The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E3 interwiev

Lehet rajta csámcsogni. 😊 Arra jó volt a magam részérõl egész biztos nem veszem meg ezt a dlc-t. Ez egy xbox akármi. Ez a vámpír egyszerûen borzalmas, szerintem valamelyik vámpíros filmbõl van de nem jut eszembe melyikbõl. De el kell ismerni tényleg nagyon figyelnek a moderekre és egy az egybe lopják az ötleteket csak a modderek ritkán olvassák el a lorét. Van az oblivionhoz egy mod ami több féle transzformot tett lehetõvé. Szerintem abból koppintották.

Nem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

vérfarkas-vámpír nem lehet lenni ? teccik érteni ? 😊

Kezdjél újat.

Srácok asszem félreértettük egymást!
A lényeg nem azon van,h vérfarkasként megnyúvasztottam szegény Belethort.
Meghalhatott vna 25 más módon is.
A baj az,h amióta visszahoztam nem lehet tõle vásárolni illetve eladni neki.Erre szeretnék megoldást!
Metalmilitiakid
Valaki segítsen már ki, mert már tényleg agybajt kapok ettõl a hanghibától. Már teljes driver újratelepítést is csináltam, próbáltam a cfg fáljban is állítani, de semmi nem érdekli és még mindig 5.1 et küld a fülesemre.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szerintetek Lords of the ring online-ban folytassam a régi karakteremet ingyen, vagy kezdjek egy újat Tamrielen😄?
Köszönöm Neked is.Akkor beszerzem azt az amulettet is,hogy teljesen biztonságban legyek.Végül is ha nem is árulják,csak megtalálom,hisz gyalog megyek mindenhová.Akkor a vérfarkasság elkerülése könnyen megoldható.
"nem tudom mibõl gondoltad, hogy vérfarkasként a városlakókat kell öldösni"

Szerintem a sok hollywoodi film az oka. Valahogy onnan azt "tanultuk", hogy teliholdkor le kell kaszabolni a várost 😊

Ez már-már kész Underworld (a film 😊 )

Ettõl függetlenül nézõpont kérdése a vérfarkas tud nagyon jó lenni ha értelmesen használod. Bár masteren nagy kihívás. Van a vérfarkas üvöltés ami rémülettel tölti el a népeket és ha egyidejûleg nyomod le a két egér gombot az egy falhoz vágó effektet csinál az ellenféllel és ha szerencséd van bekapcsol a fejleharapós fatality. Bárt mostanában nem tudom milyen a patchekkel mert rég nem vettem elõ. de lehetett vele mókázni a lényeg az hogy ha látod hogy hamarosan visszaváltozol akkor futás üzemmódban rejtõzz el. 24 óra alvás és kezdõdik elölrõl. Ezzel a módszerrel minden nehézség nélkül kiirtottam a silver hand erõdöket masteren is. Igazán nem egy nehéz játék ez . 😊

Fantusz
Passz.
Legegyszerûbb lett volna vissza tölteni egy korábbi mentést, nem tudom mibõl gondoltad, hogy vérfarkasként a városlakókat kell öldösni.
Senkit nem kell bántani, arra kell figyelned, hogy ne lásson meg senki farkas formában.
Talán ha lesznek hozzá perkek, értelmet kap a werewolf, így nem sok haszna van, fõleg nem a Silver Hand ellen, akik ezüst kardokkal hadonásznak.

Fantusz
Vérfarkas nem lehet vámpír, mivel 100% resist disease módosítót kap. Vámpírból viszont lehet vérfarkas, mivel a lychantropiát csak szertartással lehet megszerezni, de a vérfarkassá válással a vámpír lét valószínûleg megszûnik (nem próbáltam, de így logikus)
Lehet találni a játékban 100% resist disease amuletet, ami mindenféle disease alapú kórságtól megvéd (kivéve a vérfarkas szertartás).
Az elõzõ részekben alvás közben is megtámadhtott vámpír, ami menthetetlenül vámpírrá váléással járt, a Skyrimben ezt a lehetõségek kivették, itt csak harc közben lehet megfertõzõdni a kórral, ami nem egy vészes dolog: figyelni kell.
A fertõzés kezdeti szakaszában gyógyítható, a karakterlapon a varázslatok aktív hatások között bármikor meg lehet nézni a pozitív, és negatív módosítókat is, s szükség esetén orvosolni kell a bajt.

Akkor ezt benéztem. :d
De ettõl függetlnûl szeretnék vmi megoldást a Belethoros problémára.
Nagyon köszönöm Neked!Meglesz.Én mindig harcos vagyok,a közelharc érdekel.Nem szeretek varázsolgatni,inkább lecsapom õket karddal,bárddal vagy valamivel😊.Akkor megyek,megveszem az italt.Köszönöm a válaszaid,a fáradozásod..
Tarts magadnál mindig egy-két cure disease potit(bármelyik árusnál vehetsz) mielõtt vámpíros helyre mész, és amikor velük harcolsz próbálj minél közelebb menni hozzájuk, mert általában rád varázsolják a vampiric drain varázslatukat, attól fertõzõdsz meg(10% az esélye) ha jól tudom. Viszont ha erõlteted a közelharcot és hamar lecsapod õket akkor nem nagyon van esélyük rád varázsolgatni, legalábbis én még egy karakteremmel sem kaptam el (csak akkor amikor direkt meg fertõztem a karit), fõleg nem a közelharcosokkal.

Köszönöm,de az érdekelne hogy megelõzhetem-e valahogy?
Ha megfertõzõdsz, három napod van, hogy megigyál egy cure disease potit, vagy elmenj egy templomban, és ott valamelyik istenség oltárával leveheted a fertõzöttséget. Vérfarkassá csak a companion céh küldetései belül válhatsz, és gyógyulhatsz meg. Egyébként egyszer megfertõzõdtem vámpírsággal, és kíváncsiságból hagytam, hogy átváltozzak. A harcosommal a béka segge alatti lopakodás skillel simán meg tudtam kajáltatni.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Köszönöm!Még annyit kérdeznék,meg lehet ezt elõzni valahogy?Mármint ha egyáltalán megfertõzõdhetek még.Szeretnék ember maradni.Nem szeretnék sem vámpír,sem farkasember lenni.
PiszkosFred
Holnap kiderul.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

benőmenő
elvileg a dawnguard-ban már lesz perktree-je a vámpíroknak meg a vérfarkasoknak is
Fantusz
Talán gyenge a lopakodás képzettséged, azért ébredtek fel.
A megfelelõ perk nélkül lopakodva a lépéseid zajára felébrednek az alvók, ami esetleg segít: a muffle varázslat

Fantusz
Saját házikón kívül nekem csak a mágusoknál maradtak meg a cuccaim.
A belépés után oda vezetnek az ágyadhoz, a mellette lévõ szekrénybe nyugodtan lehet pakolni.
A Companionsnál viszont eltûntek a lerakott cókmókok az ágy melletti szekrénybõl, a ládákat ezek után ki sem próbáltam.

Fantusz
Senkit nem kell megölni, sõt gyilkolászni sem kell Whiterunban, ott annyi a lényeg, hogy vérfarkas formában ne lásson meg senki, mert azonnal rád támadnak, s ráadásul kapsz 1000 bounty-t.
A vérfarkas létnek van egy jótékony hatása, immunis a betegségekkel szemben, így vámpírrá sem változhat, de az egy kötelezõ átváltozáson kívül soha nem bújtam farkasbõrbe, ilyen formában elég fölpösleges, hiányos a képesség (elvileg lettek volna hozzá perkek, de valamiért végülis kimarad a játékból)

Hát,mostanra sikerült.Valamit rosszul csinálhattam,mert állandóan felébredt az"áldozatom",vagy segítségért kajabált..Közben meg elhagytam valahol a menyasszonyom,a segítõtársam.Meg akarom találni,mert rendkívül hasznos volt eddig.Nagyon szépen köszönöm a segítséged,Nélküled nem sikerült volna.
Nekem a földre dobált cuccok is megvannak hetekkel utána is, de az a biztos ha saját házba/frakciónál pakolsz be valamibe.

Ami igazán biztos, az az, hogyha vesz az ember saját házat, és az ottani ládikákban tárolja a dolgait.
Ház nélkül az egyes frakciókba belépve az ottani ládákban, szekrényekben lehet még tárolni, nekem ez is bevált, de úgy emlékszem volt olyan, aki azt írta, hogy onnan is tûntek már el dolgok.
A sima hordóba pakolás viszont tényleg nem túl lopásbiztos, egy idõ után könnyen lába kél az ottani cumóknak.
Srácok egy kérdés: elég harácsoló ember vagyok, de az inventory ugye igen szûkös (lootolok mindent aztán adom el a boltokban).

Van a játékban valami lehetõség az éppen nem használt tárgyak tárolására (úgy hogy késõbb meg is maradjanak)?
Mondjuk ha valahol kispécizek egy hordót és pakolászok bele, megmaradnak a cuccok?

----

felraktam egy lovas modot - http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=10579 - ahol a lónak is van kapacitása, de egyszer csak hopp, eltûnt minden amit bepakoltam. Szóval nem egy megbízható mod.

Köszönöm!!!!
Bárkit, éjszaka be kell menni egy házba ahol valaki alszik, és megharapni.

Igen,õ támad rám.Kit haraphatok meg hogy ne üldözzön a fél világ?
Mármint ki támad meg, Falion? Táplálkoznod kell mielõtt emberek közé mész, mert akkor nem látszik rajtad hogy vámpír vagy, így szóba állnak veled az NPC-k.

Tényleg köszönöm,de nem sikerül.Állandóan megtámad ez a majom,mert ugye még vámpír vagyok.Már nagyon unom,lehet visszatöltök egy régebbi mentést.Ez felettébb dühítõ.Azért ha van még tanácsod,örülnék😊.
Aszittem az elsõ átváltozásnál gyilkolni is kell. 😊
Ez a bajom,hogy ami van korábbi mentés az sokkal régebbi.Nem szeretném mégegyszer onnan kezdeni...
Nekem megint a frissítéssel van problémám, vagyis nem tudom, hogy hogy mûködik ez a steam-en, mert nálam még mindig 1.5.26-os verzió van. És nem frissíti magától a steam, pedig az van beállítva. És úgy olvastam, hogy másnál már 1.6-os verzió van. Ez hogy a manóba van? Tudom valahogy manuálisan rábírni, hogy frissítse?
Nekem nincs, én olyankor csak szaladgálok farkasként, nem szoktam megölni senkit. 😊 Esetleg tölts vissza egy korábbi mentést.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Csatlakoztam a Kompániához és amikor vérfarkasként kell gyilkolászni a városban véletlenül megöltem Belethort a boltost.Nem is foglalkoztam vele,mert azt olvastam,hogy az üzletben lévõ másik fickó átveszi a helyét.Viszont nem így történt,beszélni sem lehet vele.Visszahoztam Belethort,de a párbeszédnél hiányzik az a rész amivel üzletelni lehetne.Próbáltam megölni újra,aztán resurrect,resetAI,de nem segített.
Neten sem találtam használható megoldást.
Nincs valakinek ötelete?
Köszi elõre is!
SiteDisagner
Nagyon szépen köszönöm!

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Miután oda adtad neked, találkozni kell vele a megjelölt helyen napfelkeltekor(5-6 óra), akkor elvégzi a rituálét és kész.

Köszönöm!Minden sikerült,odaadtam neki a feltöltött dolgot,mégsem gyógyít meg.Várni kell,vagy menni kell még valahová?Ebben még segíts lécci,aztán békén hagylak😊.
Egy feltöltött black soul gemet kell adni neki. Ehhez szükséges a soul trap spell, amit pl spell bookból lehet megtanulni, ezt tudsz venni pl Farengar Secret-Fire-tõl, õ Whiterunban az udvari varázsló, biztos találkoztál már vele. Elolvasod a könyvet, varázslat megtanul, aztán mielõtt megölsz egy ellenfelet ellövöd és a legyõzött ellenfél(humanoidnak kell lenni ha jól tudom tehát ne állatokat ölj 😄) lelke bele megy a soul gem-be és kész. Ezt kell oda adni Falionnak és meggyógyít. Ha kicsit ködös lenne így leírva, akkor video.

Nagyon szépen köszönöm a gyors és remek választ.Sajna nem tudok nagyon angolul,és nem értem mi lenne a küldetés.Véletlenül nem emléxel rá?Valami a black soul gem vagy mi.Valamit azzal kéne csinálni(van is 2),de nem jövök rá hogy mit.Egyébként a többi stimmelt,köszönöm szépen Neked!
Ha már teljesen lezajlott az átalakulás, menj be bármelyik kocsmába, ott a pincérnõ el fog küldeni Morthalba egy Falion nevû fickóval beszélni, nála lehet gyógyulni küldetésen keresztül.

Sziasztok!Sajnos vámpír lettem,akaratomon kívül.Nem tudjátok hogyan lehetek újra"normális" ember?Whiterunban nem segítenek,italom meg nincs.Segítsen aki tud legyen szíves!!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

PTW
konzolt megynitod és a következõ parancsot beírod:

advskill /skill neve/ /kívánt szint/

pl: advskill lockpicking 95

SiteDisagner
Sziasztok!

Új karaktert kellett kezdenem, mert a mentésem tönkrement, pedig már nagyon jól álltam. Az a kérdésem, hogy az egyes képességek pontjait hogyan tudom növelni, hogy a perkek ráilleszthetõek legyenek? Mert pl a kovácsolás már 90 fölött volt, és rohadt sok idõ megint elérni. Ezzel kapcsolatosan valami csalás, trükk, trainer nincs, hogy megint kb onnan folytassam, ahol abbahagytam?

Köszi elõre is!

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

MMO? ISTENKÁROMLÁS!

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Én úgy tudom, hogy véletlenszerû.
Sziasztok
A kivégzési mozdulatokról szeretnék egypár szót váltani
Volt amikor lefejeztem valakit vagy csak simán leszúrtam és nem tudom hogy lehet ezt irányítani....
Van valami trükkje hogy lefejezés elött mit kell csinálni vagy ez telljesen véletlenszerûen van megcsinálva??