30713
TES
-
Jossua #23195 -
Jossua #23194 Valaki tudja mi lehet a bibi.. mikor SKSE akarom futattni ezt dobja ki.. illetva zok a modok se akarnak nagyon bejönni :)
-
Jossua #23193 köszömön a segítséget Skyrimnek !! -
Jossua #23192 kaptam egy üzit benne linkekkel h azokkal probáljam meg.... cSuwwi vagy 10 videot néztem végig nem értem miért nem fut.... -
#23191 skse-vel direkt indítva is mennie kéne.
most jött ki egy frissítés, ha nem 1.9.x-es skyrimed van, akkor az előző skse-vel próbáld meg.
simán odamásolod a gyökerébe és az skse.bat-al indítod
ahogy látom már van az skse oldalán egy tutorial video is, az se segít? -
Jossua #23190 3 féle SKSE tettem fel egyikkel se indul a játék... minden létező tutorial videot megnéztem ugy csináltam ahogy ők ... próbáltam nexus mod managerrel,Mod organizerrel... állandóan azt irja h frissitsem a skyrimet.. a legújabb patch van fent.. persze próbáltam másik patchhel is. Valakinek van valami ötlete ??:) -
#23189 Köszi mindenkinek,
Lydia elbocsátása után, simán folytatódott... -
Jossua #23188 Kezdő vok sorry a gyenge kérdésért:) Honnan tudom ha wgy nód sikeresen fent van?:)
Mod Organizetr használok... SKSE.BOSS telepitve.... -
skandara #23187 én is elakadtam ott kicsit, mert Serana nekem folyton azt magyarázta, hogy csak ketten mehetünk, úgyhogy dismisselni kellett az összes followerem akik relaxoltak, bárhol...de az se segített csak a "set playerfollowercount to 0" ha neked is hasonló a helyzet, akkor egy próbát megérhet. -
#23186 Mondjuk olyankor próbálkozz, amikor nincs ott (éjjel).
A gyűrű nem a zsebében van, hanem az egyik tárolóban. -
#23185 Marmint, ha a tarsad Serana, es nem Lydiaval megy oda. -
#23184 A tekecs kuldeteseknel mar lehet menni oda fast travellel is. Egy autosave/quicksave visszatoltes segithet. -
#23183 A titkos bejárat majd később lesz. A csónakhoz menj, amivel át tudtok menni a várba. Serena ott vár. -
#23182 sziasztok
Dawnguard - nem vagyok vámpír, a
Keressük az Elder Scroll tekercsek küldetés. Serena eljön a várba. Az egyik tekercset a máguskollégiumban megvásárolom. Követem Serenat a vámpír várhoz, hogy beszéljek vele. Ott vagyunk a várhídnál - valami olyasmit magyaráz, hogy várjak a dokknál - és innen nem tudok tovább lépni. Megkerestem a sziget titkos bejáratát, de kell hozzá egy kulcs, ami nem tudom hol van...
és megállt a dolog - tud valaki segíteni?
-
#23181 hát ez kurvajó... 30+ óra játék után derült fény rá, h a better vampires (a karakter végcélja) bebugzott, és baszik normálisan működni, nem érzékeli a kajálást, nem kapok érte cuccokat, ilyen finomságok.
amire tippelni tudok h az ok, az annyi, h az elején archery-t traineltem és felugrottam hirtelen 6-7 szintet. mármint tényleg, úgy nézem azután száll el, az előtt semmi baja sem volt.
valakinél valami ötlet? egyetlen mentésem ahol még működik 1, azaz egyes szintű, és ez így hihetetlenül nagy szopás -
Eisenberg #23180 A tolvajok céhének első küldetésénél, hogy raboljam ki Madesit? Mindíg észrevesz... -
Pares #23179 Felesleges volt kipróbálni, utoljára tavaly júliusban frissítették, erősen elavult mod, valószínűleg nem is működik rendesen, a hozzászólások alapján pedig a készítő rég nem törődik vele.
Van hasonló mod, ami napra kész, Immersive Patrols a neve. Esetleg próbáld ki azt.
Mellesleg a "Modok" alatt található listára ráférne egy kis frissítés. -
Eisenberg #23178 Adventurers and Travelers.
Feltettem.
Tapasztalataim:
A kalandozók mint a régi cigánykaravánok úgy mennek ami eléggé furcsa illetve szerintem borzasztó sokan vannak. Lépten nyomon összefutok velük pedig csak Whiterun-nál csináltam meg pár küldit. De nem is ez a gond: Megölnek minden ellenséges NPC-t, behatolnak a banditatáborokba/dungeonokba, és olyan helyeket is kipucolnak ahova szívesen bemennék jómagam is. Elveszik a TP-t! Elveszik a kalandokat, a felfedezés örömét. Gondolom nem kell ecsetelnem milyen az amikor lemész egy barlangba, és mindenki meg van halva. Akkor raknám fel ezt a modot ha ki akarnám írtani a Skyrim enemy állományát rövid időn belül...
Töröltem is. -
Pares #23177 Legalább 3x indítottam eddig olyan karaktert, ami a mágiát és a fegyvert akarja ötvözni, amolyan Battlemage vagy Spellsword módjára, de valahogy sose sikerült úgy, ahogy szerettem volna. Az alapjátékban az ilyen kevert szerepre állítólag a Bretonok a legalkalmasabbak, vagy az Imperialok. De azt vettem észre, hogy a játék, legalábbis engem, mindig arra késztetett, hogy inkább vagy mindkét kezembe varázslatot tegyek, vagy az egykezes mellé inkább pajzsot. Mondjuk lehet, hogy ez pont a Skyre-nek köszönhető, mert az nagyon átváltoztat mindent... -
#23176 Az íjászat fekszik nekem a legjobban, viszont közelharcban, még most is előfordul, hogy kardot kellene húzni, - na erre van Lydia.
Ha meg már belemásztam, a külsejének a rendbetételébe, akkor addig nem szoktam megállni, amig látszatja nincs.
Mivel, amúgy varázsló lennék - ezért eléggé mazochista módon, tervezem, hogy indítok legközelebb egy "semmi kard meg afféle fegyver, csak VARÁZSLAT" karaktert. Mert most csak akkor varázsolok, ha a kényelmemen akarok javítani. -
Pares #23175 Most, hogy van ez az új frissítés, hát nem is tudom, hogy visszateszem-e a Skyre-t... Az is kérdésése, hogy ezzel az új Legendary rendszerrel hogyan működik az egész. Próbáltam még a Requiem modot is, de az meg totál egy darabban van az egész, és van benne néhány olyan dolog, ami nagyon nem tetszik. Asszem visszatérek az alap Skyrimhez, és csak olyanokat használok majd, mint a Frostfall meg a Realistic Needs, mert kezd már elegem lenni az önkényes ide-oda változtatgatásokból, meg alapból egy csomó fasza moddal inkompatibilis... -
#23174 csak azért használom, mert oakflesh-t faszán el tudom alapszinten is lőni, perk elköltés vagy minden nélkül, és 100+ extra armor 5 percre sosem árt
armor meg verzióról verzióra változik, v0.99.21.2 volt egy ilyen "Changed damage reduction per armor to 0.1% (so 100 armor -> 10% less damage)", aztán ezt visszavonta, de valahol volt még egy "Modified armor to be less effective (- 1/6), you'll need better armor to reach the cap.", szóval tudja a tököm
mindegy, még egyelőre nem kell aggódnom miatta egy ideig, smithing feltápolása a pofátlan perkigényével együtt még nagyon messzi cél.
#23173: van már pár hotkey mod, azokkal szerencsére simán meg lehet oldani kétfegyveresnél is egygombos váltást. -
Pares #23173 Én valahogy nem vagyok a nagy csapatmunkának a híve. Lehet azért is, mert szűk helyeken problémás a harc, ha nem csak ellenség van, a másik meg hogy jobb szeretem egymagam kivégezni az ellent. Ezért se ment nekem soha a Conjuration Mage, számomra túl körülményes, inkább double cast destruction, ha már ott vagyok. Ha meg nem mágus, akkor inkább egy jó pajzs a másik kézbe, mintsem conjuration, a kétkezesnél meg az egész megint csak körülményes menükből ki-be mászkalás... -
#23172 Nekem olyan mint amikor vezetek - a szemből jövő, tuti ki fog kanyarodni - azaz be van kalkulálva.
Nyugisabb, hogy elvégzi helyettem a piszkos munka egy részét - sőt még a Dremora Lordom is meg szoktam idézni...
Így nyugiba nyilazgatok.
Nekem inkább az a furcsa, hogy mindenki elsőre nekünk ugrik, pedig, majdnem mindig megpróbálok dumálgatni...
:/
-
Pares #23171 Ennyi mod csak Lydiáért? Nálam a Sherpa szerepénél sose tudott többet nyújtani... Ugyan úgy az összes többi követőt is csak mozgó raktárnak hordom magammal, mondjuk a Convenient Horses mod által a lovam sokkal hasznosabb a horse inventorijával, de dungeon tisztogatásnál jól jön, hogy van kire pakolnom. Mondjuk igaz, hogy sokszor Conjuration helyett Lydia is megteszi figyelemelterelésnek, mert annyira hülye, hogy rögtön beleszalad mindenbe, csak bírná is a büntetést, de nem, két pofontól szopóállásba hajlik... -
#23170 - Alt+Enter
- Launcher, Beállítások
- Tuti módszer:
1. Dokumentumok\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini
2. Írásvédettséget kivesz, szövegszerkesztővel megnyit
3. bFull Screen=1
4. Ment, fájlt írásvédetté tesz. -
Pares #23169 Én speciel sose használtam alterationt könnyűpáncélhoz, inkább smithingbe meg light armorba dobáltam a perkeket, és 20as szint környékére enchantment nélkül megvolt a 600 körüli armor. Mellesleg úgy olvastam, hogy a skyreban a megnövelt páncélzat miatt valahol 800 környékén van a cap (90% DR). -
Jossua #23168 hali hogy kell teljes képernyőre tenni a játékot ?:)
-
#23167 szia,
játék a játékban.
Van egy haverom, aki napokat tölt a hi-fi-jének a lábának a kialakításával, vagy egy különleges kábel beszerzésével, majd ennek a kábelnek a tesztelésével. Néha azért hallgat zenét, önmagáért is.
Ezért álltam le vele, mert már a 3. napot töltöttem vele, miközben, nem igazán tetszett, hogy egy majdnem meztelen Lydia szaladgáljon mellettem.
Amiért írok - nekem ez a kombó vált be (az egyszerűség jegyében)
Calientes Female Body Mod Big Bottom Edition -CBBE- - viszonylag jól kinéző bőr
DIMONIZED UNP female body - UNP BASE Skinny body V1dot2 - leveszi a gyári bugyogót
Lydia - Exchangeable Armor - lecseréli a starter kittet eltávolíthatóra
(Nekem az UFO kicsit bonyisnak tűnt - de kinek a pap, kinek a papné)
:)
-
#23166 nekem eddigiek alapján bejön, companion végső küldi is csak azért szopatott, mert baromi nehéz alapból is, valamint mocsokmód felkészületlenül ugrottam neki, mert le akartam már zúzni azt a szálat training miatt, volt konkértan 46-os two handed-em egy 23-as kétkezes harcossal
mostanra már összejött 80+ enchant, ahogy tudok két vállalható tápot is dobni tárgyra, meg így rakás extra sebzés páncélból is + kardra is, így hirtelen nagyon más lett a leányzó fekvése, közel háromszor akkorákat csípek jó, így sem vagyok félisten, és elő-elő kerül a számszeríj, de azért nem is kell futnom minden elől ami csúnyán néz rám, sőt.
btw, hátha te tapasztaltabb vagy belőle: lesz a végére is szükség alteration-ra könnyűpáncélos karakternél, vagy maga light armor (+smithing) bőven elég? most asszem teljes scaled páncélban + oakflesk kemény 455 a páncélzatom, ami kellemes érték, de ha jól tévedek skyre esetén valahol 660+ van a cap. -
#23165 Anno leírtam egy másik módszert, a mod organizertest.
01
02
03
04
(Btw, itt volt felsorolva egy Lydia felöltöztetésével kapcsolatos mod, amin valaki jópár hozzászólás óta szenvedett.) :D
Sajnos, melóhegyek miatt a Tomb Raiderem is két hete ugyanott áll, a Skyrimet be se kapcsoltam, úgyhogy nem tudom mi mennyire up to date. :) Feb 28-án az volt ...
-
#23164 azon se lepődnék meg ha mindenkitől ugyanazt kérdezte volna, amolyan körlevél formában :D -
#23163 Engem is zaklatott, válaszolgattam amíg türelmem engedte, de most már tiltólistára tettem én is.
Fred: nagy a szíved meg a türelmed :) -
#23162 Hat en valaszolgatok neki folyamatosan privatban, a legjobb tudasomnak megfeleloen. Eleinte azt hittem hogy csak egy troll, de mostmar latom, hogy nem direkt csinalja, igy pedig probalok segiteni neki, ha tudok. Legalabb a napi "jo cselekedetemet" letudom :) -
#23161 úgy néz ki mindenkit zaklat a zsenibogár... én átírányottam ambrusgecihez, szórakoztassák csak egymást -
skandara #23160 Én olyan rég óta nem figyelem a fórumot, így jóhiszeműen válaszoltam neki pár üzenetre, de aztán rájöttem, hogy a macskám előbb megérti a válaszaimat, úgyhogy azóta a macskának mondom. -
bega82 #23159 Így van, nekem is dettó. De azért mondtam, hogy ugyanazt csinálja, mint amit régebben itt a "közösben" is művelt. Effektíve trollkodik! :D -
skandara #23158 Én is kapom a kérdéseket, az első 3-4-re még válaszoltam, de ez egy droid. Ugyan azt pár dolgot kérdi újra meg újra, ha válaszolsz azt leszarja, kérdez mást. -
#23157 engem is megtalált, alig bírtam lekoptatni -.- -
#23156 Nyugodt lehetsz engem is meg keres nap mint nap a hülye kérdéseivel :D