The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Az elsõ végigjátszás során csak elmentem Dawnstarba, hogy lássam hogyan néz ki. Falkerath meg az északi nagyvárosba csak mutatóa jártam, ahogy a lázadók várában is. HATLAMAS a terület, bár kicsit üres is néha.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szóval az eddigi közös kérdez felelek alapján azt gondolom részedrõl megér egy próbát az említett mod. Egyszer majd én is kipróbálom. 😊
A Skyrim Redone-hoz pedig mint a mod oldalán írják, a legfrissebb verzióhoz kell a Dawnguard(és új karaktert is kell csinálni hozzá, de mindent leírnak).
Azt nem értem mire gondolsz azzal h dupla videókártyás rendszer. Egy darab 7970-esem van a gépbe. A winchester egyébként 7200-as. A v-syncet megnézem, köszi
A Skyrim nem szereti a dupla videokártyás rendszereket, az is lehet a baja.
Vagy lassú a vinyód.
Itt egy videó ami tetszik, ez az elmosódás effektus nagyon bejön. Az áltlad linkelt videóban a környezet grafikája inkább a kiemelkedõ, ebben a páncél, meg az árnyékok, valami brutális. http://www.youtube.com/watch?v=IGMl5Dlbj6U
Kérdés: pontosan mit értesz 'laggolás' alatt? Kevés az fps? Microshuttering? Folyamatosan fut, aztán hosszabb idõre megakad, de aztán megy tovább? Kb. két mp-ként van egy kis megakadás?
Ami nálam gondot okozott, az az antialiasing+anisoptric filtering volt, ha mindkettõ be volt kapcsolva, akkor volt ez az utolsó 2mp-ként pici megakadás.
Válasz:
A legdurvább amit láttam az ez: Skyrim Mods by Unreal
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Látom h nagyon megy mostanában a modolás itt a fórumban, így nekem is kedvem támadt, hátha jobban és gyorsabban kapok segítséget mint anno.
Nekem a lényeg az lenne, hogy megnézzem mit bír a gépem. Láttam régebben, meg mostanság is olyan videókat youtube-on amikben olyan grafika van, hogy szerintem már lehetetlen. Na valami ilyesmit szeretnék én is elérni, eddig nem sikerült.
Kezdem azzal, h annak ellenére h elég erõs gépem van, a játék még talán alap állapotban is - minden maxon, mod nélkül - de laggol. Ezt mondjuk nem értem, azt hittem a patchekbe hivatalosan belerakták az ilyesfajta javításokat. Szóval itt kezdõdik a problémám. Ha ezt meg tudnám oldani, jöhetnének kõ kemény graf-tuning modok, amikkel felturbózom a gammát.
Légyszi adjatok valami jó tanácsot, mert eddig minden füstbe ment amit kipróbáltam.
Konfigom: 7970 lightning 3Gb, 3770K, 8 Gb RAM
a lényegesebb elemek...
A Quality World Map with roads is jó.
Én szeretem az Immersive Armores-t, amit még említenék, de néhol ez nem rolefriendly.
Én legalább 20 modot használok, az elsõ kettõ alap.
Javaslom, hogy a jövõben olvass utána a dolgoknak, mielõtt kérdeznél. Elsõsorban a google használatát ajánlom, de a FAQ-ot, illetve más, nem feltétlenül játékokkal foglalkozó topikokat olvasva is sok értékes információra lelhetsz. Ha ezek után még mindig lenne kérdésed, akkor gyûjtsd össze õket egy hozzászólásban és úgy tedd fel õket. Korábban már küldtem errõl privit, de különösebben nem reagáltál rá.
Scientia potentia est.
Épp ezt teszteltem ma. Ilyesmiket hiányoltam az alap skyrimból.
Nem látom sok értelmét a sima néma followersek letöltésének ennek viszont nem tudtam ellenállni 😊
De ha valaki tud más total conversiont, arra kíváncsi lennék 😊
http://frontierskyrim.wordpress.com/
Egy készülõ total conversion, érdemes figyelni rá.
Egyébként az Andoran, és Enderal világán kívül tudtok még total conversionrõl??? Asszem a Middle Earth projekt megakadt. Pedig már szívesen játszanék egy másik világban a Skyrim motorral végre.
Az Enderalról, ha valaki még nem ismerné:
Ezt erõsen kétlem.
A nexust egy Gopher nevû arc csinálja akinek kb 2 db modja van : Dyna Vision és iHud. Nincs a nexusnak semmilyen "saját" animációs modja. A nexus egy modokat összegyûjtõ oldal nem pedig egy mod csapat aki bárkit bannolna azért mert olyan modot csinálna ami "nekik" nem tetszik.
Kivagyok amikor valaki baromságokat hord össze.. ismerõs a conanba mondta.....
skywind
Van egy pár mód a steam-en ahol már készül a high rock meg hammerfell.
Egy ismerõs a conanba mondta van egy cspat aki szintén modolja a skyrimot de banolta õket a nexus mert nem akar konkurenciát a saját animációs modjaikhoz. Van egy pár ilyen hír. Úgyhogy nem árt majd máshol is körülnézni mert lesznek akik távol tartják magukat a nexus csapattól. Eddig is láttam jó pár jó modot már a steamen ami nincs is rajta a nexuson. A kedvenc moderem a thirteenorange is leszállt róla.
nade majd 1x erre is sor kerül felmaxolva initweakmodokkal 😊
Gyorsba néhány megjegyzés:
- ini file editorok nekem nem jöttek be, inkább szétbarmolták. Ettõl még hasznos lehet, én biztos hogy kézzel buzerálok, abban jobban bízok.
- BOSS király, de úgy tudom hogy NMM is tartalmazza (valaki erõsítsen meg vagy cáfoljon)
- SkyBoost már nem aktuális, valamelyik hivatalos patchbe bekerült, nem is frissül már.
- 4GB patch szintén hivatalos patchben van már, bár csak Skyrimhoz, tehát a többi Gamebryo motorú játékhoz tényleg hasznos.
- megcsinálták a Wyre Basht Skyrimre? Wow! Vigyázat, mélyvíz, csak úszóknak! De igen, hasznos.
- Tweaks: szupikirály ini-buzeráló gyûjtemény, én is ebbõl dolgoztam. Vigyázat, hamar kétvállra lehet vele fektetni a gépet, óvatosan a teljesítményzabáló átírásokkal. De az eredmény látványos (növelt látótáv, több tereptárgy, szebb víz, stb.)