The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megöltem egy sárkányt és nem akar elporladni... Köze lehet ennek ahhoz hogy bounty-s küldetés volt?
Dual-wieldes harcos😄
másra már nem akarsz?😊
szerintem nem butaság,mert két kõvel egy cuccra kemény elõnyöket tudsz faragni😊
Van 7 szabadon elkölthetõ perk pontom. érdemes kimaxolni az enchantigot?
nekem olyat loot közben adott kard formájában
hol találhatok absorb health-es cuccot? Még a khajit karavánosnak sincs😄
rage
Az Age of Aggression is nagyon jó tõle 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

wantonly
Megöltem az elsõ sárkányt... ez túl könnyû volt. Pár perc volt az egész, nem gondoltam volna. Pedig Master szinten játszom.
Éppen ezen gondolkodtam amikor leírtam az üzenetet, csak megerõsítést vártam. Megpróbálok olyan armort szerkeszteni ami nem könnyû meg nehéz hanem csak ruha és akkor a mage armor perk és érvényesülne...😊
Szaruman
Tudtommal nem függ, ugyanakkora lesz. De sztem 1xû kipróbálni, viszel mind2bõl 1et az ench asztalhoz, és ha van különbség, meglátod (vagy ha nincs, azt is 😛).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kérdésem a következõ: függ-e az Enchant-olás erõsségeaz tárgy minõségétõl(nehéz, könnyû, ruha vértezet-bõr, üveg)? azaz ugyannakkora lesz- e pl a fortify destruction: a leather boots-on és a glass boots-on?
MerlinW

[merlinw.org]

remus500
Köszönöm

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

ugyanannyi lesz itt vagy gugliban megkeresni mindenkinek most hirtelen..
remus500
És azt nemtudja valaki linkelni ?

jaja..keress a lap alján Esbern-re,ki fogja dobni a fix linket
Czdano
Van erre valami fix amit le lehet tölteni, korábban írták kommentbe...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

remus500
Sziasztok ! Olyan bajom lenne,hogy van az a küldetés : A cornered rat. Felmegyek a lépcsõn az ajtóhoz, és beszélek Esbern -el. Gyorsan elhadarja, nem hallok semmit belõlle amit mond. Azt írja kész van a quest, beszéljek Esben-el, de nem nyílik ki az ajtó, hiába nyomom, hogy nyissa ki. Valaki tud mondani valamit mi lehet a baj ?

eléggé fiatal volt, és nagy tehetség😞

mindig a jók mennek el

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nyugodjék békében...
Czdano
<#worship>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Elhunyt Adam Adamowicz a Bethesda mûvésze:

Február nyolcadikán este örök nyugalomra tért a Bethesda zseniális látványtervezõje, Adam Adamowicz.
A mindösszesen 42 éves férfi régóta küzdött a rákkal, mûveiben elképesztõ fantáziavilágokat keltett életre, látásmódja és elképzelései a legnagyobbak közé emelték, február nyolcadikán mégis elveszítette a harcot a szörnyû kórral szemben.
Adam Adamowicz a Bethesda nagyrabecsült látványtervezõje volt, olyan sikerjátékok látványáért felelt, mint a Fallout 3, aThe Elder Scrolls V: Skyrim, de megfordult a Goblin Commander: Unleash the Horde és a Nightcaster I-II táján is.

Mûvei által igazi gyöngyszemek születtek, játékosok ezrei élvezhetik jelen pillanatban is azt az örökséget, melyet ha közvetetten is, de õ hagyott rájuk. A munkatársai elõtte tisztelegve összeállítottak egy cikket és egy videó mellett kihelyeztek jó pár concept art-ot is Adam gyûjteményébõl.

Hogy jobban elképzeljük, mit köszönhetünk Adam-nek, nézzük végig az alábbi anyagot, ahol bemutatják, hogy a látványtervezõ mûvei hogyan kerültek bele például a Skyrim-be és nyerték el végsõ formájukat.

wesker24
Nekem ez a zene szól a Skyrim fõmenüjében !

Söt ez szül amikor az egyik kocsmában a gitáros el kezd játszani !
Wreck86
Köszi Kata!😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Nem szép, hanem gyönyörû 😊 Kedvenc "Skyrim" dalom. Csak lehetne hosszabb, olyan 4-5 perces.
állítólag tervezik/tervezték,hogy le is cserélik erre a játékbeli énekest
Kata
Találtam jutubon, szerintem szép, gondoltam megosztom az itteni topiklakókkal is:

[/cserf][/fülünyúl]

Van, persze. Csak nem biztos, hogy ez mind egyáltalán felötlött. Ami benne van a játékban az is nagyon sokminden. A sötét barlang pedig olyan, amit szerintem direkt kihagynak alapból a látvány miatt. De egy opciós kapcsoló jó lenne hozzá.
nekem még tegnap eszembe jutott a felszerelések testreszabása is...ha nem is a festés/matricázás..de legalább hogy mennyi szarv álljon ki a válladból meg hány részbõl álljon,hogy illeszkedjen..stb😊
wantonly
Van azért közte egy-két egyszerûbbnek tûnõ fejlesztés is, például a társak felszerelésének kiválasztása (set favorites for followers), vagy a dark dungeon - ez milyen hangulatos lenne már... 😊 Ami nekem még nagyon hiányzik, és a videóban sincs benne, az a megjegyzések használata a térképen. Ilyet egyedül a King's Bounty-ban láttam.
Éredemes azért fejlesztõi szemmel is megnézni, hogy vajon miért maradtak ezek ki. A Skyrim esetében szerintem nem direkt visszatartásról van szó. Egyszerûen csak annyi lehetõség van a motorban, hogy valahol kellett húzni egy határt. Az amit itt megmutattak csak egy-két érdekes ficsõr, de ennek a sokszorosát lehet megoldani. Nyílván százféle skilltreet, fajt, lényt, mozgást, fegyverosztályt, craftcsoportot, mágiamódot, NPC mozgást, környezetet, mozgást . . . bármit lehet belerakni.

De ha fejlesztesz valamit, akkor azért ki kell találni, hogy mi fér bele, ezeknek egyensúlyban is kell lenniük egymással, tesztelni, optimalizálni is kell. És lássuk be, a jelenlegi Skyrim sincs teljesen optimalizálva. Ráadásul sok ötlet felmerülhet a fejlesztés közben, ami ha bekerül, akkor teljesen felborítja a játékegyensúlyt, vagy olyan hibákhoz vezet, amiket ugyan ki lehet javítani, de nagyon sok idõt felemészt, vagy egyszerûen csak idõigényes (mint pl az évszakok változása, ahhoz az egész térképfelületet többszörösen át kell textúrázni, nem csak azon a kis részen, mint ami a videóban van). Persze bele lehetett volna tenni még sokmindent, de akkor még egy évet elpöcsölhettek volna vele.
Vegyük pl a lovas harcmodort. Az, hogy felültetik a fõhõst egy lóra és tud csapkodni, csak egy dolog. De akkor el lehet várni, hogy más is tudjon lovon harcolni. Van ilyen játék, de ugye akkor ez már egy meglehetõsen hosszú optimalizációt jelent, hogy normálisan tudja az ellen is a lovat használni. A ló nélküli ellenek kiszolgáltatottságáról nem is beszélve. Mert ugye egy ló elõl el is lehet gurulni, de itt az álló NPC nem tud. Na meg a roham sebzéstõl azt is el lehet várni, hogy nagyobb legyen, mint a sima kaszabolás. Pedig egy bizonyos szinten már így sincs kihívás. Szóval hogy normálisan mûködjön, az nagyon sok idõt igényel. Skill treet pedig bármihez ki lehet találni. Vérmedvéhez, vérfarkashoz, vámpirhoz, nekromatához, horgászhoz, kurvához . . . Egy átgondolatlan treet összehozni nyilván nem nagy idõ.

Szóval csak azt akartam leírni, hogy annyira gazdag a motor, hogy nem volt szükségük arra, hogy bármit visszatartsanak direkt módon, amit úgy éreztek, hogy érdemes belerakni. Egyszerûen csak ott is véges számú ember dolgozik és az elõrehaladott állapotnál beugró ötletek már sokszor túlzott plussz energiát igényelnek.
én pont abból indultam ki,hogy talán hasonló a szerkezet és sok akkori fordító állt már lesben😊
jarlaxxe
Szerintem hármat akartál mondani és még nagyon pozitiv voltam ha az obliviont veszem alapul.

Fantusz
Nem kevés az, amit a játékból tudatosan hagynak ki az utóbbi években, s azt késõbb DLC formában "nagylelküen" késõbb adják ki.
Ebben a montázsban is olyan érdekességek voltak, amelyeket most azért mutattak meg, mert valószínûleg fel akarnak használni, lehet akár figyelmeztetés is a moddereknek, hogy ezekre a témákra lehetõleg ne mozduljanak rá.
Ami nekem különösen tetszett: a varázslat kombinációk, és a lychantropy perk fa, másoknak pedig a lovasharc, a sárkányon röpködés, és a szálfegyveres harc, és a többi kimarad dolog bemutatása lehet reménykeltõ.

Érezhetõen félszeg a vérfarkas figura a játékban, hát ebben a videoban fellebentették a fátylat: hiányoznak a perkek, a werewolf ezekkel fejleszthetõ lenne, sõt nem is kizárólag farkassá tudna változni.
A varázslatok összekombinálása sem újkeletû trükk, de hatásos, gondolom, nem csak az itt mutatott kombinációk létezhetnek.
A bottal (lándzsával) harcoló NPC nekem szimpatikusabb, mint a bemutatott lovasharc, bár az utóbbinak lehet több jelentõsége: végre értelmet nyerhetnek a lovak a játék világában.

wantonly
Remek, szóval kihagytak egy rakás jó dolgot ami alapból kellett volna bele és még meg is mutatják. Köszönjük. 😄
Fantusz
Nesze neketek vérmedve, szárnyas vámpír, sárkányolás, és még sok minden más, ami a játékból kimaradt :-)

Fantusz

1 év😊
Magyarítás szerintetek lesz valamikor a játékra?
Fantusz
Az utóbbinak speciel én nem sok hasznát látom.
A lélekszifon is egy nélkülözhetõ perk, ha lemerül a fegyver gond nélkül újra lehet tölteni.

Hab a habon 😄
plusz rá még a critical hit perk,meg a gyorsító perk..meg a soul siphon,amikor magát tölti a fegyver az ellenségbõl..😊)
A két egykezes fegyó szerintem egyértelmûen a legdurvább kombó. Már csak azért is, mert négy enchantot egy csapással (bal+jobb gomb) egyszerre lehet használni, ami nem gyenge dolog, ráadásul nem is lassú. Hasonlót csak az egykezes+pajzs tud csinálni, de a pajzsba csak védekezõ dolgokat lehet rakni, a mag res a legjobb ilyenkor, de azt is meg lehet oldani a 2x1 kezes kari esetében is (ahogy korábban írtam, gyûrûbe+nyakláncba 2x2 mag res), és pajzzsal csak limitáltan lehet csapkodni. Kétkezes fegyverbe - íj vagy közelharci - pedig csak 2-féle enchant mehet, ráadásul lassú is. Emiatt absorbra nem igazán jó egyik sem. (Bár távoli harcban sneak+archery az is nagyon ütõs a többszörös sebzésével, ha ilyen jellegû a kari.)

2x1 kezes fegyverbe ugye 4 enchant rakható, ha ebben benne van a stamina absorb és a hp absorb is, akkor egy csapással mindkettõt töltöd 😛

A damage per sec érték már csak hab a tortán.
Pocsékolni nem tudok, mert mindenbõl sok van, pénzbõl is 😊

A fajom meg semminek nem áll ellen, mert imperiallal vagyok (mikor még semmit nem tudtam, tetszett a "birodalmi"), aki max. békíteni tud - és ezt a specialitását még sosem használtam <#nevetes1>

Általánosságban viszont igaz - fajjal együttvéve felesleges 125% ellenállás.
de azért nézd meg a fajod alapból minek áll ellen 50%-ban,arra kár grandot pocsékolni😊
Jó ötlet!

A Shield of Solitude szétbontása után (még nem csináltam meg a küldit) sztem a nyakláncomat és a gyûrûmet is duplán mag res-elem, 80% ellenállás mindenre, az masteren is elég egy kigyúrt lvl76-os karinak a legvérmesebb master necromancer ellen is <#vigyor2>

Mert magas szintû karinak szerintem csak a mágusok (ill. sárkányok, akik ugyebár szintén "varázsolnak") lehetnek ellenfelei. 80% ellenállással azok sem <#eplus2>

Per pillanat 46% mag resem van, ennél sokkal magasabb az összesített shock és fire res. De egy fagyot fújó sárkány vagy egy-két master varázsló jeges varázslatokkal elég jól "hidegre" tud tenni, ha nem vigyázok. És valahogy az az érzésem, hogy minden varázsolni tudó ellenségem tudja, hogy mibõl vagyok a leggyengébb 😛 Tûzzel meg villámokkal szinte senki nem próbálkozik be nálam, mindenki csak "fagyol" 😊
ezért tervezem,hogy majd csinálok mindenre bizsut..nem súly,aztán ellenféltõl függõen cserélgetem😊
Köszönöm, ez sokat segített😊