1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
  • stationx
    ha egy liberális családban nevelkedtél volna, abban nőttél volna fel, akár nevelt gyerekként, te is liberális eszmét hirdetnél. te is genetikai hulladék lettél volna?
  • Mike
    és én nem vagyok közszereplő, hogy el kellene viselnem mindent
  • Mike
    nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés
  • stationx
    szerintem a konzervativizmus, a horty féle neokonzervatív álkeresztény értékrend a legkártékonyabb eszme amit valaha láttam.
  • Mike
    különösebben nem fenyegetőzöm
    ha annak tűnik, akkor sem az
    nagy nyilvánosság előtt azt állította: a felmenőim ÁVH-sok, és magam degenerált vagyok (nem ezt a szót használta, de majd kikeresem) és még sorolhatnám

meg kell tanulni, hogy ez egy nyilvános fórum, és vannak törvények
    persze általában senki nem szokott emiatt perre menni, ezért is írogat összevissza mindenki mindent
  • extramagascsaj
    nyugodtan...bemész egy ilyennel...és körbe röhögnek
  • extramagascsaj
    1. Ha nem ismersz vkit...nem feltétlenül világos, hogy vmit komolyan gondol, avagy csak irónia, mert nem ismered az észjárását.
    2. Nem neked írtam...ha nem csak a kötözködésre koncentrálnál...figyelted volna, hogy nem neked írtam. De ha te is a sajátodnak érzed az inged...hajrá...vedd fel.
  • stationx
    ugye nem gond ha innentől azt mondom, hogy minden nemzeti érzelmű, keresztény-konzervatív egy genetikai hulladék?.
  • Mike
    jaj istenem
    értsd már meg, egy becsületsértési per az polgári per
    nem jelentelek fel
  • extramagascsaj
    hajrá :D
    milyen címen is?
  • wardogzombie
    itt fenyegetőzöl polgári perrel? ha megnyered is szted ki fogja azt kifizetni neked?
  • Solt
    Akkor pereskedj... mit érdekel, hogy hívod! :D
  • Mike
    ez nagyon helyes
    majd a bíró előtt is mondd ezt
  • Solt
    Ezt megint honnan veszed? Ki akar bárkit is szájba rúgni? Mire jó ez? Érv nincs, jön ez a mocskolódás, és még én vagyok a rossz... van ám bőr a képeden!
  • Solt
    És te miket állítottál rólam? De mondom... jelents fel...
  • Solt
    Látod! Erre mondom én, hogy az értelmezés nem megy! És még én vagyok a rossz! Legalább 10-ből egy alkalommal olvasd el miről van szó!

Mit állított TDantes:

Ezt:

"Ja, és persze ahogy látom a feminizmust is kártékonynak tarja. Egyet értek. Most komolyan, őszintén, a nők annyit érnek mint a férfiak? Nem. A nő ne írjon, ne olvasson, legyen otthon mindig, nevelje a gyereket, slussz passz! Semmihez se legyen joga! Ez egy igazán szép gondolat, és csak a genetikai hulladékok szerint vannak jogaik a nőknek is..."

Hol írtam én egy szóval is olyat, ami ebben az egymenésben van? Azon kívül, hogy kártékonynak tartom... Hol írtam ilyeneket? Sehol... ennek ellenére ez már nekem van tulajdonítva! Na ez a gusztustalan... pont ez a jellemző TDantesre, és pont ezért beszélek úgy vele ahogy... ezt már nem egyszer eljátszotta!

Erre beállsz te is ebbe a sorba. Rólam sok mindent el lehet mondani, és azért amit ÉN mondok vállalom is felelősséget! De azért, amit más magyaráz bele a saját beteg agya szerint az én mondandómba, azért nem!
  • TDantes
    Igen, de attól még amit mondtam, az igaz. Ki kéne húznia a fejét a seggéből, csak nem akartam ezt írni, mert még megsértődik. ( meg úgyse értené)
  • Mike
    perközösség?
  • TDantes
    Ezért szép a világ. Különbözőek vagyunk.

Ő pereskedne, mert hisz a demokráciában, és a törvényekben.
    Te, szimplán szájba rúgnád a neked nem tetszőket( te ilyet soha nem mondtál vagy írtál, csak én hazudom ezt)
    Én meg leszarlak.
  • Mike
    szerintem nekem mondta, hogy retardált vagyok, nem neked
    mert én így gondolkodom
  • Mike
    nem azért
    hanem amit rólam állítottál
    minden itt van, leírtad
  • TDantes
    Mondok neked valamit. Kicsit, nyugodj le, Te nagyon magasra nőtt csajszi.
    Az irónia az nem trollkodás. Az emberek ezt szokták használni. Az, hogy neked nincs érzéked az iróniára, az a te bajod. Miért lehet ez? Talán mert túl komolyan veszel mindent, magadat is, meg az egész világot. Ha kicsit ellazulnál, és felfognád mindezt, akkor most minden rendben volna.

De nekem mindegy, vagy megfogadod a tanácsom, vagy nem. Ha nem fogadod meg, akkor az egész életedben olyan leszel mint egy puffogó vipera.

Úgyhogy puffogj csak nyugodtanm, igen én egy retardált vagyok. Azért élek, hogy téged idegesítselek fel, ez okoz az én torz lelkemnek örömet. (hogy világos legyen, ez ismét irónia volt)
  • Balumann
    Úgytűnik :P
  • Solt
    Ne fárassz!!! Perelj... perelj be azért, mert fórumozunk... ennyire te sem lehetsz hülye! Tudod mit, perelj be azért, mert hülyének neveztelek! Ha gondolod felveszem mp3-ban és átküldöm! Még nyilatkozom is, ha kell...
  • Mike
    rendben, téged is beperellek
  • Rundstedt17
    kössz nem van épp elég lehetőségem a sportra de nem érdekel és senki se kényszerítsen
  • wardogzombie
    hohohóóóóó összejövünk összejövünk
  • Solt
    Igen, én fenyegetőzöm!! :D Hol??? Te ezért pénzt kapsz? Ingyen ne csinálj magadból hülyét...

Mit kell a liberalizmusról vitázni? Az eredménye nem elég? Arról nem beszélve, hogy a mai "liberalizmusnak" semmi köze ahhoz, ahonnan indult...
  • Mike

"A liberalizmus a legkártékonyabb eszme ami valaha létezett. Ezt csak a feminizmus közelíti meg..."
  • Balumann
    Az a baj, hogy a liberalizmus ma már kicsit túllépett az eredeti célokon, hiszen azokat már elérték többé-kevésbé (és rengeteget köszönhetünk annak), és ez a túllépés már sok szempontból tényleg nem normális dolog.

Például vehetjük a melegeket, ma már az emberek nagy része elfogadja őket. De a házasságot (illetve elsősorban a gyerek örökbefogadásának lehetőségét!) nem kellene engedélyezni, első maga a gyerek áldozat miatt. Ennek engedélyezése már biztos kiváltana akár erőszakot is sok helyen, és igazából pont liberális okokbó, csak a másik oldalról! :D
    Katonaságnak sincs egyszerűen értelme ma már, de valamit tényleg ki kellene találni arra, hogy az embereknek, fiataloknak több lehetőségük legyen akár sportban, vagy amit korábban javasoltam, egy magyargárda szerű szervezetben dolgozni és kiképzésben is részt venni (akár részben biztonsági tevékenységek, katasztrófaelhárítás, stb.).
  • Mike
    te azt hiszed, ez most vicc? szerinted Mo-n nem lehet valakit beperelni polgári peres úton?
  • Solt
    Azért a vádaskodásának ne ülj fel.
  • TDantes
    És szokás szerint fenyegetőzöl. Bár persze, most sem sikerült még véletlenül sem érvelned a liberalizmusról, sőt minden megszólalásod csak azt bizonyítja, hogy semmit sem tudsz a témáról.

De szerintem én hazudok, és te ehhez nagyon értesz, és nem szoktál se személyeskedni, se fenyegetőzni, és pontos fogalmak, kritériumok, érvek alapján írtad le ellenérzéseidet a liberalizmussal kapcsolatban.
  • Mike
    nem, mert írta
  • extramagascsaj
    Értem én, hogy mit mondasz...csak leszarom.
    Te vagy a trollkodásnak élsz, ami szánalmas, vagy tényleg így gondolkodsz, ami beteges...és az meg szomorú. Nem tudom hogy alakult ki ez a viselkedésforma esetedben...de súlyosan sérült vagy az 100%.
  • Solt
    Aha! :D:D:D:D Húzd ki a kezed a biliből...
  • Mike
    nem jelentelek fel
    hanem polgári pert indítok ellened
  • Solt
    HAZUDSZ! Soha egy büdös szóval nem mondtam ilyet! Annyit mondta, hogy a feminizmus káros. A többi a te beteg lelked szüleménye. Gusztustalan amit művelsz. Megint!
  • Mike
    mert te nem
    mindegy, becsületsértést követtél el nagy nyilvánosság előtt, pár milliót kérek majd, simán megnyerem
  • extramagascsaj
    Ez esetben most kérek elnézést.