The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
Nekem eddig 1,3,4 számú térkép van, 2es hiányzik,meg mittomén mennyi. 😄
Ja,meg meg kéne találni. XD

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

srácok...olvasgatom ám topikot játék közben..
noha mindig eszembe jutnak dolgok,ahogy ismerem meg a játékot és emiatt most kezdtem 3.jára karaktert más vonalon..de arról még nem olvastam itt,
hogy volt már olyan,aki megtalálta az összes Kincses térképet?😊
Wreck86
Ok,köszi!

igen, mert a végén megint lesz egy nem kívánatos választási lehetõség...de azt majd megtudod vállald el nem olyan gázos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Wreck86
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hali! Elvállaltad? Én nem merem,mert volt egy nõ aki óvott tõle.😄

Piece of the past az meg a múzeumos csávó küldetése😊 különféle tárgyakat kellett összeszedni az se volt rossz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az egy jóféle küldetés na figy

Menj Saadiához, aki Whiterunban dolgozik kocsmárosként... Bannered more-ban megtalálod

wesker24
NOT YET !

Még nem voltam ott mert elõbb a Forbidden legend (Gauldron tesók )és a Piece of the Past (Mehrunes Razor) küldiket csináltam meg valamint a Shalidor Writing-et is megcsináltam !
wesker24
Van egy Side Quest az In my time of Need !

Valami redguard woment kéne megekeresni pontosan hol is van ez ?
wesker Kagrenzelben voltál már?😄 Megvolt a wtf érzésed?

nahát akkor legközelebb hagyd késõbbre a Gauldurson tesókat😄

számomra az egyik legjobb küldetéssorozat volt megfelelõ jutalommal a végén. Volt még a Holgeir és Fjori meg a Red Eagle legenda is ezek mind mind nagyon tetszettek...

Avanshcznel pedig igazából azért tetszett, mert ott a múlt cselekvései peregtek le 4 kalandor korábbi menetelése a Dwemer helyen

wesker24
Jah az egy dolog igy persze hogy könnyü ! 😄

Stoneflesh nekem is megvan a páncélzat még csak Orcish Enhanctra még egy pontot se raktam és még csak lvl 25-26 környékén vagyok és nem két kezes vagyok hanem egy kezes harcos idézõs karakter
ami számomra izzasztó volt, még az eleje fele egy nagyon kemény Draugr vezérrel kellett megküzdenem az egyik bányában (talán a Darkwater Crossing?) oda csak egy sima MISQ quest szól, de valami hihetetlen nehéz volt megcsinálni, nem voltam úgy kifejlõdve ráadásul a Draugr, amellett, hogy kiáltása volt még egy fireball varázslat is folyton a nyakamba jött, ami levette a fél életemet már minden hülyeséget megpróbáltam aztán a 6. visszatöltés után levertem valahogy😄

nem igaz, mert életembe jó, ha játszottam 3-mal...

Adepten tolom ez az egyik a másik, hogy kifejlesztettem egy olyan harcos karaktert, ahol a Staminára és a healthre nagyon rámentem a gyûrûk is, meg a nyakláncok is nagyrészt a regenerationt szimbolizálja, aztán még a Stoneflesht is magamra tolom, a páncélzatom is akkor Ebony volt jó kis enchanttal és a Gauldor küldetéseknél 40 valahanyas szinten voltam úgy már könnyebb volt azért jóval. Kétkezes warhammerrel nyomulok, amit akkor már régen kimaxoltam perkkekkel így evidens az, hogy csak oda kell futnom és lecsapok bárkit, aki nem sebez nagyokat...

wesker24
Jah mert vérbeli Hardcore Rpg-s vagy 😄 Külön külön nekem se okoztak gondot de már együtt elég problémásak voltak !
Sanguine Rose bottal idéztem meg, amúgy anélkül is lazán meg tudtam volna csinálni szerintem gyengék voltak ezek a Gauldursonok...még potit is alig használtam hozzájuk

Calcelmo Markarth Understone Keepben található õ a fõmágusa a királynak

unusual gemmel menj Riftenbe

Aventus Aretinoi Windhelmben fogod megtalálni a rezidenciájában

amúgy nekem jelöli a térkép a MISQ-eket is😮

wesker24
Te könnyen beszélsz aki Dremora Lordot tud idézni meg akinek 75-ösnél nagyobb Conjuration skillje van ugy én is megcsináltam volna ! 😄

De nekem csak 50-es volt még akkor !
ha jól láttam a mentéseimbõl akkor 208 óra játék után😊

ma is toltam és amennyire balfaszul járok mindig, (ez most sincs másképp), Barenziah stone-ok nagyrészét megszerzem 23/24, és természetesen a 24. a Thalmor Embassyban maradt ahová nem lehet visszamenni kulcs nélkül😊))) úgyhogy ennek a küldetésnek lõttem, amikor ott jártam akkor nem mentem fel egy bizonyos emeletre örültem h menekülök onnan...

nem baj bugos küldetések maradtak márcsak meg ez a Vexes😊 ja és minden helyet felfedeztem, mert tegnap bejártam Kagrenzelt is

azt csontra megcsináltam elsõre😊 az igaz, hogy Dremorát is idéztem biztos, ami biztos, de mindig odaszaladgáltam és csapkodtam le õket ill./vagy a hologrammjaikat

wesker24
Jah tudomm kiröl van szó amugy megvan a Mehrun razor de mivel jó pénzt adnak érte igy eladtam !

Van olyan küldetés is hogy vinni kell egy Dwarwen Boots-ot Calcemonak de nem jelöli a térkép pontosan hova is kell menni ?

Meg találtam egy Unusual gemet 4 van belöle azt is oda kéne adni valakinek de azt sem jelöli a térkép kinek kell eladni !

Megvan ez az Aventius akárki akivel beszélni kéne ezt se tudom hol van mivel nem jelöli a térkép !
Fantusz
Karakterfüggõ is, de igazából nincs túl nagy haszna.
1% esélyt ad, hogy a célszemély azonnal meghal, viszont egy igen csekély sebzésû tör.
Inkább az az érdekes szerepjáték szempontból, hogyan viszonyulsz a megbízódhoz, aki egy Mythic Dawn fanatikus, Mehrunes Dagon követõje.
Komoly jelentõsége itt nincs, ha játszottál az Oblivionnal, tudod kirõl-mirõl van szó :-)

wesker24
Azt szeretném megkérdezni hogy a Pieces of the Past küldinél melyik lenne jobb választani ?

Amikor Mehrun Razor darabjait kellett megkeresni !

Vagy megölöm Silus-t és enyém a Mehrun Razor egész jó árat adnának érte és plusz enyém a Mehrun szentély kincsei is vagy életben hagyom Silust viszont igy csak a szentély kincsei lesz az enyém !

Mennyire fontos ez a Mehrunes Razor ?
enlightened
Hány óra volt?

"...elsõ lövésre szerencsésen pont eltaláltam ..." ...a térdét?!? <#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nálam jönnek. De én örülök neki. Minden sárkányharc epic, hacsak a helyiek bele nem kontárkodnak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Akkor kb 5 percet kéne még rászánnod a fõküldire. <#nevetes1>

PrasCo
Én dual wield karakterrel nagyon könnyen beszélek. Odarongyoltam a szarkofághoz, két egérgomb nyomva tart, mákdaráló indít, mire a szerencsétlen egyáltalán felkelt, már jóformán halott volt. Elteleportált, erre elõvettem az íjat, elsõ lövésre szerencsésen pont eltaláltam az echtét, a második meg terítékre vitte, és ennyi volt a történet. Hozzá kell tenni, mire ide eljutottam, addigra két törp egykezesem volt tûz ráolvasással (enchanttal, csak próbálgatom a magyar nyelv szépségeit...)
Fantusz
Neked már jönnek a sárkányok, függetlenül attól, hogy nem csinálod tovább a fõküldetést.
Lehet sárkánymentes világban játszani, ahogy lentebb írták.

wesker24
Jah az lehet habár nekem még csak 50-es a Conjurer most raktam pontot az adept Conjurationra de ezen a szinten még nem nagyon tudok idézni olyan hú de erõs lényeket !
Fantusz
Végülis nem egyszerre támadnak (szerencsére), hanem egymás után ismét le kell gyõzni mind a három testvért.
Közülük a teleportálós-klónozós íjász valóban nehéz lehet, nagyon kell figyelni hol van az eredtei a klónjait fölösleges ütni, azok csak kifárasztanak, ráadásul Fush-Ro-Dah kiáltásokat használ.

Conjurerrel nagyon könnyen legyõztem, harcossal rendesen megfuttatott.

wesker24
Ez igy van nekem a fö küldetés ott megállt amikor átadtam a Dragonstone-t onnantól kezdve csak Misc Questek Guild Questek-et csinálok meg ami útba jön !

Ugy értem hogy van már elég sok shoutom de használni csak akkor tudom õket majd amikor az elsõ Dragont fö küldetés szerint kinyírom !
Ja azt nem tudtam. Én a fõküldit addig csináltam, amig az elsõ sárkányt meghupákoltam. Most el kéne mennem a Greybeards-okhoz, vagy kikhez. Persze azóta se mentem el hozzájuk.

Na de érted, õ direkt megállt a fõküldiben, mielõtt az elsõ sárkányt ki kell nyírni (ezt már nem rakom spoilerbe, majd' fél éve kint van a játék <#vigyor>), szal neki addig nem jön sehol sári. Viszont a szavakat le lehet olvasgatni így is.
Ja hogy értem.
Pedig nem kell õket sajnálni, én gyakom le amint meglátom. 😄

Gyüjtötte,csak használni nem lehet õket a sárkány lelkek nélkül. Idõtálló befektetés.<#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Hehe, én is így jártam. A nõnél kellet vennem egy +50 mágiát adó csukját, hogy el tudjam nyomni a varázslatot. Aztán meg körbevezettek meg szobát adtak, de minek, nekem nem kell, csak a dungeonba akartam bejutni.

Nyilván úgy értette, hogy egy rakás szót már megtanult. De abban igazad van, hogy konkrétan shout csak akkor lesz belõlük, ha a sárkány lelkeket is "rákölti". 😊
Na ez az amihez nekem gyenge az akaraterõm meg a türelmem... úgyhogy én ennél a küldinél, meg az elején volt még 1-2 levettem eggyel lejjebb.
Hogy van egy rakás shout-od, ha még egy sárkányt sem öltél meg? Na mindegy.
Pont nemrég jártam ott. Én egyszerûen beguggoltam az egyik sarokba és meg se láttak. Meg se sérültem, úgy nyilaztam le mind, hogy egyik se vett észre.

Teljesen egyetértek, a harcosommal nagyon bosszantott, hogy be kell mennem a mágusokhoz mint tanonc, ráadásul a kért feart el sem tudtam sütni a 100 magic-emmel, ezért külön cuccot kellett beszerezni.
De a legrosszabb az, hogy egy játékban ha minden kerek, akkor minden információnak ki kellene derülnie, nehogy már csak úgy tudjak megcsinálni egy küldetést, hogy az interneten utánanézek, ugyan hogy lehet kinyitni azt a lezárt dungeont. Ha szabályosan játszom akkor harcossal az életben nem tudtam volna befejezni a Galudur küdetést, aminek 2/3 része már készen volt.
wesker24
Én adept szintnél sose vettem lejjebb a nehézséget inkább addig görcsölök vele amíg nem sikerül ! Ha kell akkor tartson az 1 óráig is ! 😄

wesker24
Sigil Gauldur volt a legrosszabb mind közöl mert az elsõ és harmadik még hagyján de amikor benyomja a Fus Ro dah bárhol is legyek akkor nekem Over !
Én sem vagyok az... szal nekem adepten sem sikerült semennyi perc alatt sem, úgyhogy apprentice-re vettem vissza! 😄
wesker24
Én azt nem hogy experten meg Masteren mert nem vagyok hardcore RPG-s akinek a vérében van az ilyen de Adepten is csak vért izzadva sikerült megcsinálnom kb 40 perc alatt !
Én ott visszavettem a nehézséget szégyenszemre... nekem is mission impossible volt. :S
wesker24
Mégis a mi rossebet kell csinálni ott ahol a 3 Gauldur testvér egyszerre támad le szellem alakban miután el helyeztem a 3 Gauldur amulettet ?

Legyöztem mind a 3 külön de most egyszerre támadnak szép mondhatom esélyem sincs ellenük ! Csak akkor tudom támadni öket ha az idézett lényt támadják és nem engem !

Az egyik benyomja a Fus Ro Dah varázslatot repülök vagy 50 métert és mire fel bir kelni már szarrá löttek !

Persze nekem is van szép számmal egy rakás shout de én még egy sárkányt se öltem le mert a fõküldetést abszolút nem vittem addig vittem amikor odaadom a Dargonstone-t aztán viszontlátás !
Ráadásul, ha megállítod 0:00-nál, kiteszed teljes képernyõre, majd egyszerre lenyomod a balra és a fel nyilat a billentyûzeten, akkor lehet snake-ezni is... <#nyes> <#hawaii>
Fantusz
Faralda kéri, bizonyítsd be, hogy tudsz varázsolni.
Különbözõ varázslatokat kérhet: conjure flame atronach, healing hands, magelight, fear, fireball.
Varázslótanonc jutányos áron meg is veheti tõle, ha nem ismeri a kért varázslatot, de Faralda elfogadja azt is, ha bizonyítod neki, hogy te vagy a dragonborn (sárkány üvöltés)
Mágusok közé tagnak belépni tulajdonképpen a fõküldetés miatt nem szükséges, megmondhatod Mirabellának, hogy a könyvtárost keresed, s akkor nem zaklat a házirenddel, de a Galudur amuletet csak úgy tudod megszerezni, ha mágustanonc leszel, tehát a lényegen nem sokat változtat (hülyeség volt így kombinálni küldetést, rákényszeríteni varázslásoktól idegenkedõ kalandort, hogy máguscéh tag legyen)

Volt korábban, de nem baj, mert még mindig kiráz tõle a hideg! <#worship>