Kell-e sorkatonaság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hû de megvédeted
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nyilván senki nem akar ilyen helyzetbe kerülni, és tuti, hogy én is lefosnám a bokámat, de basszus... nem tudnám otthagyni a szerelmemet!
www.smart-bus.hu
De nyugi rundstedtben is ott szunnyad a rambo😊
Amúgy a demográfiai változásokat nézve már nem sokáig teheti meg azt hogy elfut.
Live for nothing or die for something.
De mondjuk 3-4-5 ember aki meg akar agyalni csak ugy siman..
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De nalam ez a darab szar kategoria mar ne haragudj
de futnék tovább
Ahogy minden értelmes és õszinte ember
Az élet egyszeri és megismételhetetlen,hõsködni lehet csak nagy a tét....
De probalkozom😊
Vannak helyzetek amikor nem lehetet elfutni.... de megkerdezlek kibicsaklik a baratnod bokaja, te futsz tovabb?😊)
mint ahogyan egy férfinek is illik egy bizonyos szerepben megállni a helyét: lásd erõs, biztonságot sugárzó.
Egy szóval nem mondtam, hogy egyértelmûen esélytelen helyzetben is maradjon ott vki...csak h ne legyen puhapöcs.
Ezen felül mint mondtam NEM háborúba küldeném õket, csak nem tartanám rossznak,ha egy alapkiképzésen részt vennének.
Az meg szerintem mindent elárul, hogy te hogy nyilvánulsz meg....még egy nõi pofon elõl is sírva elrohannál.
Egyébiránt te mosod a ruháid? Te kézzel mosod õket?
Egyébként mi a baj az ideírókkal? Miért nem releváns minta?
www.smart-bus.hu
ergo bármiféle következtetés, tendencia levonása téves
Nem az a lényeg hány évesek vannak itt, hanem az, hogy a korosztályoknak akik itt vannak mi a véleménye átlagban. Ez pedig elég egyértelmûen nekem ad igazat, ergo a fiatalok ellenzik, az idõsebbek meg támogatják. ( átlagban! )
www.smart-bus.hu
csak szólj elõtte mikor lesz 😊
tudod hogy van ez, akik életveszélyes helyzetben elmenekülnek, azok tudnak szaporodni, aki meg ott marad hõsködni, az meghal, ergo nem is adja tovább a genetikai anyagát
így egyre dominánsabb lesz a menekülés gén
sokszor jobb szaladni, mert úgy még van esélyed
kiállni egy csapat cigánnyal szemben, nulla
persze extracsajszinak bejönnél
de akkor ezt már baszhatod
nem olyan jó megkéselve elvérezni az utcasarkon
mit szólnál ahhoz ha arról kezdenék értekezni, hogy semmi bajod nem lesz a fõzöl, meg ellátod a házimunkát, elvégre ez a nõk dolga
a legtöbb mai nõ fõzni nem tud, és kézzel sem mos már
nézd csak meg
bõven vannak itt 18 alattiak is
www.smart-bus.hu
Egy alapkiképzésbe ki hal bele?
Van katonai suliba járó, katona, rendõr ismerõsöm. Mindegyik végigcsinálta a kiképzést...egyik se halt bele, és õk is azon a véleményen vannak, amin én.
Most nem azért...de milyen férfi az, aki csak a gépen tud verekedni,lövöldözni, de ha belekötnek az utcán, akkor meg inkább meghúzza magát, és elszalad. Régen azért nem ez volt a jellemzõ.
Persze átlagban... mielõtt egyedi példákkal jössz.
www.smart-bus.hu
szal az okfejtésed egy marhaság
Ez olyan mintha megkérdeznéd a vállalkozókat, hogy akarnak-e adót fizetni! Szerinted mi lenne a válaszuk?
Ráadásul egy nõ véleménye azért csak számít... õk más szemmel vizsgálnak minket, és tán jobban látják a különbséget...
www.smart-bus.hu
"Szerintem kellene." - egy nõtõl ez kissé erõs. vajon hány katonaság elõtt álló 16-18 éves sorköteles mondaná, hogy hozzák vissza? lenne ilyen?
Forza.
hogy is van a dolog a kibiccel? neki semmi sem drága?
www.smart-bus.hu