The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://index.hu/tech/2012/06/01/a_sarkany_csak_a_kezdet/
Érdekes, hogy nekem is sokszor az egyszemélyes mmo jut eszembe a játékról. Nagyjából jól megfogja a cikkíró, hogy mitõl kiemelkedõ a Skyrim az rpg-k közül. Én is kb. ilyen tempóban játszom a megjelenés óta és még mindig elvarázsol ha belépek. Elindítom, és a világ része vagyok, egy egyszerû tolvaj, aki csak boldogulni akar valahogy. Még azt sem tudom, hogy a fõszálat befejezem-e valaha, akkor a élményt ad már az magában, hogy kalandozhatok ebben a világban.
Kevered a dolgokat. A DLC egy kis extra tartalom, legtobbszor penzert, amely igaz hozzaad aprosagot az alapjatekhoz, de nem kritikus mertekben. A kiegeszito ezzel szemben egy osszeszedett, nagyobb tartalom, amely akar alapjaiban valtoztatja meg a jatekot, vagy viszi tovabb a tortenetet egy ujabb szintre. Nehez megfogalmazni a pontos kulonbseget, hiszen ahany studio, annyi fele modon ertelmezik ezeket, de az mindenkinek egyforma, hogy a DLC apro kis tartalom, mig az expansion/kiegeszito az egy nagyobb, osszetettebb tartalom.
A Tribunal egy kiegeszito volt. A Dawnguard egy DLC lesz... nagyobb mint a hirhedt lopancelos DLC, de nem kiegeszito.
#18895: Tribunal nem DLC volt, hanem kiegészítõ. nagy különbség.
"The trees move. Do you not see it?"
A kiegek meg szerintem most is tartalmasak lesznek, mint eddig. Az obliban is az elsõ kieg, a knights of the nine nem volt túl hosszú, aztán mégis kaptunk egy shivering isles-t.
A TES játékok mögött meg olyan szintû háttéranyag van, hogy inkább mutassanak minél többet ingame, legalább be tudom hozni azt a párszáz könyv lemaradásomat <#bee1>#bee1>
Én pl 10 játékból ha egyre mondom azt hogy sz*r.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Barmelyik jatekra is gondolunk az elmult 4-5 evbol, az emberek es jatekosok nagy resze elfelejtett orulni valaminek es szorakozni azzal, ami van. Mert abban egyetert mindenki, hogy egyszerusodnek a jatekok, de minel hamarabb fel tudja (akarja) ezt a tenyt dolgozni az ember, annal tobb oromteli orat fog szerezni neki, barmelyik ujabb jatek.
abba is beletõrödtem, hogy fallout sem lesz soha többet olyan mint az 1-2
úgy tûnik, hogy a bethesda szépen lassan mindent bepakol amiért az emberek az oblivion óta sirnak. számszerijak, mounted harc, a hires neves levitáló vampire lord a game jam videóból és még sorolhatnám. komolyan mondom hangulatosabb ez a trailer mint az eredeti játéké. alig várom hogy megkaparintsam
Fred: te meg álljál már le ezzel a balkánozással! A Kárpát-medencében vagyunk nem a balkánon. Földrajzból 1-es.<#nevetes1>#nevetes1>
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Itt a balkanon mi mindent 20 evvel kesobb kapunk meg, az az 1 honap nekunk semmi, oruljunk, hogy megkapjuk. 😊
Erre jön valami mod, ami mindenhova lámpákat tesz.
De ez nem az FNV topik, ezekkel inkább oda kellene átköltöznünk.