1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
  • Solt
    Ó persze. Én tulajdonítok neked olyat, amit az életben nem mondtál, nem te nekem igaz? És még van képed ezt leírni... az a baj, hogy már meg sem lep... a szokásos formád. Mocskolódás sunyin...
  • TDantes
    Így igaz. Például nem mondtad, hogy a liberalizmus a legkártékonyabb, és ehhez hasonlóan kártékony már csak a feminizmus lehet. Te ilyet soha nem mondtál.
  • Solt
    IP? Megadom én neked az adataim szívesen... jelentgess csak, más úgysem megy.
  • TDantes
    Azt hittem világos, hogy ÉN nem gondolom komolyan, ellenben más VALAKI itt komolyan gondolja, és rá akartam utalni...
  • Mike
    te sem vagy egy túl bonyolult ember
  • Solt
    Ez nem igaz. TDantes és Rundstedt már régi ismerős... velük ez már alap, nem egyszer eljátszották már a bizalmam. TDantes ráadásul sunyi módon olyat tulajdonít nekem, amit nem mondtam... ezt nem tűröm. Mike meg átlépett egy határt...

Aki velem normálisan beszél, érvvel, azzal én is az vagyok. Aki primitív, azzal én is az vagyok...
  • TDantes
    Ha tudnál bármit is a témáról, ezt nem kérdeznéd meg. De nem tudsz róla semmit.

Mint ahogy ezt minden egyes alkalommal bebizonyítod újra és újra, hogy fingod sincs semmiről, de azért te vagy a legokosabb. Ha meg valaki megmutatja, hogy hülyeséget beszélsz, jön a fenyegetőzés. Mint ahogy mindig.
  • immovable
    Ironizált. ;)
  • extramagascsaj
    Az egyenjogúság jelképeként ezért most szó szerint betörném az orrod.
  • Solt
    Azt nem értem, ehhez nekem mi közöm? Komolyan gondolod, hogy liberalizmus nélkül ma is bányában dolgoznának gyerekek?
  • Mike
    olvass már vissza

de tudod mit, indítok ellened egy jó kis becsületsértési pert
    IP-d alapján meg lehet állapítani ki is vagy

pár évig biztos eltart
    már azért megéri, hogy járkálhatsz évekig a bíróságra
    hogy fogod élvezni
    az ügyvéd sem lesz olcsó
  • TDantes
    Neeem. A nőnek ahhoz legyen joga, hogy a katona férje haza jön, megkérdi mi az ebéd, nem jó ízű, erre a férj beveri az asszony képét. Így kéne éli. Libsi maszlag, hogy a nőket nem szabad verni.
  • immovable
  • extramagascsaj
    Maradjunk annyiban, hogy volt olyan,h buliban már vki túlzásokba esett...és az egyik pasi mondjuk leszarja ilyenkor,h egy csajt molesztálnak...meg van a másik, aki nem. Alapvetően erről szól a dolog, hogy pl. egyik haverom oda jött, és elküldte a halál faszára a csávót. Meg mondjuk nekem alapból olyan barátaim vannak, hogy kerülik a konfliktust, de ha valaki átlép egy határt, akkor ők is elkenik a másik száját, ha nincs más. DE nem szaladnak el. Ettől férfiak, és nem beszari kis pöcsök.
  • Balumann
    Függetlenül attól, hogy igazad van-e vagy sem, attól hogy te mennyivel okosabb vagy (és az is, hogy ez most irónikusan értendő, vagy tényleg igaz), miért nem tudsz személyeskedés nélkül normálisan érvelni? (nemcsak rád vonatkozik, de te akivel nem értesz egyet, nem volt olyan hsz-ed amiben ne személyeskednek volna végig a felét...).
  • TDantes
    Tényleg kár rá reagálni, hiszen a gyerekmunka jó dolog. 10 éves gyerekek dolgozzanak a bányákban! Azok a köcsög libsi genetikai hulladékok meg azt találták ki, hogy a gyerek munka tilos. Mekkora egy köpedelem már mindegyik!

Akkor, akartak olyat, hogy munkanélküli segély, nyugdíj..áh...mind csak liberális faszság.
  • Mike
    nekem az a bajom, hogy azokra a jogokra hivatkoznak, amit azonnal el is vennének
    de amíg kell, addig jó nekik is
  • Solt
    Te hány éves vagy? :D Most komolyan?
  • Solt
    Senki nem mondott ilyet, ez megint a ti képzelgéseiteknek a része.
  • Mike
    én komcsi vagyok, tudod, ÁVH-s ősökkel, előbb mondtad, szal így van, neked annyi

és kussolj
    rühelled a liberalizmust, akkor ne is hivatkozz rá
  • TDantes
    Úgyse fog fel belőle semmit, mint ahogy a többi agy mosott sem, akik szerint a liberalizmus milyen káros.

Persze, konkrét érvük az sosincs a liberalizmus ellen, mintahogy nem is ismerik egyik izmust sem, fogalmuk sincs a valódi jelentésükről, a filozófiájukról. Annyit tudnak, amennyit az agymosáson elmondtak nekik: a libsik károsak, mert mindenki buzi lesz tőlük. Kész ennyi, többet nem tudnak.

Ezenfelül kissé fura módon viszonyulnak az emberi jogokhoz. Úgy viszonyulnak hozzá, hogy nekem legyen szólásszabadságom, de neked ne legyen, mert nem értek veled egyet. Elég fura megközelítés.

És hogy vissza kanyarodjunk a katonaság témához, itt jön megint az agymosás, mert hát igenis kell katonának lenni, mert csak az a férfi aki katona volt, és különben is, ott végre megnevelnek, miközben ez csak egy süket duma, egy maszlag, de elhiszik mert agymosottak és nem hajlandóak gondolkodni.

Aki meg gondolkodik az a genetikai hulladék. Pedig, a csimpánzok között is, az a majom életképes, amelyik hajlandó új módszereket kipróbálni, hajlandó ,,gondolkodni", azok meg akik képtelenek rá, éhen döglöttek.
  • Rundstedt17
    Birtokként tekintenek rájuk...Nehogy már legyen szakmája,mossa a szaros gatyájukat,és ha nem tetszik akkor sem mehetne el mert nem tudná el tartani magát...

Erre vezethető vissza a régi erkölcsös világ a nő nem hagyhatta el férjét mert éhen halt volna.
    Solték ezt sírják vissza,meg a katona romantikát ahol persze ők lennének a tisztek meg a káderek....
  • Solt
    Jobb felül kicsi piros x. Kattints rá. Vagy jelents fel... ez is biztos menni fog zsigerből...
  • Solt
    Te figyu már... A liberalizmusban nincs szólás szabadság? Vagy csak az szólhat, aki alátámasztja a hülyeséget? A többit kiirtani, meg kitiltani mi? Néha elgondolkozol azokon amiket leírsz?
  • Mike
    kibaszottul unom a fröcsögésed
  • Mike
    mai világban lehet hogy a nő véd meg téged
    igaza van Dantesnek, a nő kevesebb? gondolom szavazati jog sem kell neki, maradjon a fazéknál
  • Solt
    Nem fog ez menni arany bogaram. Az, hogy a te szerény képességű elméd miféle képzetekkel áraszt el, az te dolgod.

Másold ide, hogy én mikor írtam le akár egy szóval is azt, amiket itt összehordasz! Fogalmad sincs mi bajom a feminizmussal, így véleményed sem lehet az enyémről... annyit mondtam, hogy kártékony, és ezt tartom is. A demográfiai mutatók pedig Európa szerte ezt támasztják alá...

A saját beteg gondolatmeneted másra traktálása meg tipikus liberális szokás... ennyit tudtok.
  • Mike
    sajnos sok minden, mert még írhatsz ide
  • Wlanseraf
    Nonek ahoz van joga akkor hogy a ferje elszaladjon ha megtamadjak oket:) esetleg tartsa fol a tamadokat mig a ferfi el tud szaladni:D
  • Mike
  • Mike
    jah, permbant is kapott
  • Solt
    Na a káosz kommandó másik tagja! :D Ezekből mi valósul meg jelenleg? Szép szavak... papíron a kommunizmus is jól hangzott okoska...

Az ilyen gyerekruhás ökörségre meg reagálni sem érdemes... még tőled is kevés.
  • TDantes
    Ja, és persze ahogy látom a feminizmust is kártékonynak tarja. Egyet értek. Most komolyan, őszintén, a nők annyit érnek mint a férfiak? Nem. A nő ne írjon, ne olvasson, legyen otthon mindig, nevelje a gyereket, slussz passz! Semmihez se legyen joga! Ez egy igazán szép gondolat, és csak a genetikai hulladékok szerint vannak jogaik a nőknek is...
  • Solt
    Meggyűlt már mással is a bajod? Nem csodálom....
  • TDantes
    Na akkor egy kis off-olás

,,
    liberalizmus – A liberalizmus az egyenlő szabadság gondolatát helye­zi a középpontba. A liberálisok meggyőződése, hogy az emberek szabad­ságát nem korlátozhatják a velük született vagy a magánszférába tar­tozó különbségek. A liberalizmus mint politikai eszme elsősorban az individualizmust, az emberi jogokat, a demokráciát, valamint a szabad versenyes kapitalizmust hirdeti. A korai liberalizmus kapcsolódik a fran­cia és az amerikai forradalom célkitűzéseihez: a népszuverenitás, a konszenzus gondolatát hirdeti. A 19. századi klasszikus liberális felfogás a szabadpiacban látta a társadalmi rend legjobb formáját. A Ch. Darwin által megfogalmazott természetes kiválasztódás elméletének hatására sokan úgy gondolták: az azonos eséllyel induló egyének a szabad ver­senyben »szelektálódnak«. A 20. századra kibontakozó szociálliberalizmus felismeri, hogy a tulajdon nélküli osztályok számára a piac nem képes egyenlő esélyeket teremteni, ezért szükség van állami beavatkozásra. A második világháború után kialakuló, a szociálliberális állam jóléti vív­mányaira épülő társadalmi berendezkedést megkérdőjelezik az 1968-as mozgalmak. Ezt követően a liberalizmus többek között a következő kér­désekre keresi a választ: a társadalmi igazságosság, az identitás, a kul­túra szerepe, az egyéni és a kollektív jogok viszonya. A liberalizmus nagy szerepet játszott a közép-európai rendszerváltások idején: az em­beri jogok, a szabadság, a demokrácia, a piacgazdaság eszméjét megha­tározó politikai erők tűzték zászlajukra. "

Idézet a Magyar Virtuális Enciklopédiából.

Hogy világos legyen, ez a derék legény a következő dolgokat utálja aki ilyenekben hisz, azok genetikai hulladékok szerinte. Lássuk mi kezek a bűnös gondolatok:
    Egyenlőség. Emberi jogok, és például ez utóbbi az érdekes, hiszen az alapvető emberi jogok a sajtó-szólás-vallás szabadság, tehát ő ilyeneket nem akar. Nem szereti, nem ért vele egyet.

Egyenlőség helyett azt akarja ,hogy egyes emberek egyenlőbbek legyenek, más emberek pedig alapvetően kevesebbet érjenek. Aztán, hogy ne dumálhasson szabadon mindenki csak úgy. Ne legyen szabad sajtó, ne gyakorolhassa mindenki szabadon a vallását.

,,emberek természettől fogva mindnyájan szabadok, egyenlők és függetlenek, joguk van tulajdonra"

Na, ezzel sem ért tehát egyet, az emberek nem egyenlők , ne legyenek szabadok, se függetlenek, és nincs joguk a tulajdonhoz. Most komolyan, ti kivel értetek egyet? Van olyan, aki ilyen marhaságokat akar, hogy szabadság, egyenlőség, függetlenség, tulajdonhoz való jog? Aki ilyet akar, az genetikai hulladék!

De tovább megyek, mert gyakorlati része is van ennek, hiszen ezek a genetikai hulladék liberálisok,(úgy röpke 100 esztendővel ezelőtt) olyanokat is akartak mint mondjuk a gyermekmunka megszüntetése, munkanélküli segély, hogy ne legyen kizsákmányolás, ergo ő egy olyan világot képzel el, ahol mondjuk a gyermekmunka teljesen természetes. Hiszen csak azok a genetikai hulladék liberálisok akarták megszüntetni

Ebből is látszik, hogy minden szimpatikus és remek ember.
  • Mike
    te Sodi vagy
  • Solt
    No persze... azért keress valakit a biztonság kedvéért akit hülyíthetsz a liberális baromságaiddal. Nehogy ne tudd terjeszteni az igét...
  • Mike
    nem érdekel amit írsz
  • Solt
    Otthagyná a feleségét, ha rátámadnak, csak azért, hogy mentse az irháját... mit lehet várni az ilyentől?
  • Solt
    Most jól kicsesztél velem... nem fogok tudni aludni. Mindenesetre arra jó volt az eszmecsere, hogy újabb bizonyságot nyerjek afelől, hogy a liberális elme bomlott, gyáva, és önző. Köszönöm!