30713
TES
-
bgabor #19691 Nem engednek be nélküle a kastélyba.
(Leeresztett csapórács van, amit nem húznak fel) -
#19690 Es mi van, ha nelkule megy vissza az erodbe, es ugy beszelsz az apjaval? Mikozben o ott maradt a barlangban, viszont ugye nem dobtad ki, lehetbeadja a kvesztet igy is. -
bgabor #19689 Vágül úgy oldattam meg a problémát, hogy "befejeztem" a küldetést, a "setstage DLC1VQ02 190" parancsal. Így beadta a következőt, bár a vámpírvár így kimarad. Sebaj. -
#19688 még egy ötlet: odaállsz elé, konzol le, ráklikkelsz. nem a szükséged RefID-t kapod meg? de ha nem is, első két számjegyből következtethetsz arra h mi kellene. -
bgabor #19687 Hát azért köszönöm nektek a segítséget. Úgy tűnik a Dawnguard kimarad akkor. Micsoda ostoba programhiba! -
#19686 hmmm. passz. próbáld meg placeatme-t akkor, baseid eléggé fix dolog, ha az sem megy, akkor 01 helyett más kellene - nem tudom Skyrim-nál variáltak-e ezen valamit, én most régi Bethesda játékok alapján gondoltam, h 01-nél kezd. -
bgabor #19685 Egyetlen modot sem használok, csak a Dawnguard DLC-t.
Tehát akkor ha jól értem ezt kéne beírni a konzolba:
"01002B74 moveto player"
Sajnos ez sem működik, és pontal sem.(not found)
Nem kell beírni valamit a konzolba előtte hogy elfogadja a konzolparancsokat? -
#19684 elnézést, helyesen:
xx002B74.moveto player
pontot lehagytam. -
#19683 hány dlc-t/modot használsz? ha 9-nél kevesebb, xx 01-09 között lehet, próbálgass. ha annál több, szedj le mod managert (valaki biztos linkeli majd), és ott nézd meg h mod betöltődési sorrend szerint hanyadik és aszerint írj xx helyére. plusz szerintem lehagytad player-t az elejéről, viszont placeatme tényleg object id-t használ, ebben előbb tévedtem.
szóval: player.placeatme xx002B6C
viszont... ez egy új karaktert fog generálni. ha csak magadhoz akarod húzni, akkor meg RefID kell, és a köv módon:
xx002B74 moveto player
ugye milyen egyszerű a konzol használata?
-
bgabor #19682 Na ez már meghaladja a tudományomat. Mit kéne akkor pontosan beírnom a konzolba?
Kimegyek a barlangból, és beírom a konzolba hogy? -
#19681 a) placeatme-hez refid kell emlékeim szerint.
b) nem xx kell az elejére, hanem a betöltődése sorrend szerinti "száma" (hexa érték) a DLC-nek. gondolom van mod manager már Skyrim-hoz, ahol látod, alapból nem szokása megmutatni. -
bgabor #19680 Azok ott nem ObjectIDk, hanem RefID-k és BaseID-k, egyiket se fogadja el.
"placeatme xx002B74" parancsra
"not found for parameter ObjectID" hibaüzenet. -
#19679 Spoiler nelkul nehez, de muszaj: Serana-nak a sztori szerint ket allpota lehetseges, ez ket kulonbozo ID-t jelent, ezt is figyelembe kell venned majd, esetleg. -
#19678 http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Serana
Jobb oldalon -
bgabor #19677 Azt a számot, amit akkor kiír, nem fogadja el ObjectID-ként. Honnan tudhatnám meg Serana ObjectID-jét? -
#19676 Kisse bugos a leanyzo, sokszor "akad be". Mas a scriptje, mint a tobbi followernek, interaktivabb, de emiatt neha onallositja is magat... :) -
#19675 ha a barlangban rákattintasz ,akkor nem írja ki az IDt a consoleablak tetején? -
bgabor #19674 Köszönöm, így már működik a numerikus. Most már csak Serana ObjectID-jét kéne kinyomoznom valahonnan. Uesp.net-en, Skyrim wikin nincs fent sajnos. -
#19673 az a trükkje h mielőtt *elindítod* a játékot, nyomd be numlock-ot. valamiért Skyrim ívesen teszik rá ha menet közben nyomkodod, máshol még nem láttam ilyet. -
bgabor #19672 Köszönöm, bekapcsolt num lockal próbáltam meg a numerikus billentyűzetet használni. -
#19671 Num lockot nyomd be és tudsz írni numerikus billentyűzettel is. -
bgabor #19670 Köszönöm, megpróbáltam beírni ezt:
"placeatme xx002B74" -ez utóbbi Serana RefID-je (ObjectID-jét nem találtam sehol), de megint hülye problémába futottam: A Skyrim konzolba nem lehet nullát beírni. Ugye a sima, TAB fölötti gomb ki-be kapcsolja a konzolt, ö-ü-óra se ír nullát, a numerikus billentyűzettel meg nem is enged írni bele.
Ilyenkor mi van? -
#19669 http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Console
placeatme <actor/object ID>
ezzel próbálkoznék -
bgabor #19668 Sziasztok!
Nagyon hülye gondom akadt! Felraktam a Dawnguard DLCt, és megkaptam a feladatok hogy kísérjem haza Sarenát. Solitudeba Fast traveleztünk, onnan gyalog indultunk el végig a partvonalon, ő, én és a segítőm. Idő közben beugrottunk a Broken Oar Grottoba, és kipucoltuk. De itt a probléma, Sarena nem haljandó kijönni a barlangból. Hiába jüvünk ki belőle, nem jön utánunk. Bent a barlangban követ engem, tehát követésre van állítva, de ki nem jön.
Van valami konzolparancs, amivel bent a barlangban "ki tudom kapcsolni" őt, kint meg spawnolni? Vagy tegyek le a Dawnguard DLC-ről ezzel a karaterrel? -
CamelX #19667 Köszi, ez nagy ötletnek tűnik :) én meg ezt fedeztem fel:
http://skyrim.nexusmods.com/mods/1558
Alchemists Have Ingredients. Utáltam eddig hogy az alkimista boltokból mindenből volt kb. 1-2 darab full randomba, azt szeva. -
#19666 Be van kapcsolva a mod? -
SovereignXY #19665 Kösz. Fel van téve de... ettől még én nem láttam egy új szörnyet sem pedig nem 2 dungeot takarítottam ki mióta fenn van :S -
#19664 Befejezed vegre? Koszonom. -
#19663 Jaj, ilyet itt nem kérdezünk, mert megvádolnak lopással :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Simán megy, csak legutolsó patch legyen fönt. -
SovereignXY #19662
Nem tudja vki hogy a skyrim monster modot be lehet üzemelni vhogy nem eredeti játékra is? -
#19661 skyrim.nexusmods.com/mods/9463 -
#19660 Ismeri valai ezt? It's A Trap ..ezt még hiányoltam a játékból. -
Probatbicol #19659 Nem azért illegális mert olcsóbb, hanem mert giftként jutsz hozzá a kódhoz, és ezért pénzt fizetsz, ami a Steam szabályai szerint illegális.
Nézz szét a neten, bannoltak már pár steam accountot emiatt. -
Zozo0122 #19658 Bocsánat elrontottam...szerkeszteni meg nemlehet:/ -
Zozo0122 #19657 Az télleg az egyik legjobb quest nekem is tetszett. A legjobb viszont az egész játékban Hircine küldetése:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor feltűnik a szikla tetején a vérfarkas az a játék egyik legnagyobb jelenete:D:D -
Zozo0122 #19656 Az előbb egy spriggan megszelídített egy ancient dragont :D:D:D Na EZ nem semmi először csak egy rókát uszított rám, lecsaptam és elkezdtem keresni a spriggant erre pont elém száll az ancient dragon és látom h zöld aurája van és nekemtámad:D Ami még érdekes, hogy nem a szokásos sárkányos zene indult el hanem sima harci muzsika -
#19655 -
Darun #19654 Ezen nem veszünk össze. De azért illegális beszerzésnek titulálni a "ruszkiktól beszerzés"-t csak azért mert az olcsóbb, elég nevetséges. Én még a közepéig se olvastam vissza, csak utolsó 1-2 hozzászólást. Vicc hogy még mindig képesek egyesek fórum keretek között égetni magukat a tudatlanságukkal. -
bazsi83vp #19653 Probatbicol "És igen, a 'ruszkiból' beszerzés nem legális, ugyanis valaki úgy döntött, neki az az üzleti érdeke, hogy ebben a régióban ne lehessen digitális formában elérni a tartalmat, ha ezt megkerülöd, akkor az ő üzleti érdekeit ügyeskedéssel sérted, magyarul csalsz (vagy egyenesen LOPSZ? :D)"
Nettó hülyeség, fel kéne nőni - semmilyen kereskedelmi törvény nem kötelez, rá hogy pont attól a forgalmazótól vegyem meg és pont. Sérül az üzleti érdeke, ez így igaz és ki nem ... le - kapitalizmus van, vagy ők élhetnek komcsi módszerekkel (privilégium az árusításra).
Vagy én meg (én a valaki) úgy döntök, hogy csak fele adót fizetek, mert nem akarom eltartani a sok ingyenélőt (pl a munkaügyi központ dolgozóját - sose volt hasznom belőle), és az APEH mégis megjelenik, a te retorikád szerint ők meglopnak, ha behajtják - bocs, de most kiröhögtelek. -
#19652 Hát ez nekem nem tünt föl eddig^^ Nexuson nem találtam ilyen modot. Ehhez sztem manuálisan kellene átpakolni az editorban a cuccokat, ami túl nagy időbefektetés lenne a várható eredményhez képest.
#19651: nem tudom, h ki milyen hülyeséget írt, nem olvastam vissza (a vita közepére értem ide). Ami engem zavar, h pár jóképességű következetesen lopásnak nevezi a warezt/kalózkodást. Ez egész egyszerűen helytelen szóhasználat. Ennyi erővel azt is mondhatnánk rá, h mosógép, vagy telihold.