30713
TES
  • genndy
    Igen, Geforce R304 és ha Windows XP-d van, akkor azt válaszd ki. Vistánál vagy Win7nél fontos a 32 vagy 64 bit, attól függően mid van.
  • genndy
    Pedig van, én megtaláltam. Ezek legyenek kiválasztva:
    Product Type: Geforce
    Product Series: Geforce 200 Series
    Product: Geforce GT 220
    Operating System: amid van, figyelj hogy van 32bit/64bit, a megfelelő kell!
    Language: English UK (nincs magyar)
  • Tom6
    Nem miért az kell? Mert próbáltam leszedni a steam oldalról de nem jött.
  • tosiro
    Nincs olyan választási lehetőség ami nekem van.Az enyém NVIDIA GeForse GT 220.Olyan nincs.Mit csináljak ?
  • tosiro
    Köszönöm kiprobálom :)
  • genndy
    A telepítéssel egyben "aktiválja is magát", igen. Hogy ez-e a megoldás a problémádra, azt csak úgy tudod meg, ha kipróbálod. Nem állítom biztosra, hogy ez a tuti módszer, de máshol is ezt ajánlották és Nvidiánál nem is tudok jobbat.
  • tosiro
    Ha letöltőttem és telepítettem akkor már nem kell vele foglalkozni ? Aktiválja magát ? Ez elég valószínü hogy müködni fog ?
  • genndy
    Pedig elég világosan leírtam: Keresd ki a kártyádnak és op.rendszerednek megfelelőt, töltsd le és telepítsd.
    Nyilván, ha nem tudod fejből a pontos típust, akkor utána kell nézned. Onnan tudod hogy a jót tölti le, hogy a jókat választod ki. Ezeknek kell utánanézned.
  • tosiro
    Honnan tudom hogy a jót tölti-e le ?
  • tosiro
    Nem hiszem hogy gyenge lenne a kártya minden más fullon megy rajta.Az oldalt amit küldtél ott sok mindent lehet változtatni,és ha leszedem mit csináljak vele ?
  • genndy
    Végül is megpróbálhatod, ha nem jön be még mindig törölheted a dll-t.
    Akkor inkább a driverfrissítést javaslom, innen: http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
    Keresd ki a kártyádnak és op.rendszerednek megfelelőt, töltsd le és telepítsd. Az is lehet, hogy a kártyád egyszerűen gyenge, és azért nem jeleníti meg az effekteket. Nvidiához sajnos több ötletem nincs, de talán benéz valaki akinek igen.
  • tosiro
    Bocsi nekem mégis Nvidia kártyám van.Ha leszedtem azt amit mondtál akkor semmit nem fog csinálni?Ha igen Nvidiával hogy csináljam,hogy jó legyen ?
  • genndy
    Nem tuti, csak ez az ötletem. Ismerem a Mod Managert, de nem igazán használom.
    Akkor részletesebben:
    framerate fix for ATI cards (http://skyrim.nexusmods.com/mods/48): ezt sajnos rosszul telepíti a Manager. Kézzel töltsd le, és a rar-t a Skyrim főkönyvtárába csomagold ki (tehát ahol az indító exe is van). A másik lehetőség, ha mégis Managerrel telepíted, hogy a Data mappából kézzel átteszed az exe mellé a d3d9.dll-t (ezt amúgy a készítő is írja).
    Ezt próbáld ki először, sikerül-e, a másik amire gondolok már kicsit bonyolultabb.
  • genndy
    Akkor nem, hiszen nem ahhoz készült. Van akkor is megoldás, csak nem biztos hogy én fogom tudni megmondani.
    A magyarítás még csak készül, majd ha megjelenik, gondolom szólnak hogy mire kell figyelni. Szerintem nem zavar be a modoknak, vagy akkor betöltési sorrenddel lehet majd trükközni. Várjuk meg amíg elkészül.
    Gondolom lefordítják majd a kiegészítőket is, mint az Oblivionnál, de először biztos hogy az alapjátékkal akarnak végezni.
  • tosiro
    Ha nem olyan kártyám van mint neked akkor ha letöltőm akkor nem fog müködni ?
  • tosiro
    Köszönöm szépen.Még annyi hogy ha letöltőm hozzá a magyarítást akkor az nem fogja megváltoztatni a modokat? Utolsó kérdésem az hogy a Skyrim kiegészítőinek lesz magyarítása ?
  • genndy
    Akkor kezdjük az elejéről: ATI kártyád van?
    Nekem igen, és hasonló nekem is előjött. Ha Nvidia, akkor viszont nem biztos hogy tudok segíteni.
  • tosiro
    Bocsánat,de hogy kell drivet frissíteni,és a link amit küldtél,az első az ha le is töltőm akkor a nexus ba tőlti le,és ha ott instalálom,és ki lesz pipálva az jó ?
  • genndy
    Szia! Nekem ez tipikus ATI kártya hibának tűnik (nekem legalábbis volt ilyen). Első körben próbálj drivert frissíteni, ha az nem oldja meg, akkor próbáld meg ebből vagy ebből a .dll-t bemásolni a Skyrim főkönyvtárába.
  • tosiro
    Hello!Van egy kis gyondom a Skyrimmel.Az első tűz magic nem látható,csak vibrál.A pókháló val ugyan ez,és a sárkány tüzével.Ezt hogy lehet orvosolni? Köszönöm előre is.
  • MaRee
    Legújabb patch van fent?
  • Tom6
    Köszönöm mindenkinek a segítséget,csak sajna most meg amikor felrakom mindig kidob] a játék
  • ratgab
    Nagyon szépen köszönöm Uram a segítséget!
  • MaRee
    Lentebb említett skse-t rakd fel, van róla youtubeon videó hogy hogy kell, és akkor elvileg menni fog.
  • PiszkosFred
    Nem kell hozzajuk veletlenul Skyrim Script Extender vagymi?
  • Solid Snake
    Adja rendesen
  • Tom6
    Sziasztok valaki tudna segíteni szeretném feltenni ezt a
    Adult Show XXX módot és a Animated Prostitution módot, mód manegerel rakom mert más hogy nem tudom de nem jelenik meg a pár beszéd dialogus a játékban vagy is nem mükszik és nem tudom miért. Valaki próbálkozót már vele? Elvileg mind két mód egymásra épül.
  • Csokis

• Csokis
  • PTW
    mivel ebben az aspektusában mindíg is totál el volt cseszve az összes TES játék, ezért kb mindegyikben MUST HAVE kategória nálam.

mondjuk továbbra sincs túl sok értelme a pénznek, de azért sokat javít.
  • PiszkosFred
    Ilyenkor azert egy modlistat birhatnal, hatha ad otletet masnak is :)
  • Calver
    na ez biza még a leírást olvasgatva is kurvajó
  • MaRee
    Jó kis mod, rakom is felfele. Hihetetlen milyen kreatívak ezek a modderek, most felraktam kb 10-15 modot és mintha új játékot játszanék :) És egyik sem akad a másikkal, ez külön dicsérendő.
  • PTW
    azthiszem a craftolást mindenképp megoldja az economics of skyrim : tudsz rendelni cuccokat kovácsnál. Enchantot nem vágom, de tuti arra is van valami
  • ratgab
    Hát ha ilyet kérdez 99%, hogy warez verziója van, akkor meg steam nem játszik.

Amúgy te simán lehetnél HG, sokat vagy itt (nem belédkötni akarok, csak ténymegállapítok).
  • genndy
    A legfrissebb patch tartalmazza az összes előző javítást is, elég tehát azt föltenni, de a Steam tényleg automatikusan megcsinálja.
  • PiszkosFred
    Hagyd, hogy a Steam csinalja, az a biztos, ha automatikusan felpeccseli neked a jatekot.
  • Gót
    Sziasztok! A patchek működéséről szeretnék megvilágosulni, mégpedig az lenne a kérdésem, hogy elég, ha csak a legújabbat teszi fel az ember (1.7-es azt hiszem) a minél jobb javítás érdekében, vagy pedig az összeset fel kell, ami eddig jött, mert külön-külön részeket javítanak meg?
    Erre gondolok, hogy pl. teszemazt az 1.6-os a szélfútta fű mozgását javítja, az 1.7-es meg a vízfelszín szépségét növeli. Szóval a patch(ek) hatása összeadódik-e a végén, vagy az újabbak minden korábbi javítást is tartalmaznak?

Köszi
  • ratgab
    Egy kérdésem lenne a modbúvároknak: Olyan modot keresek, amiben NPC-ket tettek bele a játékba, akik pénzért enchantolnak, illetve craftolnak cuccokat (tehát kiváltható az enchant és blacksmith képességl, azaz nem kell húzni a karimnak, de mégis tudok fejlesztetni/ készíttetni tárgyakat).

Talált-e valaki ilyet? Egyáltalán hogyan keressek erre rá szerintetek Skyrim Nexuson?
  • MaRee
    Jah értem, köszi. Érdekes, hogy még konzollal se tudom berakni a crossbowot, akkor kivárom még azt a pár szintet :D