The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár hihetetlen mit dobot ki találatként még rá.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ilyen, h tank/dps nincs (mármint szerep) tekintve, h light armorban is el lehet érni elég gyorsan az armor capet, illetve a nehézpáncél nem hat negatívan a dmgre. Ha nem 15-20 pontot kellene kipakolni az 1h-ra, h értelmes legyen (mármint ennyi pont után kezd sebezni a fegyver), akkor használható lenne az 1kezes is...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egy olyan mod érdekelne amivel több vagy korlátlan csatlakozható társam lehet.
Link vagy házszám amelyik hozzászólásban esetleg volt.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ezzel szemben a khajit stealthesnek imba dw claw (light weap 30on 100 körül ütök), a nehezebb ellenfeleket ki lehet lõni longbow-val, illetve magasabb szinten auto 1hit mindenki tõrrel (lol). Valahogy az egész ez mode.
Úgyh én jelenleg várok még vmi balance módosításra, mert ez így nem az igazi.
(mellékesen a wayfaring lore skilljei a monster mod új ellenfeleinek a felén nem mûködnek, ami szintén tré)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Régi RPG-s kép se illik az egészbe, mert kb. 100 levelig fejlõdnek a SkyRe-be az ellenfelek, így kb minden kicsit magasabb szintû mágus elõl menekülnöm kell, ha csak nem tudom "AKCIÓ" elemekkel kicselezni (futás, fedezék, reflexek). Így ha jól számolom kb. 80as szintnél tudok majd velük szembe szállni.
Ja és írtam hogy resistance-ok rajtam voltak. Sõt! 80% fire resistance-el bírok 2 páncélelem révén, mégis megvakultam a tûzlabdáitól szinte.
Na mind1, nem kezdek újat, már van csak a SkyRe-be 12-15 órám, csak így max extra nyugodt kedélyállapotba van kedvem játszani
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Szóval a kérdés: ez alapból ilyen igazságtalan, vagy valami moddal összeakadt? Megjegyzem nincs fenn más ellenfélre, vagy varázslatokra ható mod.
véleménye..Dawnguard thoughts
Dawnguard thoughts
Mondjuk szerintem Giskard kicsit tágabban értelmezi a lore friendly dolgot, de ettõl függetlenül érdekes olvasni.
onnan meg pár gombnyomással megoldhatod a problémádat kicsit kevésbé kifacsart módon.
szerintem.
"The trees move. Do you not see it?"
(Leeresztett csapórács van, amit nem húznak fel)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tehát akkor ha jól értem ezt kéne beírni a konzolba:
"01002B74 moveto player"
Sajnos ez sem mûködik, és pontal sem.(not found)
Nem kell beírni valamit a konzolba elõtte hogy elfogadja a konzolparancsokat?
xx002B74.moveto player
pontot lehagytam.
szóval: player.placeatme xx002B6C
viszont... ez egy új karaktert fog generálni. ha csak magadhoz akarod húzni, akkor meg RefID kell, és a köv módon:
xx002B74 moveto player
ugye milyen egyszerû a konzol használata? <#gonosz1>#gonosz1>
Kimegyek a barlangból, és beírom a konzolba hogy?
b) nem xx kell az elejére, hanem a betöltõdése sorrend szerinti "száma" (hexa érték) a DLC-nek. gondolom van mod manager már Skyrim-hoz, ahol látod, alapból nem szokása megmutatni.
"placeatme xx002B74" parancsra
"not found for parameter ObjectID" hibaüzenet.
Jobb oldalon
"placeatme xx002B74" -ez utóbbi Serana RefID-je (ObjectID-jét nem találtam sehol), de megint hülye problémába futottam: A Skyrim konzolba nem lehet nullát beírni. Ugye a sima, TAB fölötti gomb ki-be kapcsolja a konzolt, ö-ü-óra se ír nullát, a numerikus billentyûzettel meg nem is enged írni bele.
Ilyenkor mi van?
placeatme <actor/object ID>
ezzel próbálkoznék
Nagyon hülye gondom akadt! Felraktam a Dawnguard DLCt, és megkaptam a feladatok hogy kísérjem haza Sarenát. Solitudeba Fast traveleztünk, onnan gyalog indultunk el végig a partvonalon, õ, én és a segítõm. Idõ közben beugrottunk a Broken Oar Grottoba, és kipucoltuk. De itt a probléma, Sarena nem haljandó kijönni a barlangból. Hiába jüvünk ki belõle, nem jön utánunk. Bent a barlangban követ engem, tehát követésre van állítva, de ki nem jön.
Van valami konzolparancs, amivel bent a barlangban "ki tudom kapcsolni" õt, kint meg spawnolni? Vagy tegyek le a Dawnguard DLC-rõl ezzel a karaterrel?
http://skyrim.nexusmods.com/mods/1558
Alchemists Have Ingredients. Utáltam eddig hogy az alkimista boltokból mindenbõl volt kb. 1-2 darab full randomba, azt szeva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudja vki hogy a skyrim monster modot be lehet üzemelni vhogy nem eredeti játékra is?