The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet rajta csámcsogni. 😊 Arra jó volt a magam részérõl egész biztos nem veszem meg ezt a dlc-t. Ez egy xbox akármi. Ez a vámpír egyszerûen borzalmas, szerintem valamelyik vámpíros filmbõl van de nem jut eszembe melyikbõl. De el kell ismerni tényleg nagyon figyelnek a moderekre és egy az egybe lopják az ötleteket csak a modderek ritkán olvassák el a lorét. Van az oblivionhoz egy mod ami több féle transzformot tett lehetõvé. Szerintem abból koppintották.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A lényeg nem azon van,h vérfarkasként megnyúvasztottam szegény Belethort.
Meghalhatott vna 25 más módon is.
A baj az,h amióta visszahoztam nem lehet tõle vásárolni illetve eladni neki.Erre szeretnék megoldást!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szerintem a sok hollywoodi film az oka. Valahogy onnan azt "tanultuk", hogy teliholdkor le kell kaszabolni a várost 😊
Legegyszerûbb lett volna vissza tölteni egy korábbi mentést, nem tudom mibõl gondoltad, hogy vérfarkasként a városlakókat kell öldösni.
Senkit nem kell bántani, arra kell figyelned, hogy ne lásson meg senki farkas formában.
Talán ha lesznek hozzá perkek, értelmet kap a werewolf, így nem sok haszna van, fõleg nem a Silver Hand ellen, akik ezüst kardokkal hadonásznak.
Lehet találni a játékban 100% resist disease amuletet, ami mindenféle disease alapú kórságtól megvéd (kivéve a vérfarkas szertartás).
Az elõzõ részekben alvás közben is megtámadhtott vámpír, ami menthetetlenül vámpírrá váléással járt, a Skyrimben ezt a lehetõségek kivették, itt csak harc közben lehet megfertõzõdni a kórral, ami nem egy vészes dolog: figyelni kell.
A fertõzés kezdeti szakaszában gyógyítható, a karakterlapon a varázslatok aktív hatások között bármikor meg lehet nézni a pozitív, és negatív módosítókat is, s szükség esetén orvosolni kell a bajt.
De ettõl függetlnûl szeretnék vmi megoldást a Belethoros problémára.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
A megfelelõ perk nélkül lopakodva a lépéseid zajára felébrednek az alvók, ami esetleg segít: a muffle varázslat
A belépés után oda vezetnek az ágyadhoz, a mellette lévõ szekrénybe nyugodtan lehet pakolni.
A Companionsnál viszont eltûntek a lerakott cókmókok az ágy melletti szekrénybõl, a ládákat ezek után ki sem próbáltam.
A vérfarkas létnek van egy jótékony hatása, immunis a betegségekkel szemben, így vámpírrá sem változhat, de az egy kötelezõ átváltozáson kívül soha nem bújtam farkasbõrbe, ilyen formában elég fölpösleges, hiányos a képesség (elvileg lettek volna hozzá perkek, de valamiért végülis kimarad a játékból)
Ház nélkül az egyes frakciókba belépve az ottani ládákban, szekrényekben lehet még tárolni, nekem ez is bevált, de úgy emlékszem volt olyan, aki azt írta, hogy onnan is tûntek már el dolgok.
A sima hordóba pakolás viszont tényleg nem túl lopásbiztos, egy idõ után könnyen lába kél az ottani cumóknak.
Van a játékban valami lehetõség az éppen nem használt tárgyak tárolására (úgy hogy késõbb meg is maradjanak)?
Mondjuk ha valahol kispécizek egy hordót és pakolászok bele, megmaradnak a cuccok?
----
felraktam egy lovas modot - http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=10579 - ahol a lónak is van kapacitása, de egyszer csak hopp, eltûnt minden amit bepakoltam. Szóval nem egy megbízható mod.
Ez a bajom,hogy ami van korábbi mentés az sokkal régebbi.Nem szeretném mégegyszer onnan kezdeni...
Segítséget szeretnék kérni!
Csatlakoztam a Kompániához és amikor vérfarkasként kell gyilkolászni a városban véletlenül megöltem Belethort a boltost.Nem is foglalkoztam vele,mert azt olvastam,hogy az üzletben lévõ másik fickó átveszi a helyét.Viszont nem így történt,beszélni sem lehet vele.Visszahoztam Belethort,de a párbeszédnél hiányzik az a rész amivel üzletelni lehetne.Próbáltam megölni újra,aztán resurrect,resetAI,de nem segített.
Neten sem találtam használható megoldást.
Nincs valakinek ötelete?
Köszi elõre is!
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
advskill /skill neve/ /kívánt szint/
pl: advskill lockpicking 95
Új karaktert kellett kezdenem, mert a mentésem tönkrement, pedig már nagyon jól álltam. Az a kérdésem, hogy az egyes képességek pontjait hogyan tudom növelni, hogy a perkek ráilleszthetõek legyenek? Mert pl a kovácsolás már 90 fölött volt, és rohadt sok idõ megint elérni. Ezzel kapcsolatosan valami csalás, trükk, trainer nincs, hogy megint kb onnan folytassam, ahol abbahagytam?
Köszi elõre is!
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
A kivégzési mozdulatokról szeretnék egypár szót váltani
Volt amikor lefejeztem valakit vagy csak simán leszúrtam és nem tudom hogy lehet ezt irányítani....
Van valami trükkje hogy lefejezés elött mit kell csinálni vagy ez telljesen véletlenszerûen van megcsinálva??