30713
TES
-
#19771 lehet hogy régi de komoly....nézzétek
-
bega82 #19770 A hideg kirázott! Gyönyörű!!! -
#19769 Malu ismét énekel
-
Zozo0122 #19768 Mit forgat? Gondolom amikor belépsz, hogy lootolj akkor ha mozgatod az egeret akkor a tárgy is mozog ami épp a hullánál van...ilyen nekem is volt néha...ritkán de ez valami beragadás összesen 5-6 x fordult elő iylenkor próbálj máshova klikkelni az egérrel és rendbe jön a dolog:D Remélem jól értettem a problémát :D:D -
Tostero #19767 azt hogy lehet kikapcsolni hogy ha bármilyen inventory-t (saját, hullák) megnyitok és mozgatom az egeret akkor forgatja, eddig nem volt ilyen... -
Tostero #19766 modok (AppData/Local/Skyrim/DLCList.txt [ez a fájl telepítési sorrendben jegyzi meg])
az utolsó 3-4 modra gyanakszom, mert előtte nem emlékszem ilyenre, de lehet más is...
Headbomb's Better Sorting (Ammo.esp, Books.esp, Food (Weightless).esp, Ingredients.esp, Miscellaneous.esp, Potions (Weightless).esp, Soul Gems (Ranked).esp, Spells.esp)
LegendarySmithingUpgrades.esp
Lost Art of the Blacksmith.esp
Night Eye Overhaul.esp
No Helmets Required.esp
JSwords.esm
hothtrooper44_ArmorCompilation.esp
Dawnguard.esm
arrowcrafting.esp
Cloaks.esp
Proper Aiming.esp
BlackSacramentArmor.esp
BlackSacramentDBReplacer.esp
Dawnguard Breezehome Fix.esp
ExtractOreSpell.esp
AmethystHollowsMaster.esm
AmethystHollowsUpdate.esp
TheBlackSacrament.esp
WeaponsOf3E.esp -
#19765 Kapcsold ki az összes modot és aztán egyenként vissza, és amelyiknél kidob azt kapcsold ki vagy installáld újra hátha csak rosszul telepítetted. Esetleg próbáld Boss-al rendezni, lehet hogy csak a sorrenddel van gond. -
#19764 Ahogy a tobbiek is irtak, szinte biztos, hogy egy mod a ludas. Az alapjatek+DG (leszamitva a texture modokat, amelyek miatt nem fagy, max lila lesz a kep) atomstabil a peccseknek koszonhetoen. -
#19763 Valószínűleg a modok miatt van,mert nekem is ezt csinálja. Modok nélkül semmi gondja nincs. -
#19762 Azt nekem is csinálja. -
Tostero #19761 mitől lehet hogy a legváratlanabb pillanatokban, egymástól eltérő helyzetekben kidob az asztalra minden szó nélkül?
modok akadnak össze vagy mi? -
#19760 Autosave legyen kikapcsolva, az gyorsíthat rajta. -
#19759 nincsenek kifejezetten ilyenek, minden mod lassítja. Minél több van fent, annál hosszabb lessz a töltési idő....
-
SovereignXY #19758 Üdv emberek!
Nem tudjátok véletlen melyek azok a modok ameélyek kifejezetten lassítják a töltést? Most van vagy 60 darab fenn így egyik városból a másikba vagy 2 perc átmenni. Kimegyek egy városból a vadonba is kb ugyan ennyi. :S -
Although #19757 Character creation Overhaul
Talán valakit érdekel, persze akkor lenne érdekes ha valaki a párbeszédekbe is beépítené, anélkül nem tudom.
De talán valakinek hiányzik a feeling, az ausztrál kiscsaj ismerős biztos letölti. :) Hogy végre ott legyen a nevénél hogy spellsword. :) -
Atilorn #19756 A shout parancs működik. 1000 hála. A mannahasználatra meg nincs parancs? -
#19755 "player.forceav shoutrecoverymult 0" a mod, allitsd vissza 1-re, akkro elvileg annulalja.
player.setav shoutrecoverymult <multiplier> - Changes the cooldown of dragon shouts. The default multiplier is 1. A multiplier of 0 will cause instantaneous cooldown. Higher values will make shouts take longer to recover. -
#19754 A shout az nem mod, hanem egy script. Ezt "csak" vissza kell allitani az eredeti ertekere.
A ring-et passzolom -
Atilorn #19753 Az megoldhatja ezt, hogy nexusról letöltök két ugyan ilyen modot, ezek esetleg felül írják a hibás scripteket, majd rendesen deaktiválom az új modokat? Sajnos ezek a modokat még nagyon régen raktam bele. Azóta igen csak megnézem mit töltök le, és azt is csak nexusról. Egyébként a launcher írja, hogy 79 steames mod van, de nem mindegyik aktív. Esetleg töröljem azokat amiket nem használok? -
Atilorn #19752 A ring of free casting és a no shout cooldown. Mindkettő sima .esm fálj. Nem tudom, hogy a steam letöltött-e egyebet valamelyik mappában. Egyébként semmilyen utasítás nincs ezek helyes eltávolításáról. -
#19751 Olvasd el figyelmesen a mod leírását, hogy a készítő nem írja e le mi a pontos teendő uninstallnál.
Én steam workshoptól részben emiatt távol tartom magam, mert sajnos nagyon sok az olyan tapasztalatlan modder, aki nem megfelelően dokumentálja a munkáját és ebből ilyen problémák tömkelegei születnek.
A fagyásokat szinte 100% hoyg ugyanez okozza. A játék le akarna futtatni valami scriptet a modból ami már nincs jelen és ezért kifagy.
Skyrim moddolásánál amúgy is úgy kell bánni a dolgokkal, mint a hímestojással, mert hihetetlen instabillá válik az egész gépezet egy-két mod coflict miatt.
Nekem is rengeteg időmbe telt kikisérleteznem amíg a jelenlegi 73!!! mod ami fentvan, szinte 100% ig fagyásmentesen fut.
-
#19750 Igen. En is folyamatosan "archivalom" a menteseket, mert ha sok van, akkor nagyon be tud kavarni. Hagyd meg az utolso 4-5 mentest, a quick es autosave-t, a tobbit meg mozgasd el onnan. De ez csak az IO muveleteket gyorsitja, amennyiben automentesed be van kapcsolva surure, akkor lehet, hogy ez megoldja a fagyast. De lehet, hogy az emlitett mod zavart valamit nagyon ossze.
Melyik ket mod az egyebkent? Hatha talalkozott mar valaki vele? -
Atilorn #19749 Köszönöm! Mindkét mod steam workshop-os, úgyhogy egyszerűen kivettem a pipát a launcherben, nem tudom hogy lehetne rendesen unistallálni. Majd megnézem. És arra nem tudsz megoldást, hogy gyakran kifagy néhány másodpercre? A gyorsmentés is rengeteg idő mire végbe megy. Tegnap játszottam, és észre vettem, hogy megint fagy. korábban is előfordult, és ilyenkor egy korábbi mentést folytattam. Ez a probléma is csak az előbb említett mentéseknél fordul elő. Lehet valami köze, annak, hogy elég gyakran mentek, rengeteg mentés van már a save mappában és a sorszámuk is igen nagy. -
bgabor #19748 Nem tudja valaki, hogyha consoleban kikapcsoltam Seranát a disable parancsal, hogyan tudnám visszakapcsolni?
A 'enable 02002B74' parancs sajnos nem működik. Pedig tuti ez az IDje. -
#19747 hm, hát ez elég nagy probléma és több mint valószínű, hoyg az említett modokból hátramaradt scriptek okozzák a bajt a mentsében. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy visszarakod azokat a modokat (remélhetőleg pontosan emlékszel rájuk), majd a mod leírásának megfelelően uninstallálod azt.
Az ilyen összetetteb script alapú modoknál általában ez úgy néz ki, hogy mindenek elött consolból kell az adott scriptet/scripteket megölni a megfelelő paranncsal (ezt a mod készítője valszeg írja a mod leírás uninstall részénél), majd menteni egyet, kilépni, uninstallálni a modot és tovább használni a remélhetőleg immár jól működő mentést. -
Atilorn #19746 Segítsgég kellene! Bizonyos mentéseimnél valami gebaszt okozhatott valami. Ha varázsolok nem használ mannát, ha kiáltok, nincs visszatöltési idő. volt két ilyen modom ami ezeken varriált, de hiába kapcsoltam ki őket ugyan úgy megmaradt a probléma. Sőt újabban az is előjött, hogy ennél a karakternél apró pár másodperces fagyások is előfordulnak elég gyakran. Más karakteremnél semmi probléma. Már az újra telepítést is megpróbáltam , de semmi. A skyrim.ini, meg a skyrimpref.init is töröltem , hogy frissem újragenerálja a játék, de semmi. Valószínüleg azok a mentések korruptálódhattak valahogy, a korábbiakkal nincs baj, és másik karakternél sincs. Mi okozhatta a galibát? Van valami megoldás arra, hogy a mentéseimet rendbe rakjam? Mindenképpen szükségem lenne rájuk, mivel a korábbi hibátlan mentéseim, még nagyon a játék elején vannak, szóval nem akarnék elveszteni több 100 órányi játékmentést. -
#19745 Koszi, csekkolom hamarosan. Hatha... :) -
SovereignXY #19744 Nem tudjátok a Dance of death és az Advenced Kill moves mod együt működik? Mert az előbbi az megy. az utóbbi - csak magában - nem csinált semmit hiába lőttem be maxra az esélyét. :S -
#19743 *lens flare -
#19742 ezt igazából mindegyik enb tudja (képen legalul), de én most a TV enb mellett megállapodtam. Az új effektek is gyönyörűek benne pl amikor rádlőnek egy fireballt és annak saját kis lans flare szerű anbient fényeffektje van; csodálatos.
Enb customizer programmal pedig nagyon könnyen személyre lehet szabni ini edit nékül, csúszkákkal real-time játékból alt tabolással akár:
-
#19741 Egy nevet vagy linket adnatnal az arnyekokra, mert egyszeruen idegesit egyes "flare" tipusu fenyforras altal vetett arnyek... Meg akkor is, ha csak 2 masodpercig is latom, de idegesit. Az .ini-t tweakeltem mar, szinte minden pontjat allitgattam es tesztelgettem, de egyszeruen erre az egy tipusra nem talaltam eddig megoldast. Minden mas arnyek eles es szuper. De ha a kocsmai tuzhely ele allok, es azt az arnyekot nezem, akkor merges leszek :) -
#19740 Így iagz. Árnyékokat pedig egy ENB felrakása gyönyörűen orvosolja (persze, ha van alá elég vas) -
#19739 Ha normalisan patchelve van, akkor szinte sosincs gond a jatekkal. A kezdeti idegesitobb tech hibak (ctd, memoria leak gondok) utan 1.7 korul atomstabil a jatek. Persze az egyes modok okozhatnak gondot, de az alapjatek mar tokeletesen fut.
Sajnos az arnyekok meg mindig botranyosak, de ezek mar igy is maradnak, ettol meg "hullik szet" a jatek, csak neha hulyen nez ki egy-egy screenshot. -
johny85 #19738 milyen modot érdemes telepíteni hogy ne huljon szét a game.
És honnan lehetne ezeket letöltenni? -
Although #19737 A figyelmeztetést erősen javalot elolvasni az elsőnél akiknek valamelyik fontos a felsoroltak közül az tényleg ne töltse le... -
Although #19736 Hát ilyesmikre várok csak nagyobb méretben. :)
Dovahkriid Grenzganger
És ha valaki nagy fallout rajongó a description alapján élvezni fogja +30-soknak.
Sword of Sigdan
Becsülőm az ilyeneket, aki erre szánják az idejüket, ténylegesen ez az ami bővíti a játékot. Általában mindig megnézem a kategoriákon belül a quest és adventures részt. Ebből csemegéztem most. -
Although #19735 Nekem experten ment, de lehet a skyre magussal könnyebb de az adept is elég lesz ha úgy alakul. Tény nehéz ez a skyre dolog, azért csinálta. Sokan voltunk akinek nem jött be a god stílus amit a Bethesda kitalált az amerikai kisgyerekeknek. Így is szép tőle hogy rakott még két ini-t azoknak akik azért nem nyomják ezt magas szinten, de nem akarnak lemondani a kreatív perk rendszerről. Szóval próbáld ki az ini fájlokat, azt írja könnyebb lesz. -
CamelX #19734 Adepten, de apprentice-n is 1hit vagyok. Még fontolgatom a dolgot, csak felhúzott, de legjobb ha visszanézek miután végigvittem Inversiont és Darksiders 2-t, hátha addig javul :) -
Although #19733 Nem érdemes feladni mert ennél jobb perk rendszert nem fogsz találni ami élvezetesé tenné azt amit a bethesda ki mert adni. -
Although #19732 van két uncrapper ini fájl ami megváltoztatja a nehézséget.