30713
TES
-
#19811 Az a mod mit tud? -
#19810 Ja, noname őrök. Nehogy már egy sárkányt néhány jöttment leverjen meg az az egy vezér és te totál kezdőn, aki ott vagy. -
#19809 Igen. Sajnos túl korán jön az első sárkány. Bezzeg a Gothic 1 és 2 részben - főleg NoTR kieggel - mit kellett izzadni, mire eljuthattál ide-oda. Kb. annyira voltál tápos, mint egy marék molylapke. Mindeki téged csicskáztatott, mindenki le akart verni meg le akart húzni. Imádtam. :) -
Hotomi #19808 És bejelentették a 2. dlc-t természetesen xbox exlusive-ra: Hearthfire.
A pc-sek, ps3-ok talán megkapják 1-2 hónappal később.
Amúgy a dlc csak egy saját ház építő mod. -
#19807 takarodj már el innen, SENKI sem kiváncsi a hülyeségeidre.
vagy, még jobb: kedves házigazda, nincs kedved esetleg berakni [b]innen egy banlistet? nem csinál nagy csodát, szimplán elrejti a listába felvett egyedek hozzászólásait. ha kell nagyon szívesen segítek is a fellövésében, annyira, hogy csak egy sort kelljen a téma hosszú címébe írnod.
szerintem mindenki nagyon örülne neki. -
Although #19806 Te próbálj megtanulni magyarul ne nem érdekel amit írsz ilyen egyszerű, megszoktam, nem oszt nem szoroz, van pár ember akinek adok a véleményére, a tiedre semmit. Még egyszer, ne nyisd ki ok? Nem tudom egyszerűben írni :) Láttál tőlem valaha hasonló bírást. Legfeljebb akkor ha valaki másra száltok rá így, mivel tudom milyen engem nem izgat de másokat ér akkor szólok hogy le lehet szállni róla. .... -
#19805 Eszem ágában sincs eldönteni, hogy te mit tehetsz és mit nem. Ez egy javaslat, amivel a topicot látogató usereket kímélhetnéd meg az elképesztő ostobasaágodtól.
Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem értem neked miért öröm egy olyan témába irogatni ahol
1) az emberek 90%-át kirázza a hideg tőled és le se szarják amit mondasz
2) te is utálod lényegében a játékot és a kommentjeidben ugyanazt ismételed nemhogy day-0, de megjelenés ELÖTT óta.
Őszintén mi a fenéért vagy te még itt? Mazochista vagy talán, vagy csak ennyire magányos, hogy még ha szétosztják a fejedet azis jobb, mert legalább foglalkozik veled valaki?
-
Although #19804 Ok a video előtt levő jel miatt nem tudtam eldönteni, magam részéről a mosoly jel jelenti amit jelent. Értelemszerű. Kérlek, ugyanaz mint Fred részére. Ne nyisd ki. Ha csak CamelX lesz aki elolvassa amit írok nekem az is jó. És jó lenne ha nem akarnád eldönteni mit tehetek és mit nem. -
#19803 Viccnek számtam-e, hogyha nem tetszik a játék miért vagy ebben a topicban és szajkózod ugyanazt napról-napra-hétről-hétre-hónapról-hónapra ahelyetett, hogy soha többet nem jönnél ide? Nem, egyáltalán nem.
Ja, és természetesen anyukám adja! -
Although #19802 Ez jó ...Most írom le utoljára. De előtte egy kérdés hol írtam azt hogy szar a Skyrim mindössze azt hogy két hét után unalmas lesz. Ez nem azt jelenti hogy szar nem vettem érdemben solo játékot azóta.
Annyira szánalmas vagy hogy az fáj. Kiforgatod amit az ember ír mert ilyen vagy. Igen az a véleményem a skyre a legjobb mod és szomorú hogy egy gyerek ingyen bérmentve jobbat csinál mit a Bethesda ezt tartom. Te figyelj ugyanazt mondom amit Calvernek. Tégy egy szívességet amit én alapból megteszek feléd, te szívességként tedg meg! Még ha nehéz is!!! Pedig már szerencsére,aminek örülök is a -50-es szint miatt elrejti a program amit írok tedd meg jó ne nyisd ki!!!!!!! Isten bassza már meg!!!! ha csak három ember lesz összesen akit érdekel, nekem az is jó csak bassza már meg, a hozzád hasonló gyökerek kíméljenek már meg!!!! Eddig még elolvastam amit írtál az SWTOR tpoicba ígérem már nem foglalkozok vele. Te se azzal amit én írok ok?????? -
#19801 A szamitogepes jatek luxuscikk. Ha nincs 10-12 ezred egy jatekert, akkor emiatt ne haragudj azokra, akiknek van. Keress jobb melot, vagy oszd be jobban a penzed, vagy egyszeruen mondj le a luxus eme termekerol. Emberek millio sem tuntetnek az utazasi iroda elott, vagy a Ferrari szalon elott, mert nem telik Hawaii utra vagy egy uj Ferrarira... Errol ennyit. -
#19800 A kommentjeid 80%-a ugyanabbol a par elembol epul fel. A maradek 20%-a az ujdonsag. A 80% a kovetkezo:
- Skyrim ugy szar ahogy van,
- idiotaknak keszult, 10 eves amerikai hulyegyerekeknek
- a Bethesda hogy merte igy kiadni ezt a fost...
- ...DE bezzeg a moddereknek koszonhetoen tokeletes a perkek, a SKYRE keszitojet kirallya kellene koronazni,
- Es akkor a Conan addikciorol nem is beszelve, mert...
- Mert a Conan az etalon az mmo rpgk kozul
- Mert a Conan lore a legjobb, a tobbi jatek lof*sz ahhoz kepest
Az a baj, hogy irsz egy kommentet. Aztan ra ket percre, kiegeszited. Majd 5 perc mulva megint kiegeszited, de ekkor mar esetleg meg is cafolod, amit leirtal korabban. Aztan mindezek kozben annyira felhuzod magad, vagy felporogsz, hogy onnantol jon meg 2-3 ujabb komment, amelyben vagy a Skyrimet kuldod el a picsaba, vagy a Bethesdat, vagy az aktualis mmo-t. EZZEL NEM IS LENNE GOND, JOGODBAN ALL. De minden nap elojon ez, mas es mas topikban, es ujra es ujra ismeteled ugyanazokat.
En ertem, hogy te egy ilyen tipusu ember vagy. De ha mar egy publikus forumba irsz, engedtessek meg nekem, hogy ezt a stilust velemenyezzem.
A kommented tobbi reszerol nem nyilatkozom, mert kevered a szezont a fazonnal. -
Although #19799 Ez lett volna az a játék ami mellé nem kellett volna mmo-n kívül semmit venni két évig... :) -
Although #19798 Ezt viccnek szántad? Látszik egy igazi magyar vagy, nem jut el az agyadig fizettem érte és nekem nagyon sok pénz a 10e forint. Lehet neked anyukád adja vagy nem érdekel :) -
#19797 akkor ;) -
Although #19796 A skyre is elégé feljavítja nem kell más, jó darabig csak menekülsz előlük és ez jó feeling :) csak a történet ettől még nem alakul hozzá. -
Although #19795 Nem akarom folytatni a legutolsó játék bennem volt még, azt írtam ki, kicsit megint meguntam. Már nem megy az hogy odaképzeljem a dolgokat ami nincs ott. Próbálom de nem megy. Mert már láttam hogy meg lehet csinálni. Már nem 2006-ot írunk amikor én is védtem a Bethesdát a dühös rp-s haverjaimtól akik többet vártak. Én is többet vártam.Baromi unalmas hallgatni hogy majd a moderek feljavítják nem nekik fizettem érte 10e forintot és igen többet vártam még ha nem is bántam meg az árát. -
Although #19794 Te okostojás, valaha észrevetted már személy szerint nem személyeskedek, bármennyire is nem tetszik, valakinek a véleménye? Vagy eddig a zseniális agyad nem jut el? Leírtam valamit ami zavar. És tudom sose lesz rá mod.
Amit írtam mindössze arra céloztam, nem mondva egyszer se hogy szar játék, szeély szerint egy enchanced verzióért is kifizettem volna +2e forintot ahol a questek rendszerrét egy kicsit összefűzzék és van hatással egymásra pl modjuk Whiterunban felvehető kiszabadítási quest a főszálra. Ennyi. Ez tényleg benne van hogy az rpg egyik kiráya lehetett volna ehelyett egy átlagos rpg lett ezen a téren nem javítva az oblivion után. Lehet kötekedni meg nyomkodni a minusz gombot helyből leszarom ha a sok droid meg egyéb létforma a galaxisból ezt csinálja. Volt hogy viccből én is nyomkodtam valakinek aztá rájöttem szegényes egy játék ez és semmi értelme. De neked még csak a kötekedés jut érdemi reakció nélkül vannak páran mint Altiron akik érdemben is írnak valamit de neked csak az elvakultság jutott. -
Atilorn #19793 Azt a sárkányt a deadly dragons moddal k*rva nehéz volt kinyírni a mágusommal adepten. Egyébként ez a SkyRe mennyire nyúl bele a sebzés értékekbe? Mert általában rühellem a nehezítéseket, mivel annyit tesz, hogy én botot kapok a kezembe az ellenfél meg lézerkardot. Ez nem nehezítés, hanem szívatás. Nekem valahogy nem realisztikus, hogy egy csókát fene tudja hányszor kell megcsapni a csatabárdal, hogy meghaljon. Az is jó lenne, ha például valakit fejbe lövök nyíllal, az rögtön meghal, meg, ha olyan helyen találom el a karddal akkor is.(pl. ha sisak nélkül megcsapom a fejét halljon meg) A szerepjátékosabbá tevő módokat jobban szeretem. Például ezért is használom a Duel: Combat realism modot. Ez inkább az ellen ai-jét válltoztatja meg. Szerepjátékosabb? Pedig több száz kiló cuccot cipelek magammal. -
#19792 Mar megint szidod a jatekot, mert felhuztad magad, es a TOR karbantartas alatt nincs mit csinalnod? Muszaj ezt nap mint nap vegigcsinalni, ujra es ujra es ujra es ujra... -
bega82 #19791 Távol álljon tőlem, hogy védjem őket, mert tényleg elég sok átgondolatlan eleme van az alapjátéknak, de azért az első sárkánynál vagyunk egy páran. Ha ott 6-os szinten egyedül kellene leverni, akkor az nem menne könnyedén. :)
Amúgy Although, az mitől van, hogy neked minden hsz-ed "rejtve" van, egy ilyen kis lefele nyíllal lehet csak előcsalogatni? :) -
Although #19790 A legnagyobb problémámat persze nem lehet javítani. :( Sajna. Pl gondolkodtatok már rajta milyen röhejes hogy már lv6-on a történet szerint sárkány ölő leszel? Hogy arra nem volt képes a Bethesda, hogy legalább az első sárkányhoz "mellékeljen" egy igazi hőst a történetbe? Ne te a nyeretlen zöldfülű...? És a questek azok akkor aktiválódjanak mikor szint szerint már oké lenne? Persze nyilván ha a célcsoport Kis Janika 6,10,12 éves amerikai kissrác és megadni neki a szuperhős élményt akkor ez nyerő. Ezek basszák a csőröm rettenetesen. És ezt nem lesz modder aki kijavítaná :( -
Although #19789 Az a baj alapból a skyrim nem egy kihívásokra épülő játék. Masteren valamennyire élvezhető volt. De ott se azért mert gondolkodásra késztetett. A skyre új szint hoz ebbe. Pl van az assasin alapból gyorsan végez a mágus karimmal ahogy lenni kell. Az ilyen harc rövid vagy nyersz vagy vesztesz a skyre nagyjából elveszi az esélyeket és rákényszerít hogy használd a fejed. Nem tudom használod e az új faji jellemzőket. Pl a Breton Erupton faji jellemző mely az életerő rovására megnöveli a varázslataid erejét(ismerős mi ? :D), ezzel 3 sec alatt kivégeztem egy assát aki mielőtt elért és lefejezett volna. :) Szóval még elég nehéz összerakni a modokból egy olyat amit alapból ki kellett volna adjon a Bethesda de már látszik a fény legalább. Nem lesz belőle fnv. De ha még pár jó quest modot mint amit betettem csinálnak akkor egész élvezhető lesz a végén :) -
Although #19788 Interesting NPCs by kris
Ez még egy érdekes npc mod...szintén hanggal. Nagyjából ennyi amit használok meg pár quest mod a Workshopból valamint az xce xenius mod. -
Although #19787 Azért a #19736 írt quest modot javaslom, hasonló a Blood&mudhoz az oblivionból :) És persze hanggal együtt. amit még használok az ez.
Ez is volt anno az Oblivionhoz. http://skyrim.nexusmods.com/mods/15501
Gonosz karival van kit megtámadni az úton...:)
-
Although #19786 Hát személy szerint csak a skyre modot használom főleg a perk rendszer miatt. Eredetileg is így kellett volna megcsinálni. Csontváz alkotástól kezdve minden van benne a wayfarer ág meg egyszerűen zseniális. Egy adventurer lore elem.
Benőmenő: az olbiviont azt ez hozza vissza pl. http://skyrim.nexusmods.com/mods/21587
Az ACe modnak semmi köze az oblivionhoz. Vagy a third age attributes..
De a skyre mellé semmi értelme szerintem, akkor lenne ha be lehetne építeni a párbeszédekbe ahogy az FNV-be van pl.
Bár azt írják páran hogy a Charachter creation meg a Skyre együtt nagyon szuper.... -
#19785 Ez ha jól látom visszahozza az obli rendszerét.
Szerintem a SkyRE-vel nem igazán lehet kompatibilis, mert ugyan azt módosítják máshogy. -
#19784 SkyRE moddal megy? Valaki használa egyátlalán azt a hardcore (?) modot? -
CamelX #19783 Visszaraktam, mert ACE moddal meg túl könnyű lett :) Most Apprentice-n tolom Skyre-t, néhány lore friendly apró kiegészítővel, mint pl. erősebb kaják, olcsóbb potion-ök, gyorsabb nyílvesszők, alkimista boltokban nagyobb raktárkészlet, stb. -
bega82 #19782 Srácok! Amikor a sisak nélküli mod-ról beszéltetek korábban, akkor melyikre gondoltatok? Ti melyiket használjátok? Ezt? vagy ezt?
Jól értem, hogy az előbbi azt csinálja, hogy rajtad van a sisak, csak nem látszik, az utóbbi pedig azt, hogy sisak felrakása nélkül is érvényesülnek azok a perkek, amikhez eddig kellett a teljes armor szett? -
Although #19781 Valószínű ez az enemy scale thing ez hasonló problémát okoz mint az obli level rendszere, csak magasabb szinten. Egyszerűen nem leszel partiba velük semmilyen szinten :) Most én is tapasztaltam ennek aki csak élvezni akarja már semmi értelme. Szóval ezt érdemes kerülni most kíváncsi vagyok enélkül milyen szerintem most jó lesz ha jól értelmeztem az encourters az csak egy két nagyon nehéz diót tesz be szint felett nagy jutalommal szóval igazi rp feeling :D -
Although #19780 Nyugiba elolvastam a descriptiont a Skyre modnál és van pár javaslatom.
Alapból ha nem akarsz gikszert akkor az ai,combat és persze a main core elemeket telepíted csak. Én személy szerint a encourtes zone elemet rakom fel még. Írja is ha ezt nem teszed fel gyáva vagy :D Amit mindenképp érdemes elkerülni, és csak azoknak érdemes telepíteni akiknek még bejön ez a skyrim mászkálok céltalanul, és ölök mindenkit stílus az a enemy scaling module ezt ne telepítsd szerintem! Mivel ez durván megnöveli az ellenfelek level szintjét, akkár 100-ig is,ez csak azoknak jó akik nem mint rpg játszanak vele hanem a mászkálást élvezik. :) Anno mi is élveztük ezt az Oblivionba, ami még nagyobb is volt, csak valszeg öregek vagyunk már hozzá. :)Ez végtelen játékidőt generál ha jól értelmeztem a descriptet ill jól okoskodok. :) Szóval ez még eszembe jutott. :) -
#19779 -
Belkar #19778
Azért ez nem semmi nincs másik játék ahol egy ilyet meg tudna csinálni egy rajongó ilyen minőségben... -
Chipii #19777 A világ megmentéséhez idő és türelem kell, nem szabad elkapkodni:) -
#19776 Reggel játszanék és most tudatosult bennem, hogy megvettem a játékot 0 day, és a steam szerint beleöltem 130 órát, de a főküldit még mindig nem vittem végig. Fuck me right? -
#19775 Beatbox? :D -
bega82 #19774 Király ez is. De miért írja az elején, hogy 1 hang, egy hegedű? Én valami dobot is hallok néha benne... -
#19773 Regi, de erdemes a csajszi tobbi zenejet is meghallgatni, nagyon jo. Most jon majd ki az elso albuma heteken belul. -
#19772 beteg