30713
TES
  • SaGa
    nem showracemenu a parancs?
  • RoboKutya78
    a racemenü beállítás valami miatt nem akar betölteni
    nyomok egy 0 ást majd bepötyögöm hogy racemenu erre elvileg el kéne indulnia de semmi.
  • coolpet
    Szia,

Nexus Mod manager vagy Mod Organizer.
    Mindkettő megtalálható https://www.nexusmods.com/ oldalon (regisztráció kell).
    Ezen kívül kellhet neked az SKSE néhány módhoz.

Aztán elkezdheted a modok felpakolását, de ajánlatos elolvasni a leírásukat, hogy mihez mi kell még vagy épp mivel ütközik.

Ha megvagy az installokkal, akkor jöhet a LOOT

Én tegnap pakoltam fel 17 módot, rászűrtem a legtöbbet használtakra, és azokból válogattam.
    Viszont az Immersive Armors hibát okozott, ezért azt leszedtem.

Úgy indulásnak ennyi.
  • RoboKutya78
    Srácok egy kis segítség kellene
    The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition szeretnék modokat pakolászni rá
    Az a kérdésem miket kell feltelepítenem rá hogy egyáltalán el tudjak indulni a modolásal
    Egy alap szettet szeretnék kérni tőletek letöltési oldalakkal ha lehet.
    Köszi a segítséget.
  • coolpet
    Az immersive armors mod csinálta.

Letiltottam összeset és egyesével visszaraktam.

Ez maradt utoljára, és ennél jelentkezett.
  • Dante73
    Ez ismert bug, modolásnál. Melyik okozza, nem tudom.
    Keress egy alternatív start modot, az átugorja, (És úgy kezdesz, ahogy akarsz, rengeteg lehetőség van) Legtöbb mod-pakk készítő is ezt csinálja.
  • coolpet
    Nem akarok heteket eltölteni a modolással, csak feltettem pár dolgot.

Viszont miután a loot-al rendberaktam, a 17db modot, a helgenbe kocsikázás közben össze vissza rángott a kamera, a kocsikerekek beugráltak a szekértérbe, és az út végén fejtetőn állt meg a kocsi, és egy toronyba nekimenve szálltunk le...

Melyik mod okozhat ilyent? Laírásokban nem látom
    0 0 Skyrim.esm
    1 1 Update.esm
    2 2 Dawnguard.esm
    3 3 HearthFires.esm
    4 4 Dragonborn.esm
    5 5 Unofficial Skyrim Special Edition Patch.esp
    6 6 ApachiiHair.esm
    7 7 SMIM-SE-Merged-All.esp
    8 8 EnhancedLightsandFX.esp
    9 9 ELFX - Exteriors.esp
    10 a Cutting Room Floor.esp
    11 b Vivid WeathersSE.esp
    12 c IcePenguinWorldMap.esp
    13 d dD - Enhanced Blood Main.esp
    14 e dD-Larger Splatter Size.esp
    15 f UnreadBooksGlow.esp
    16 10 Vivid Weathers SE - Summer Season.esp
    17 11 Vivid Weathers SE - Extended Snow.esp
    18 12 Vivid Weathers - Extended Rain.esp
    19 13 Hothtrooper44_Armor_Ecksstra.esp
    20 14 Hothtrooper44_ArmorCompilation.esp
    21 15 Run For Your Lives.esp
    22 16 Skyrim Flora Overhaul.esp
    23 17 Immersive Citizens - AI Overhaul.esp
    24 18 ELFXEnhancer.esp
    25 19 Immersive Citizens - ELFXEnhancer patch.esp
    26 1a RealisticWaterTwo.esp
  • Dante73
    Legjobb felmenni a MorroHun oldalára, beszerezni az aktuális discord címet, ott vannak néhányan, akik ebben profik. Másrészt a MorroHun-on van rengeteg magyarított mod is.
  • SaGa
    A másik a STEP, amit érdemes tanulmányozni.
  • SaGa
    Mint valamennyi ezzel a motorral készült játékhoz, ehhez is a Mod Organizer a legjobb modkezelő.

Mod ügyben nem tudok segíteni, rég Skyrimeztem, de volt egy mod, amivel alaposan meg lehet növelni a lények kinézetének változatosságát. Nem egyszerű összerakni, de épp azért „kötelező” a mod organizer, bármi más mod manager helyett, mert azzal nem teszel tönkre semmit a kisérletezés közben. Az említett mod lényege, hogy ad egy halom texturát és java scripteket, amit ha ráfuttatsz a már feltelepített és minden kiválasztott modot tartalmazó játékra, a texturákat felhasználva számtalan szín és minta variációt rátesz az egyébként eléggé egyhangú kinézetű lényekre.
    Meg ehhez is van textura optimalizáló csomag, mint a FO4-hez.
    Azt tudom, hogy anno vagy két hónapig pakolgattam össze az egészet…
    Érdemes a G.E.M.S. projektet áttanulmányozni kezdésnek.
  • coolpet
    Sziasztok!

SE van meg (meg az alap) Legendary, és újra nekiállnék.
    Viszont most már van gépem is hozzá: AMD RX480 8GB, 8GB ram, I7-2600K, SSD.

Szertném durván feltornászni a grafot, és inkább barangolni :)
    Íjász a preferált karakterem.

Milyen módokat és milyen modkezelőt javasoltok?
    Nexus MM van, de halottam valami MOd Organizerről is.
  • Alanw
    letiltas helyet csak kapcsold ki a netet amig betoltesz egy mentest...nehany probalkozas utan rendben lesz es a creationklubb hozzafersel sem lesz gond
  • VL67
    Acquisitive Soul Gems Multithreaded - Kapzsi lélekkövek honosítás (Deathskull)
    Tartalom:
    Kijavítja a játéknak azt a hibáját, hogy a nagyobb lélekkövekben kisebb lelkeket is lehet tárolni. Továbbá be lehet állítani (MKM-ben), hogy a fekete lélekkövek (Azura fekete csillagával együtt) csak fekete lelkeket foghassanak el, valamint Azura Csillaga és a Fekete csillag csak nagy lelkeket foghassanak el, illetve le lehet tiltani a lélekfogás üzeneteket.
    Kritérium:
    - SKSE
    - SkyUI
    Letöltés:
    Magyar(Teljes)
    Link
    NexusID:65975
    Utoljára szerkesztette: VL67, 2018.07.08. 19:05:06
  • Fantusz
    Mi annak a modnak a neve, amelyik a lélekvadászoknak segítség, a lélekkövekbe csak a max méretű lelkeket engedi befogni, nem teszi tönkre az értékes (fekete, grand) lélekköveket a kő méretétől kisebb lelkek bezárása?
  • PiszkosFred
    Convenient Horses ?
  • borosz
    Sziasztok!

Melyik is lehet az a mód amivel a nyerges lóra is lehet málházni a holmijaimból?
    Régen játszottam már és most nem találom ezt a modot a sok között.
    A lókereskedőtől lehetett ezt a képességet megvenni és nagyon hasznos volt portyázásaim során.
  • zool1981
    Köszönöm, működik!
  • genndy
    Indításkor húzd le a netet, vagy tiltsd le tűzfalon. Aztán már visszaengedheted. Szinte biztos hogy a Creation Clubhoz akarna csatlakozni, de sokaknak ez valamiért bugos aztán inkább csak kifagy.
  • zool1981
    Hello! Néhány napja vettem meg Summer Sale-en a Special Edition-t, magyarítás fel, aztán játék. Eddig minden rendben volt, de ma már nem indult el. Bethesda logó után kidob. Valakinek ötlet? Előre is köszönöm!
  • Savaran
    Köszi, akkor ez bonyolultabb lesz mint gondoltam, a héten ráállok a témára!
  • genndy
    RealVision csak ENB (sőt, valójában csak a beállítások, az ENB .dll-t külön le kell töltened enbdev.com-ról). Szebb vízhez, textúrákhoz, fényforrásokhoz mind külön mod kell. Viszont a RV oldalán van jó ajánlás, mivel csinálták a képeket/videókat.
  • Savaran
    A Real Vision modot szeretném kipróbálni, mert mostanában már van olyan vas ami talán elbírja, az csak annyi hogy leszedem a nexusról, mod managerrel feltelepítem és csillivilli grafika lesz? Vagy kell hozzá más is értem én ez alatt azt hogy mondjuk a szebb vízhez már egy másik file kell? Vagy a real visionban benne van minden?
  • coolpet
    C:\Users\username\Documents\My Games\...
  • SaGa
    Ha beállítottad, akkor a steam fiókod elmenti a felhőbe.
  • RoboKutya78
    ahm sejtettem hogy nem lesz egyszerű menet:)
    Köszi.
    Most ismét oda jutottam hogy kukáztam az egész játékot.
    Kérdés hol tárolódnak a mentéseim?mert ahányszor telepítem streamről mindig megtalálja őket. Netán steam fiókom
    őrzi? Teszem hozzá dokument mappa kikukázva minden skyrime mapa
  • laikuss
    Korrekt a válasz, viszont jó kis munka lesz, mert a verziókra is oda kell figyelni.
  • SaGa
    Amikor be akarod tölteni, a játék felsorolja, mely modokat nem látja, de nem a mod neveket, hanem az esm, esp fájlok neveit. Vagy ha felrakod a Mod Organizer, amit modok használatához amúgy sem árt, a mentés fájlra ráállva kiírja, mely modfájlok kellenének hozzá. Ha olyan grafikai modot használtál, amihez nem tartozott esp vagy esm, csak texturák vagy 3d objektumok, azok nem fognak látszani.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.06.02. 14:53:00
  • RoboKutya78
    Srácok egy kérdésem lenne
    Van egy régi 140 es szintű mentésem egy játékmenetről.
    A kérdés a következő a mentett fájlból meg lehet e tudni milyen módok futottak a gépemen a mentés idején?
    Azaz vissza tudom e állítani a karakter külsejét a mentés adatait böngészve?
  • laikuss
    A beszédkészség annyira nem foglalkoztatott mert mindig volt annyi és bónuszok is, ami elég volt mindig a meggyőzéshez.
  • T62A #30163
    Igazad van,de valamiért az nem olyan gyorsan fejlődik ha csak eladogatok.Több mint 300 000 aranyam van,és már 64-es szinten vagyok.Nem csalva szereztem,elmentem oktatókhoz,és visszavettem az aranyamat,találtam nem lopott dolgokkal,amibe nem volt bűvölés abba raktam,hogy feljebb menjen az értéke a tárgynak.Mikor sok összejön akkor eladom,de van amit nem tudok eladni mert olyan drága,és az eladónak nincs annyi aranya,na most vehetnék tőle dolgokat,de viszont nincs olyan cucca ami nekem kellene.
  • laikuss
    Pedig nagyon egyszerű, ha eladogatsz akkor is emelkedik a beszédkészséged.
  • coolpet
    Hali, használd a wikipédiát.

Trainers

Speech-hez itt kutakodj :)
  • T62A #30160
    Bocs hogy megint tanács,és segítséget kérek.Tudtok nekem egy olyan helyet,és személyt mondani aki tud képezni engem beszédkészség terén?Mert az lassan megy felfele,pedig beszélgetek,és még medált is használok ami plusz 15%-ot ad.Befektettem egy két üzletbe,de csak 500 aranyat tudok,kevés a színt.
  • T62A #30159
    Bejutottam a koponyás ajtón,hála genndy-nek,viszont azt hittem ott benn szörnyek lesznek,vagy valami hasonlók.Gondolom a mély hang miatt ami hozzám szólt,mielőtt beengedett volna.
    Csak játékon belül imádok ilyen lopakodásban ölni agyalni,hogyan oldjak meg egy két feladatot.
    Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.05.28. 19:48:57
  • T62A #30158
    Köszönöm!Megvan és már be tudtam menni.Igaz ez valami másik ajtó,de gondolom lesz összekötés a Hajnalcsillag melletti ajtóval.Viszont nem jöttem volna rá,hogy aludnom kell az egyik fogadóban,és onnan indul a küldetés.
  • genndy
    Dark Brotherhood-szál.
  • T62A #30156
    Értem,köszi.Hol fogják adni a küldit,és ki?
  • genndy
    Nincs vele semmi gond. Küldetéses ajtó, azért nem nyílik. Majd ha a küldi odavisz, kinyithatod.
  • T62A #30154
    Hajnalcsillagtól nem messze találtam egy sziklába egy koponyás ajtót,ami mintha beszélne.Kérdez valamit,és három válasz lehetőséget ad,de hiába válaszolok bármelyikre nem enged be,még akkor sem ha betöltöm a mentés,és másikat válaszolok a kérdésre.Tudjátok mi lehet a gond vele?
  • coolpet
    Tudsz linket adni? Mert én ilyenre nem emlékszem.

Black bookra igen, de azzal át tudod variálni a skill treet ha jól emlékszem.