Kell-e sorkatonaság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
egy darab kaki vagyok

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
te meg meghalsz, aztán meg azt csinálnak vele amit akarnak
hû de megvédeted

Mike
törött lábbal is lehet szaladni

Mike
volt mát rá precedens

Amúgy te hány utóddal ajándékoztad meg a hazát?Ha már ennyire riogatsz a demográfiával,mert az a szokás beszélnek róla de senki nem csinál semmit😄

#932 hõs lovagom...

www.smart-bus.hu

Jól leplezi! 😄

www.smart-bus.hu

Te simán megöletnéd magad?

Megfordítom a dolgot. Tegyük fel, hogy közvetlen életveszélyrõl van szó. Barátnõ/feleség otthagy, futás... megölik, vagy maradandó sérülése lesz... én a büdös életben nem tudnék többet tükörbe nézni... a lelkiismeret furdalás ölne meg záros határidõn belül...

Nyilván senki nem akar ilyen helyzetbe kerülni, és tuti, hogy én is lefosnám a bokámat, de basszus... nem tudnám otthagyni a szerelmemet!

www.smart-bus.hu

Itt tartunk sajna😊

Danny1987
Beérik a liberális termés , hogy jaj szegény kisgyerek ici pici törékeny lelke.

De nyugi rundstedtben is ott szunnyad a rambo😊

Amúgy a demográfiai változásokat nézve már nem sokáig teheti meg azt hogy elfut.

Live for nothing or die for something.

Nem kimondottan machetevel felfegyverkezett cigany galerire gondoltam..

De mondjuk 3-4-5 ember aki meg akar agyalni csak ugy siman..

Nem nagyon jutok szóhoz... 😄

www.smart-bus.hu

Azert ez komoly nem?😊

Tehát simán otthagynád a barátnõdet, feleségedet?

www.smart-bus.hu

Semmi baj ezert kerdeztem😊

De nalam ez a darab szar kategoria mar ne haragudj

igaz nem tõlem kérded
de futnék tovább

Ahogy minden értelmes és õszinte ember
Az élet egyszeri és megismételhetetlen,hõsködni lehet csak nagy a tét....

Meg nem dontottem el hogy direkt huzod itt az embereket, vagy tenyleg akkora darab kaki vagy😊

De probalkozom😊

Vannak helyzetek amikor nem lehetet elfutni.... de megkerdezlek kibicsaklik a baratnod bokaja, te futsz tovabb?😊)

Bocsmár, de én fõzök, mosok, takarítok...mert egy nõnek illik a nõi szerepet IS tökéletesen elsajátítani...
mint ahogyan egy férfinek is illik egy bizonyos szerepben megállni a helyét: lásd erõs, biztonságot sugárzó.

Egy szóval nem mondtam, hogy egyértelmûen esélytelen helyzetben is maradjon ott vki...csak h ne legyen puhapöcs.
Ezen felül mint mondtam NEM háborúba küldeném õket, csak nem tartanám rossznak,ha egy alapkiképzésen részt vennének.
Az meg szerintem mindent elárul, hogy te hogy nyilvánulsz meg....még egy nõi pofon elõl is sírva elrohannál.

Egyébiránt te mosod a ruháid? Te kézzel mosod õket?

immovable
Szerintem meg mindenki hülye aki nem normális.
w77d
jah persze magam elõtt tolom meg védem az asszonyt, és közben futok, õk meg egymagukban nem érnek utol... menekülni csak egyedül lehet, egyedül meg nem akarok emrt nem hagyok hátra ismerõst, még anyóst sem...

Mike
akkor is téves lenne, tudod jól, hogy nem vagyok ilyen

Ja értem... persze, ha a te véleményedet támasztanák alá, akkor nem lenne téves igaz? 😄

Egyébként mi a baj az ideírókkal? Miért nem releváns minta?

www.smart-bus.hu

Mike
az ide írók nem képeznek releváns mintát
ergo bármiféle következtetés, tendencia levonása téves

Egyszer sem. Te szimplán marhaságnak nevezed az ember véleményét anélkül, hogy megértenéd azt.

Nem az a lényeg hány évesek vannak itt, hanem az, hogy a korosztályoknak akik itt vannak mi a véleménye átlagban. Ez pedig elég egyértelmûen nekem ad igazat, ergo a fiatalok ellenzik, az idõsebbek meg támogatják. ( átlagban! )

www.smart-bus.hu

Mike
temetésedre majd elmegyünk
csak szólj elõtte mikor lesz 😊

Mike
ki mondta hogy hagyd ott?
fussatok együtt

Mike
a minap volt a tv-ben önvédelmi oktató, õ mondta, hogy egy dolog, hogy meg lehet állítani a késes, pisztolyos támadót, de inkább szaladjunk el

tudod hogy van ez, akik életveszélyes helyzetben elmenekülnek, azok tudnak szaporodni, aki meg ott marad hõsködni, az meghal, ergo nem is adja tovább a genetikai anyagát
így egyre dominánsabb lesz a menekülés gén

w77d
inkább haljak meg mint a barátnõmet otthagyva a kancigányokkal elfussak...

Mike
no igen, de szerintem ha elmenekül, lehet megússza
sokszor jobb szaladni, mert úgy még van esélyed
kiállni egy csapat cigánnyal szemben, nulla
persze extracsajszinak bejönnél
de akkor ezt már baszhatod

w77d
nah jó, szegény Cosmának esélye sem volt, váratlanul támadtak rá a retkes cigányok, többen is voltak és késsel mentek ököl ellen.

Mike
ott volt Cosma, nem szaladt el, szemedben igazi férfi volt, meg is halt

Mike
régen is elszaladt akinek volt egy kis esze
nem olyan jó megkéselve elvérezni az utcasarkon

Mike
mondom csajszi, irány Izrael, egyébként meg ne más faszával verd a csalánt
mit szólnál ahhoz ha arról kezdenék értekezni, hogy semmi bajod nem lesz a fõzöl, meg ellátod a házimunkát, elvégre ez a nõk dolga
a legtöbb mai nõ fõzni nem tud, és kézzel sem mos már

Mike
én mikor pubiztalak?
nézd csak meg
bõven vannak itt 18 alattiak is

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Nem azt mondtam,h vigyék harctérre a pasikat, hanem,h egy alapkiképzés csak nem ártana. Gondolj már bele, hogy ha egyszer olyan helyzetbe kerülne az ország...akkor gyakorlatilag nincs fegyveres erõ. Meg milyen az, hogy egy férfi gyakorlatilag sok esetben nem tudja megvédeni magát?! Mert van ilyen...hogy inkább behúzza fülét-farkát.
Egy alapkiképzésbe ki hal bele?
Van katonai suliba járó, katona, rendõr ismerõsöm. Mindegyik végigcsinálta a kiképzést...egyik se halt bele, és õk is azon a véleményen vannak, amin én.

Most nem azért...de milyen férfi az, aki csak a gépen tud verekedni,lövöldözni, de ha belekötnek az utcán, akkor meg inkább meghúzza magát, és elszalad. Régen azért nem ez volt a jellemzõ.

Látom megint "csak" az értelmezés nem megy! Nézd meg, hogy akik támogatják hány évesek pubi... aztán nézd meg, hogy aki rikácsól miatta az hány éves... okoska...

Persze átlagban... mielõtt egyedi példákkal jössz.

www.smart-bus.hu

jhetedikj
<#eljen>

anno 1987

Mike
kicsit nézz körbe, mennyien vannak a katonabuzik
szal az okfejtésed egy marhaság

Egy mai 16-18 éves mégis mire mondana magától igent a csajokon, a pián, és a drogokon kívül? Mert, hogy a tanulásra, a munkára, meg a katonaságra nem az fix! Legalábbis a döntõ többségük...

Ez olyan mintha megkérdeznéd a vállalkozókat, hogy akarnak-e adót fizetni! Szerinted mi lenne a válaszuk?

Ráadásul egy nõ véleménye azért csak számít... õk más szemmel vizsgálnak minket, és tán jobban látják a különbséget...

www.smart-bus.hu

arty
de akkor miért más f****t vered a csalába? 😊)

"Szerintem kellene." - egy nõtõl ez kissé erõs. vajon hány katonaság elõtt álló 16-18 éves sorköteles mondaná, hogy hozzák vissza? lenne ilyen?

Forza.

Mike
ja hogy fotelbõl huszárkodunk a másik nem rovására?
hogy is van a dolog a kibiccel? neki semmi sem drága?

Mike
irány izreal

Mike

Nem mondtam,h bárki akadályoz benne. Egy alapkiképzést bevállalnék,ha a fizikai állapotom megfelelõ lenne. Még sosem tudni mit hoz a jövõ, de most más dolgok foglalkoztatnak jobban. 😊

arty
ki akadályoz meg benne, hogy beállj a seregbe pár évre? én biztos nem ...

Forza.

Szerintem kellene. Hihetetlen mekkora különbségek vannak a régi generáció között, akik még voltak katonák és azok között akik már nem. Valahogy más az értékrend...más a szemléletmód. Kevésbé puhapöcsök akik voltak katonák...nekem ez a meglátásom, amit a környezetemen figyeltem meg. Természetesen itt is vannak kivételek, de én úgy gondolom, hogy nem árt senkinek...sõt...legalább tanulnak vmit a fiúk. Én nõ létemre is bevállalnám...

Csak a válasz azt sejteti, hogy nem olvastad el... pontosabban a kérdésed! 😊

www.smart-bus.hu

bizony akit nem lõttek meg az nem is igazi férfi 😄