The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lassan elérem a 30-as szintet Én is, de mióta rájöttem, hogy van Fireball és Ice spike is, mint varázslat..hát nem nagyon van aki megszorongasson, kivéve ha tényleg túl közel érnek és egy critical eltalál fél életerõnél vagy nem figyelek az íjászokra és bekapok több találatot amibõl elég egy critic és meg is halok. Jah, ez azért van, mert Mágusként nyomom, csak varázslatokkal harcolok, minden szintlépést Magicka-ra nyomtam, csak az elején volt 1 Health upgrade, így nyaklánccal együtt van 140-es életerõm 😊 az meg kevés gondolom. Néha íjászkodom, de ez kevésbé jellemzõ, egyszer szórakozásból fentrõl, sziklák takarásában kiszedtem egy csapat banditát a táborukból 😊 vicces volt ahogy keresnek de nem találnak 😄
Szóval nekem bejön a játék, szórakoztat, érdekel a történet ami kibontakozik a ködbõl 😊 Alduin-al is csatáztam már egyet, az is jó volt.
The Matrix has you...
Jimi Hendrix
(Asszem itt láttam korábban ezt a videót.)
http://www.youtube.com/watch?v=xE4uzGaQDQg&feature=related
Én egyelõre a sima játékot akarnám szõröstül-bõröstül végignyomni (rossz az, aki rosszra gondol). Esetleg némi minimális kiegészítéssel, pl. tegnapelõtt raktam fel azt a modot, ami jobban mutatja az érclelõhelyeket. Értsd, a moddal könnyedén láthatóak lesznek. Hogy reális vagy sem, ki-ki döntse el maga, de én nem szeretek minden területet "végigkurzorozni", hogy van-e ott valami, vagy sem, szóval nekem bejön.
(esetleg #4 és #54)
"The trees move. Do you not see it?"
mondjuk nem vagyok egy nagy modder, de ilyet Skyrimben mindent mutatva beleraknának nem lenne gyenge <#nevetes1>#nevetes1>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
még soha nem vert agyon fejmagasságban lógó edény? <#idiota>#idiota>
(gy.k. pillangót is lehet fogni a játékban, bármikor)
Esetleg tesztelheti magát az egyszeri karakter, hogy egy perc alatt hány lazacot tud elkapni a folyó X pontján 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Most írtam le, hogy van olyan mod, amellyel sárkányon, mamuton, tigrincsen lovagolhatsz. Ha ezt a sárkányon teszed, repülhetsz is.
A modnak egy baja van, egy csomó további tárgyat helyez a játékba.
(pl. réztömb, tökéletlen ékkövek, rengeteg minden) Ezeket a tárgyakat azzá formálod, amivé akarod, más fegyók, meg a tököm 'tuggya még mi minden. De rohadt sokat kellett konzolozni, úgyhogy del lett a vége.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Vagy ott van az atronach forge, amit még ki se próbáltam. Abba is lehet hajigálni minden szirszart, hátha... 😊
Néhol van ökölharc is, ott a másik képét lehet átrendezni, vagy a sajátodét 😊 Persze ezt csak adott npc-knél.
Vagy elszórakozol azzal, hogy megfogsz egy tiltott tárgyat az npc szeme elõtt (E gomb), ellebegteted egy olyan helyre, ahol senki nem lát, ledobod, aztán magadhoz veszed 😄
Ha esetleg végképp unod a (virtuális) életed, házasodj meg 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Meg néhány "utolsó mondat":
- Milyen nyelven beszél hozzám az ellenfél?
- Aquirul... <#buck>#buck> (az aquir nyelv kb. olyan volt, mint itt a sárkányoké, csak talán még durvább)
- Sárkány? Engem? Meglepetésbõl? Hogy???
- Elbújt a hegy mögött... <#buck>#buck>
jót nevettem most 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A daggeres, macsekos dolog alatt azt értettem hogy gondolkozni kell a dungeonokban is, hogyan kússzak, kit szedjek ki elõször a tömegbõl meg ilyenek 😄 tank karival annyi az egész hogy berohanok 3-4 ember közé unott pofával és nyomom a balklikket meg blockolok ha látom hogy valaki nagyot akar sújtani 😄D
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A khajitra gondolsz a macskáknál - én nagyon bírom a khajit npc-ket, fõleg a hangjukat <#vigyor2>#vigyor2> A Winterhold college-ben lévõ varázslómacsekot különösen bírtam, kár, hogy nincs külön questje (vagy nem tudok róla).
Én lvl39-en vagyok, a fõküldiben még a sárkányok se jelentek meg, eggyel se harcoltam (egy csontit leszámítva), csak a mellékeseket csinálom, de tetszik 😊
"egy daggeres kúszós mászós gyilkos macsekot amibe bele tudom magamat élni" - inkább nem akarom tudni, ki vagy a valóságban <#vigyor3>#vigyor3>
Az elején még élveztem, a sétálgatást, azt hittem mindig lesz valami új, valami csattanó, de csalódnom kellett. Az egyetlen örömöm mikor a semmibõl rám jön egy sárkány, annál legalább taktikázni kell mert röpköd mint a veszedelem 😄
Azon gondolkozok hogy lehet nem tank karit kellett volna kezdenem hanem valami gyengébb varázslót ami nem idéz csak pötyögtet, vagy egy daggeres kúszós mászós gyilkos macsekot amibe bele tudom magamat élni...
...de az is lehet hogy szimplán nem nekem való ez a játék o_0
Oblivionban volt sárkánylovas mod, amit sokan szerettek, de talán még többen nem.
Akatosh hátára ülve lehetett röpködni Cyrodiil fölött, s látványnak sem volt utolsó a magasból szemlélõdni.
Csakhogy ott semmi értelme nem volt az egésznek, kilógott az ottani világból a sárkány (kipróbálás után én is gyorsan töröltem a modot, a Skyrim történetét megismerve meg pláne hülyeség az Akatoshon "sárkányolás" )
Skyrimben talán értelmesen integrálható egy sárkánylovas mod, itt vannak sárkányok, de igazán akkor lesz jó egy ilyen, ha történetet is kap a házisárkány, legalább egy küldetést, hogy miért is lesz barátságos annyirta, hogy hajlandó a fajtársai ellen is harcba szállni.
A Skyrimben egyelõre csak annyi javítanivalót látok, hogy a conjuration túl erõs; illetve nincsenek helyettünk pénzért blacksmithelõ és enchantoló npc-k (vagy tévedek?). Tegyük fel, hogy nem akarok sem kovácsmester, sem tárgyakat bûvölõ-bájoló szakértõ lenni. Akkor hogy lesz kiváló minõségû páncélom-fegyverem (mondjuk 40. szint fölött flawless dukálna), megfelelõ enchanttal? Ott van a sztereotípiák közül a sima harcos, a tolvaj (még ha jól is bánik a tõrökkel, mert harcolni muszáj), az izomagyú bokszbajnok, utóbbit az egyik korábbi videóban láthattuk 😄 Satöbbi. Mindegyik játszható, de igazából egyiknek a figurájához sem illik se az enchant, se a blacksmith. (A harcoshoz talán a blacksmith egy kicsit.)
- Bohóc, aki beleröhög a halál arcába: lehet utalás Shitisre, aki nem azonos a halállal, de megbékélt vele, a halál a bartátja.
- Night Motherrel csak a Listnere tud beszélni, hallja az Öreg Hölgy szavait, és válaszolni is tud.
- Vámpír lét a bérgyilkosoknál igen gyakori forma, az Oblivionban még arra is volt lehetõség, hogy békésen váljon vámpírrá a karakterünk.
A vámpírok bónuszai a bérgyilkosoknak nagyon hasznosak az Oblivionban (Skyrimben lényegesen kevesebb a jelentõségük).
- Listenernek lenni nem életbiztosítás az Oblivionban pl. a karakterünk úgy irtja ki a Testvériség vezérkarát, köztük a listenert is, hogy nem is tud róla :-)
A kiegészítésed mindenképpen hasznos, rávilágít a részletekre, én a D.B. küldetéseit nagyon hamar feladtam, kiábrándító volt a kezdõ küldetésnél a kölykök viselkedése, s nem volt hangulatom az ilyen stílusú kalandokhoz
Ezért is fejlesztem ki mindenemet. Megyek megyek barangolok, és egyszer csak rájövök hogy hoppá, van a kaszaboláson kívül más elfoglaltság is, pl lángok, szikra, fagyi... juj ki kéne próbálni, hát fejlõdjünk, hoppá, így az atom palim még tovább fejlõdik atomantivá... basszus tényleg már én leszek Zeusz :S Oszt????
Bementem vmelyik nap egy barlangba, csak deathlordok jöttek szinte, és épp a kétkezesem meg a light armorom tuningolásán voltam, olyan harmad úton, értsd 30as skill kb, hát elég cumis volt. Befagyiztam rögtön az elsõ triónál :S Ok, reload, de már jobban odafigyeltem, visszaszalad, gyógyítás, gyógyital, ami kell. DE! Egyre beljebb mentem, és volt h kemény 5 deathlord is jött rám... hát az anyátok picsáját, majd elhasználom az összes ultimate healingem mi? Lófaszt! Elõ a két szénné tuningolt egykezesem (~120 dmg) oszt had szóljon. Csõ, el is fogytak... És még a dedra szettem otthon van a spejzba...
Aki egyet ért tegye fel a kezét!
A modban: megülhetsz.
...mindenben meglátni, sõt keresni a hibát...
@Beleolvastam a ki, mit tart erõsnek, vagy gyengének elõadássorozatba, és volna egy apró bibi a legtöbb gondolatmenetben. (Persze, ez az én véleményem pusztán)
Egy filmnek, könyvnek, etc... játéknak van egy hõse, az, hogy negatív vagy pozitív, most irreleváns. Ez a hõs jelen esetben Te vagy, a hõsöket pedig néha ugyan megszorongathatják - hiszen ebbõl adódik a konfliktus, de nem halhat meg. Tehát, valójában potenciális, legyõzhetetlen probléma megoldó. Mi ezzel a baj?
Semmi olyat nem találok, ami az ellen szólna, hogy "félisten" legyél, mivel errõl szól. Sárkányokat gyilkolsz, trollokat és egyéb fenevadakat, meg rossz- vagy jófiúkat. Ha élvezetet tud nyújtani, hogy nem ver le egy útszéli bandita, hanem egy jedi trükkel félkézzel elintézheted...
Ez egy fantázia játék, egy fantázia országban, ami igencsak ki van találva.
Szerintem, így kell nekifutni, és akkor élvezhetõ lesz végig. Akár a fõszálat is belevéve, de mindenképp a legtöbbet a "jókeresztényt" játszva, vagy gyilkolva, mint Darth Vader. Na, Õ meghalt! De gonosz is volt egy nyúlfarknyit.
Nekem, valami hasonlót ad, és jól érzem magam ebben a szerepben. Hisz, ez egy szerepjáték!
Hajlamosak az emberek minden meglátni a hibát, és ez egy cseppett azért önámítás, mert a hiba mindenhol jelen van a mátrixban. Nem akarok moralizálni, de gondoljunk bele, van akinek a pohár félig tele van, és van, akinek félig üres.
Az elõbbi, jobban hangzik. Nekem. (...és nem kötelezõ, ahogy melegnek lenni sem az egy buzibárban)
Akit szórakoztat, annak jó szórakozást hozzá.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor javítom magam, a bethesda kreatív osztályára szeretnék elmenni ötletelni, ilyen fantasztikus horribilis mennyiségû fantáziával ami a gógyimból kifakad néha. Öhöm... na de komolyan, nem tudtam. De nem ez volt a mondandóm lényege, nyelvbotlás...