The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Tenyleg fontos kerdes ez?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szerintetek a Skyrim grafikailag veri a BF3-AC3-Far Cry 3-Witcher 2 grafikáját ?
Fehercsoki
STEP

Te melyik modot használod amitõl,szép lesz a talaj ?
Fehercsoki
Ezen kívül csak a textúrákat lehet lecserélni, azt meg nagyon sok mod tudja, válogass.

Köszönöm pont ez kellett. 😊 Nem ismersz még véletlenül egy talaj szépitõ modot ?
Fehercsoki
Például ezt. Van sok más mod is erre a célra.

De mit töltsek le ? Belinkeled lécives ?
Fehercsoki
Mondjuk skyrimnexus?😄

Honnan töltsem le ?
Fehercsoki
Bumpy Terrain-tól például sokkal szebb lesz.

De van olyan data benne,de nem tudom hogy kéne kinéznie a kövezetnek.Nemrég nézett ki nagyon jól,de nem tudom melyik mod csinálta azt.
genndy
Ha a tesnexus-t vagy az NMM-et használtad akkor ez nem lehet gond.
Viszont: biztos hogy jól adtad meg a Skyrim könyvtárat az NMM-nek? A Skyrim\Data-n belül van olyan könyvtárad hogy "textures"? Ha nincs, akkor ez a fõ gond, nem a játékhoz telepíti a textúrákat, ezért nem látsz változást.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tudsz mutatni lécives egy képet hogy hogy kéne kinéznie a közetrõl hogy milyennek kéne lennie ?
Lehetséges hogy azért nem müködik,mert rosz helyrõl töltöttem le ?
és a Skyrim HD 2K Textur csak akkor müködik ha elég erõs hozzá a gépem ?Ha igy is megy azzal mit csináljak,müködjön ? ha ugyan igy bemásolni mint az elõzõt akkor ezt hova ?
wesker24
Háth a aNexus szedi le akkor csak aktiválnod kell ennyi !

Nem kell sehova se másolnod semmit !

Én nem használom az NMM-t mindent manuálisan másolok be !
Honnan másoljam a Skyrim data mapájába ?
A Skyrim mapájába a data-ba hogy másoljam-be ha a Nexusba szedi le és onnan kell aktiválni ?
wesker24
Skyrim/Data/Textures/landscapes ide kell bemásolni és felülírni ha már van olyan !

És ha vn hozzá rlég erõs géped akkor hónak kell lennie !
Ha van olyan erõs gépem,és mégsem olyan a kövezett talaj amilyennek lennie kéne ak mit csináljak ?
Milyen ENB-kell hozzá ?
wesker24
A Serious HD Retexture Landsacpe mod csak akkor mûködik ha min 512 MB-os max 1 Gb-os VGA kártyád van !
Erre már válaszoltunk szerintem. Milyen kártyád van? Meg nem mindegy simán vagy valamilyen ENB-vel futtatod.

Amit küldtél mért nem ugy viselkedik ahogy kéne,meg a Skyrim HD 2K Texture sem.
Köszönöm szépen
Nos nagyjából ennyi. innentõl az segít leginkább ha elkezded magadnak felrakni a dolgokat és megnézed mi mit csinál. Ha nem tudsz angolul akkor más nem is igen van elrontani nem tudod a játékot. 😊 Persze ha van kérdésed válaszolunk azért.

wesker24
Neked akkor a Serious HD Retexture Landscapes MOD kell ez durván megváltoztatja a talajt az utat a sziklákat stb..
Köszönöm Már csak 1 mod kell,hogy tökéletes legyen a Skyrim.Amitõl a talaj,a kövezett út lesz sokkal szebb.Ha ismresz olyat belinkeled lécives ?
genndy
Az jelzi, hogy újabb verzió elérhetõ belõle, mint ami neked van. Ha rákattintasz, rögtön a mod oldalára visz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ha a Nexusba a mod mellet van egy háromszög sárga tábla benne egy felkíjáltó jelel az mit jelent ?
Egyépként nem olyan nehéz beszurni egy linket,ahelyett hogy itt mondjátok hogy bogarásszam egyedül -.-
Hetek ota bogarászom a Modokat hogy melyik megy melyik jóbb.Szoval csinálom egyedül is.Azért jöttem forúmra mert,reméltem megkönnyithetem a dolgom,azzal hogy tapasztaltakaat kérdezek.
PTW
*ide is bejutottál valahogy

PTW
Hallod már ne haragudj de a sokadik "nehéz lett volna...." megynílvánulásod után nem leszel túl népszerû itt szerintem.

Floodolod a topicot mintha cset lenne, plusz olyan stílusban adod elõ a dolgokat mintha mindenkinek a kötelessége lenne maximálisan kiszolgálni a percenként érkezõ kívénságaidat.

Egy rakás információ a rendelkezésedre lett bocsájtva. Olvasni tudsz, netezni tudsz, mer tide is bejutottál valahova.

Fogjad magag szépen és tölts el egy-sok órát azzal hoyg skyrim nexus "böngészed (browsolod)", és tájékozódsz, ahelyett hogy itt követelõzöl és értetlenkedsz.

És mielött felkapnáda vizet tudd, hoyg a fent leírtak a te érdekedet szolgálják, különben (legalábbis magamból kiindulva) nagyon nem fognak szeretni a topiklakók.

joceruza
<#eljen>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Malakai
Kös önállóság, próbálj ki valamit magadtól is, anélkül hogy mindent a szádba rágnának, ha ennyire nem veszed a fáradtságot ne várj el segítséget se.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joceruza
Csak bogarássz! Sok jó motyó van fent.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Azért nehéz lett volna belinkelni a megfelelõt,ahelyet hogy kibogarásznám ?
Jól van hogy a Nexus oldalán kell keresni,nem a Nexus Mod Managében -.- azért ezt jó lett volna ha mondod.
PTW
bocs de én feladom

chopin42
Figyu. nem tudom hány éves vagy, de egyszerû a téma, van ez az oldal : http://skyrim.nexusmods.com/
Itt van olyan fül (gomb, kijelölhetõ dolog) hogy : FILES
Arra ráviszed az egered, kijön egy sor lehetõség egymás alatt függõlegesen, neked a legfelsõ kell : CATEGORIES (kattints rá)
Utána látsz egy csomó kategóriát ha behozta az oldalt, betûrendben. Neked a következõk fognak kelleni: ENVIROMENTAL, LANDSCAPE CHANGES, MODELS & TEXTURES, VISUALS & GRAPHICS. (kattints valamelyikre ezek közül)
Itt ezeken belül ki fog adni egy csomó modot, válogass, mindegyikhez van leírás (angolul , de gondolom azt hogy HD meg BETTER stb érted).
Letöltöd ami neked kell szépen és a leírás alapján ami MINDEGYIK MODHOZ VAN telepíted. Ennyi.

Valaki tudna belinkelni nekem egy modot amitõl a talajzat,föld lesz élesebb szebb ? Lécives (Nem a növényzetre gondolok hanem a talajra) köszönöm
Ha nem elég erõs a gépem,akkor semmit nem tud megjeleníteni a Skyrim HD 2K ból ? A ENB mire jó ?
Nos függ attól melyik verziót szeded le függ a vidokártyádtól és még sok mindentõl. személy szerint a Bethesdáét használom így azt nem tudom milyen. És függ attól is milyen ENB-t használsz. Ez egy grafikus segédeszköz különbözõ technikák használatával a kép minõsége változik.

Mit csináljak hogy a Skyrim HD 2K Texture,olyan legyen mint a képein ? FONTOS lécives
A Skyrim HD 2K Texture ugy nem megy,hogy ha más textur mod is be van kapcsolva ? Grafikai mod csak a Skyrim HD 2k Texture legyen ?
Errõl beszél.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

A Skyrim HD 2K Textures mért nem ugy viselkedik,ahogy a képein van ?
a Nexus Mod Managérõl beszélsz ?