The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát..sajnos assassin már nem lehetek ezzel a karakteremmel,mert kb 2 mozdulattal rövidre zártam a Dark Brotherhood küldetéseket😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

elraboltak alvás közben,aztán a kis ninja azt mondta,3 emberbõl öljek meg valakit..én meg õt öltem meg😊..aztán ki kellett pucolnom a rejtekhelyüket,utána hõs lettem,aki Skyrim-et megszabadította tõlük😊
úristen miképp tudtál te 69-es karaktert csinálni?😄 és ráadásul úgy, hogy a küldetéseket se fejezted be totálisan...jááá

valamit jól csináltam akkor, ha a Glass Warhammerem 134-et sebez és még 16 points absorb health enchant lett rápakolva😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Közbe még jutott eszembe 😄
Lydiát cipeltem magammal elég sokáig, legfõképp teherbírás céljából, de 40es szint körül leraktam, és azóta senki. Egyszer talán Jzargod elvittem egy körre, de menesztettem is. Lovam nincs, nem is volt, minek. Asszony nincs. És most látom h elakadtam a companion küldikben 😄 😄 Egyik helyre amikor be akarok menni ahova be kell, kilép a játék, bármit csinálok. Zsííííír...
Am a mostani fullos karakterem: daedra set: kb 900 armor, egy daedra kard és a chillrend vagy mi. Olyan 120 körül sebez mindkettõ. Egy daedra íj, az 62-t sebez, komolyabb helyzetekben daedra nyilak (180 körül van belõle), am meg ebony, azt mindig megveszem ha van eladónál úgyh dugig vagyok. A pickpocketen és a varázsláson kívül mindenem 100as, a smithing perk-fám fullos, a többi az OH-n, az alchemyn, az enchanton meg a heavy armoron van, meg itt-ott meg egy-egy ahova kell, pl pickpocketnél a +100 teherbírás. Ja igen, stone nélkül a teherbírásom így, a nálam lévõ gyûrû és nyakék nélkül (szükség esetére +80 teher) 680, az életem 500 körül, a staminámmal végigszaladok Whiterunon vagy 3x oda-vissza, a manára még nem raktam egyszer sem. Ha varázsolni támad kedvem felkapom a varázskütyüket amik megnyomják a manát meg a regent 😄 Általában ha lepakolok otthon (Whiterun) akkor 210-250 cucc marad nálam, attól függ épp mit használok, mire készülök stb. A kecó dugig tömve van ingredientekkel, ércekkel, sárkánycsonttal és pikkellyel, csinált potikkal és nem használttal, meg mindennel ami a játékban található cumó. Kb 300 ezernyi érték van a házban, meg még az ütõs potik amiket tudnék csinálni a nem éppen kis mennyiségû hozzávalókból. Nálam most olyan 160K van, Whiterunon kívül csak Solitudeban vettem meg a kecót, bár fingom nincs minek, semmim sincs benne, nem használom. Kb ennyi jutott eszembe 😄 😄
Jah igen, 69es szinten vagyok, a Alduin kivégezve, 4 szó hiányzik a Shout-gyûjteménybõl, a Thieves Guildes küldik kivégezve, nagyjából a Mage is, most a companionst kezdtem el meg majd a DB-be is belelesek. Ja igen Ulfric halott, tehát az a fõszál is kivégezve... na ennyi eddig kb.
jó ez😊

Thieves Guildes bugomat azóta se tudtam leírni, Maven Black-Briarnél nem jelenik meg párbeszéd, Bjyrnholf se mond semmi mást a fõtéren csak annyit, hogy most elfoglalt így a Thieves Guild ugrott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Amugy nekem eddig ezek vannak készek :

Thieves Guild questek (Finished)
Mages Guild Questek (Finished)
Civil War Questek (Imperial Legion)(Finished )
Companion Questek (In Progress)
Daedric Questek (Azura and Mehrunes Dagon )

Main Quest (Greybeard quest)

Amugy eddig nekem 415-ös Heavy Armor védelmem van és 360 teherbirásom !

Az eddigi legjobb sebzésû egy kezes kardom egy Glass Sword ami 31 Frost damage-t sebez és 2 secre bénit !
A 10K az egyszeri alkalom volt. És kincsen én olyat értek, ami ebben a játékban nincs. Mivel nincs benne egyedi cucc. Egyedi cuccon olyan értek aminek nem sablonosan ugyanolyan az alakja, kinézete mint egy másik sima fegyónak, hanem totál más, és baromi ütõs, vagy tud valami faszát. Nem tudom nyomta e valaki régen a Dungeon Siege-t... na. Hát abban Vannak egyedi cuccok. Mikor hol pottyant egy egy olyan h csak kerestem az államat. Ebben nincsenek ilyenek. Egy két kard van de könyörgöm, kurvára nem ütõs egyik sem. Pont hogy nem drágakövekre meg sok sok értéket képviselõ fegyverre meg páncélra vágyok, hanem hogy egy sárkánytól egyszer ne 300 aranyat, 3 db-t meg 3 ds-t meg a belevágott nyilaimat szedjem ki, hanem valami ütõs egyedi páncélt vagy fegyvert. Hát ez az amit a legjobban hiányolok a játékból. És ne is mondja nekem tovább senki hogy dehát downbraker meg a faszom tudja mi... mi van vele? Nem mondanám "kincsnek".
Az 1.4-est am még nem raktam fel, de kösz a tippet.
Az enchantom elég jól ki van perkelve, megvan a dupla enchant is, így több cuccra is rányomtam a teherbírás erõsítését (jobb híján), vételezett enchanterõsítõ potival turbózva. (Az alkímiám sajna még gyerekcipõben van, tehát az enchant-alkímia trükk nem mûködik még.) És szintlépésnél adtam néha 10-et a staminára, ami 5-tel növeli, bár maga a stamina így is csak 160-170 körüli, tehát ebbõl csak 30-35 bónuszt kapok teherbírásra.
nekem is olyan 495 környéke...

mibõl lett neked így is 500 Steed stone nélkül?

"An Archmage can unlock Enthir as a fence by completing the Thieves Guild quest Hard Answers."

ezt sajnálom, mert ezt a küldetést megcsináltam volna😞

Enchantolt cuccaimmal 500 fölötti a teherbírásom, amibõl kb. 100-at foglalnak le a mindig nálam lévõ holmik, a maradék 400+ teherbírás nekem elég 😊 Küldik után, ami nem kell, eladom, a többit spájzolom.
nálam a Steed stone van érvényben jó ideje, kellett a +100 hely a cuccaimnak és azt mai napig nem veszem le...

A vérfarkasos dolog pedig sajna magas szinten már nem az igazi, nagyon sokan lenyomnak ebben a formában, mert nulla a páncél és a felszerelésbónuszok sem járnak. Kár érte, remélem, valami jövõbeli patchben erõsebbé teszik a magasabb szinteken. Ezért is hagyom meg egyelõre magamban az állatot 😊
Meg a lover's comfort bónusz sem utolsó, gondolom 😊

Nekem különösen jól jönne, mert semmilyen rest bónuszt nem kaphatok vérfarkasságom miatt. A lover's stone viszont így is 15%-ot ad mindenre 😊 Tehát gondolom a lover's stone plusz comfort az már 30% lenne minden skillre, ami elég jól hangzik. Lehet, házasodnom kéne 😊
bár nem vagyok házasságpárti, de feleségül vettem Mjoll the Madnesst is😄😄😄 Vindred Hallba költözött és amikor hazamegyek mindig kapok tõle süteményt meg jó sok aranyat is😄😄

még Windhelmben is tudok házat venni azok után, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leigáztam õket és Ulfricot megöltem

egyébként mindenütt megvan már a lakás, Vindred Hall ill. a Breezehome a kedvenceim, sok sok dolgot tárolok ott. De bírom még a Dawnstar sanctuaryt is jól berendeztem azt is😊

Háborúzás (imperial/redguard) nélkül ugye nem lehetek jarl egy városban, csak thane? Háborúval lehetek jarl?
Tényleg, a pickpocketet még nem is gyakoroltam, na majd egyszer jól végigzsebelem Skyrimet <#eplus2> A lopott holmit meg ugye a rifteni tolvajküldikig nem tudom eladni (a vonatkozó speech-perket nem akarom megvenni), sebaj, van idõm.
Ja, és tele van a házamban a sok láda mindenféle érdekes, annak tûnõ vagy lopott holmival, alkímiai összetevõvel, nyersanyaggal, könyvvel ésatöbbi 😊 Szorgosan gyûjtögetek, szortírozom négyfelé a dolgokat (nyersanyagok, összetevõk, könyvek, minden egyéb cumó). Kész raktáram van, szerintem erre igazán jó egy játékbeli ház <#vigyor2>
192 k környéke és bõven szerezhetnék aranyat a Dark Brotherhood questekkel és az apró tolvajlásokkal...

arról már ne is beszéljünk mennyi eladnivaló van nálam😄

A magasabb szintûektõl kérdezném: kinek mennyi pénze van? Nekem 120k körül <#vigyor3>
Én lvl56-os vagyok, és Whiterun a "bázisom" (itt van a házam, itt adok el cuccot, veszek összetevõt stb.), de itt még sosem láttam daedric cumót eladásra, csak ebonyt, glasst és hasonlókat. Lootban találtam már dragon és daedric holmit is, de csak nagyon ritkán.
1. karakterem 55-ös szinten van és maximum eddig egykezes Daedric pengét kaptam egyik küldetéshez, meg a Daedric arrowból van 50 db ezeken kívül semmi...

kovácsolni kell inkább 90-es szint kell hozzá

wesker24
Hányas szinttõl lehet Daedric cuccokat találni vagy vásárolni ?

Mert jelenleg Ebony szett van rajtam !
(Na ez probléma.) <#alien>
Calver
meg egy eredeti, steamen regelt játék sem árt <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

1.4 bétát le lehet szedni valahonnan steamen kívül? Illetve ha megpróbálom steamrõl leszedni, kell account vagy valami hozzá?
Akár annyit is, amúgy köszönöm a bókot. 😄
<#nezze> ezt láttam már régebben márcsak a trollface hiányzik

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

jézusom, akkor csinálhatsz vagy 150-200 videót😄😄

hang alapján dugnálak <#eplus2><#nevetes1><#nevetes1>

Jah, értem! Oks! 😉
Tudom, de ez most az én végigjátszásom. Akinek tetszik az nézi. Ne úgy értelmezd a végigjátszást, hogy "ÍGY CSINÁLD", hanem, hogy EpicDD így csinálja. 😄
Skyrim végigjátszás??? <#fejvakaras> Dehát ahány játékos, annyiféle végigjátszás létezik tulajdonképpen, itt nincs meghatározott rendszer, hogy ki milyen küldetéseket csinál meg! És pont ez a jó benne! <#hawaii>
Szóval tud valaki segíteni ebben?

(Bocs, az elõzõben rossz a link)
Sziasztok!
Most kezdtem egy Skyrim végigjátszás youtube sorozatot, és örülnék ha rápillantanátok. Ha tetszik nyugodtan iratkozzatok fel a csatornára, ahol még sok más játékról találhattok ... dolgokat. xD

Fantusz
A kard sem igazán orkos.
A kalapács perkjei páncélroncsoló hatást erõsítenek, a fejsze kivéreztet, a claymore a leggyengébb kétkezes

Fantusz
Kétkezes nagy kalapács.
Esetleg kétkezes fejsze, de orkhoz inkább a blunt illik, a fejsze olyan törpés:-)

Jó nagy batár (dísztelen) karddal, meg Ancient Nord íjjal lenne jó sztem.
wesker24
Ha Ork karaktert akarsz inditani akkor mindenképp egy kétkezes harcost csinálj belöle mert ugye az orkok specális képessége a Berserker !
Uruk-hai orkot akarok indítani. Azok mivel harcoltak? <#fejvakaras> <#vigyor> Jó tudom, volt az a nagy melák, aki lenyilazta Boromirt, de íjász nem akarok lenni, valami közelharcos. Mivel hadakoztak ezek a hibrid orkok?
<#vigyor> <#oooo> De gáz! Ezeket nem is tudtam.
Jó szar minõségû táblázat ez. 😄

Fantusz
A táblázatban leírtakért ugyan felelõsséget nem vállalok, de nem feltétlenül a táblázat a rossz.
Szegény Farkas koma alapvetõen bugos a játékban, errõl az UESPWiki is ír:

"Farkas's class is "Blacksmith", which results in mismatches between his skills and equipment: Despite being a Master Trainer in Heavy Armor, he's not specialized in that skill, instead he has a low Light Armor skill, and even though he uses two-handed weapons, he is more skilled in one-handed."

Már az eleve figyelemfelkeltõ, ha egy-egy skill értéke alacsony, de Farkasnál egyszerûen hiányoznak a skillek adatai.
Másik bug vele, hogy Whiterunban õrnek scriptelték, de ez is hibás.
Ha vérdíj van a karakter fején, Farkas elvileg jogosult lenne elfogni, de a gyakorlatban csak annyi történik, hogy elõhúzza a kardját, nem szól egy szót sem, és beszélni sem lehet vele.

Tud valaki valódi "multiple follower" modot? Egy csomót keresgéltem, de mind csak leírásokból áll, hogy így meg úgy trükközzél és akkor nem megy haza a quest follower, és egyéb baromságok. Igazi megoldás nincs erre a problémára? Hogy ne menjen haza a követõm, ha újat akarok felvenni.
Volt valakinek olyan bugja, hogy az imperial oldalon mikor beért riwerwoodba a kovács nem csinál semmi? Beszélnem kellene vele, de semelyik válasz/kérdés, nem viszi tovább a fõszálat.
Laza
Az egész Farkasos sor szar ... Õ eleve nem thief.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ez tutira jó táblázat??? Farkas-nál nincs semmi érték a heavy armor-on, holott azt tanítja... :S Egykezes 100, 2 kezes 25, pedig mindig egy baszott nagy pallos van nála! 😄