30713
TES
-
tosiro #20267 Valaki tudna küldeni linkbe egy olyan Skyrim Nexus-os modot ami a (fát,követ,növényt) teszi szebbé ? Olyan ami nem akarja lecserélni a Skyrim HD 2k Texszurt.Lécives -
tosiro #20266 Nem lett volna könnyebb leírni hogy mért jóbb az egyik a másiknál,mert ebből nem értem. -
#20265 http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/461759-nmm-release-notes-0120/ -
tosiro #20264 Mi a külömbség a Nexus Mod Manager 0.21.0 és a 0.30.2 között ? -
#20263 esetleg ezt a modot próbáld még ki -
#20262 nézd meg GPU-Z-vel, hogy mennyire terheli videokártyát - az a dll arra van kitalálva, hogy a Skyrim ilyen irányú gondjait ellensúlyozza, ugyanis a lelkem hajlamos alig kihasználni videokártya kapacitását, így akármennyire leveheted a beállításokat, ugyanúgy akadni fog.
viszont csodákat ne várj: 8800 GT-m néha vért hugyozott medium-high beállításokon, és nagyon szenvedve tartotta magát 30 FPS felett, de sajnos 9600 ennél tudtommal gyengébb kártya... -
#20261 Akkor a szokásos javaslatokat tudom csak tenni: játékhoz legfrissebb patch, videókártyához legfrissebb driver (ha drivert frissítesz, akkor viszont vedd ki az exe mellé bemásolt dll-t, mert ha ott van, akkor csak azt veszi figyelembe a játék!)
Illetve ha kimondottan a barlangok problémásak, akkor a füstre gyanakszom elsősorban. Próbáld úgy kiszűrni a pontos okot, hogy mindent vegyél le minimumra, és egyszerre csak egy paramétert növelj. Amelyiknél elkezd akadni, az okozza a problémát (jellemzően nem textúranagyság vagy látótávolság, inkább a füst, antialiasing, ilyesmi). Ha megvan a fő ok, könnyebben tudunk segíteni. -
robi3 #20260 valamivel jobb lett de ahhoz képest hogy high grafot ajánlott és én levettem mediumra még mindig nem tökéletes barlangokban rendszeres a töredezés kint minimális de viszont néha beakad 5-6 mp-re -
#20259 Nézd meg a #20202-t, abban leírtam. Framerate fix, tehát pont a bajodat, az akadást javítja remélhetőleg. Igen, másold be az exe mellé, és onnantól a játék ezt a dll-t használja.
Nekem ATI-m van, ha neked is akkor az általam linkeltet tedd be, ha Nvidiád akkor inkább Calverével próbálkozz. -
robi3 #20258 és ez most igazából mit is csinál a játékkal tehát miért lesz nekem ettől jobb? illetve mit csináljak vele egyszerűen csak rakjam be az exe mellé? -
#20257 ...de mivel megvolt még a gépemen, íme az nvidia kiadás, bár nincs szinte semmi különbség köztük. -
#20256 #20202-ben írt cuccot próbáld ki, valószínűleg az megoldja.
ATI kártyákhoz van elvileg, de nvidia-val sem lesz baja. -
robi3 #20255 sziasztok!
az hogy lehet hogy ezzel a géppel: windows xp sp 3, intel core2 duo cpu e8400 3 GHz, 4GB ram, nvidia geforce 9600 gso 512 1GB, akad? levettem minimum graf-ra és úgy is bemegyek egy házba és alig tudok megfordulni mert akad -
#20254 Ok. Én ezt használom URWL Dark-al, semmi gondom vele. -
#20253 Köszi. Ismerem, próbáltam már régebben de több sebből is vérzik az a mod. Egyrészt save bloatingot okoz, másrészt pedig nem olyan szép (skyrimban is megtalálható depth of field effektet használja) mint az ENB-es verzió amit lejjebb említettem .
-
#20252 Üdv!
Depth of field effektet a Dynavision nevű moddal lehet elérni a legjobban.
Persze szvsz... -
#20251 Építő jelleggel hozzá tudsz szólni a kérdéshez? -
#20250 Leírta hogy mivel készítette, te meg erre rögtön rávágod hogy azt csak az ENB tudja, szóval szerintem nem én vagyok a vérpistike... -
#20249 Egyik injektorban sem láttam még bokeh depth of field-et -ebben sem, most tettem fel-.
Csak az alap szűrőket találom benne, sharpening, különböző színkorrekciók, Hdr, smaa, viszont depth of field sehol.
Ha ennyire vágod, akkor esetleg elárulhatnád, hogyan kell ebben életrekelteni ahelyett, hogy ilyen vérpistike stílusú "választ" írsz a kommentemre. -
#20248 Aha és ilyen effekteket csak az ENB tudhat szerinted?:D -
#20247 hm ez inkább valamilyen ENB-nek tűnik. Ilyen Depth Of Field chromatic aberration-nel csak ENB-ben van. -
#20245 Hát, ha a csúnya verziód van meg, akkor a játék exe-jét tudom javasolni, hogy azzal indítsd a játékot.
Az eredeti játék steames, a védelme, az achieventek, minden. -
Although #20242 *High detailed grafika -
Although #20241 Az official HD pack ingyenesen letölthető a steamról. Ez az egy magyarországról is elérhető. Amit lentebb belinkeltem az a optomalizálója ha mondjuk csak 512-s kártyád van a Skyre meg itt van.
Skyre
egyébként a legegyszerűbb ha keresel valamit beírod a dzsugliba és az felhozza az elérhetőségét.
-
tosiro #20240 Milyen HD pack ? Az mit csinál ? Hasznos ? -
tosiro #20239 A Skyre modokat hol találom ? Be linkeled az oldalát lécives ? -
Although #20238 Nézd meg a Skyrealism ENB-t Szerintem a skyrim alapból jó, a HD packal meg főleg nem hiszem hogy kellene bármilyen szebbítő, vagy koreai stílusú rondaság. De ha mindenképp akarsz valamit feltenni a Xenius modjait javaslom az eredetit javítja még jobbra. Inkább próbáld ki a skyre modot :D -
#20236 Erre sajnos nehéz válaszolni, mert már most is rengeteg "szebbítő" mod jelent meg, és biztosan fog is. A galériámba töltöttem fel képet egy modlistáról (egy másik fórum egyik felhasználója linkelte a sajátját, remélem nem sértődik meg ha itt közzéteszem). EZEK NEM A SAJÁT MODJAIM, tehát nem fogok tudni segíteni ha kérdés van! Csak érdekelt a lista, majd én is meg akarom nézni. Ebből próbálj mazsolázni, de lépésről lépésre útmutatót nem lehet adni. Sok türelem és próbálgatás szükséges.
Galériám: http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1335108803 -
#20234 Hm, erről még csak nem is hallottam. Köszi a linket, ránézek. -
#20231 Úgy hogy olvasol is, nem csak a képeket nézegeted:) -
tosiro #20230 Ilyen grafikát hogy érhetek el ? -
#20229 SweetFX injectorral készültek. -
#20228 Hát igen, ennyire szép (is tud lenni) :) Egyébként is színvonalas, de a nyílt világú játékok között pláne. ÉS ott vannak még a modok, amikkel szinte korlátlanul fokozható.
Saját képek amúgy, vagy csak példaként tetted be? -
-
tosiro #20226 Szerintetek grafikailag hol áll a Skyrim ? -
Although #20225 http://skyrim.nexusmods.com/mods/9957
Ha valaki szeretné megtartani a gyári HD packot de teljesítmény gondja van annak itt az optimalizer. nekem 1GB van a kártyán de így is döcögött.
Szóval ez meg a népszerű game booster 3 együtt nagyon jól szuperál. Nem gondoltam valaha ilyen szépen, gördülékenyen fog futni. Elég slendrián munkát végzet a Bethesda a HD pack-al kifejezetten kedveskedtek vele a hardwer gyártóknak. Pedig ez nem jellemző rájuk. -
Although #20224 Lehet letöltési vagy műs probléma nekem jól felment a telepítés anno. -
#20223 Megkérdezni a witcher2 topikban. -
#20221 nyugodtan leszedheted, nem lesz gondja vele, nekem ment nvidia kártyával is - volt külön nvidia verzió is, de eltűnt nexus-ról, bár nem hiszem bármi különbség lenne kettő közt. -
#20219 Nem. Ez kimondottan a videókártyához van, driver, tehát meghajtóprogram. A frissítésnek az az előnye, hogy jobban kihasználja, szebbek az effektek, stb.