30713
TES
  • bega82
    Na most ez a Dragonborn hogy működik? Már a játék indításánál teljesen más lesz minden, vagy ugyanúgy indul a sztori Helgenben, és csak majd később lehet eljutni más területekre stb stb.?
  • a.carkey
    Még 1x nagyon köszi mindenkinek a tippekért!
  • bajgunar
    No More Blocky Faces Szebb az arcok kidolgozottsága.
    Detailed Lips Szájak szebbek.
    Skyrim Sunglare V4[/URL] Nap fényét filmszerűvé teszi.
    [URL=http://skyrim.nexusmods.com/mods/60]xEnhanced Blood Textures/URL] Továbbfejlesztett vér textúra.
    [URL=http://skyrim.nexusmods.com/mods/3863]SkyUI
    Jobban átlátható, kezelhetőbb menü! ;)

Szerintem még ezeket berakhattad volna azok mellé.
    Vagyis én így egészíteném még ki.
    Jó összeállítás! ;)
  • Zozo0122 #22067
    Hát igen 54. szinten vagyok főküldetés kész companions kész és minden mellékküldi is amit hajlandó voltam elvállalni:D Nincs már hová fejlődnöm sem...a Dawnguard is hamarosan készen lesz.Utána pedig irány Solstheim.Bár egyvalami mégis csak van...a polgárháborúban nem álltam sehová sem de inkább a Stormcloakokat támogattam eddig...valszeg be is fogok közéjük állni mostmár és kitakarítom a birodalmat bár őket annyira nem utálom.Viszont a Thalmort írtom rendesen:D Ha látom őket odamegyek és beléjük kötök, hogy elkaptatok Talos hívő vagyok:DDD Ha pedig van velük fogoly akkor adok neki vmi béna fegyvert és elengedem adjon nekik ha már fogjul ejtették.

Hát a páncélzatnál én is a kinézetre megyek:D Ami jól néz ki az rendben van.Hordtam sokáig steel platet is:)
  • genndy
    Ja hogy ennyire tápos vagy már. Mondjuk én a kinézet miatt is szeretek összetartozókat hordani, úgy néz ki a legjobban ha minden darab passzol egymáshoz.
    Acélpáncélból nekem a Steel Plate tetszik, de a sima is pofásra sikerült.
  • Zozo0122 #22065
    Fölösleges mert így is kb 750-et véd ez így egyben:D Felkovácsoltam legendaryra mindent utána pedig italokkal kicsit még tovább:DD Tökmind1 mit hordok bőven van védelem, igaziból most azon gondolkodok,hogy sima steel armort veszek majd fel a vállvédős verziót marha jól néz ki:D
  • genndy
    De akkor már miért nem szettben hordod? Ha megvan rá a skillpont, akkor az plusz védettséget ad.
  • Zozo0122 #22063
    Igen ez a Dawnguard heavy armor fehér színben:) A kesztyű és a csizma pedig Wolf boots és gauntlets. A companion küldetésekben lehet szerezni.

Más dolog.Ti megtaláltátok a Dawnguardban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Auriel pajzsát? Mert hogy benne van ám azis:)
  • genndy
    Sima DLC-beli Dawnguard páncél (jól sikerült szerintem is). Talán a nehéz változata, de van belőle könnyű is, sőt asszem mindkettőből van 2-3 féle (olyan tuti van hogy 1 vagy 2 vállvédős).
  • zorrobomber
    Ez a páncél valami alap cucc, vagy mod? Az ilyen letisztult dolgok tetszenek, nem amikor 60 tüske meg kígyófej, stb jön ki a páncélból, ezzel érzékeltetve mekkor tápos az ürge. Na meg az orkokat is csípem.
  • Zozo0122 #22060
    Köszi:) Itt van még 2 kép:

Nem kopasz, van hátul 1 hajfonat:D

Itt pedig nézelődik.
  • genndy
    A STEP-ben nagy valószínűséggel meg fogod találni a Morzsi által linkelt modokat is, de ha ajánlani kell kimondottan jókat, akkor ezek tényleg azok. Nagy részüket én is használom. ENB-t mondjuk éppen nem, helyette az Immersive Environmentet.
    Kieg: legszebb általános látványt az Official HD pack ÉS HD 2K-val együtt kapsz.
  • a.carkey
    Köszi szépen Neked és Morzsinak is. Ahogy hazaértem, el is kezdem. :)
  • morzsi555
    Official High Res Texture Pack vagy Skyrim HD- 2K Textures vagy mindkettő
    HD Enhanced Terrain, a távoli textúrák szebbek lesznek
    That's Ice, szebb jég
    Valamelyik ENB amelyik tetszik, pl: Project ENB, Superb ENB-RL, Sharpshooters Extreme Graphics Vision ENB, A Realistic Hope ENB
    A Quality World Map - With Roads, szebb térkép, beállítható rajta, hogy látszódjanak-e az utak vagy a felhők, vagy ne.
    WATER - Water And Terrain Enhancement Redux, szebb víz
    Static Mesh Improvement Mod, tárgyaknak lesz szebb textúrája
    Skyrim Flora Overhaul, jobb növényzet textúrák
    Lush Grass, dúsabb fű
    High Quality Eyes, szebb szem textúra
    Footprints, lábnyomokat hagysz a hóban és az npck is
    Player Headtracking, ha sokat játszól tps módban, a karaktered feje követi a többiekét, ilyen van pl. a mass effect játékokban is
    Wet and Cold, látszik a lehelet hideg helyen, csöpög rólad a víz, stb.
  • genndy
    Jelen! :)
    Ezt nyálazd át először, ha csak a grafikát akarod turbózni: STEP
    Ennél jobban sehol nincs összeszedve. Ha még van kérdés, akkor persze kérdezz nyugodtan, itt vagyunk. :)
  • bega82
    Ja, értem. Akkor genndy, vagy MaRee, vagy PiszkosFred vagy Fantusz lesz az embered. :)
  • a.carkey
    Elolvastam, ezért is kérdezem, mert nem tiszta (annyi mod van), hogy mit érdemes, ha csak a grafika felturbózására akar rámenni az ember.
  • zorrobomber
    Na ez jól néz ki :)
  • MaRee
    Na kinek hogy tetszik eddig a Sárkányszülött?

Nekem sajnos most nincs elég időm, hogy kipróbáljam.
  • bega82
    A bannerban lévő "modok" szekciót érdemes elolvasni, nagyon hasznos kis leírás... és lassan minden nap feltesz valaki egy ehhez hasonló kérdést! (No offense természetesen )
  • a.carkey
    Sziasztok!

Egy ideje nem volt fent a játék, de a hamarosan megjelenő új kieg miatt feltenném. Mit érdemes ma modként felrakni, hogy jól nézzen ki?
  • Zozo0122 #22049
    Bocsi a tripláért de ittvan a karim:
  • Zozo0122 #22048
    Aki már játszott a Dawnguarddal:

Ez a Forgotten Vale-beli sárkányharc... kegyetlen jó volt!!! Mikor ez a 2 dög kitört a jég alól üvöltöttem örömömben, hogy ebből mekkora csata lesz Jóféle új sárkányok és nemis voltak gyengék:) Meg ezek a gleccserharcok a falmerekkel...a terepalkotáshoz ért a Bethesda az biztos.
  • Zozo0122 #22047
    Jó kis dwemer páncélzat:) Fejleszd a kovácsolást akkor a játékban lévő páncélok kb 80%-át elkészítheted magadnak:D
  • mans
    link
    Nord:)nem akartam macska meg gyík lenni)valami páncélt is kéne már alkotni de még csak amiket találtam az van rajtam.
  • Zozo0122 #22045
    Nincs baj a kétkezes fegyverekkel én is azt fejlesztettem ki ráadásul mind3 ágát:D Marha jól néznek ki már a sima vas pallos is bejön:) De jelenleg sárkánycsontból készített pallosom van kicsit felerősítve de enchant nincs rajta...még. Bár enchantból maximum 10pontos sebzésre vagyok képes tűz jég és áramsebzésből és itt megis áll a tudomány:DDD Néha variálgatom a fegyverem meg a páncélzatom mikor épp melyik tetszik a 100 as kovácsolás miatt + 1-2 itókával szinte bármilyen páncélból kihozom a maximumot tehát kb mind1 mit viselek:) Az egyetlen amit kb. azóta nem vettem le hogy megtaláltam az Yngol sisakja. A legkirályabb sisak az egész játékban:) Egyébként bocs, hogy néha magyarítom a neveket tehát Helm of Yngol ha esetleg rákeresel:)

Egyébként milyen fajjal vagy?
  • morzsi555
    Bethesda kiadott egy hi res texture pack-et a dlck-hez.
  • morzsi555
    A telvanni falu kicsit hupikék törpikés lett... Azt hittem olyan lesz, mint a morrowindben.

• genndy
    Amit jarloktól, fogadósoktól tudsz fölvenni, meg egy adott céh végigvitele után adnak a tagok, azok mind ilyen ismétlődők, ezeket simán ki lehet hagyni. A 'főbb' szálakban lévők azért jobbak.
  • mans
    Én még csak 18-as vagyok de már elszartam,csak a kétkezes fegyvert tápolom leginkább,meg unom már az unalmas küldetéseket,mindenkinek én rohangálok,pl barlangokba leölni egy varázslót már sokadszorra.
  • morzsi555
    Hát engem nem nyűgözött le ez a Solstheim, a TESIII-as Solstheim sokkal érdekesebb. A páncélok mondjuk jól néznek ki.
  • steweee
    jónak tűnik, köszi szépen !
  • PsyhoApu
    Sikerült úgy teleraknom mod-okkal, hogy az eddig gyönyörűen futó játék most akadozik mint a fene. Ideje gyomlálni és optimalizálni. Gondolom nem csak én futottam bele ebbe a hibába.
  • PiszkosFred
    ...a kulcsint pedig evek ota a "showracemenu" paranccsal eddig is meg lehetett oldani. :) (sot, sok mod van, ami a vampir letnel megakadalyozza a beesett arcot, es maximum csak a szem valtozik - bar az is kivedheto moddal).
  • genndy
    Én ezt láttam valamelyik nap, de nem próbáltam ki, tehát nem tudom mennyire használható: Personal Notebook - Journal Mod
  • genndy
    Sebészhez és Legenary Dragonhoz:
    mindkettőhöz van achi is. Hátha valaki csak emiatt akarja megcsinálni.
  • Fantusz
    Sárkány típusokkal nem érdemes foglakozni, főleg nincs miért mérgelődni miatta.
    Dragon , elder dragon, acient dragon, nevesített sárkányok, a karakter szintlétól függően más-más nehézséget jelenthet a legyőzésük, de semmi olyan plusszal nem jár a kaland, hogy ezért érdemes legyen legendary dragonra gyúrni.
    A legendás fegyverek, páncél darabok végig kisérik az egész sorozatot, s olykor még a tulajdonságaik is módosulnak
    Nincs ezzel gond, az évszázadok során nem egy láda mélyén porosodnak, a tárgyaknak is megvan a maguk kalandos útja.
    Night Mother is mozgásban van
    Nekem első nekifutásból Shadowmere "átöröklődése" keltette a feleslegesség érzését, de különösebben nem foglakoztam vele, alapvetően nem ronja el a játékot, akik meg nem játszottak az Oblivionnal, azoknak csak egy ló
  • Zozo0122 #22033
    Van ezen a fórumon BÁRKI akinek már spawnolt legendary dragont a játék? Most tudtam meg ,hogy ez bennevan a Dawnguardban...és elméletileg legalább 78 as szint kell hozzá. MIVAN???? Most ez is mi? Aki szerepjátékosan játszik az rohadtul nem éri el a 78-as szintet mert nem fejleszt mindent orrba szájba. Én még csak 54es vagyok de már nincs is mit fejlesztenem egyszerűen kész van a kari bár nemis zavar különösebben, hogy nincs hova fejlődni nem az a lényeg. Már megint 1 összecsapott marhaság:(:(:( Olvasom éppen, hogy a legendary dragon Alduinnál is erősebb:S Nemár...ezt most miért?

Másik érdekesség:
    Auriel íja hogy kerül oda ahol éppen van? 200 évvel korábban még Vvardenfellen volt meg is szereztem tehát elméletileg elmondhatnánk,hogy a Nerevarine lenyúlta, vagy ottmaradt a régi tulajnál.Bár gondolom azért ezt csak megmagyarázzák úgyis hamarosan megvan az íj:)

Jó mind1 végülis összességében eddig jó DLC most vagyok a Forgotten Vale-ben és kegyetlenül hangulatos kis hely lett ez:) Az új páncélok helyszínek stb. nagyon tetszenek az előbbiek csak apró panaszkodások:D
  • Fantusz
    Riften alvilági kocsmájában ücsörög a fazon.
    A városba érve megkapja a játékos a küldetést, úgyhogy nagyon nem kell kutakodni utána.
    Vámpír pofákon nem dolgozik, s fajváltás sem lehetséges, csak a külcsínyen változtat, ha valakinek nem tetszik a Helgenben kreált pofi.
  • mans
    Ja Én a sebésznél már voltam,azt hittem van valami lényege,asszem whiterunba van,a vár alatti pincékbe valahol,1000 aranyat kell fizetni.