30713
TES
-
Although #19731 Próbáld ki az opciós fájlok között levő két ociós script fájlt azok változtatna rajta vagy próbálj a harcosod mellé egy healert keresni. Nem érdemes feladni ilyen fun-t másikat nem találsz :D -
Although #19730 Milyen alapfokozaton nyomod?
-
CamelX #19729 Ennyi volt a SkyRe nekem :D belekerültem 1 kalamajkába, ahonnan vagy menekülök, vagy 7 enemy-ből (egymás ellen küzdő) 4 1hit-el engem. Nem az a probléma hogy néha menekülni kell, hanem hogy az összetűzések 60%-ánál ezt kell tenni és esély sincs hogy annyira felfejlődjek hogy ne így legyen. Ha már a banditák ultra criticalokkal bírnak, akkor nem kéne hogy nekem meg full daedric nyíl lopakodással 2 centit húzok le egy Bandit Marauder hp-jából.
Szóval nekiesek belemerülni a mod tengerbe és apránként alakítom át a játékot. -
#19728 Option>advanced>view distance>actor fade 6-ra. -
Tostero #19727 hol tudnám azt állítani, hogy milyen messziről lássam az ellenfelet?
városban látok mindenkit, de banditákat csak akkor látom meg ha 4-5 méternél közelebb jönnek...
vmi ötlet esetleg? -
#19726 Legalabb hasznalnad a spoiler taget, ha mar ennyire specifikus akarsz lenni. Es mi van, ha nem jut el odaig? Vagy nem akar elmenni odaig, esetleg visszautasitja Harkon? -
#19725 Akkor mégegyszer, lelövöd a napot / kapsz majd hozzá ijat / és onnantól semmiben nem fog zavarni. -
#19724 Annyiban gond a nap, hogy nem regeneralodik a manad, eleterod es a staminad reggel 6 ora es este 7 ora kozott (remelem jol emlekszem az idopontokra), igy egy-egy harc utan vagy iszol es abbol gyogyulsz, vagy gyorsan fedett helyre megy (barlang, haz, stb), es ott varod amig felgyogyulsz. Sebezni nem sebez a nap, hozzateszem sajnos, hiszen ugy lenne realis. -
johny85 #19723 értem, akkor a nap nem zavaró tényező?
4-be idegeítő volt hogy nem tudtam közlekedni reggel. -
#19722 A vampirsag ugyanolyan mint az alapjatekban (annyi kulonbseggel, hogy az 1.7-nek koszonhetoen mar 4es fokozaton nem sem tamadnak meg a falusiak), viszont a verfarkashoz hasonloan at tudsz valtozni vampirlord formaba, es igy uj talenteket kapsz. Az a baj a verfarkas meg a vampirlord alakokkal, hogy modok nelkul szinte semmit sem tudnak (lootolni a hullakat, interakciok, stb), igy eleinte fun, de hosszabb tavon idegesito. De az is igaz, hogy vampirlord-kent olyan pusztitast tudsz vegezni, hogy ihaj... -
#19721 Nincs szarakodás mert majd le tudod löni a napot. -
johny85 #19720 Dawnguard kiegbe megéri vámpírrá változni vagy csak szarakodás van a nap miatt? -
Atilorn #19719 Tudom. Használom is az UFO-t. De nekem olyan kell, hogy egymással gyakorolhatunk. Mindegy, van olyan modom, hogy megidézhetek egy knights of the nine lovagot. Majd azon képzem magam. -
#19718 És nektek egy mod társ mellé is fel lehet venni még egy társat az Ufo-nál? -
#19717 Az csak a karakterhez "fel"szintezi a tarsat, mert az alapjatekban bizony nem a jatekossal egyszerre, egy utemben fejlodtek/nek, ezert egy ido utan egy kobor mokus agyonverheti a tarsunkat. Sok mod javitja ezt, az emlitett parbeszed is erre valo az UFO-ban. -
CamelX #19716 Az alább említett Ultimate Follower Overhaul-ban van egy olyan opció hogy "train some, you are weak". Ezzel kis idő eltellik és nőnek a skilljei, de semmi extra. -
Atilorn #19715 Tud valaki olyan mod-ot, hogy a társammal tudnék gyakorolni, tehát harcolunk egymással? Mind az én, mind az ő képességei is fejlődhetnének. Ugye ezt a megidézett lényekkel megcsinálhatjuk, de a társainkat nem idézhetjük meg újra. -
#19714 Igen ezt vettem észre, mert az új szövegkörnyezet megjelent csak pont azt nem csinálja amire hivatott. Tehát ha új társat akarok felvenni(follow me.. utasítással)a régi távozik.
Pedig mindent úgy csináltam ahogy írja, bár ezek mod-olt társak, itt már a szövegkörnyezet sem teljes. -
Although #19713 Nyilván nem lehet teljesen összevetni. De mikor kis nagydarab segédemmel a patkányok főnök mágusát próbáltam hidegre tenni akkor volt egy feeling hogy ő a tank a mágusom meg a dps aki healre vált amikor kell.:) És ezt el kell ismerni alapból is érezhető hogy az aggro le van programozva mert rá mozdul a tömeg. Nem a mágusra. Tehát a feeling az adott. Nyilván ahhoz classok kellenek hogy teljesen egyezés legyen. De így se rossz. Meg nyilván nem ártott volna valós értékeket rendelni a csúszkához ha már törölték az attribokat. akkor jobb is lehetne mert a nagydarabb mondjuk lassabb lenne míg a dps közelharcos a gyorsaságra építhetne. Persze ez csak egy koncepció. Itt sajna nem így van a nehézpáncélos ork is gyorsabban mozog mint a mágusom :( van egy fickó a nexuson aki már megcsinálta az attrib rendszert a skyrimhoz kíváncsi leszek mi lesz belőle. De alapvetően mindegy mert, a story nem köt le annyira hogy hosszú távon próbálgassam a dolgokat úgyhogy csak alapötleteim lehetnek mert nyilván ti többet játszotok ezzel én meg már szinte csak néha. -
#19712 UFO - Ultimate Follower Overhaul
Ez az alap, ezt keresd, a tobbi az forditas vagy apro modositas. Az egyik legjobb tars modosito mod, de at kell olvasni nagyon, mit is tud, es mi kell ebbol a jatekosnak. -
#19711 Köszi
Bár hihetetlen mit dobot ki találatként még rá. -
#19710 nexus - ufo -
#19709 Megy egyedül, csak föl kellett adnom a karakter koncepcióját. Alapvetően egy 1h pajzs, paladin jellegű karit akartam csinálni, restoval támogatva. Jelenleg úgy néz ki, h van neki kis marksman (vagy archery, ahogy éppen hívják), conj, alteration, meg még 1-2 ilyen 'szükséges rossz' a 1h+block+heavy+smith mellett. Az eredeti tervben ezek használata nem szerepelt, de amikor egy bandit chief 2-3 ütéssel megb*sz, akkor kénytelen vagyok alternatívákat keresni... A fő gond azzal van, h az 1h SZAR (igen, nagy betűkkel), a pajzs pedig még SZARABB -.-' Ha ezzel a karival elkezdeném húzni a 2h-t, akkor pár szint múlva a gondjaim fele elszállna.
Ilyen, h tank/dps nincs (mármint szerep) tekintve, h light armorban is el lehet érni elég gyorsan az armor capet, illetve a nehézpáncél nem hat negatívan a dmgre. Ha nem 15-20 pontot kellene kipakolni az 1h-ra, h értelmes legyen (mármint ennyi pont után kezd sebezni a fegyver), akkor használható lenne az 1kezes is... -
#19708 Hello
Egy olyan mod érdekelne amivel több vagy korlátlan csatlakozható társam lehet.
Link vagy házszám amelyik hozzászólásban esetleg volt. -
Although #19707 Igen engem is emlékeztet kicsit a DA:o és más crpg-re a master szint egyedül nem ment, a tanknak nincs nagy sebzése a dps meg üt rendesen de nincs páncél, persze a conanba tömegszám nyomom ezt a rendszert társakkal tehát már a kisujjába van mindenkinek hogy kell építeni a dolgot. :), én sajnálnám ha vissza nerfelné T3, mert ez egy jó irány arra ha valaki csapat rpg-t is akar játszani mondjuk három főre felturbozva a létszámot egész jól működne. :) Élvezetes lenne a harc taktikai rpgként is :D akár nagyobb mobs ellen is :) A master szint tökéletes lenne rá és az alap remek a Skyre-ban erre. -
Although #19706 Itt arra céloztam ellentétben az alap skyrimmal ahol az isten szint a jó spellekel elérhető a régi rpgnél néha egyszerű eszközökkel többre mentél ha jól kombináltál mint ha a legerősebb cuccokra mentél volna és szuperhőst játszottál volna. Persze ott nem lehetett. Mintahogy a skyre moddal sem. -
#19705 Skyre balance-ra érdekes lett. Két karit csináltam benne (DG-vel), egy 1h+shield és egy stealth karit. Az 1h+sh egyszerűen szar, annyi pontot kellene kiosztani, amennyi a földön sincs (1h-ra kb 15, smithingre 20, pajzsra 10+, heavy armor még jó pár és akkor van egy ~50-60as karim, ami semmit sem tud, csak ütni meleeben...). Emellett röhejesen kicsit üt, és vagy ütök vagy a pajzsot használom, tehát az csata felében vmelyik felesleges. Az, h enchant, vmi support magic, alchemy, wayfaring vagy ilyeneket fejlesszek, már meg sem említem. Ja, ezek mellett jön egy master vampire, ami 25 potival megy le (volt olyan, h 450 hpról 1hiteltek...).
Ezzel szemben a khajit stealthesnek imba dw claw (light weap 30on 100 körül ütök), a nehezebb ellenfeleket ki lehet lőni longbow-val, illetve magasabb szinten auto 1hit mindenki tőrrel (lol). Valahogy az egész ez mode.
Úgyh én jelenleg várok még vmi balance módosításra, mert ez így nem az igazi.
(mellékesen a wayfaring lore skilljei a monster mod új ellenfeleinek a felén nem működnek, ami szintén tré)
-
CamelX #19704 Lehet kicsit korai volt mindezt leírnom? Legújabb SkyRe patchel (1.972) mintha több panaszom is kiküszöbölődött volna :) -
CamelX #19703 Félre ne érts, 15 éve játszok RPG-kkel és nem a nehézséggel van gond, bár ahhoz kötődik: miért tud 2000 mannát elpufogtatni egy ellenséges mágus fél perc alatt, holott azt írta a készítő, hogy lehet taktikázni ellenséges mágusokkal, nekik is fogy a mannájuk. Én nem úgy vettem észre, sőt, brutálmagas szintű varázslatokkal spammelnek.
Régi RPG-s kép se illik az egészbe, mert kb. 100 levelig fejlődnek a SkyRe-be az ellenfelek, így kb minden kicsit magasabb szintű mágus elől menekülnöm kell, ha csak nem tudom "AKCIÓ" elemekkel kicselezni (futás, fedezék, reflexek). Így ha jól számolom kb. 80as szintnél tudok majd velük szembe szállni.
Ja és írtam hogy resistance-ok rajtam voltak. Sőt! 80% fire resistance-el bírok 2 páncélelem révén, mégis megvakultam a tűzlabdáitól szinte.
Na mind1, nem kezdek újat, már van csak a SkyRe-be 12-15 órám, csak így max extra nyugodt kedélyállapotba van kedvem játszani -
Although #19702 Kedvencem az volt mikor dungeonból kilépve három fejvadász várt mivel vérdíj volt a karim fején. :) Brutálisak voltak charget használtak meg sajna a kétkezes ütés az falhoz vágott mire lejöttem róla utána már csak a visszatöltés maradt :) Na ez eddig a rekord amit részletekbe írtam eddig a forumon :) -
Although #19701 Bocsi de harcost nem indítottam még a skyreban így csak mágus példákat tudok mondani. De lehet hogy egyszerűen nem azonos szintű ellenféllel kerültél össze. Szintén van a telepítés során egy pont ami az encourtereket állítja hogy veled azonos szintűek legyenek. Ha nem kapcsolod be, én se szoktam, izgalmasabb, akkor belefuthatsz egy sokkal erősebb ellenfélbe is, itt egyszerűen el kell futni, ki kell kerülni. folyóba, hegyre ugrani ez mindig bejön, ilyen van :) A többit amit eddig írtam vagy tudod használni vagy nem :) -
Although #19700 Végezetül találsz pár beállítás fájlt az option fileok között direkt azoknak akik az alapot nehéznek találják!!! -
Although #19699 Bocs hogy ilyen széttagolt de mindig eszembe jut valami. Az az igazság hogy ez a perk rendszer a max amit ki lehet hozni belőle és szerteágazó elégé. Szóval kell gondolkodni mit akarsz, milyen mágust. Ha megnézed van a stealht-ba mágus ág már. De nagyon hosszú lenne mindent felsorolni. És személy szerint sem az elithez tartozom mint Calver, meg a többiek a BG topicba, vagy akik impossible-n nyomták a DA:O-t. De javaslom olvasd el a perkek leírását agyalj rajta milyen karit szeretnél mert itt már érdemes! Nagyon nem mindegy mire fejlesztesz én is egy mágus karimat töröltem mert lv20 környékén már az epic bossok könnyedén végeztek vele experten is. Most van egy amit fejlesztek breton mágia ellenállással és mana drainnal durván ami a lighting típusú varázslattal már egy durva bossnak is megettem a manáját és nem tud csak kis varászlatokat sütögetni de még így is veszélyes pl. Szóval kalandra fel :) -
Although #19698 A régi tipusu nehézségeknél, néha egyszerűbb dolgokkal többre mész mintha a nagyon táp varászlatokat használod. Van alteration nem néztem még meg alapból most nem jut eszembe van e mágia elnyelés meg resistansia ezekre érdemes menni, meg számít milyen fajt választasz ebbe már nagyon pl a Breton elég könnyű mint mágus egy darabig ha jól fejlesztesz akkor azal egyedül is boldogulsz experten is. De ez nem olyan amit könnyen el lehet magyarázni a legjobb ha gyakorolsz vagy elfelejted a skyret és játszol az alappal :) Ez a fickó egy régi rp-s és azért csinálta a skyret mert az alap skyrim nem sokat ért azok számára akik még nehéz játékokon edződtek. -
Although #19697 De a legújabbat nem néztem meg ami most jött ki pár napja. Az SWTOR a conan mellett elviszi a játékidőmet. De majd próbálgatom még :) -
Although #19696 Milyen fokozaton játszol vele? Alapvetően erős lett, személy szerint már csak experten megy egyedül. Lehet taktikázni mindent kell használni. Nevezheted igazságtalanak de általában ez az alap szint, ami már jó, ilyenek kellett volna legyen eredetileg is a master szint. Néha fuss is használd a potikat az se árt ha van társad masteren. Szerintem legfelső fokozat az már csapat alapú nehézségi szint,legalábbis aki nem proffessor :D, kell egy tank akit beküldesz a darálóba te pedig dpsezel pl. Én türközni szoktam pl mana drainnal meg ilyenekkel alapvetően bővítette is a dolgokat a mester amit használhatsz. Mert ez a fickó egy nagymester. Már többen küldtek neki támogatást és olyan is van aki mondta inkább erre költene mint a dawnguardra :D -
CamelX #19695 SKYRE-vel aki játszik: másnak is ilyen szopóka az ellenséges harcimágus? Általában akármilyen jó cuccokban vagyok, 2mp alatt szétfőz, resist magic poti hatása alatt. Sosem fogy ki a mannája és 2 kézzel szórja a fireball-okat. Voltam már mágus vanilla-n, úgyhogy tudom hogy abból nem lehet csak úgy 2mp alatt 6ot kilőni, némelyiket dual castinggal. Emellett úgy veszem észre hogy a stamina és egyéb penaltyk csak rám igazak.
Szóval a kérdés: ez alapból ilyen igazságtalan, vagy valami moddal összeakadt? Megjegyzem nincs fenn más ellenfélre, vagy varázslatokra ható mod. -
SovereignXY #19694 Persze. Load lista elején is vana _list.esp ahogy írja -
Although #19693 Ha valaki még nem döntött a vásárlást illetően itt van Giskard barátunk
véleménye..Dawnguard thoughts
Dawnguard thoughts
Mondjuk szerintem Giskard kicsit tágabban értelmezi a lore friendly dolgot, de ettől függetlenül érdekes olvasni. -
#19692 én azért kipróbálnám, mert elvileg de, refid-t kapsz lenyitott konzollal ráklikkelésnél.
onnan meg pár gombnyomással megoldhatod a problémádat kicsit kevésbé kifacsart módon.
szerintem.