30713
TES
-
#19611 *negy fal (wtb edit) -
#19610 En hibam (is), sorry, hagynom kellett volna David kollega kommentjet ugy, ahogy van, de reagaltam ra es kezdodott megint elolrol a warez dolog. (ami azert is vicces, mert nem a jatekrol volt szo, hanem a helyi teruletileg illetekes forgalmazo hulyesegerol, illetve annak megiteleserol)
A magyar jog engedi a letoltest, ameddig sajat celra hasznalja az illeto a nagy fal kozott. A dolog onnan kezd tamadhato lenni, amikor a letoltott jatek tapasztalatait az illeto megosztja neten (kommentel, kritizal, bemutat, tippet ad, publikal, stb), mert onnantol mar buntetheto a "letoltes"/tette miatt. -
#19609 A hülyeséget inkább nem kommentálnám :) -
#19608 jézusom, nyílván warezre gondolt. komolyan itt tartunk ebben a topikban, hogy már egymás szavait forgatjuk ki?
-
#19607 "játékot/szoftvert letöltesz és feltelepíted, bűncselekményt követsz el." hmm.izé steam és egyebek, ahol nincs is dobozos termék. Csak így tudod használni. -
#19606 Te sem vagy tisztában az alapfogalmakkal, mert a másolás lopásnak minősül onnantól, hogy 'hasznosítod' a másolt adatokat. Azaz ha egy játékot/szoftvert letöltesz és feltelepíted, bűncselekményt követsz el. Ráadásul mindezt rosszhiszeműen teszed, mivel tisztában vagy azzal, hogy ezt nem szabad, mégis megteszed.
Szóval csűrheted, csavarhatod a szavakat, a lényegen ez mit sem számít, egy olyan szellemi értéket tulajdonítasz el és 'élvezel', amit normál esetben csak pénzért kaphatnál meg ... pont.
És kva unalmas már, hogy a szarházi warezhuszárok a helyett, hogy kiba nagy kussban játszanának otthon, osszák az észt. Senkit nem érdekel, hogy telik-e luxus cikkre (mint pl a játék) vagy sem, vagy hogy annyira nem jó, hogy fizess érte ... de annyira igen, hogy ingyen lezúzd ... csináld szépen sunnyogva és ne okoskodj. -
ratgab #19605 Ami nem a tiéd és engedély nélkül lemásolod az lopás. Period.
Ne fáradj a válasszal, mert nem fogok belemenni egy újabb értelmetlen vitába. -
#19604 Nem mondtam hülyeséget, nem vagy tisztában alap fogalmakkal. -
ratgab #19603 Legalább ne szólalnál meg ha hülyeséget akarsz mondani... -
#19602 Nem baj, a frankót megmondja azért :D -
#19601 Látom te sem tudod mi a különbség a lopás és a másolás között... -
#19600 The real dragonborn -
#19599 Ha az étteremben is fizetés nélkül kajálsz, belenyomják az arcod a forró olajba ... csak úgy úriemberesen :D -
#19598 Nagyon köszi! -
#19597 Closer Quuivers and Longer Arrows -
#19596 Ja, a tegez, íj dolog engem is érdekelne.
Sorry, a triháeszért, de igazán lehetne egy szerkesztőgomb. -
#19595 Az 1.7-es peccs rendesen hazavágta a vízet.
Pedig nekem már a part is jól látszott.
Most, belenézek a vízbe, és mintha tovább látnám a talajt, csak horpadtan.
Néha töri meg egy-egy hullám, vagy jómagam, ha belevetem magam.
Esetleg valaki tudja melyikkel tudom visszaállítani a legjobbat (Tehát, szép part, víz alatt-felett messzebbre már homályosabb, stb...), akkor dobja már ide a linket, 'lécci, mert nekem nincs türelmem a 10-20 vizes modból kiszórakozni melyiket is vágta haza.
Előre is köszi. -
#19594 Ha még nem válaszoltak volna;
Igen, létezik, de - tudtommal - csak ATI kártyákhoz.
A progi neve: Ray Adams - ATI TryTools.
-
#19593 Na mar tudom kire gondoltal :) Ma futottam ossze vele Riftenben a Tolvaj HQ-ban ult egy padon. Egy quest is vezet oda, amit az utcai pletykakbol hall a jatekos. Ahogy elnezem, DG pakolta be a jatekba, mert nem emlekszem ra eddigi karrierekbol, illetve az achivement is DG-snek tunik. -
Tostero #19592 régen láttam egy olyan mod-ot ami megoldja, hogy ne a levegőben lógjon a hátán az íj és a tegez, néha a kardnál is előfordul
ha valaki tudja nevét/linket, megköszönöm :) -
Zozo0122 #19591 Tudja valaki h miért nincs a Skyrimben mithril és lánc páncélzat? Most jövök rá h ezek Obliban voltak a Skyrimben meg nem:D Modokat láttam de vajon miért hagyták ki ezeket alapból? -
#19590 Semmi gond!
Amúgy találtam a fórumban egy request bejegyzést,vagyis majd valamikor csak megcsinálja valaki! -
#19589 Ehh, akkor felreertettem a kerdest, fel sem tunt, hogy ketszemelyes lovat keresett :) Sorry ez esetben. -
Zozo0122 #19588 Amilyet te akarsz h 1 lóra ülhessetek mind2en olyan nemnagyon van, csak olyan amilyet PiszkosFred linkelt. -
#19587 Horses For Followers
http://skyrim.nexusmods.com/mods/11193 -
#19586 Van. Meg kell neki venni a lovat Whiterun elotti istallonal, es utana azzal uget utanad. Nexuson a "follower"-re keress ra, vagy este pontosan majd belinkelem a mod nevet, amit en hasznalok. -
Man19 #19585 Nektek se mutatja a friss modokat az NMM, vagy csak nálam szarakszik??? -
#19584 A fenébe,kár! -
#19583 Hát én még iylen modról nem tudok mert már én is végignéztem a nexus modjait ! -
#19582 Sziasztok!
Lenne egy pofon egyszerű kérdésem,létezik-e már olyan mód hogy én és egy követőm egy lovon tudjunk menni?
Már végig nézegettem a nexus oldalát,de ezzel kapcsolatban semmit sem találtam,azért kérdezem,itt mert hátha csak rossz szavakkal keresetem,és ti hátha tudtok hasonló módról! -
#19581 Megoldotta,kösz. -
Borg18754 #19580 igen ott, oké köszi megkeresem mert már idegesít hogy 1 hete foglalja a helyet :D -
Zozo0122 #19579 persze h előfordult...2 megoldás van.
1. ini file-ban írd át ezt: bDoDepthOfField=0 tehát 0 legyen a vége
2. http://skyrim.nexusmods.com/mods/14007/
Esetleg kipróbálhatsz más víz modot is mert ezekkel nincs semmiféle effekt víz alatt de legalább jól látni:D -
Zozo0122 #19578 öööö a Ratwayben találtad a tolvajoknál? Azt ellopták ha jól emléxem 1 farmert kell keresned riften kapujánál van 1-2 farm lesz ott 1 figura aki rinyál h ellopták tőle:D Sötételfet keress!!! -
#19577 Köszönöm, máris sokkal jobb. Így már lesz értelme íjat használni, és nem is nagyon fogja belassítani a játékot. -
Chipii #19576 Igen az lesz, vedd 6-ra (az a default high-nál). -
#19575 Előfordult valakinél az,hogy az 1.7 felrakása után a vízben gyakorlatilag semmit sem lehet látni? -
Borg18754 #19574 nekem meg valami íjam van beragadva mert quest item de nincs ilyen questem még, riftenbem a thief guild vault-ban volt valami íj és nem lehet eldobni azt kinek kell odadnom vagy milyen questet vegyek fel hozzá? -
#19573 Látótávnál az actoros lenne az, hogy az ellenfelek milyen messziről látszódnak? Mert amúgy igen, minden low, meg ablakban van, hogy csak néha szaggasson. -
Chipii #19572 Valószínűleg nagyon alacsonyra vetted a minőséget, márpedig ott van olyan is, hogy view distance, hogy milyen távol jelenjenek meg a tárgyak/ellenfelek...