30713
TES
  • Calver
    Skyrim határeset, meg elég erős kontraszt van kinti helyszínek és néhány beltéri színkavalkád között. elsősorban csak azért dobtam be, hogy tudjátok: ilyen is van. (mondjuk MerlinW megelőzött pár száz hsz-el)

bár lehet, hogy ha kiadáskor is lett volna SweetFX, azért finomhangoltam volna én is egy picit a játékon
  • Nos
    Hát, a fene se tudja. Nekem bejönnek a Skyrim színei. Ha egy picivel színesebb lenne, azt nem bánnám, de a túlzottan rikító grafikát nem kedvelem. valószínű csak annyi történt, hogy a készítőknek aktuálisan ez tetszett. Én nem bámom, hogy ilyen.
  • Jossua
    nem tudjátok miért áll az a nyomorult forditás?? már kinomban én forditom magamnak de igy kibaszottul nem élvezetes a játék !
  • Myselor
    hátja.de legjobban mondjuk a sötét helyek zavarnak,nem mintha félnék csak nyomasztó és szar,indokolatlanul sötét helyek szart se látok kb.a színek még csak oké.de skyrim esetében a sötét.mondjuk oké értem tél van mindenhol tök jó.de mondjuk lehetett volna csak a fele ilyen havas,hiányzanak a szép zöld fák stb:)
  • Calver
    de lehet, úgy hívják a cuccot, hogy: SweetFX.
    kis finomhangolással pl a sötétszürke Dishonored-ből is egy kellemes, színes játékot varázsolt - sajnos újabban (akármennyire is elcsépelten hangzik) "ez a divat", a fejlesztők (nagy részük legalábbis) valamilyen ismeretlen okból félnek színeket használni.
  • Myselor
    nem tűnik rossznak de megint annyira sötét szar hely minden,ez idegesít a legjobban a játékban, a fakó színek és a sötét helyek.kicsit nem lehet rajta változtatni?

Dragonborn DLC Trailer
  • Belkar
    Hát én ezt egyáltalán nem érzem lehúzásnak. Már rég megmondták hogy nem lesz a Shivering Isles-hoz hasonló kiegészítő mert már nem az a világ van mint 6 éve és nem éri meg nekik. És szerintem minden joguk megvan arra hogy ilyen kisebb kiegészítésekkel jussanak bevételhez miután lettetek az asztalra egy több száz órányi játékidőt kínáló alapjátékot.

Egyébként meg a videó alapján lesz benne bőven új content ráadásul a helyszín is teljesen új így még azt sem lehet mondani mint a Dawnguard esetében hogy az üres területekre bepakoltak valamit azt kész.

Azt meg végképp nem értem hogy honnan veszed hogy benne kellett volna lennie az alapjátékban. Szerintem ezt az elmúlt egy évben hegesztették össze így ha akarták volna se tudták volna berakni.
  • Fehercsoki
    Nem biztos hogy konzol exkluzív, hiszen az első 2 DLC-t jelentették be konzol exkluzívnak, és ez már a 3.(előző kettő Dawnguard és Hearthfire volt)
  • Although
    Van igazságod, de az alappal is ha minden szálat végigviszel van 130 órád :) Az most hogy milyen szintű sztori az más kérdés de kevés játék van ami ennyit tud. :) Nem adják drágán és persze jó lett volna ha 9e-t minden benne van de hát .. :)
  • Bence94
    Lehúzásnak érzem ezt mivel a dawnguarddal együtt is jöhetett volna mint egy igazi kieg. illetve ennek nem kellett volna benne lennie alapból ? Az már csak hab a tortán, hogy konzol exkluzív (ideiglenesen biztosan).
  • Although
    Kicsit kibővítik a dragonborn dolgot. Nagy csodát nem várok tőle, szép megjelenítés az adott és tényleg lesz morrowindes rész. De a többi, kb hollywood szintű mozi :) Azért azt remélem a dawnguard sztorit felülmúlják azért, ez nem lenne nehéz.
  • Kly
    A korábban említett DLCről egy kis előzetes:

• Atilorn
    Köszönöm, megoldódott a probléma.
  • genndy
    Steamen belül, játéklistában játékra jobb gomb
    ->Tulajdonságok->Helyi fájlok->Játékfájlok épségének ellenőrzése
    Ha valamiben hibát talál/hiányzik, akkor újra leszedi. Rövidebb mint az újratelepítés.
  • Atilorn
    Ez pontosan hol tehetem meg?
  • genndy
    Hm, engem ez kísértetiesen a legelső, hanghibára emlékeztet, akkor csinált ilyet.
    Vezérlőpultban a hang minőségénél 44,1 kHz van beállítva? Asszem annyi kellett neki, nagyobb értéknél pontosan így fagyott.
  • PiszkosFred
    Nem kell, sima repair (check integrity) steamen belul, valoszinuleg megoldja az is.
  • Andriska86
    Reinstall.
  • Atilorn
    Segítség kellene. A steam ugye letöltötte, az 1.8-as patchet. Csak, hogy ha elindítom a játékot, megjelenik az embléma, de mielőtt beadná as menüt kilép. Megpróbáltam skse és script dragon nélkül is, meg offline módban, de ugyan az. Ha esetleg valaki tudna küldeni egy 1.7-es exét kipróbálnám, hogy így működik-e.
  • Fpocok
    MINDBLOW!

• bega82
    Börtönben nem volt még a karim, de amúgy DB és tolvajcéh tag, szóval van vaj a füle mögött bőven. :D
    Na mindegy, nem jöttem rá, hogy mitől volt, úgyhogy azt csináltam, amit írtatok, hogy elmentem kinyírni Kematut a börtönben lévő fickót kihagyva.
    Köszi a válaszokat.
  • Zozo0122 #20542
    Mien karaktered van? Bűnöző féle? Mert ha igen előfordulhatott, hogy már megszöktél börtönből...és akkor ez a bug előjöhet. Ezt az elderscrollswikin találtam:
    When attempting to pay the fine, regardless of the guard, the dialogue may never show up. This could happen if the player escaped from jail. All the guards say, "Wait...I know you," as the player walks past them. Though annoying, this does save 100 gold, and it is still possible to side with Saadia and complete the quest. To fix, go to the dungeon, talk with the prisoner, agree to pay the fine, and talk to a guard. After not being offered the dialogue option of paying the fine, go to Swindler's Den, and the quest will update upon reaching Kematu and will instruct the player to either talk to him or kill him, essentially skipping the need to waste gold. Another way is to get caught and go to jail, but then it's necessary to serve the jail time. Upon release from jail, the dialogue will show up when talking to one of those guards.
    Mind1 a lényeg, hogy menj egyenesen a barlangba (Swindler's Den-Whiteruntól messze nyugatra találod) és fogod tudni folytatni a küldetést ott. És így megmarad a 100 aranyad is.
  • PiszkosFred
    Akkor hagyd a fenebe a rabot, es menj egybol a barlangba, es folytatodik a kveszt.

Biztos, hogy nincs valami apro verdij a fejeden? Vagy nincs folyamatban olyan kuldetes, amely miatt a varosi orok viselkedese megvaltozik? Mittomen, sarkanytamadas vagy valami?
  • genndy
    Két ötletem van még:
    1. konzolba "paycrimegold" (ezzel eltünteted a fejedről a bounty-t, mert van rajtad, csak nem tudod kifizetni, mert nem ajánlja fel. Lehet hogy a beírás előtt az őrre is rá kell kattintani)
    2. Unofficial Skyrim Patch, hátha rendbehozza (innen)
  • Andriska86
    Van ez így. De nem maradsz le semmiről, van még sok szabad küldetés.
  • bega82
    Nekem nem, ha megszólítom, akkor is csak ezt mondja. És abban a küldetésben, amiben az Alikr harcosok keresik a redguard nőt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és miután beszélek a nővel, elmondja, hogy a börtönben lévő fickó tud segíteni megtalálni az ellenségét. a börtönben lévő visszont csak akkor segít, ha leteszem az óvadékot érte, de nem tudom megtenni, mert mikor beszélnék a börtönőrrel, az is csak ezt hajtogatja, hogy ő ismer engem... :S
  • genndy
    Nálam asszem volt ilyen, ilyenkor asszem van bünti a fejeden (?de nem olyan nagy hogy az őr rögtön nekedugorjon?), és ha én megszólítottam, akkor nyomta a "börtönbe mész vagy fizetsz" szöveget.
  • Hrisskar
    Ez csak azoknak csalogató akiknek még nincs meg talán a játék. A DLC meg azért nincs benne, mert talán nem akarják fájditani a PS3-asok szívét; vagy még több lehetséges DLC vásárlót akarnak toborozni (ha özleti szemmel nézem).
  • bega82
    Okés. Tényleg, olyan már volt nektek, hogy bizonyos városokban az őrökkel nem lehet "érdemben" beszélni, mindig mindegyik csak annyit mond, hogy: "Wait! I know you."? Valami rossz fát tettem a tűzre? De akkor meg mért nem lehet bírságot fizetni, mint máskor?
  • Fehercsoki
    Picit több fps, bug fixek.
  • bega82
    Az 1.8-as patch-el mi változott?
  • genndy
    De miért nem? Én pont azt gondoltam a "tejjel-mézzel-folyónak" - tehát GOTY+kézzel fogható extrák (eddigi tapasztalatok alapján GOTY: alapjáték+DLCk). GOTY eddig mindig volt (FO3-ból is, sőt, a kiegészítői csak abban voltak magyarul elérhetők). Meg is van a GOTY kiadás mindháromból.
    Gyűjtőknek pont hogy egy GOTY+extrák lenne igazán értékes, és azt tényleg meg is érné megvenni (ismétlem, nem elszállt árazással). De ilyet nem csináltak egyikből sem. Vajon miért nem?
  • PiszkosFred
    Polo, artbook meg egyeb collectorba valo cuccok persze, hogy nem lesznek. De alapjatek+kieg+dlc kiadas lesz, az volt az Oblivionnal is, volt a New Vegasnal is. (FO3-at passzolom). Sot, ebben a pillanatban is akciosan, majdnem 50% aresessel beszerezheto szinte minden az Oblivionhoz es a Skyrimhoz XLiverol, penzert vagy ms pontert.
  • genndy
    Nem biztos, Oblivionnál, Falloutoknál sem volt a GOTY után egyéb extra dobozos kiadás (GOTY DLC-kkel + pólóval, artbokkal, stb), és nem hiszem hogy ezután még kiadnának. Viszont ha már így kitaláltam, egyre jobban szeretném, ha majd lenne..:) (elérhető áron, tehát mondjuk mint most ez a Premium)
  • PiszkosFred
    "Remélem hogy lesz egy "Tejjel-mézzel-Folyó-Überszuperextra Editiont" :D azt biztos hogy megveszem mert hihetetlen jó ez a játék."

Lesz, de majd csak 1-2 ev mulva.
  • genndy
    További jó játékot immár teljes képernyőn.
  • megakoko
    Át írtam és most már rendesen működik Hálás köszönet a segítségért
  • Hecker007
    Igaz hogy én is most kezdtem el játszani a játékkal "virágbolti" és mivel tetszik meg is venném, de ezért a kiadásért biztos nem fogok így pénzt adni hogy a DLC-k nincsenek benne.
    Remélem hogy lesz egy "Tejjel-mézzel-Folyó-Überszuperextra Editiont" :D azt biztos hogy megveszem mert hihetetlen jó ez a játék.
  • Fehercsoki
    Szép csak ennyiért már legalább a Dawnguardot hozzácsaphatták volna...A póló meg valószínűleg senkinek nem lesz pont jó.
  • genndy
    Roppant egyszerű a megoldás: keresd meg a játék könyvtárában, és indítsd el kézzel. Játékon belül ezt nem fogod tudni átállítani.
    A másik, hogy átírod az .ini-t: Dokumentumok\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini, ebben keresd a bFull Screen=0 sort. Ezt írd át 1-re, és kész. Bár a kérdésből már úgy érzem, ez a nehezebb út. Bocs a szkepticizmusért.