The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A szóban forgó modot konkrétan Deathskull fordította és egy darab nagyképű vagy lekezelő hozzászólása nem lelhető fel!! -Cáfolj meg egyenesen és ne ilyen többször írtam, más ügyekben stb. konkrétumok nélküli fröcsögéssel nyilvánulj csak meg. -
Minden konkrét visszajelzett(ritkán volt) fordítási hibát kijavítottak és még meg is köszönték. Vagy épp linket és verziót frissítettek a meglehetősen elenyésző reagálások ellenére.
Mindenesetre keményen elferdíted a dolgokat("válaszra sem méltattak"😉 és ismétlem, inkább a megfelelő helyen gyakorolj kegyet, ahol a fordításokat keresik és a sértettek megtudják védeni magukat! Már ha megy neked a fair play.<#awink>#awink>
Ilyenkor józan paraszti ésszel az ember nyom egy screenshot-ot és beteszi a megfelelő helyre, jelezvén a konkrét hibát a fordítónak.
Az meg a másik, hogy nem is itt foglalkoznak a modok honosításával de mindegy.
Érdekes gondolkodású emberek vannak.<#confused>#confused>
Video kártya ma már, legalább 2GB kell nem hiszek benne a NVidia elég 1GB csak azért írják mert A Beth Nvidia supporter.
Feltettem a Skyrim SE-t, an USSEP-t, es Bethesda.net-rol a Mesh Improvment mod-ot, majd inditottam egy uj gamet.
Graf beallitasok minden LOW-on, es minden effekt kikapcsolva.
A karakterkrealas meg jo volt, de amikor mentem fejet vagatni, monitor blackout, system freeze.
Event logban semmi nyoma miert allt meg a rendszer...
Kesz rohely, de tenyleg.
Battletag: coolpet#2467
HD6870 1GB kartyam van.
Az SE addig kivaloan teljesitett amig nem ertem ki Whiterun melletti nagy terre es nem kezdtem el mamutra, lepkere vadaszni.
Nem tudom pontosan mi okozhatta a spontan program bezarast, de NV kartyabol eleg neki az 1GB is, mig AMD-bol 2GB-ot ir a minimum spec.
Az eredetivel elofordult, hogy a monitor kikapcsol, es a gep par masodperc mulva lefagy.
Nem mukodott az alt+tab, es neha a menteseknek is annyi.
Viszont az ujban elvileg megcsinaltak a 64 bit kompatibilitast, es a memoria managementet correct?
Lehet a regit ugy felpatchelni, hogy az jol mukodjon?
Vagy varjak az ujnal valami uj patchet?
Mit javasoltok?
Koszi!
Battletag: coolpet#2467
Elég csak két modot feltenni a mestertől, az Apokalipszist(már ekkor kemény ellenfele lehetsz bárkinek pusztán a Helyreállítás iskolával) és az Ordinatort meg talán az Aurorát.
Így már távolról sem értelmetlen még a kovácsolás mestersége sem vagy akár a Beszédkészség(mondjuk a Bárd ág). Ugyanakkor izgalmas, szórakoztató, átgondolt és súlyt ad a fejlődésnek.
És ki az, aki manapság még az alapjátékkal bohóckodik.? Enai azért sejthet valamit az rpg-ről és arról, hogy kell minőséget az asztalra tenni.<#awink>#awink>
Mondjuk azt sem értem, hogy a Bethesda mit érthet a kódolás alatt az utóbbi 7 évben. A jelek szerint bogarakat.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.02.10. 21:56:36
A Witcher 3 szerintem is nagy ellentmondás. Sokszor máig nem értem, hogy sikerülhetett nekik ezt így tálalni.? Döbbenet, mi lesz legközelebb?.
Az Enderal igen csak jó lehet de nyilván nem egy PoE. -Ezerrel készül a 2. - Mindenesetre szerintem Vajáknak jobb lenni, mint Sárkányszülöttnek.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Annak nem látom értelmét, hogy célzottan rohanva, menekülve kínlódja végig a harcokat a karakter, amíg nem elég erős a feladathoz.
Nagyon régen játszottam már a Skyrimmel, nem tudom javításokkal, modokkal, most mit lehet, és mit nem, de kezdetben megvoltak a rejtett titkok a kezdeti gyors fejlődésre.
Az íjászoknak kimondottan megkönnyítették a kezdést, már a kezdő faluban ott volt egy karakter, akitől lényegében ingyen lehetett íjászatot tanulni, szinte a faluból sem kellett kimozdulni, 50-es szintig feltornázta a mesterlövészetet, a megfelelő perkekkel lényegében már egyenesbe is volt a karakter harci szempontból... igaz közben lépett néhány szintet, de ennek is megvolt a pozitív hatása, jobb felszereléseket lehetett lootolni.
Nekem úgy rémlik, hogy trénerek nélkül is elég sok szintet meglép a karakter még akkor is, ha a főszálat erőltetett menetben csinálja.
Mire a faluba beérnek legalább egy szintet lép... elmegy a sárkánykaromért, megtalálja a sárkánykövet, Whiterunnál megöli a sárkányt, felmászik a hegyre, megkeresi a kürtöt, vissza viszi - mindezek közben rengeteget harcol, sunnyog, vagy varázsol, sok lehetősége van, de valamit csinálnia kell, ennek következtében lép szinteket.
Kezdetben 5 skill fejlődés után szintet léphet, később ez felkúszik, 10, majd 15 skill fejlődés után lehet szintet lépni, ezért az elején érdemes volt oda figyelni a képességek fejlesztésre.
Nagyon elrontani nem lehet egy karaktert, legfeljebb nehezebbé, vagy könnyebbé lehet tenni az útját, de azért vannak olyan helyek, ahonnan csak akkor szabadulhat, ha legyőzi a bosst a pálya végén, olyan helyre felkészületlenül bemerészkedni merész
a sok óra nem próbléma, rengeteg órát szoktam ölni egy játéba 😊 ha leköt
a story miatt mentem tovább de már visszatöltöttem
ma felfedeztem a szekeret, hogy nem kell gyalog menni a messzi településékre
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.02.07. 22:45:17
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.02.07. 22:33:08
Obliviont írtam. volt még Gothic 2-3, Dragon Age, Witcher 1, 3, (2 kimaradt) Fable - amik hirtelen eszembe jutnak és ezek csak az fps/tps-ek az izometrikusokat fel sem sorolom
Skyrimet tényleg nem ismerem, és a Mororowinddel sem játszottam sokat. Valahogy nem jött be.
De tudom milyen az amikor valaki mágus vagy harcos. Tudom milyen az amikor az ellenfelek erősek, és el kell őket kerülni vagy kitrükközni. Pl. felmászol valahova.
Régen sem volt lock, de a Witchernél igen. Igaz a 3-ban már kiszedtük a ritmusra ütést, pedig anno az jó volt.
Az hogy éppen kik vernek le, csak azért írtam, hogy képben legyetek mennyire erős a karim.
Másrészt érthető, vigasztalásként ebbe bele fogsz jönni mindössze egy cseppet nem sokat próbáld beleélni a karakteredbe magad amit játszol. Mágus az pl nem tank, vagy jól páncélozott valami. Képzeld el milyen szeretnél lenni a karakterben csendes gyilkos mérgekkel? Akkor viselkedj úgy. Mágus mint necro? Akkor idéz, Mágus destructionnal. Ez kicsit nehezebb mert lassan fejlődik. Tehát kell még valami pl. társ vagy egyéb megoldás.
Ez egy primitív játék, csak azért nehéz neked mert még új vagy gondolom a műfajba vagy sose merültél bele. Ez jó lesz kezdetnek, idővel nehezebb dolgok is menni fognak. Talán egy nap a Pillarson fogunk vitatkozni milyen csapat kell ahhoz, hogy ne vérez el. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.02.07. 21:59:54
már egész az elején eljutsz az első városba, ahol figyelmezteted a jalt, hogy jön a sárkány, és kisvártatva meg is támadja őket a nyugati toronynál egy, amit sikerült megölni (szétnyilazni a toronyból) és onnantól én lettem dragonborn. A 7000 lépcső nem volt nehéz, a jeti volt ellenfél, de melette egyszerüen elszaladtam
De visszatöltöttem azt a mentést mielőtt hajóra szálltam, ugyanis még azok a skorpió szerű izék is simán megölnek, amikbe a település melett botlottam. és most látom, még rengeteg hely van ezen a kopár hideg helyen.
valaki jött a Witcher-rel. Szerintem a witcher szebb. itt minden baromi nyomasztó, sötét, a város egy falu, kő hátán kő
ami még zavar az hogy szerencsétlen nem tud mászni, csak pattogok, de legalább nem másznak utánam az ellenfelek mint a rendőrök a GTA V-ben.
másik ami kellemetlen az a target lock hiánya. simán tudom püfölni a semit mert az elelnfél már máshol van. a witcher ebben a tekintetben jobb
ami tetszik itt a többféle faj, úgyhogy egy Khajiittal kalandozok, mint anno a Mororowindben is
már annak is utánaolvvastam, hogyan tudom fejleszteni a pusztakzes harcot.
de jelenleg éppen a rablóvezér ölt meg
egyszerüen kifingok ha 3-4-en vannak egyszerre
Egyébként az útközben felszedett tekercsek és egyebek mindig elégségesek a győzelemhez.
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.02.07. 02:12:16
Nem tudom milyen cheatről beszélsz. Legyőzöd az első sárkányt és visszatérve a herceghez már indulsz is a Szürkeszakállúakhoz és felveszed a küldetést. Ilyenkor amint gyorsutazol mondjuk Fenyvespatakhoz vagy akár Télvárához stb. mindegy, már jönnek is a kultisták. A városi őrök miután végeznek velük, kizsebelem őket. Ezután elolvasva a náluk lévő cetlit már azonnal elérhető a Sárkányszülött kaland.
Összegyűjtöm és megveszem, majd összekeverem a hozzávalókat(nulla alkímiával is erősek a mérgek), feltankolok(nem árt ha az öltözék is tunningolt, pl. +íjászat csuklóvédő stb.) Indulok.
A 7. szintet Miraakhoz közel érem el, ebből egykét pont megy a sunnyogásra, a többi pedig az íjászatra. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.02.07. 01:51:13
Arról nem is szólva, hogy cheat nélkül még a küldetést sem lehet aktiválni a játék elején, a főszálat el kell vinni addig, hogy a Szürkeszakállúakat meggyőzd, te van a Sárkányszülött, s addigra már jónéhány szintet lépsz, mire a kultisták felbukkannak, és még a küldetéssort el sem kezdted,
7. szinten öltem meg Miraakot, a módszerem:
-Sunnyogós karakter, egy íj sok vesszővel, legalább 6 darab de inkább több a legerősebb egészséget sebző méregből+még ugyanennyi bénító méreg, hogy mindig a földön feküdjön ha lehet.
-Egypár légiesítés vagy láthatatlanság italocska, hogy sima legyen az odavezető út és nem árthat egy elementál idézés tekercs se.
Ezután a kinti terepen már jóval könnyebb a helyzet, mert a sárkányokat hátasként használhatod vagy csak simán harcba is hívhatod.
Egészség sebzése alkímia: Koboldhajtás,Folyami harcoshal,Narancs szitakötő
Bénítás: Lápigomba tok, Emberhús,Óriáslábujj
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
a 3-ban akkora város van hogy ihaj
a ló kezelés is jobb benne
és a történet is érdekes
Utoljára szerkesztette: laikuss, 2017.02.05. 18:21:49
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.