The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt már próbáltam, nem segített.
OFF: Cod4-ben nem bírtam átvinni egyszerûen a Pripjaty pálya végét amikor jöttek rám tömegesen...ugyebár Veterán alatti szinten volt és vagy 20x próbáltam már mindent bevetettem nem ment az a rész
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nos benéztem az official forumba egy ilyet találtam
In your SkyrimPrefs.ini file there is a setting called fAudioMasterVolume
You can try changing this from
fAudioMasterVolume=1.0000
to
fAudioMasterVolume=1.5000
or
fAudioMasterVolume=2.0000
In your SkyrimPrefs.ini file there is a setting called fAudioMasterVolume
You can try changing this from
fAudioMasterVolume=1.0000
to
fAudioMasterVolume=1.5000
or
fAudioMasterVolume=2.0000
Nos nem egyformák a gamek az biztos, nekme a Witcher 2 pl csak normálon ment.😄
Realtek HD audio manager-rõl írnak, de nekem az meg sem nyílik. Egymilliószor nyomtam rá entert és semmi nem történt :S
minden játékot középszinten tolok tökmind1 h FPS, TPS...egyedül a CODnál próbáltam ki a Veterán alatti szintet, ami nem volt azért könnyû😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hm ez nem sokat ér sorry 😞 Milyen hangkártyád van nincs saját menüje?
Ez most hogy segít nekem?
http://forums.techarena.in/video-games/1441215.htm
win 7em van már 😞((
De hol?
Hm valahol csak tudod állítani a hangkártya beállításokat?
Lehet. Mindenesetre nem rossz, tényleg add egy élményt nem mersz csak úgy össze vissza szaladni mindenhova.. És ez jó.😊 Most lv10 körül msádik szintû farkasba nem a simába és biza hiába ugráltam körül kerülve a harapásokat bizony a sebzés kevés volt és újratöltés. De a kedvencem a kis heal szívó spriggan most kb 10 sec alat végzet a kis karimal de lehet kevesebb volt úgyhogy mindenképp próbáld ki a mastert. Én is próbáltamaz exppertet de az unalmas volt. A master már jó azért 😊)
Aszongya menjek a vezérlõpult/hardver és hang/hang menübe. Na ilyen nekem nincs.
Ahamm... Na és akkor ez magyarul hogy van?
ilyen alapon lehetsz te a világ legjobb játékosa is, akkor is szenved mindenki az elején master szinten...
Ez már be tudja hozni a félelmet egy kicsit amit az obli elf romjai adtak...Végül is nem gond bár nekem az obli nem ment maxon már. Itt legfeljebb az a gond hogy ha nekem csak a master jó akkor el tudom képzelni azoknak akik már az obli isa könnyû volt itt nem nagyon van nehézség. Bár majd találnak modot ami segít biztos.
Ott ne izgulj ha rossz helyre mész sec pec halott vagy. Néha még azt se fogod tudni mi végzet veled. 😊
Ég és füöld az expert meg a master. Ha már érted a dolgot egyedül a master javalot.
Próbáld ki.
http://forum.notebookreview.com/alienware-m11x/624583-skyrim-volume-too-low-maybe-fix-here-worked-me.html
Azt hiszem ez az.
Azt hiszem ez az.
Majd kövi karival master lesz, mert sztem elbírom 😊 Experten több szívás van de még mindíg nem elég. 20 felett már félisten 1-2 helyen, viszont a sárkányok keményebbek mint alacsonyabb szinten, és nem csak a fajták miatt 😊
Ezt hol lehet beállítani?
Én arra tudok gondolni, hogy igényelné az 5.1-et, mert nálam is halk, de majd hétvégén bekötöm, csak lusta vagyok elhozni a muteréktól^^
Azt hiszem át kell állítani a 16kHz beállítását a hangkártyának vagy arra kell tenni nem tom pontosan.
Csak kíváncsiságból, hányan játszanak masteren?
Miért ilyen halk a játék? Alig lehet hallani, fel kell tolnom a hangerõt maximumra a játékban is, a windows-ban is és az erõsítõmön is, közben meg minden más program üvölt ezen a szinten. (winxp-m van)
Most meg már ki is írja a mentésekhez, hogy korrupt, és nem lehet betölteni... köszönöm szépen steam community! :S <#levele>#levele> <#gunyos1>#gunyos1>
Na... fasza! Nekem ma frissített magától a steam, felkerült az 1.4-es patch... be is bugzódott az épp aktuális companions-os küldetésem! Most ilyenkor WTF? Másnál nem voltgond vele?
széldzseki😄DDDD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Esemény: államiak vs. széldzsekik.
Egy birodalmi naplójából 😊
Nyomokban mogyorót és spoilert tartalmazhat!
Egy birodalmi naplójából 😊
Nyomokban mogyorót és spoilert tartalmazhat!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megint találkoztam azzal a fickóval akivel eliszkoltunk Helgenbõl. Egy rakomány fegyver és aranyat vettünk el a kékektõl. Elég szép zsákmány volt, köszönet a "háziasszony" high elf csajnak Riftenbõl, aki egy kis rábeszéléssel bemószerolta õket legnagyobb örömünkre. Rikke egyre feszültebb, nemtom mi a baja, sztem szépen haladunk, õt meg veri a víz. Lehet azért mert folyton sisakban van...
Befoglaltuk a második stratégiai fontossággal bíró erõdöt is, kicsit fáradt vagyok, nemtom meddig tart ez még. Tegnap jött a parancs hogy egyik hadifoglyunkat ki kell szabadítani. Találkoztam a fiúkkal az erõdnél, azt mondja lopakodjak be és hozzam ki a tagot õk majd hátül várnak. Mondom nézzél rám, nehéz páncélban vagyok, csak ott nem csörgök ahol bõrtasiban vannak a golyóim. Aszongya bízik bennem... ez kevés lesz gondoltam... és jól gonoltam. Azonnal kiszúrtak. Kis koromban a bújócskában is rossz voltam, és azóta nem fejlõdtem szinte semmit. Na rám jöttek vagy 10-en. Nagyszerû volt... Lydia méltatlankodott, hogy õ neki nem igazán van ezekkel baja, nem érti miért kell halomra kaszabolni õket, de segít ha megkérem. Minden izületem fáj már ettõl az átkozott hidegtõl. Tegnap egy élõhalott nord kiüvöltötte a kezembõl a fegyvert, egy mamut is megkergetett és MAJDNEM térden lõttek a kékek az erõdben. A vérsárkányokat nem is említve. Vérfagyasztó a lehelletük, ha lehet kerülöm õket. Neszezést hallok...
megint bepróbálkozott egy tolvaj. Már nem tudom mit csinálja, a tüzet nem olthatom el mert akkor megfagyunk. Tûzzek karóra a fejeket, mint a vad emberek, ha tábort verek? Vissza kéne menni Cyrodiil-ba... fázom Lydia szerint sokat nyavajgok, de engem nem -10 fokban szültek. Tököm ki van. Itt van ez a Dragonborn dolog is. Értem mit susmorog 2 sárkány, de nemtom mi haszna. Az itteniek szerint az a tüskéshátú tehet mindenrõl. Levágom a fejét és végre haza megyek...
Befoglaltuk a második stratégiai fontossággal bíró erõdöt is, kicsit fáradt vagyok, nemtom meddig tart ez még. Tegnap jött a parancs hogy egyik hadifoglyunkat ki kell szabadítani. Találkoztam a fiúkkal az erõdnél, azt mondja lopakodjak be és hozzam ki a tagot õk majd hátül várnak. Mondom nézzél rám, nehéz páncélban vagyok, csak ott nem csörgök ahol bõrtasiban vannak a golyóim. Aszongya bízik bennem... ez kevés lesz gondoltam... és jól gonoltam. Azonnal kiszúrtak. Kis koromban a bújócskában is rossz voltam, és azóta nem fejlõdtem szinte semmit. Na rám jöttek vagy 10-en. Nagyszerû volt... Lydia méltatlankodott, hogy õ neki nem igazán van ezekkel baja, nem érti miért kell halomra kaszabolni õket, de segít ha megkérem. Minden izületem fáj már ettõl az átkozott hidegtõl. Tegnap egy élõhalott nord kiüvöltötte a kezembõl a fegyvert, egy mamut is megkergetett és MAJDNEM térden lõttek a kékek az erõdben. A vérsárkányokat nem is említve. Vérfagyasztó a lehelletük, ha lehet kerülöm õket. Neszezést hallok...
megint bepróbálkozott egy tolvaj. Már nem tudom mit csinálja, a tüzet nem olthatom el mert akkor megfagyunk. Tûzzek karóra a fejeket, mint a vad emberek, ha tábort verek? Vissza kéne menni Cyrodiil-ba... fázom Lydia szerint sokat nyavajgok, de engem nem -10 fokban szültek. Tököm ki van. Itt van ez a Dragonborn dolog is. Értem mit susmorog 2 sárkány, de nemtom mi haszna. Az itteniek szerint az a tüskéshátú tehet mindenrõl. Levágom a fejét és végre haza megyek...
Külön jó, hogy a mágus ellenfeleknek leszívja a manáját 😊
a tes világában mindig is a shock volt a "legerõsebb" destruction ág. arra van a legkevesebb lénynek ellenállása.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A 3 közül talán a shock... valószínûleg arra van a legkevesebb ellenfélnek rezisztanciája. De egy absorb health vagy absorb stamina is nagyon jó tud lenni.
Melyik a leghatásosabb enchant szerintetek egy fegyverre akár íjra akár kardra? Fire, shock vagy frost?
Addig nincs baj, amíg valaki nem akarja az egyik világ ork-képét (vagy akármelyik más fajt, ha már itt tartunk) számon kérni egy másikon.
Nincs is annál ironikusabb, amikor egy, magát a fantasy, vagyis a szabad fantázia rajongójának valló ember nem képes elfogadni, hogy más világban mások a szabályok, és megrögzötten ragaszkodik ahhoz mintához, amit õ ismer. 😊
(nem céloztam senkire, csak pont erre jártam, bocs az offért 😊 )
Nincs is annál ironikusabb, amikor egy, magát a fantasy, vagyis a szabad fantázia rajongójának valló ember nem képes elfogadni, hogy más világban mások a szabályok, és megrögzötten ragaszkodik ahhoz mintához, amit õ ismer. 😊
(nem céloztam senkire, csak pont erre jártam, bocs az offért 😊 )
Tolkien nem csak a Gyûrûk urait írta meg, hanem szisztemetikusan felépített egy mesevilágot, megalkotta az ott élõ népek történelmét, nyelvezetét.
Történetileg az elsõ könyv a Szilmarilok, amely az istenek harcának története.
Tolkien ebben a mesében teremti meg az orkokat Melkor (Morgoth) által.
„Eressea bölcsei mégis úgy tartják, hogy azokat a quendeket, akik még Utumno eleste elõtt Melkor kezébe kerültek, börtönbe vetették ott, s lassú kegyetlenséggel megrontották és rabságba törték; így tenyésztette ki Melkor – a tündék iránti irigységbõl és ocsmány gúnyból – az orkok förtelmes fajtáját, amelyek aztán a tündék legelszántabb ellenségei lettek.”
Tolkien orkjai és a szerepjátékokban felbukkanó orkok kötött azonban nincs történelmi folyamatosság, a szerepjátékok nem dolgozták tovább az ork faj történelmét, még a TES sorozat sem kivétel.
Tolkien megteremtett egy új fajt, de nála még az orkok egyértelmûen gonosz, primitív lények voltak.
A szerepjátékokban felbukkanó orkok már nem feltétlenül primitívek, gonoszak.
A Ghotic sorozat orkjai intelligensek, s bár elnyomóként vannak jelen, Beliar népe "törvényesen gonosz"
Tamriel orkjai szervezettségben elmaradnak a Ghoticban élõk mögött, de itt egy orkokra nem megszokott jelzõvel büszkélkedõ faj lettek: hûségükkel, becsületükkel kiérdelemték a többiek tiszteletét.
Történetileg az elsõ könyv a Szilmarilok, amely az istenek harcának története.
Tolkien ebben a mesében teremti meg az orkokat Melkor (Morgoth) által.
„Eressea bölcsei mégis úgy tartják, hogy azokat a quendeket, akik még Utumno eleste elõtt Melkor kezébe kerültek, börtönbe vetették ott, s lassú kegyetlenséggel megrontották és rabságba törték; így tenyésztette ki Melkor – a tündék iránti irigységbõl és ocsmány gúnyból – az orkok förtelmes fajtáját, amelyek aztán a tündék legelszántabb ellenségei lettek.”
Tolkien orkjai és a szerepjátékokban felbukkanó orkok kötött azonban nincs történelmi folyamatosság, a szerepjátékok nem dolgozták tovább az ork faj történelmét, még a TES sorozat sem kivétel.
Tolkien megteremtett egy új fajt, de nála még az orkok egyértelmûen gonosz, primitív lények voltak.
A szerepjátékokban felbukkanó orkok már nem feltétlenül primitívek, gonoszak.
A Ghotic sorozat orkjai intelligensek, s bár elnyomóként vannak jelen, Beliar népe "törvényesen gonosz"
Tamriel orkjai szervezettségben elmaradnak a Ghoticban élõk mögött, de itt egy orkokra nem megszokott jelzõvel büszkélkedõ faj lettek: hûségükkel, becsületükkel kiérdelemték a többiek tiszteletét.
1.5ös patch egész jó, bár a beállításoknál 8800gs-nek látja a HD4850es kártyámat, érdekes <#whatever>#whatever>
az mitõl van, hogy egyes helyeken engem nem támadnak meg az ellenségek, sõt, ha én támadom meg õket, akkor sem csinálnak semmit, viszont ha meglátják a lovamat azonnal nekimennek?
Gyakorlatilag mindegyik fajból nagyon erõset lehet összehozni egy bizonyos szint után, csak az elején van jelentõsége a fajválasztásnak, hogy ugyebár eltérõek a kezdõ skill értékek. Tehát ha mágust csinál valaki, akkor mondjuk egy norddal nehezebb az elején, mint mondjuk egy high elffel, de késõbb a nord is brutál mágus lehet.
Az imperial is inkább közelharcos beállítottságú, de mondom, abból is lehet bármit "nevelni". 😊
Az imperial is inkább közelharcos beállítottságú, de mondom, abból is lehet bármit "nevelni". 😊
az Imperiallal hogy álltok? amúgy nagyon kemény egy faj az is nekem egy ork az elsõ karim skyrimben de eddig mindig imperiallal toltam és nagyon kemény karaktereket lehetett belõle összehozni.
Olyan jellegû küldetéssorozat van a Skyrimben mint a Morrowindben a Temple? ilyen pilgrim szerûség, zarándoklás, meditálás, gyilkolás😄
Olyan jellegû küldetéssorozat van a Skyrimben mint a Morrowindben a Temple? ilyen pilgrim szerûség, zarándoklás, meditálás, gyilkolás😄
Nah, akkor így. Köszönöm. 😊
Az orkok (Tolkiennél)a mágikusan eldeformált elfekbõl és emberekbõl tenyésztett nép, akiket Szauron hozott létre. Mivel nappal nem voltak használhatóak, Szarumán újabb emberi keresztezéssel és némi mágiával kitenyésztette az Uruk-hai orkokat, akik napvilágnál is tudnak harcolni, menetelni. A mordori orkok "genetikailag" egyformák, és a Bakacsinerdõben kitenyésztett eredeti orkok leszármazottai, csak különbözõ "törzsekre" - inkább bandákra - szakadtak, és ezek egymással is hatalmi harcban állnak. Lásd a Banyapók oduja fölötti toronyban történteket. Goblinok Tolkiennél nincsenek, csak különbözõ méretû orkok, illetve néhány troll.
Az Elder Scrolls orkjai egy elf nép.
Az Elder Scrolls orkjai egy elf nép.
ez a jó az elder scrolls világában, hogy nem olyan mint a legtöbb Gyûrûk Urából táplálkozó szerepjáték. Tetszik a daedra vonulat, utána kilencek és Vvardenfel és Mournhold hamis istenei Viveccel az élen😄
AZ Oblivion votl wszeirntem eddig a leggyengébb láncszem, bár nagyon sok kérdést megválaszolt
AZ Oblivion votl wszeirntem eddig a leggyengébb láncszem, bár nagyon sok kérdést megválaszolt
Igen, Orwella... Régi szép idõk 😊
A MAGUSBAN is ORvella hozta õket létre a káosz istennõje😄
Amúgy itt tamrielben is egy tõrõl fakadnak az elfekkel a nevükben is valahogy benne van a MER
Amúgy itt tamrielben is egy tõrõl fakadnak az elfekkel a nevükben is valahogy benne van a MER