani fogom vele <#hawaii>#hawaii>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
btw a "lelkük" jön utánad, nem hinném h közel kéne futni azért hozzájuk. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
Jó az, ha van valami távolsági sebzésed is a sárkányok ellen, adódhatnak idegesítõ szituk, volt pl., hogy Winterholdban sorozatosan a házak tetejére szállt le a dragon.
tetszik, ahogy a korábbi sorozatokból és ezzel együtt remekül összeállítottad a sztorit. Elmehetnél Skyrim történésznek😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lehet én vagyok konzerv-(heavy armor)-atív, de én megvárom míg leszáll oszt kap 2-õt a homlokára.
Elpuffogtatok 70-80-100 arrow-t és szaladok 300 métert a loot-ért, aztán vissza a word-ért... LOL nah.
az Oblivion meg:
"túl nehéz, mert lv 14-en agyonver egy puma, ez így nem jó játék stb".
Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.
Opció a TES4-re: lehet matekolni és úgy nagyin is játszaható,
konklúzió: keresni egy modot ahol Alduin lv 70-es értékekkel van ellátva
oszt csõ.
én kétfegyveres karakterrel toltam, "lélekgyûjtögetés" esetén balos fegyveren volt soul trap, íjat csak repkedõ gyíkok ellen használtam, szóval arra nálam (dupla) sebzésbónusz ment.
Õ egy igen titokzatos figura, sokan egyértelmûen bolondnak tartják, s nem is igazán derül ki az igazság, mindenesetre elég misztikus a háttér.
A Sötét Testvériség "isteni sugallatra" lépett akcióba.
Amikor valakinek a halálát kívánták, a Night Motherhez imádkoztak (Sithis menyasszonya), és a Night Mother adta a megbízásokat a D.B. vezetõjének, a Listenernek, aki tovább osztotta a feladatokat a tagok között.
Ez az Oblivionban úgy történt, hogy a Bravil fõterén álló szobornál (Lucky Old Lady) éjjel imádkozva a Listener meghallgatta a Night Mother utasításait (akinek titkos sírkamrája a szobor alatt rejtõzött).
A Night Mother hangját kizárólag a Listener hallhatja, és beszélni is tud vele.
Skyrimben nincs a D.B. élén Listener, megjelent viszont egy titokzatos bolond, aki egy faládát furikázik, és sokszor megában beszél, motyog (ki gondolná, hogy a ládában rejtõzködõvel társalod). Nem derülnek ki feketén-fehéren a dolgok, a játék nem megy bele a részletekbe, a játékos képzelõerejére van bízva, hogy mit gondol Cicerórol, a Night Motherrõl.
Talán a Night Mother megelégelte, hogy a nevében ámokfutók gyülekezete garázdálkodik északon, s megkérte Cicerót, aki egy másik tartományban (Cyrodiil) Listener, hogy hozza ide, rendet kell csinálni. A rendcsinálsá része lesz, hogy a Night Mother megtalálja a megfelelõ személyt, aki Listener lesz (a karaktered), ha Cicerot életben hagyod, duzzog picit, de elfogadja, hogy más lett a fõnök, ha megölted nincs több szerepe.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sanguine rózsája küldisorozatról lenne szó. Az bug a játékban, hogy a questsorozat végén a mistybõl visszavezetõ ajtó a föld alatt van? Mert láttam jutúbon, hogy az illetõ is csak úgy tudott kimenni onnan, hogy beírta a "mindenen átmenés" kódját és "átment a földön" lefelé az addig láthatatlan ajtóhoz. Én részemrõl használtam a "reload" nevû varázslatot 😊
Ráadásul a mistybe vezetõ térkapu olyan rossz helyen van abban a barlangban, hogy az egy szinttel alatta lévõ két ládikóhoz nagyon nehéz volt odaférni véletlen teleportálás nélkül (mintha "belógott" volna a térkapu alja az alsó szintre). De próbálgatás után sikerült. Az 1.4-ben vajon ezt orvosolták?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Üres grand léleklköveket nem vásárolok, ha lootban találok felhasználom, kereskedõtõl inkább megveszem grand lélekkel töltötten 1500 aranyért, mint üresen 500ért, ha nagyon szükséges (talán kettõt vettem összesen)
nem tudom milyen stílusú karakterrel nyomod, de ha hozzá raksz (az egyik) fegyveredre soul trapet, az végképp ász megoldás. (vagy ezt használni bal kézben)
Na, ezzel meg is válaszoltad egy korábbi kérdésemet 😊
1ébként én is úgy vagyok vele, hogy elõre megvettem pár grand töltött követ a késõbbi cuccaim enchantolására, azóta csak üres pettyt veszek, ahol tudok, esetleg lessert, és töltögetem õket szorgalmasan 😊
Feltöltötten (grand lelkekkel) kb. háromszoros áron vásárolhatók, s az Oblivionnal ellentétben itt egyeltalán nem ritka áru, és nem kell állandóan fejben tartani az üres kövek számát az inventoryban, tartva attól, hogy egy nyeszlett farkas lelkét zárjuk a grand kõbe.
Aki nem használ állandó soul trapot, tud szelektálni is, a másik oldalon az idézõnek meg a conjuration mellett az enchant fejlõdik a leggyorsabban, ha a bound fegyverével csapkod, és van nála elegendõ üres lélekkõ (természetesen a kövekkel enchantolva fejlõdik a skill, nem a lélekgyûjtéstõl)
Aha, most néztem uesp-n. Azura's Star és Black Star, mindkettõ újratölthetõ, a Black Star jobb, mert abba emberé is belemegy. Köszi!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Garand kövek igazából elég korlátoltan tölthetõk grand lelkekkel, kb a mamut amire lehet "számítani, a többi garand méretû lelket adó creatura nagyon ritka.
UI: Giant is csak greater
Grandhoz: mammut, corruped shade, dragon priest (biztos van még, ezek amikrõl tudok) de nem nagyon fogsz ilyeneket megtölteni. A Balck a biztos, legegyszerûbb
Én nagyjából ezen vagyok, de pont nem az akció érdekel, csak a sztori, meg hogy a világ megmentõje szerepében tündökölhetek <#nevetes1>#nevetes1> Ennek ellenére mostanában csak vészhelyzetben idézek dremorákat - hogy izgalmasabb legyen a játék, inkább light armorban két boundolt karddal nyomulok, így van benne itt-ott kihívás is (se a light armor, se a one-handed weapon nincs még 60, és nincsenek kiperkelve sem).
Lénysokszorozás: na ez pl. sokkal jobb ötlet, mint a meglévõ lények irreális felerõsítése.
Ja, és még ki se jött az a kit, ami kell a modokhoz, máris van többszáz mod, ez azért sokat elmond 😊 Mi lesz itt, ha megjön a kit <#nyes>#nyes>
Erre a legjobb modok sem fognak megoldást kínálni, ha minden küldetést válogatás nélkül elvállal a játékos, akciójátékot csinált a Skyrimbõl, élvezze hát a félisten státuszt :-)
Szinthatár felemelés az Oblivionban sem volt, ott a szintezõdést szüntették meg, illetve sokszorozták a lényeket néhány overhaul modban.
Ezzel alacsony szinten jelentõsen nehezítettek a játékon, és minimálisan sikerült is kitolni a "félistenség" határát, de nem sokkal -igaz Oblivionban egy 42es karakter már maxos lehetett (fajtól, skillektõl függõen).
Skyrimben is lesznek-elõbb utóbb jó overhaul modok, de ezek kidolgozása nem kevés idõ, abban vannak kétségeim, hogy a játékot maximális szint eléréséig, az ellenfelek szintjeinek emelésével játszhatóvá teszik, úgy, hogy az a játékosok többségének szórakoztató is lesz.
Szint emelés helyett itt is inkább a lények sokszorozására fognak rámenni a modderek, ahol most egy arch-conjurer rejtõzködik, lehet egy overhaul moddal 3-4 hasonló erõsségû NPC lesz.