The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elraboltak alvás közben,aztán a kis ninja azt mondta,3 emberbõl öljek meg valakit..én meg õt öltem meg😊..aztán ki kellett pucolnom a rejtekhelyüket,utána hõs lettem,aki Skyrim-et megszabadította tõlük😊
valamit jól csináltam akkor, ha a Glass Warhammerem 134-et sebez és még 16 points absorb health enchant lett rápakolva😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lydiát cipeltem magammal elég sokáig, legfõképp teherbírás céljából, de 40es szint körül leraktam, és azóta senki. Egyszer talán Jzargod elvittem egy körre, de menesztettem is. Lovam nincs, nem is volt, minek. Asszony nincs. És most látom h elakadtam a companion küldikben 😄 😄 Egyik helyre amikor be akarok menni ahova be kell, kilép a játék, bármit csinálok. Zsííííír...
Jah igen, 69es szinten vagyok, a Alduin kivégezve, 4 szó hiányzik a Shout-gyûjteménybõl, a Thieves Guildes küldik kivégezve, nagyjából a Mage is, most a companionst kezdtem el meg majd a DB-be is belelesek. Ja igen Ulfric halott, tehát az a fõszál is kivégezve... na ennyi eddig kb.
Thieves Guildes bugomat azóta se tudtam leírni, Maven Black-Briarnél nem jelenik meg párbeszéd, Bjyrnholf se mond semmi mást a fõtéren csak annyit, hogy most elfoglalt így a Thieves Guild ugrott
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Thieves Guild questek (Finished)
Mages Guild Questek (Finished)
Civil War Questek (Imperial Legion)(Finished )
Companion Questek (In Progress)
Daedric Questek (Azura and Mehrunes Dagon )
Main Quest (Greybeard quest)
Amugy eddig nekem 415-ös Heavy Armor védelmem van és 360 teherbirásom !
Az eddigi legjobb sebzésû egy kezes kardom egy Glass Sword ami 31 Frost damage-t sebez és 2 secre bénit !
Az 1.4-est am még nem raktam fel, de kösz a tippet.
mibõl lett neked így is 500 Steed stone nélkül?
ezt sajnálom, mert ezt a küldetést megcsináltam volna😞
Nekem különösen jól jönne, mert semmilyen rest bónuszt nem kaphatok vérfarkasságom miatt. A lover's stone viszont így is 15%-ot ad mindenre 😊 Tehát gondolom a lover's stone plusz comfort az már 30% lenne minden skillre, ami elég jól hangzik. Lehet, házasodnom kéne 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként mindenütt megvan már a lakás, Vindred Hall ill. a Breezehome a kedvenceim, sok sok dolgot tárolok ott. De bírom még a Dawnstar sanctuaryt is jól berendeztem azt is😊
arról már ne is beszéljünk mennyi eladnivaló van nálam😄
kovácsolni kell inkább 90-es szint kell hozzá
Mert jelenleg Ebony szett van rajtam !
"The trees move. Do you not see it?"

hang alapján dugnálak <#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
(Bocs, az elõzõben rossz a link)
Most kezdtem egy Skyrim végigjátszás youtube sorozatot, és örülnék ha rápillantanátok. Ha tetszik nyugodtan iratkozzatok fel a csatornára, ahol még sok más játékról találhattok ... dolgokat. xD
A kalapács perkjei páncélroncsoló hatást erõsítenek, a fejsze kivéreztet, a claymore a leggyengébb kétkezes
Esetleg kétkezes fejsze, de orkhoz inkább a blunt illik, a fejsze olyan törpés:-)
Szegény Farkas koma alapvetõen bugos a játékban, errõl az UESPWiki is ír:
"Farkas's class is "Blacksmith", which results in mismatches between his skills and equipment: Despite being a Master Trainer in Heavy Armor, he's not specialized in that skill, instead he has a low Light Armor skill, and even though he uses two-handed weapons, he is more skilled in one-handed."
Már az eleve figyelemfelkeltõ, ha egy-egy skill értéke alacsony, de Farkasnál egyszerûen hiányoznak a skillek adatai.
Másik bug vele, hogy Whiterunban õrnek scriptelték, de ez is hibás.
Ha vérdíj van a karakter fején, Farkas elvileg jogosult lenne elfogni, de a gyakorlatban csak annyi történik, hogy elõhúzza a kardját, nem szól egy szót sem, és beszélni sem lehet vele.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**