The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdték, de folyékonyan megtanulhatsz angolul és még egy másik nyelven is mire elkészül😊 Oblivion fordítása ~3 évig készült, Skyrim pedig majdnem kétszer annyi szöveget tartalmaz.
[merlinw.org]
rég jártam itt készül már a honosítás?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elvileg az 1.2-es patch mar javitja ezt a problemat.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Segítséget kérek! Nem tudok megnõsülni a játékban! Kiválasztom a nõt, igent is mond (rajtam van a nyaklánc). Megbeszélem Maramal-al az esküvõt, minden oké. Megjelenik a menyasszonyom is, meg Lydia holtteste (ugyanis meghalt egy küldi során) erre kiírja hogy sikertelen küldetés és elküldenek a sunyiba!Játékhiba lehet vagy én csinálok valamit rosszul?Aki tud kérem segítsen!Elõre is köszönöm!
Most jöttem rá hogy az Unusual Gemek a Thieves Guild-hoz kötõdnek, asszem harcosként nem fogok csatlakozni hozzájuk 😄
Még a játék sincs fenn, csak készülök feltenni:-)
Ha ezek a modok fennt vannak akkor igencsak be fog zavarni mert a High Res textura pack tartalmazza mindet !
Van ez a High Res Texture Pack. Tudja-e valaki, hogy ez hogyan viszonyul az olyan modokhoz mint:
Realistic water
Enhanced Blood
Enhanced Night
Skyrim HD 2k textures
Detailed Faces...stb
Vagyis, hogy mindegyiket érdemes-e telepíteni, vagy a fenti tulajdonképpen tartalmazza a többit?
Realistic water
Enhanced Blood
Enhanced Night
Skyrim HD 2k textures
Detailed Faces...stb
Vagyis, hogy mindegyiket érdemes-e telepíteni, vagy a fenti tulajdonképpen tartalmazza a többit?
Én csak Experten tolom egyelõre, a Master túl kemény még nekem 😊 De a mágusok valóban elég nagyot sebeznek rám, lehetõség szerint nem is megyek hozzájuk közel, ezért van az íjam, lelövöldözöm õket fedezék mögül 😄 Már nem tudom merre keveregtem amikor belefutottam egy Whispmotherbe és ha odaálltam volna elé kb 4 varázslattal leszedett volna, amennyit sebeztem rá tuti hogy nem lett volna elég idõm megölni 1-1 ben 😄
Viszont amúgy szerintem blockos karinak nem is annyira fontos az enchant, fõleg ha bretont kezd mert alapból +25% a faji bónusz, erre rájön a block perk +50% resistje így az már majdnem %cap 😊 így azért marad kihívás is a játékban 😄 félnem kell a mágusoktól egyelõre 😄
Viszont amúgy szerintem blockos karinak nem is annyira fontos az enchant, fõleg ha bretont kezd mert alapból +25% a faji bónusz, erre rájön a block perk +50% resistje így az már majdnem %cap 😊 így azért marad kihívás is a játékban 😄 félnem kell a mágusoktól egyelõre 😄
Azért a shout-ok segítségével el lehet boldogulni. 😊 Egy jó kis idõlassítás, aztán cseszhetik a mágusok!!! 😄
Hát igen, mag res cuccok nélkül a mágusok szénné égetnek/lefagyasztanak/kirázzák belõled a lelket is 😊 Magasabb nehézségi szinten pláne. Egy izmosabb nekromanta vagy õsmágus elég kellemetlen ellenfél tud lenni. Bár mostanában nem játszok, de korábban mindenbõl max ellenállásom (80%) volt, ennek ellenére master szinten meg tudtak izzasztani rendesen. Belegondolni sem merek, mi lett volna, ha nincs ellenállásom 😛 (5x annyi sebzés)
Úgy döntöttem kimarad az enchant nálam 😊 Paladin szerû karakterrel játszom jelenleg: one-handed - block - heavy armor - smithing - restoration - archery (fontossági sorrendben)
Smithinggel is elég durva konstans sebzést és védelmet lehet rakni a cuccokra, mellesleg már bánom hogy nem Bretont indítottam erre a célra mert bizony a +25% magic resist nem rossz egy melee karinak sem fõleg ha nem akarsz enchantolni 😊
Smithinggel is elég durva konstans sebzést és védelmet lehet rakni a cuccokra, mellesleg már bánom hogy nem Bretont indítottam erre a célra mert bizony a +25% magic resist nem rossz egy melee karinak sem fõleg ha nem akarsz enchantolni 😊
Lehetséges, mindazonáltal elég erõs hiba lenne, ha bájolás után csökkenne valaminek a tulajdonsága 😊 Abban szinte biztos vagyok, hogy ilyen "kiegyensúlyozás" nincs a játékban. Ha enchantolsz bármit, az erõsebb lesz, mint volt (vagy ha hülyeséget raktál bele, ugyanolyan erõs egy vagy két értelmetlen enchanttal, pl. kétkezes fegyóba one-handed fortify).
no az utóbbi szimpatikus verzió😊
Ha nem történik meg valójában, akkor vagy bug, vagy pedig ilyenkor az alap értékét mutatja (pl. skillek nélkül).
Nem bug,mindennek esik a pontszáma bájoláskor..nem tudom mit jelent és nem is történik meg valójában,ugyanolyan marad,csak bájolás közben mutatja..nyilván valami ellensúlyozó tény lenne,hogy pl a kard fizikai sebzésébõl veszít kicsit,ellenben kap hozzá mágikus sebzést...
Nm!😉
Köszi a gyors válaszokat 😉 Jó játékot!
Az elsõre nem tudom a választ... Elvileg nem szabadna enchant után lecsökkennie. Vagy bug, vagy megváltozott valami skilled, vagy elnéztél valamit. Nem várt skillváltozás általában akkor történik, ha leveszel magadról valamit, ami növeli a skillt, pl. esetedben valami fortify heavy armor-os cucc lehet a ludas, amit levettél magadról.
A mag res valóban "ultimate" megoldás, de... Ha pl. sima fire res-t használsz, az sokkal nagyobb arányban növeli a tûzellenállásodat, mint a mag res. Ugyanígy a frost és a shock is %-osan erõsebb enchantok. (Ez a három sebzõ mágiafajta van a játékban.) Ezenkívül a járulékos hatások ellen, ha jól tudom, nem véd semmi, tehát pl. a fagytól ugyanúgy le fogsz lassulni, ugyanannyi idõre, csak a sebzése csökken.
És még egy: 80% fölé semmilyen ellenállás nem megy fel, akkor sem, ha te számszerûleg úgy látod. Hiába van 900 armorod, az csak 567-ig "mûködik", mert ekkor éri el a 80%-os sebzéscsökkentést fizikai sérülésekkel szemben. Hiába van 150% mag res-ed összesítve, az is csak 80%-ig mûködik a gyakorlatban. A sebzést növelõ dolgok viszont elméletileg a végtelenségig turbózhatóak. Fegyó+skill+skillenchant+perkek, ezzel elég nagyot lehet ütni 😊
A mag res valóban "ultimate" megoldás, de... Ha pl. sima fire res-t használsz, az sokkal nagyobb arányban növeli a tûzellenállásodat, mint a mag res. Ugyanígy a frost és a shock is %-osan erõsebb enchantok. (Ez a három sebzõ mágiafajta van a játékban.) Ezenkívül a járulékos hatások ellen, ha jól tudom, nem véd semmi, tehát pl. a fagytól ugyanúgy le fogsz lassulni, ugyanannyi idõre, csak a sebzése csökken.
És még egy: 80% fölé semmilyen ellenállás nem megy fel, akkor sem, ha te számszerûleg úgy látod. Hiába van 900 armorod, az csak 567-ig "mûködik", mert ekkor éri el a 80%-os sebzéscsökkentést fizikai sérülésekkel szemben. Hiába van 150% mag res-ed összesítve, az is csak 80%-ig mûködik a gyakorlatban. A sebzést növelõ dolgok viszont elméletileg a végtelenségig turbózhatóak. Fegyó+skill+skillenchant+perkek, ezzel elég nagyot lehet ütni 😊
Köszi a részletes választ, közben meglett a nagyobb hatás (20 helyett 27-et tudok rátenni potival), de azt még mindig nem vágom hogy az ebony armorom mitõl lesz encahntolás közben 99-esbõl 93-as. Ez valami bug lenne..?
Amúgy ha mágia resit pakolok fel magamnak, az az ultimate megoldás, mert minden olyan ellen jó, amit mágiával lõnek rám? (tûz, jég, sokk, stb.). Mert akkor hülye lennék külön-külön frost, fire , stb resistet felpakolgatni magamra, ha ez egyben mindentõl véd. Vagy ez nem így van?
Amúgy ha mágia resit pakolok fel magamnak, az az ultimate megoldás, mert minden olyan ellen jó, amit mágiával lõnek rám? (tûz, jég, sokk, stb.). Mert akkor hülye lennék külön-külön frost, fire , stb resistet felpakolgatni magamra, ha ez egyben mindentõl véd. Vagy ez nem így van?
És persze az enchant perkek is sokat számítanak, ezt kihagytam. Meg nyilván az is, hogy milyen erõsségû a soulgemben a lélek. A grand az ideális a saját cuccaidhoz, a kisebbek inkább csak az enchant skill fejlesztéséhez jók.
Szeva!
Szétszedéssel csak a hatást tanulod meg, nem az erõsséget. Az enchantod erejét a saját skilled határozza meg. Hiába szedsz szét egy +40% two-handed tárgyat, csak a two-handed erõsítést tanulod meg, és az, hogy hány %-ost tudsz csinálni, a skilledtõl függ, meg esetleg az elõzõleg megivott enchantnövelõ potitól.
(Amit utálok: egyetlen mágust vagy bájolót sem lehet megkérni arra, hogy jó pénzért csináljon helyetted egy hejre kis bûbájt. Ahogyan kovácsot sem, hogy tuningolja már fel egy kicsit a bicskádat. Ezeket csak te tudod megcsinálni, a saját enchant illetve blacksmith skilleddel, ugyanis a kovács nem kovácsol, a bájoló meg nem bájol 😛 Ráadásul egyetlen fejlesztett fegyvert sem lehet találni egész Skyrimben (enchantos legalább van, különben kitört volna Amerikában a Skyrim-lázadás 😊 ). A legdurvább boss vagy küldi sem fog tuningolt cuccot adni, mert te vagy a világon az egyetlen, aki tud páncélt fejleszteni meg kardot köszörülni. Szerintem ezek a játék legnagyobb hibái.)
Ennek több folyománya is van, mint pl. az, hogy a leggazdaságosabb a kis erejû varázstárgyakat szétszedni. Ha van egy fegyó, ami +1%-ot ad two-handedre, meg van egy, ami +40-et, akkor az 1%-ost szétszeded és a 40-est eladod, mert utóbbi sokkal többet ér.
Másik ilyen következmény, hogy ha egyszer megtanultad mondjuk a fortify two-handedet, ilyen tárgyat nem tudsz lebontani, hiszen nem lenne értelme, már ismered a hatást.
Azt sem árt tudni, hogy egy-két enchantnak több változata is van, amelyek más erõsségûek. Az egyik leghasznosabb enchant pl. a magic resistance, de ennek két fajtája is van: az egyik az "alap", a másik pedig egy speciális külditárgy szétbontásából külön nyerhetõ, amit most nem részletezek, mert spoiler 😊 Mindenesetre az utóbbi egy kicsit erõsebb, ráadásul a két mag res enchant külön enchantnak számít, tehát egy tárgyra mindkettõt is lehet alkalmazni, ami elég durva.
Szétszedéssel csak a hatást tanulod meg, nem az erõsséget. Az enchantod erejét a saját skilled határozza meg. Hiába szedsz szét egy +40% two-handed tárgyat, csak a two-handed erõsítést tanulod meg, és az, hogy hány %-ost tudsz csinálni, a skilledtõl függ, meg esetleg az elõzõleg megivott enchantnövelõ potitól.
(Amit utálok: egyetlen mágust vagy bájolót sem lehet megkérni arra, hogy jó pénzért csináljon helyetted egy hejre kis bûbájt. Ahogyan kovácsot sem, hogy tuningolja már fel egy kicsit a bicskádat. Ezeket csak te tudod megcsinálni, a saját enchant illetve blacksmith skilleddel, ugyanis a kovács nem kovácsol, a bájoló meg nem bájol 😛 Ráadásul egyetlen fejlesztett fegyvert sem lehet találni egész Skyrimben (enchantos legalább van, különben kitört volna Amerikában a Skyrim-lázadás 😊 ). A legdurvább boss vagy küldi sem fog tuningolt cuccot adni, mert te vagy a világon az egyetlen, aki tud páncélt fejleszteni meg kardot köszörülni. Szerintem ezek a játék legnagyobb hibái.)
Ennek több folyománya is van, mint pl. az, hogy a leggazdaságosabb a kis erejû varázstárgyakat szétszedni. Ha van egy fegyó, ami +1%-ot ad two-handedre, meg van egy, ami +40-et, akkor az 1%-ost szétszeded és a 40-est eladod, mert utóbbi sokkal többet ér.
Másik ilyen következmény, hogy ha egyszer megtanultad mondjuk a fortify two-handedet, ilyen tárgyat nem tudsz lebontani, hiszen nem lenne értelme, már ismered a hatást.
Azt sem árt tudni, hogy egy-két enchantnak több változata is van, amelyek más erõsségûek. Az egyik leghasznosabb enchant pl. a magic resistance, de ennek két fajtája is van: az egyik az "alap", a másik pedig egy speciális külditárgy szétbontásából külön nyerhetõ, amit most nem részletezek, mert spoiler 😊 Mindenesetre az utóbbi egy kicsit erõsebb, ráadásul a két mag res enchant külön enchantnak számít, tehát egy tárgyra mindkettõt is lehet alkalmazni, ami elég durva.
Sziasztok, egy kérdés:
Enchant - miért nem tudok olyan szintû tárgyakat készíteni, amilyeneket szétszedek? Egy példa: Orc Armor 40% fortify two-handed. Szétkapom és egy Ebony armorba akarom a hatást beletenni, és látom hogy maximum 17%-os lehet (ráadásul a páncél armor ratingje is csökken 99-rõl 93-ra, azt sem értem).
Black Soul Gemet használok, 100-as a skillem, egy kivételével minden perk megvan, és még enchant erõsítõ löttyöt is iszok elõtte. Akkor most mi kell még..? <#ijedt>#ijedt>
Elõre is kösz
Enchant - miért nem tudok olyan szintû tárgyakat készíteni, amilyeneket szétszedek? Egy példa: Orc Armor 40% fortify two-handed. Szétkapom és egy Ebony armorba akarom a hatást beletenni, és látom hogy maximum 17%-os lehet (ráadásul a páncél armor ratingje is csökken 99-rõl 93-ra, azt sem értem).
Black Soul Gemet használok, 100-as a skillem, egy kivételével minden perk megvan, és még enchant erõsítõ löttyöt is iszok elõtte. Akkor most mi kell még..? <#ijedt>#ijedt>
Elõre is kösz
ok, akkor nem vagyok egyedül....
a trollokkal nem vagyok kibékülve a játékban, illetve az egész elder scrolls szériában. azokban a fantasy könyvekben amiket gyerekkoromban olvastam úgy képzeltem el õket a leírás alapján hogy embertõl magasabb, csontos, inas, szinte vézna, bibircsókos, zöldes bõrû rosszindulatú és roppant erõs csonttörõ lények.
na itt meg vmi gorillaszerû akármik.
az óriás viszont egész jó
na itt meg vmi gorillaszerû akármik.
az óriás viszont egész jó
Tudtommal nem, és késõbb sem lesz ilyen lehetõség. A TES részek szigorúan single-playeresek, azaz csak gép "ellen" játszhatóak.
tényleg, olyat lehet a játékban hogy ketten vagy akár többen hálózatban játszák úgy, hogy az egyik a fõjátékos, és a másik vagy többen pedig a kísérõk, csak éppen emberek. vagy akár mindenki saját fejlõdõ karival és sztorival... ? ? ? ha ilyet tudna, azonnal megvenném
Egyik hsz: "people were saying it was derived from a Scandinavian language "
Tehát valószínûleg vették az egyik skandináv nyelvet, és ezt alapul véve találták ki a videóban hallható nyelvet.
Tehát valószínûleg vették az egyik skandináv nyelvet, és ezt alapul véve találták ki a videóban hallható nyelvet.
Sárkány 😊
Egyébként nem tudom, a hangzása alapján tényleg északi lehet, de nem zárnám ki, hogy kitalált nyelv.
Egyébként nem tudom, a hangzása alapján tényleg északi lehet, de nem zárnám ki, hogy kitalált nyelv.
ezt sejti vki hogy milyen nyelven van ? finnül talán ?
http://www.youtube.com/watch?v=g7oUk9WizNc&feature=g-vrec&context=G2bc50e5RVAAAAAAAABQ
http://www.youtube.com/watch?v=g7oUk9WizNc&feature=g-vrec&context=G2bc50e5RVAAAAAAAABQ
1részt mindig van leértékelés (én 20euróért vettem a civ5-öt), másrészt a civ5 egy bazinagy pénzkidobás, mert egy vödör szar a játék.
Ha figyeled az akciókat, akkor tényleg olcsón lehet játékokat venni.
Ha figyeled az akciókat, akkor tényleg olcsón lehet játékokat venni.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Azért óvatosan a Steam-mel 😊
Most a Civ V GOTY-rel szemezek, és annak a Steam-es ára 40 Euró (most mondjuk éppen nem ennyi, mert akciós). Pesti boltban meg 9000Ft.
Pedig a letöltéses vásárlással elvileg meg kellene spórolnod a csomagolási, és szállítási díjat... Legalább is ezt szajkózta a Valve, mikor létrehozta a Steam-et. Pff.
Most a Civ V GOTY-rel szemezek, és annak a Steam-es ára 40 Euró (most mondjuk éppen nem ennyi, mert akciós). Pesti boltban meg 9000Ft.
Pedig a letöltéses vásárlással elvileg meg kellene spórolnod a csomagolási, és szállítási díjat... Legalább is ezt szajkózta a Valve, mikor létrehozta a Steam-et. Pff.
High Res DLC-t nem nagyon érdemes felrakni mert a karaktereket, NPC-ket leszámítva sokkal nem lesz tõle szebb a játék, amúgy meg a legújabb (tört) update a
Szerintem ajánlott ezt feltenni, ebben benne vannak az elõzõek is természetesen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.6-RELOADED
Szerintem ajánlott ezt feltenni, ebben benne vannak az elõzõek is természetesen
Az már régen volt, azóta megoldottam 😊
És ezért hagyod abba ?
De hülye vagy. <#eplus2>#eplus2>
Ott kinyílik magától az ajtó, csak egy picit várni kell... nem kell hozzá konzolparancs.
Abban az esetben pedig, ha nem eredeti a játékod, ne is várj bug mentességet. (nem tudom, hogy milyen verzióval játszol..)
De hülye vagy. <#eplus2>#eplus2>
Ott kinyílik magától az ajtó, csak egy picit várni kell... nem kell hozzá konzolparancs.
Abban az esetben pedig, ha nem eredeti a játékod, ne is várj bug mentességet. (nem tudom, hogy milyen verzióval játszol..)
Hát igen, amellett, hogy ez nem a warez topig, illik elolvasni az nfo-kat, mert általában azokban megtalálod a válaszod.
A textura packhoz meg jóformán csak vram kell, nekem az 1gb-os HD4850-el simán megy (ami 3 éve sem volt csúcskártya).
A textura packhoz meg jóformán csak vram kell, nekem az 1gb-os HD4850-el simán megy (ami 3 éve sem volt csúcskártya).
Sztem van vmi alap leírás ezeknél a torrenteknél.
Amúgy amíg steamen nem lehet kapni a régióban, addig baszódjanak meg (igen, lusta vagyok elmenni egy boltba a játékért).
Amúgy amíg steamen nem lehet kapni a régióban, addig baszódjanak meg (igen, lusta vagyok elmenni egy boltba a játékért).
Ez nem biztos, hogy jó hely tört játékkal kapcsolatos kérdésekhez 😊
Egyébiránt (gondolom) az 1 az alapjáték, a 2 az elsõ kijött peccs, a 3 a harmadik kijött peccs, a 4 pedig a HR texture pack, ahogy a neve is mondja. De a 2 is trükkös, mert azt sugallja, hogy az elsõ peccsel "együtti" játék. Tehát ha én Jack Sparrow (netrõl letöltõs szemét kalóz) lennék, aki nem vagyok, megnézném az 1 és 2 közti méretbeli különbséget. Ha az 1 nagy, akkor az az alapjáték. Ha a 2 kicsi, akkor kihagyom. Ha a 2 nagyobb, mint az 1, akkor a 2 az alapjáték az elsõ peccsel együtt, tehát az 1-et kihagyom. A 3 valszeg egy peccs, tehát azt letöltöm. A 4 pedig egy texture pack, amit vagy felraksz, vagy nem, attól függõen, hogy milyen jó a géped.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébiránt (gondolom) az 1 az alapjáték, a 2 az elsõ kijött peccs, a 3 a harmadik kijött peccs, a 4 pedig a HR texture pack, ahogy a neve is mondja. De a 2 is trükkös, mert azt sugallja, hogy az elsõ peccsel "együtti" játék. Tehát ha én Jack Sparrow (netrõl letöltõs szemét kalóz) lennék, aki nem vagyok, megnézném az 1 és 2 közti méretbeli különbséget. Ha az 1 nagy, akkor az az alapjáték. Ha a 2 kicsi, akkor kihagyom. Ha a 2 nagyobb, mint az 1, akkor a 2 az alapjáték az elsõ peccsel együtt, tehát az 1-et kihagyom. A 3 valszeg egy peccs, tehát azt letöltöm. A 4 pedig egy texture pack, amit vagy felraksz, vagy nem, attól függõen, hogy milyen jó a géped.
rendszermeghajtó \ users \ felhasználó \ documents \ My Games \ Skyrim
Ezen belül vannak az ini file-ok és a Saves mappa. A mappán belül a mentésfile nevében benne van a mentés sorszáma, a kari neve, a helyszín, egy érdekes számsorozat (ami leginkább egy ip címre hasonlít), és az .ess kiterjesztés, ami az elder scrolls save file-ra utal.
Ezen belül vannak az ini file-ok és a Saves mappa. A mappán belül a mentésfile nevében benne van a mentés sorszáma, a kari neve, a helyszín, egy érdekes számsorozat (ami leginkább egy ip címre hasonlít), és az .ess kiterjesztés, ami az elder scrolls save file-ra utal.
Hello!
Most kezdeném a gémet. Melyik verziót ajánljátok és melyik update-et hozzá?
1,The_Elder_Scrolls_V_Skyrim-Razor1911
2,The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Update_1_Repack-RazorDOX
3,The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.3-RELOADED
4,The Elder Scrolls V Skyrim High Resolution Texture Pack
Buta kérdés:
High Resolution DLC alapból megizzasztja a gépet vagy szintén lehet grafikai beállításon állítgatni?
AMD 9550+, Geforce 450 GTS , 4 GB Ram a gépem.
Elõre is kösz!
Most kezdeném a gémet. Melyik verziót ajánljátok és melyik update-et hozzá?
1,The_Elder_Scrolls_V_Skyrim-Razor1911
2,The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Update_1_Repack-RazorDOX
3,The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.3-RELOADED
4,The Elder Scrolls V Skyrim High Resolution Texture Pack
Buta kérdés:
High Resolution DLC alapból megizzasztja a gépet vagy szintén lehet grafikai beállításon állítgatni?
AMD 9550+, Geforce 450 GTS , 4 GB Ram a gépem.
Elõre is kösz!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy win7-ben hol tárolja a mentéseket a játék és milyen néven? Köszi szépen!
Így is az egyik legerõsebb a tõrös. Legalábbis nálam a 2 lopakodós volt a legjobb 😊
Értem. Mondjuk így már tényleg logikus, mert különben nagyon owerpowered lenne a tõrözés.
A tõrnél csak a mastery (vagy mi, ami 20-40-60 etc %al növeli a sebzést) hat. Tudtommal sem lötty, sem item enchant nem növeli. A csiszolás viszont igen. 100-150 körül sebzés a tõrrel simán elérhetõ, ami a 30xos stealth cuccal már 3-5k körül van. Az elég mindenre (a legerõsebb mobnak tudtommal 3125 hpja van). Ugye szembõl is lehet szorzós támadást nyomni a 100as sneak perkkel...
Jaaa jóvan, közben meg is értettem! <#vigyor>#vigyor> Tehát a fortify one-handed az nem hat rá, csak a weapon enchantmentek... magyarul szart se ér! <#eplus2>#eplus2>
uesp-en ilyeneket ír:
"The downside to using daggers is that they do not have a weapon specialization (they get a perk in the Sneak skill tree instead which works only with sneak attacks) and they do not benefit from Fortify One-Handed effects, which can dramatically increase the damage output of one-handed weapons. Temporary enchantments like Elemental Fury Shout, poisons, weapon enchantments and the Armsman perk do work with daggers."
Dehát ez sem teljesen igaz, legalábbis a Calver által leírtak szerint az enchantok sem növelik a sebzést. <#nemtudom>#nemtudom> Hát fura ez mindenesetre...
"The downside to using daggers is that they do not have a weapon specialization (they get a perk in the Sneak skill tree instead which works only with sneak attacks) and they do not benefit from Fortify One-Handed effects, which can dramatically increase the damage output of one-handed weapons. Temporary enchantments like Elemental Fury Shout, poisons, weapon enchantments and the Armsman perk do work with daggers."
Dehát ez sem teljesen igaz, legalábbis a Calver által leírtak szerint az enchantok sem növelik a sebzést. <#nemtudom>#nemtudom> Hát fura ez mindenesetre...
Lehet, hogy így van a játékban, de akkor nem túl logikus...
Ahha, ettõl tartottam! 😞 Köszi.